2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

göğüs ucu kremi kullan tabii de eczacı krem satıcam diye ne biçim bişey söylemiş öyle bebek kan kusmuş filan diye...insanlar hamile kadınlara neden düşünceli yaklaşmıyorlar ya
mustelayı bilmiyorum ama Lansinoh çok öneriliyodu ben ondan aldım, zeytinyağı öneren de var...

aaa evet şimdi ben de hatırladım canım yazmıştın buraya daha önce zaten:)
ben bir daha bakayım hemen ne var ne yok:)
aslında İzmir'de bu marka satan pijamacı bulsam ne güzel olur, görerek alırdım...

Günaydın canlar
Hayırlı cumalar olsun hepimize.
Allahim dualarimizi kabul etsin
Hepimize kolay dogumlar versin bebeklerimize sağlık versin.bahtlarini güzel eylesin.hep iyi insanlarla karşılaştırsin.merhametli vicdanli olsunlar. Yüzü güzel kalbi güzel olsunlar.
Ve bu güzel duyguyu yaşamak isteyen bütün kadınlara allahim en kısa sürede birer evlat nasip etsin.
Amin.

canım ben de henüz ev tipi ana kucağı almadım, hala bakınıyordum...
ürün güzel görünüyo fakat arka kısmı ince gibi biraz...yakında görebileceğin bir yer varsa gidip bakmanı tavsiye ederim...
güzelmiş ama beğendim:)

kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundur bebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum

Kızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum

Canım takip edemedim yazdıklarını ama neden doktorların seni bu kadar endişelendiriyor ki?
valla ben bir şey takip etmiyorum açıkçası, tek yaptığım yediklerime dikkat etmek ve kilo iyi mi kötü mü değerlendirmek o kadar. onun dışında doktor herşey yolunda diyorsa herşey güzel diye düşünüyorum.
bir de kordon dolanması bir çok bebekte olurmuş aslında. bak oku bu linki açıp canım içini karartma lütfen güzel düşün...

http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/bebegin-boynuna-kordon-dolanmasi.html

gerçekten sigara içiyor musunuz????????????

Bence yaşlı birinin temel ihtiyaclarindan bir kaçını karsilayarak hayır duasini almak gayet güzel bir sey.

Youtube'dan bebekler için olan müziklerden açıp dinletsene canım. Tepki verir.Müziğe, ışığa tepki veriyorlar uyumuyorlarsa tabii.Ben de takip etmeye başladım hareketlerini.

Canım teşekkür ederim göstermiyorumdur boyum da 160 kısayım aslında, mutlu oldum şimdi
tatlım sabahtan beri dediğin kaçtan beri? İstersen git hemen sağlık ocağına falan bi için rahat etsin. Zaten büyüdüler artık içini ferah tut. Ama işte insan rahat edemiyo merak ediyo. Git doktora için rahat etsin.

Ay içme sigara falan. Kendini bilmez kocan yüzünden el kadar çocuğa işkence etme günahtır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…