2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin

Ben kizima gunde iki cay kasigi sekerli su veriyordum sarilik falan olmadi. Kadin dogum doktoruma sormustum ver bisey olmaz demisti.

Buyuk gecmis olsun canim, dikkat et kendine bir sure bebeginin hareketlerini takip et. Bisey olmaz Allahin izniyle.

Ay çok geçmis olsun iyi dusun Allah in izniyle biseycik olmazz inss

Kizlar herkese iyi geceler.Ben tiny love almayi dusunuyodum bebegime.ama fiyat olarak cok fazla oldugu icin erteliyodum hep.simdi e bebekte Baby&Plus 6 in 1 Rocking Higher Ana Kucağı Kırmızı/Bej diye bi urun gordum.tiny love la nerdeyse ayni.fiyat da yari yariya.kullanan alan yada alacak olan varmi acaba yorumlariniz nelerdir iyi bi urun mi sizce

Canım cok gecmis olsun ya Rabbime emanet bebeklerimiz bisey olmamis cok şükür bundan sonrada olmaz Allah in izniyle evham yapma sen

Valla canim ne kadar cabuk yaparsan o kadar iyi.her an hersey olabilir.hazirlikli ilmakta fayda var.bugun bi arkadas yazmisti 20 kasimda dogum beklenirken bebek dogmus.hepimizin basina gelebilir.
Bende ayni arkadasi okuyunca biraz daha telas yaptim acikcasi...hazirliksiz yakalanmakkkk istemiyorummm

Çok geçmiş olsun.
Lütfen olumlu düşünün , öyle olsun.
Bizi habersiz bırakmayın.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Sa
Sağol teşekkür ederim deneyeceğim inşlh döner peki sen kaçıncı haftadasn bide şey ya çok utanıyorum sordm ama kimse cevap yazmadı eşinle ilişki sıklığın ne yani ne kadar bir birlikte oluyorsnz bn bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum o yüzden soruyorm sakın yanlş anlama cevaplamak zorundada değilsin

Ben kizima gunde iki cay kasigi sekerli su veriyordum sarilik falan olmadi. Kadin dogum doktoruma sormustum ver bisey olmaz demisti.
Canm seker tuz cocuga 1 seneden once verilmez diye biliorum sekeri tuzu sindiremio bebekler 1 seneden once kaynanam kizimda karin agrisini giderir diye bnden habersiz vermsti kizdim banada doktor verme demsti

Yine Allah korumus canim kendine sıkinti yapma ki bebeginde etkikenmesin daha fazla cok gecmis olsun

Çok geçmş olsn canm dualarm seninle inşallah bişey olmaz bebeğine rabbim yarmcn olsn

Göğüslerime ben zeytinyağı sürüyorum kızlar. Bakalım emzirince ne olacak :)
Evet en iyisu zeytinyagi ve dogumdan once surmeyi bnde tavsiye ediyorum. Ilkinde acemilik istee goguslerim cok fena yara oldu emzirmek bile istemiodum o kadar canm yandi bunda erkenden basladm yumusatsin diye

Canm seker tuz cocuga 1 seneden once verilmez diye biliorum sekeri tuzu sindiremio bebekler 1 seneden once kaynanam kizimda karin agrisini giderir diye bnden habersiz vermsti kizdim banada doktor verme demsti

Ben ilkine verdim bir sorun yasamadim sarilik falanda olmadi ben verdim diye baskasida vermek zorunda degil tabiki. Arkadasin yazdigina cevaben soyledim. Bize de bebekken vermisler. Benim kadin dogum doktorumda eski kafadir oda ver demisti. 1 hafta boyunca gunde 2 cay kasigi verdim. 10 gunluk olunca goturulen ilk kontrolunde cocuk doktoru hem gelisimini cok begenmisti hem de sariligin tek belirtisi bile yok demisti.

Bnmde ayni sekilde sarilik olmadi kizim cok sukur ama dedigim gibi surekli uyandiriodum emziriodum doktor oyle soylemisti her doktor ayri bisey soyluo iste tuhaf

Geçmiş olsun...dualarımız seninle...

Bnmde ayni sekilde sarilik olmadi kizim cok sukur ama dedigim gibi surekli uyandiriodum emziriodum doktor oyle soylemisti her doktor ayri bisey soyluo iste tuhaf

Evet ac birakmamak sık sık emzirmek gerekiyor ben 2 saatide beklemiyordum acikcasi gak guk ne zaman derse dayiyodum memeyi agzina ama kimisinin sutu olmuyor hele emzirirken acaba yetiyor mu doyuyor mu ilk olunca bir de tecrubesizlik ekleniyor, ben tedbirimi bu sekilde bastan almistim. 1 haftanin sonunda doktor iyi gorunce biraktik zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…