2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
herkese merhaba hanımlar, hayırlı cumalar olsun. Ben bebeğime salıncak, anakucağı, oyun halısı gibi ürünlerin hiç birini almadım. doğduktan sonra ihtiyaca göre almayı düşünüyorum. Birde bebek sevmezse iade süresi geçmeden iade eder başka bişey alırım diye düşündüm ama çoğunuz alınca acaba alsam mı die kafam karıştı

Günaydın sen Allaha güven o düzene soksun inşallah.

Sevgili anneler gunaydinnn. Doktordan geldik çok şükür bebeğim 33+4 günlük .2450 gram olmuş tombisim ve doğum için gün de almış bulunduk. 5 Kasımda Bebeğimi kucağıma alacağım. Tamamen benim istegimle sezeryana karar verdik. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sizlerde umarım sağlıklı haberlerini alırsınız bebeklerinizin

Bence de dogduktan sonra ihtiyaca gore alinmali, ben salincak anakucagindan cok memnun kalmistim eli ayagi oluyor insanin. Ama oyun halisinin icinde durmadi mesela. İhtiyaca gore almak en mantiklisi.

Canım sırt ustu yattığında daha cabuk tepki verebilir. Tabi uzun sure öyle yat demiyorum sadece hareketlerini hissedene kadar. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, bir şey olmayacak, onlar çok güçlü , bol dua edelim.

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar dilerim :) uzun zamandır yazamıyordum ama hep takip ettim üzücü haber alan arkadaşlarım için bol bol dua edelim bugün cuma günü :) kordon dolanması yaşayan arkadaşım kuzenimin bebeğininde dolanmıştı hatta sonrasında ikinci kez dolanmış öyle bile bir hafta kalmış Allaha bin şükür 1,5 yaşında sağlıklı bir bebek sen drun nasıl yönlendirdiyse ona uymaya çalış canım içini ferah tut

Ne? Sigara mı?! Çok şaşkınım şu an...!!

Gerçekten kocana kızıpta bebeğini mi cezalandırıyorsun hem kahvaltı yapmamışsın hem sigara içiyorsun

Sana tavsiyem acilen sigarayi birak yazik gunah minicik cana benim kardesimde icti tepki gostememe kavga dahi etmeme ragmen birakmadi ve suan oglu 2 bucuk yasinda bagisiklik sistemi nerdeyse yok en ufak seye hasta oluyor bronsit dogustan surekli hava veriliyor nasil kiyiyorsunuz daha dogmamis bebeginize cok pisman olmadan icerken birdaha dusunun

şimdiden hayırlı olsun ve tebrik ederim, inşallah bebişinizi sağ salim kucağınıza alırsınız!!!

Bence de dogduktan sonra ihtiyaca gore alinmali, ben salincak anakucagindan cok memnun kalmistim eli ayagi oluyor insanin. Ama oyun halisinin icinde durmadi mesela. İhtiyaca gore almak en mantiklisi.

Tecrübeli anne olarak fikriniz önemli benim için. ihtiyacımız olursa alalım o zman minik cadı secerse durur yoksa iade edip bez fln alırız nasılsa ona ihtiyaç kesin

maşallah annesi oh ne güzel tarihinizde belli olmuş. Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın. Şafak saymaya başlarsınız artık

canım çok geçmiş olsun

aman boşver , erkekleri anlamıyorum tartıştıktan sonra uyuması sinir ediyo beni

2450 mimaşallah tosun tosun nasıl olsa sezeryan olcakmışsın istediği kadar tosun olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…