- 27 Eylül 2014
- 410
- 354
- 103
- 41
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.001
Teşekkür ederim, baskül mü yanlış acabaMasallah hic gostermiyorsun ki
Çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle birşey olmaz, iyi düşün kendini üzme,dualarımız seninleKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
Herkes uyumuş galiba, biz gece nöbetindeyiz eşlik eden olursa bu arada daha önce de yazmıştım kansızlıktan dolayı sanırım karanfil yiyorum ben hala, benim gibi garip şeyler canı isteyen var mı acaba?
En Son 9.4tü bir ay önce, bebeğe zararı olur diye korkuyorum karanfili ama yemekten de vazgeçemiyorumMerhaba. Bende de kansizlik var da canim birsey istemiyor. Kan degerin kac canim benimki 10.5
O siteden ben de alışveriş yaptım ancak tavsiye etmiyorum sipariş verdiğim 8 ürünün 5 tanesi haftalar sonra geldi asıl istediğim ürünler ise stoklarında yokmuş yine haftalar sonra bilgi verdiler iptal edeceklerini para iadesini yapacaklarını söylediler yine bu söylemden haftalar sonra birkaç kez arama sonucu iade yapıldı. Muhattap bulamıyorsunuz bile ulaşmaya çalışınca.Burda arkadaşlar yazmıştı sanki minirome deki ürünlerin son kullanma tarihleri çok yakın oluyormus bir de bazı ürünleri sipariş verdiğiniz marka yerine ellerinde olanı gönderiyormuş ayrıca irtibat kurmak iletişim fln zormuş yoksa fiyatlar uygun, sipariş verip memnun kalanlar varmı acaba aramızda?
Haklısınız ben de zorla irtibat kurdum ürünlerin bir kısmı ellerinde yokmuş firmalardan tedarik edeceklermiş isterseniz elimizdekileri yollayalım dediler, ben de hayır dedim ya tamamını gönderirsiniz yada hepsini iptal edicem dedim ayrıca 30tl indirimi olduğu için toplu sipariş verdim ve ihtiyacım olan unibaby 24lü iki paket ıslak mendil yokmuş ellerinde, ben de madem yok niye hala sitede satılıyor stok var gözüküyor dedim, çok kızdım bakalım nolacak kaç hafta oldu sipariş vereliO siteden ben de alışveriş yaptım ancak tavsiye etmiyorum sipariş verdiğim 8 ürünün 5 tanesi haftalar sonra geldi asıl istediğim ürünler ise stoklarında yokmuş yine haftalar sonra bilgi verdiler iptal edeceklerini para iadesini yapacaklarını söylediler yine bu söylemden haftalar sonra birkaç kez arama sonucu iade yapıldı. Muhattap bulamıyorsunuz bile ulaşmaya çalışınca.
Haklısınız ben de zorla irtibat kurdum ürünlerin bir kısmı ellerinde yokmuş firmalardan tedarik edeceklermiş isterseniz elimizdekileri yollayalım dediler, ben de hayır dedim ya tamamını gönderirsiniz yada hepsini iptal edicem dedim ayrıca 30tl indirimi olduğu için toplu sipariş verdim ve ihtiyacım olan unibaby 24lü iki paket ıslak mendil yokmuş ellerinde, ben de madem yok niye hala sitede satılıyor stok var gözüküyor dedim, çok kızdım bakalım nolacak kaç hafta oldu sipariş vereli
Ben ilkine verdim bir sorun yasamadim sarilik falanda olmadi ben verdim diye baskasida vermek zorunda degil tabiki. Arkadasin yazdigina cevaben soyledim. Bize de bebekken vermisler. Benim kadin dogum doktorumda eski kafadir oda ver demisti. 1 hafta boyunca gunde 2 cay kasigi verdim. 10 gunluk olunca goturulen ilk kontrolunde cocuk doktoru hem gelisimini cok begenmisti hem de sariligin tek belirtisi bile yok demisti.
demekki her doktora göre değişiyor. Banada 3hafta sonra gel dedi atın 20sinde gitcem31.haftamdaydım girdim nstyi baglayan bayan diyordu nst icin erken agrınmı var yok dedim doktor kontrolleri 3 haftadan 2 haftaya indirdi ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var önce nstye bağlanacakmışım
maşallah :) cnm herkesin bünyesine göre değişiyo demekki banada biraz iri bir bebek dedi burdaki yorumları ve yazılanları okuyunca bu doktor neden bana böyle dedi diye kafama takıldı benden daha yüksek olanlarda var bende anlamadın aslını sorarsanYahu sizleri gordukce benim oglandan korkmaya basladim.bende iki gun once gittim 32 +1 de 2160 gr 45.5 cm.tosun mu bu acaba
cnm iyiki sen neden stres yapıyosun doktor ne dedi ?Ufff bnm findigim nie 39.4 cm yaaaaa
.Haklısınız ben de zorla irtibat kurdum ürünlerin bir kısmı ellerinde yokmuş firmalardan tedarik edeceklermiş isterseniz elimizdekileri yollayalım dediler, ben de hayır dedim ya tamamını gönderirsiniz yada hepsini iptal edicem dedim ayrıca 30tl indirimi olduğu için toplu sipariş verdim ve ihtiyacım olan unibaby 24lü iki paket ıslak mendil yokmuş ellerinde, ben de madem yok niye hala sitede satılıyor stok var gözüküyor dedim, çok kızdım bakalım nolacak kaç hafta oldu sipariş vereli
Ben 37. haftama girdim bugun canim biz birkaktik canim 7 bucuk aylik kendi sanirim benim agrilarim oluyordu iliskiden sonra oyuzden ama iliski bebege zarar vermez aksine bazilari faydali oldugunu soyluyor haftada 3,4 kez girilebilir demisti doktorumSa
Sağol teşekkür ederim deneyeceğim inşlh döner peki sen kaçıncı haftadasn bide şey ya çok utanıyorum sordm ama kimse cevap yazmadı eşinle ilişki sıklığın ne yani ne kadar bir birlikte oluyorsnz bn bebeğime bi şey olacak diye korkuyorum o yüzden soruyorm sakın yanlş anlama cevaplamak zorundada değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?