- 1 Ekim 2015
- 240
- 245
- 103
- 30
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.061
Sana çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara bi cevap buldm sayende sordğm sorulara cevap verip yardmcı oldn rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine tüm dertlerine tüm sıkıntılarına derman olsn...Ben 37. haftama girdim bugun canim biz birkaktik canim 7 bucuk aylik kendi sanirim benim agrilarim oluyordu iliskiden sonra oyuzden ama iliski bebege zarar vermez aksine bazilari faydali oldugunu soyluyor haftada 3,4 kez girilebilir demisti doktorum
Daha dogrusu normal dogum istiorm suan oyle de gozukuo ama bu knuda pek bilgm yok belkde ondan korkuyrum.Fazla stres yapma bence bebeğine yazik iyi şeyler düşün ki iyi olsun herseyy dogumdan korkarsan vicudunda dogum sirasinda iyice sfrese girer ve dogumunu zorlastirirsin hayatimizda neler yasamiyoruz ki ne acilar cekmiyoruz ki hem bu zorun arkasinda hayatimiz boyunca eslik edicek yawrumuzA kavusucazz
Hadi bakalm ilk kim dogurcak .d .dHayırlı cumalar kızlarönümüzdeki ay bu zamanlar yavaş yavaş doğumlar başlıyacak galiba,zaman nasılda geçiyo
Merhaba hayırlı cumalar bende senin gibi 33+5 günlük hamileym benim ilk ve bn çok heycanlymMerhaba kızlar :) bende 33+5 günlük hamileyim .araniza katılmak istedim . hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar kızlarönümüzdeki ay bu zamanlar yavaş yavaş doğumlar başlıyacak galiba,zaman nasılda geçiyo
Evet benimde ilk ve bende de heyecan dorukta :)Merhaba hayırlı cumalar bende senin gibi 33+5 günlük hamileym benim ilk ve bn çok heycanlymseninde öyle mi
Benim bebeğim erkek peki ya senin ki ne ben bide herşeyini hazırladm bi tek onu bekliyoruz bi sorun olmayacağını bilsm şimdi isterdm doğurmayı :))Evet benimde ilk ve bende de heyecan dorukta :)
Canim yemekten sonrayada tatli yedikten sonra soluna uzan karnini oksayarak konus bebegine benimki konusunca tepki veriyor cunku sesimiz taniyorlar artik. Oyun oynuyor kordonuyla seninki, allaha emanet yavrularimizkizlar gunaydin... bana gun doğmuyor 3 gundurbebek takibini nasil yapiyorsunuz... benim drlarim her yemekten sonra 1 saat uzan aksama kadar 10 etsin dediler ama sabahtan beri minnosum hareket etmiyor uyuyor mu acaba...ne zor seymis Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin... bu arada 1 tur boynuna dolanmis 1 kordon da diger omzundan gecirmis tutuyormus ne alip veremedigi var kordonla sinirim cok bozuk cok korkuyorum
Ay ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana aminnnn Allah im seninde derdini sıkıntını gidersin bebeģini sağsağlim kucağina almayi nasip etsin rabbimSana çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara bi cevap buldm sayende sordğm sorulara cevap verip yardmcı oldn rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine tüm dertlerine tüm sıkıntılarına derman olsn...
Bende daha almadim canim belki bebek sevmezse kullanamayiz diye almadim dogsun ana kucagini getirtirim eve baktim uyuyor ustunde tamam kalir evde, ama ya ustunde durmazsa hemen iade ederim.herkese merhaba hanımlar, hayırlı cumalar olsun. Ben bebeğime salıncak, anakucağı, oyun halısı gibi ürünlerin hiç birini almadım. doğduktan sonra ihtiyaca göre almayı düşünüyorum. Birde bebek sevmezse iade süresi geçmeden iade eder başka bişey alırım diye düşündüm ama çoğunuz alınca acaba alsam mı die kafam karıştı
Amin inşallah Rabbim hepimizn yardmcısı olsn :)Benimki de erkek teyzesi :)) herşeyi hazır oglusu bekliyoruz biz de . Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsin , sağlıklı kucaklarimiza gelsinler :))
Wala bende normal istiyorum ve benimde bi aksilik cikmaz ins normal olucak ben netten normal dogum videolarini bile izledim kackere illaki endise korku olucak ama kendimizi dizginlememiz gerekiyor ben sahsen hic kirkmuyorum benim tek korkum dogum sirasinda bi aksilik cikip sezeryana girmek Allah im insss hepimize saglikli bir sekilde bebislerimizi kucamiza almayi nasip ederDaha dogrusu normal dogum istiorm suan oyle de gozukuo ama bu knuda pek bilgm yok belkde ondan korkuyrum.
Ya bide anestezi olmadan normal dogum oluo mu yada hanqisni secmeliyiz bi bilgn var miWala bende normal istiyorum ve benimde bi aksilik cikmaz ins normal olucak ben netten normal dogum videolarini bile izledim kackere illaki endise korku olucak ama kendimizi dizginlememiz gerekiyor ben sahsen hic kirkmuyorum benim tek korkum dogum sirasinda bi aksilik cikip sezeryana girmek Allah im insss hepimize saglikli bir sekilde bebislerimizi kucamiza almayi nasip eder
Wala onlarla ilgili bi bilgim yok 7sinde randevum var sorayim bi bakalimYa bide anestezi olmadan normal dogum oluo mu yada hanqisni secmeliyiz bi bilgn var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?