2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle birşey olmaz, iyi düşün kendini üzme,dualarımız seninle

Herkes uyumuş galiba, biz gece nöbetindeyiz eşlik eden olursa bu arada daha önce de yazmıştım kansızlıktan dolayı sanırım karanfil yiyorum ben hala, benim gibi garip şeyler canı isteyen var mı acaba?

Uyumayanlara iyi geceler . benim cocuk baya bi hareketli. Genelde hareketsiz olunca noluyo diyorum bu seferde. Hasta bezi soranlar icin , ilk dogumda bana hastaneden verdiler. Birde ben 2. Yi istemistim o kadar. Temiz olmasi bakimindan yoksa cok da ihtiyacim olmadi. Geri gunler normal ped kullandim. Benim kanamam cok azdi o yuzden pedler yetti

Herkes uyumuş galiba, biz gece nöbetindeyiz eşlik eden olursa bu arada daha önce de yazmıştım kansızlıktan dolayı sanırım karanfil yiyorum ben hala, benim gibi garip şeyler canı isteyen var mı acaba?

Merhaba. Bende de kansizlik var da canim birsey istemiyor. Kan degerin kac canim benimki 10.5

Arkadaşlar meryem ana otu diye biliniyor sanırım, doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor, kullanan, bilen duyan ve faydasını gören var mı, yalnızca Arabistan'da yetişiyormuş sanırım.(Fotoğraf alıntı.)

Eklentiler

• image.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 75
O siteden ben de alışveriş yaptım ancak tavsiye etmiyorum sipariş verdiğim 8 ürünün 5 tanesi haftalar sonra geldi asıl istediğim ürünler ise stoklarında yokmuş yine haftalar sonra bilgi verdiler iptal edeceklerini para iadesini yapacaklarını söylediler yine bu söylemden haftalar sonra birkaç kez arama sonucu iade yapıldı. Muhattap bulamıyorsunuz bile ulaşmaya çalışınca.

Haklısınız ben de zorla irtibat kurdum ürünlerin bir kısmı ellerinde yokmuş firmalardan tedarik edeceklermiş isterseniz elimizdekileri yollayalım dediler, ben de hayır dedim ya tamamını gönderirsiniz yada hepsini iptal edicem dedim ayrıca 30tl indirimi olduğu için toplu sipariş verdim ve ihtiyacım olan unibaby 24lü iki paket ıslak mendil yokmuş ellerinde, ben de madem yok niye hala sitede satılıyor stok var gözüküyor dedim, çok kızdım bakalım nolacak kaç hafta oldu sipariş vereli

Geceleri 3e kadar uyuyamayan ben bugece 1de uyuyunca sevinmiştim lakin yine 3te uyandım ve uyumaya uğraşıyorum, nöbete kalan herkese selam olsun doğumdan sonra da gecenin 3lerinde 4lerinde buralarda toplaşıcaz bu gidişle

Reactions: NFZ

Benim ilk siparişimde öyle oldu ama ben başka urun teklifini kabul ettim, çünkü daha pahalı ürünler teklif ettiler
Ama bu siparişimde benim de üni baby 12li var ve ona muadil bir urun yok. Ben de yarın arayayım da yollamıyorlarsa para iadesi isteyeyim madem.

sekerli suyun bir zarari yok diye biliyorum bende.
dedigin gibi eskiler hep icirmis,cevremde hala hrkez iciriyor bebislere.

kizlar eskiler aklima gelmisken ayina girince yasli.birine sabun,ekmek ve tuz veriliyomus.
varmi bunu bileniniz, burda herkez yapiyor bunu.
Tabi Rabbimin bilecegi is ama dogumu kolaylastiriyomus sanirim.
ninelerden kalma birsey bilmiyorum ne kadar dogru.
birde koynundan 3 kere sabun. gecirmek iyiymis.

babaannem hep soyleyip duruyo yap diye.

31.haftamdaydım girdim nstyi baglayan bayan diyordu nst icin erken agrınmı var yok dedim doktor kontrolleri 3 haftadan 2 haftaya indirdi ayın 12 sinde tekrar kontrolüm var önce nstye bağlanacakmışım
demekki her doktora göre değişiyor. Banada 3hafta sonra gel dedi atın 20sinde gitcem

Yahu sizleri gordukce benim oglandan korkmaya basladim.bende iki gun once gittim 32 +1 de 2160 gr 45.5 cm.tosun mu bu acaba
maşallah :) cnm herkesin bünyesine göre değişiyo demekki banada biraz iri bir bebek dedi burdaki yorumları ve yazılanları okuyunca bu doktor neden bana böyle dedi diye kafama takıldı benden daha yüksek olanlarda var bende anlamadın aslını sorarsan

.
aynı şeyleri bana da söylediler ve ben de aynı şeyleri söyledim, hatta farkettiniz mi bilmiyorum kullandıkları hat ya da telefon da arızalı ses gelmiyor ve anlaşılmıyor bile ne söyledikleri

Ben 37. haftama girdim bugun canim biz birkaktik canim 7 bucuk aylik kendi sanirim benim agrilarim oluyordu iliskiden sonra oyuzden ama iliski bebege zarar vermez aksine bazilari faydali oldugunu soyluyor haftada 3,4 kez girilebilir demisti doktorum

Günaydın hanımlar sabah sabah aklıma takıldı bebek kolonya si dediğimiz şeyin normal kolonya dan ne farkı var merak ediyorum birde kokusu ağır mi neye benziyor evden çıkamıyorum bakmak için bilgilendirirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…