2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben 37. haftama girdim bugun canim biz birkaktik canim 7 bucuk aylik kendi sanirim benim agrilarim oluyordu iliskiden sonra oyuzden ama iliski bebege zarar vermez aksine bazilari faydali oldugunu soyluyor haftada 3,4 kez girilebilir demisti doktorum
Sana çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara bi cevap buldm sayende sordğm sorulara cevap verip yardmcı oldn rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine tüm dertlerine tüm sıkıntılarına derman olsn...

Daha dogrusu normal dogum istiorm suan oyle de gozukuo ama bu knuda pek bilgm yok belkde ondan korkuyrum.

Merhaba kızlar :) bende 33+5 günlük hamileyim .araniza katılmak istedim . hayırlı cumalar
Merhaba hayırlı cumalar bende senin gibi 33+5 günlük hamileym benim ilk ve bn çok heycanlym seninde öyle mi

Hayırlı cumalar kızlar önümüzdeki ay bu zamanlar yavaş yavaş doğumlar başlıyacak galiba,zaman nasılda geçiyo

önümüzdeki ay bu zamanlar belki de doğumların 3te 1i gerçekleşmiş olacak. 38. haftadan itibaren doğumlar bekleniyor sonuçta. ekim ortası biz başlarız bence doğurmaya :)

Canim yemekten sonrayada tatli yedikten sonra soluna uzan karnini oksayarak konus bebegine benimki konusunca tepki veriyor cunku sesimiz taniyorlar artik. Oyun oynuyor kordonuyla seninki, allaha emanet yavrularimiz

Sana çok teşekkür ederim aklımdaki sorulara bi cevap buldm sayende sordğm sorulara cevap verip yardmcı oldn rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine tüm dertlerine tüm sıkıntılarına derman olsn...
Ay ne demek canim yardimci olabildiysem ne mutlu bana aminnnn Allah im seninde derdini sıkıntını gidersin bebeģini sağsağlim kucağina almayi nasip etsin rabbim

Benimki de erkek teyzesi :)) herşeyi hazır oglusu bekliyoruz biz de . Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsin , sağlıklı kucaklarimiza gelsinler :))

Bende daha almadim canim belki bebek sevmezse kullanamayiz diye almadim dogsun ana kucagini getirtirim eve baktim uyuyor ustunde tamam kalir evde, ama ya ustunde durmazsa hemen iade ederim.

Daha dogrusu normal dogum istiorm suan oyle de gozukuo ama bu knuda pek bilgm yok belkde ondan korkuyrum.
Wala bende normal istiyorum ve benimde bi aksilik cikmaz ins normal olucak ben netten normal dogum videolarini bile izledim kackere illaki endise korku olucak ama kendimizi dizginlememiz gerekiyor ben sahsen hic kirkmuyorum benim tek korkum dogum sirasinda bi aksilik cikip sezeryana girmek Allah im insss hepimize saglikli bir sekilde bebislerimizi kucamiza almayi nasip eder

Ya bide anestezi olmadan normal dogum oluo mu yada hanqisni secmeliyiz bi bilgn var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…