- 7 Eylül 2014
- 2.389
- 3.715
- 208
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.041
sabah sabah canım fanta istiyor içim yanıyor resmen
herkes üşüdük havalar soğudu diyor ben yanıyorum yaaa
Günaydın sen Allaha güven o düzene soksun inşallah.kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
herkese merhaba hanımlar, hayırlı cumalar olsun. Ben bebeğime salıncak, anakucağı, oyun halısı gibi ürünlerin hiç birini almadım. doğduktan sonra ihtiyaca göre almayı düşünüyorum. Birde bebek sevmezse iade süresi geçmeden iade eder başka bişey alırım diye düşündüm ama çoğunuz alınca acaba alsam mı die kafam karıştı
kizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
Ne? Sigara mı?! Çok şaşkınım şu an...!!Kızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
Gerçekten kocana kızıpta bebeğini mi cezalandırıyorsun hem kahvaltı yapmamışsın hem sigara içiyorsunKızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
Sana tavsiyem acilen sigarayi birak yazik gunah minicik cana benim kardesimde icti tepki gostememe kavga dahi etmeme ragmen birakmadi ve suan oglu 2 bucuk yasinda bagisiklik sistemi nerdeyse yok en ufak seye hasta oluyor bronsit dogustan surekli hava veriliyor nasil kiyiyorsunuz daha dogmamis bebeginize cok pisman olmadan icerken birdaha dusununKızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
Sevgili anneler gunaydinnn. Doktordan geldik çok şükür bebeğim 33+4 günlük .2450 gram olmuş tombisim ve doğum için gün de almış bulunduk. 5 Kasımda Bebeğimi kucağıma alacağım. Tamamen benim istegimle sezeryana karar verdik. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sizlerde umarım sağlıklı haberlerini alırsınız bebeklerinizin
Bence de dogduktan sonra ihtiyaca gore alinmali, ben salincak anakucagindan cok memnun kalmistim eli ayagi oluyor insanin. Ama oyun halisinin icinde durmadi mesela. İhtiyaca gore almak en mantiklisi.
Sevgili anneler gunaydinnn. Doktordan geldik çok şükür bebeğim 33+4 günlük .2450 gram olmuş tombisim ve doğum için gün de almış bulunduk. 5 Kasımda Bebeğimi kucağıma alacağım. Tamamen benim istegimle sezeryana karar verdik. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sizlerde umarım sağlıklı haberlerini alırsınız bebeklerinizin
Kizlarr size sorum olacak hastane çantami hazırladım ..Büyük boy orkid koydum ama depend hasta bezi şart diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz??
canım çok geçmiş olsunKizlar su an cok kotuyum. Esimle arabada gelirken. Normalde trafige kapali bi cadde var. Belli saatten sonra kumandayla dubalar kaldirilip trafige aciliyo. Dubalar kapaliydi.tam bizim gectigimiz sirada dengesiz zabita dubayi kaldirmis. Arabanin altinda siddetli bi vurmayla tavana carptik. Arabanin alti parcalandi. Ben soka girdim. Hemen hastaneye gittik. Bebek iyi dedi. Sancin kanaman olursa hemen gel dedi. Ama cok korkuyorum bebegime bisy olucak diye. Ne olur dua edin
aman boşver , erkekleri anlamıyorum tartıştıktan sonra uyuması sinir ediyo beniKızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
hasta bezi bende koydum ama sezeryan olacağım için acaba dikiş yerimi acıtırmı diye düşünüyorum.
2450 miSevgili anneler gunaydinnn. Doktordan geldik çok şükür bebeğim 33+4 günlük .2450 gram olmuş tombisim ve doğum için gün de almış bulunduk. 5 Kasımda Bebeğimi kucağıma alacağım. Tamamen benim istegimle sezeryana karar verdik. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin. Sizlerde umarım sağlıklı haberlerini alırsınız bebeklerinizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?