- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.981
Ya aslinda dayanilmayacak biseydegil Allah sabrini veriyor ama maalesef kotu tecrübelerimden dolayi boyle karamsarim. En onemlisi saglik aslinda. Allahim hastanelere dusurmesin. Sariliktan dolayi yatmak bile sıkıntı. Biz 5kardesiz hicbirimiz sarilik olmamisiz. Annem oglum dogdugunda sekerli su ver dedi inatla verdirmedim zararli diye. Oysa bizler gozumuzu acip sekerli suyla tanismisiz. Bu defa inşallah verdirecem sekerli suyu.
Kizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Ay çok geçmis olsun iyi dusun Allah in izniyle biseycik olmazz inssKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Canım cok gecmis olsun ya Rabbime emanet bebeklerimiz bisey olmamis cok şükür bundan sonrada olmaz Allah in izniyle evham yapma senKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Bende ayni arkadasi okuyunca biraz daha telas yaptim acikcasi...hazirliksiz yakalanmakkkk istemiyorummmValla canim ne kadar cabuk yaparsan o kadar iyi.her an hersey olabilir.hazirlikli ilmakta fayda var.bugun bi arkadas yazmisti 20 kasimda dogum beklenirken bebek dogmus.hepimizin basina gelebilir.
Kizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Sağol teşekkür ederim deneyeceğim inşlh döner peki sen kaçıncı haftadasn bide şey ya çok utanıyorum sordm ama kimse cevap yazmadı eşinle ilişki sıklığın ne yani ne kadar bir birlikte oluyorsnz bn bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum o yüzden soruyorm sakın yanlş anlama cevaplamak zorundada değilsinSaol canim ins doner seninkide biyerde okumustum kasiklarina dogru isik tut duzenli olarak isaga dogru donuyormus ve muzik dinlet onu ayni sekil kasiklarina yakin tut telden acicaksan muzik sesine dondugunu duymustum ne kadar dogru bilmiyorum ama demekte fayda var
Canm seker tuz cocuga 1 seneden once verilmez diye biliorum sekeri tuzu sindiremio bebekler 1 seneden once kaynanam kizimda karin agrisini giderir diye bnden habersiz vermsti kizdim banada doktor verme demstiBen kizima gunde iki cay kasigi sekerli su veriyordum sarilik falan olmadi. Kadin dogum doktoruma sormustum ver bisey olmaz demisti.
Hastanedeyken ve evdeyken cok fazla uyumasna izin vermeyn surekli uyandirip emzirin sarilik fln olmaz korkmayinBebeklerimiz ins. Sarilik olmaz
Ne 1 saati kiz 15 dk fln suruo :) anlamazsinz bileAynı şeyleri düşünüyoruz canım ama sonra diyorumki 1 saat içinde bitecek, çevremde herkese oluyo ,normal bişey bir ben değilimki deyip sakinleştiriyorum kendimirabbim kolaylık versin hepimize inşallah
Yine Allah korumus canim kendine sıkinti yapma ki bebeginde etkikenmesin daha fazla cok gecmis olsunKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Çok geçmş olsn canm dualarm seninle inşallah bişey olmaz bebeğine rabbim yarmcn olsnKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Evet en iyisu zeytinyagi ve dogumdan once surmeyi bnde tavsiye ediyorum. Ilkinde acemilik istee goguslerim cok fena yara oldu emzirmek bile istemiodum o kadar canm yandi bunda erkenden basladm yumusatsin diyeGöğüslerime ben zeytinyağı sürüyorum kızlar. Bakalım emzirince ne olacak :)
Canm seker tuz cocuga 1 seneden once verilmez diye biliorum sekeri tuzu sindiremio bebekler 1 seneden once kaynanam kizimda karin agrisini giderir diye bnden habersiz vermsti kizdim banada doktor verme demsti
Bnmde ayni sekilde sarilik olmadi kizim cok sukur ama dedigim gibi surekli uyandiriodum emziriodum doktor oyle soylemisti her doktor ayri bisey soyluo iste tuhafBen ilkine verdim bir sorun yasamadim sarilik falanda olmadi ben verdim diye baskasida vermek zorunda degil tabiki. Arkadasin yazdigina cevaben soyledim. Bize de bebekken vermisler. Benim kadin dogum doktorumda eski kafadir oda ver demisti. 1 hafta boyunca gunde 2 cay kasigi verdim. 10 gunluk olunca goturulen ilk kontrolunde cocuk doktoru hem gelisimini cok begenmisti hem de sariligin tek belirtisi bile yok demisti.
Geçmiş olsun...dualarımız seninle...Kizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Bnmde ayni sekilde sarilik olmadi kizim cok sukur ama dedigim gibi surekli uyandiriodum emziriodum doktor oyle soylemisti her doktor ayri bisey soyluo iste tuhaf
sen de gayet iyisin canım ben 77 ile kaldım 89 kiloyum şuanheralde en dobikiniz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?