- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.021
Merhaba anneler,
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı. 31 haftamızı bitirdik, 32 nin içindeyiz. Bebeğim 2 kilo 88 gr olmuş, 45 cm de boyu. İlk defa nst ye girdim, karnına bir şey bağlayıp, eline de bir düğme veriyorlar, bebek hareket ettiğinde bas diye.
Bugün eczaneye gittiğimde eczacı 8.ayına girdiysen kesinlikle göğüs ucu kremi kullan dedi, mustelayı önerdi. Sözde bir kadının memesi yara olmuş (kadın krem kullanmıyormuş), bebek de memeden süt emdikten sonra kan kusmuş, bana bu örneği verdi.Hamilelikten önce başlamak gerekiyormuş. Ben bu eczacı kozmetikçi tavsiyelerine biraz tereddütle yaklaşıyorum, acaba satış amaçlı mı diye? Siz ne dersiniz?
Canim sen evde sekerinı ölç mutlaka açlık ve tokluğuna bak geçmiş olsun
Canim buldum bilgisayarda kayıtlı kalmış dominoshop sitenin adı baha diye geçiyor zaten haluk bayram söyle bir baktım benim aldığımdan kalmamış ama yine çok güzeller vardi
bence hemen eczaneni degismelisin
Ben de pijama takiminin bir tanesini bumarkadan aldim, kim gorse cok begendi
kızlar bugünki idrar tahlili sonucum..
anlayan biri varsa bakabilir mi?
@Berenimbo canım burda ekledim...
Kizlar herkese iyi geceler.Ben tiny love almayi dusunuyodum bebegime.ama fiyat olarak cok fazla oldugu icin erteliyodum hep.simdi e bebekte Baby&Plus 6 in 1 Rocking Higher Ana Kucağı Kırmızı/Bej diye bi urun gordum.tiny love la nerdeyse ayni.fiyat da yari yariya.kullanan alan yada alacak olan varmi acaba yorumlariniz nelerdir iyi bi urun mi sizce
kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
Kızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
Evetgerçekten sigara içiyor musunuz????????????
kizlar eskiler aklima gelmisken ayina girince yasli.birine sabun,ekmek ve tuz veriliyomus.
varmi bunu bileniniz, burda herkez yapiyor bunu.
Tabi Rabbimin bilecegi is ama dogumu kolaylastiriyomus sanirim.
ninelerden kalma birsey bilmiyorum ne kadar dogru.
birde koynundan 3 kere sabun. gecirmek iyiymis.
babaannem hep soyleyip duruyo yap diye.
Youtube'dan bebekler için olan müziklerden açıp dinletsene canım. Tepki verir.Müziğe, ışığa tepki veriyorlar uyumuyorlarsa tabii.Ben de takip etmeye başladım hareketlerini.kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
Canım teşekkür ederim göstermiyorumdur boyum da 160 kısayım aslında, mutlu oldum şimdi
tatlım sabahtan beri dediğin kaçtan beri? İstersen git hemen sağlık ocağına falan bi için rahat etsin. Zaten büyüdüler artık içini ferah tut. Ama işte insan rahat edemiyo merak ediyo. Git doktora için rahat etsin.kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
Ay içme sigara falan. Kendini bilmez kocan yüzünden el kadar çocuğa işkence etme günahtır.Kızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?