2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Haklisin genetik kodlamalari eksik kalmis bunlarin :)

Reactions: GCA
ozge_ilkheyecan benim ilk doğumumda göğüslerim ilk günden yara olmuştu ve ne kullandıysam geçmemişti çok kötüydü artık emzirirken göğsüm kanıyordu Bebek de bazen o şekilde içiyordu sütü belki eczacı buna benzer bir olay görmüştür onu söylemiştir. Ben bu yüzden doğumdan önce kullanmaya başlayacağım göğüs kremini aynı acıyı yaşamaktan çok korkuyorum çünkü

Wala onlarla ilgili bi bilgim yok 7sinde randevum var sorayim bi bakalim
Benimde 7snde randewum :) ya aslnda bnm detaylica ogrenmem lazim ki kendmi guwende hssedym birde annem dogumumda olamycak kaynvalidemgil olucak smdidn cekiniorm onlardan onunda etski oluo smdiden dogum snrasini dusunuorum

Aramızda 1 gün var ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım ben de başlamak istiyorum da?

Ne zaman kullanalm bu krem yada herneyse gogsum smdidn sizlio canim gdio sanki bn kullanmaycktm onemsemiodum ama bu msjlardan snra kullanacagm

Benimde 7snde randewum :) ya aslnda bnm detaylica ogrenmem lazim ki kendmi guwende hssedym birde annem dogumumda olamycak kaynvalidemgil olucak smdidn cekiniorm onlardan onunda etski oluo smdiden dogum snrasini dusunuorum
Benimde annem olmicak kayinvalidelerle kaldik desene ewet insan bilmediģinden korkarmis sende sor iyice ogren korkularin gecer belki

Kızlar normal doğum düşünenler Meryem ana eli otunu hic duydu mu? Çok merak ettim gerçekten kolaylık sağlıyor mu acaba doğumda?
Ben duydum hatta bende var bir tane doğum başladığında rahim açılmasını kolaylaştırıyormuş deneyeceğim bakalım

Onu duymadimda hurmada doģumu kolaylastirio haftaya 1 tane tane baslicam ins
Evet hurma da Rahimin kolay açılmasını sağlıyormuş ayrıca Bebek için de çok faydalıymış

Aramızda 1 gün var ne zaman başlamayı düşünüyorsun canım ben de başlamak istiyorum da?

Ne zaman kullanalm bu krem yada herneyse gogsum smdidn sizlio canim gdio sanki bn kullanmaycktm onemsemiodum ama bu msjlardan snra kullanacagm
36. Haftada kullanılmasını öneriyorlar ben öyle yapacağım bir aksilik çıkmazsa inşaAllah. Doğumdan sonra emzirirken göğsü temiz tutmak da çok önemli gerçekten dayanılmaz bir acı oluyor çünkü. Mutlaka sizde kullanmaya başlayın derim ben doğumdan önce. Bebeği emzirsen bir türlü emzirmesen bir türlü o an. İnşaAllah yaşamayız bu sıkıntıyı ama tedbiri elden bırakmamak lazım

Bnm erken dogum riskim var eger dogurmazsam o hafta kullanmaya baslaym en son 1 ay 1 hafta kadar once 1 cm acilma olmustu 1 parmak mi ne demsti ebe sizce daha fazla aclma olmusmudr suan bu ara kaslmalarm cok oluo

Benimde annem olmicak kayinvalidelerle kaldik desene ewet insan bilmediģinden korkarmis sende sor iyice ogren korkularin gecer belki
Birde ben gece 3 ten sabaha kadar sanci cektim bilemedim dogum sancsi oldugunu mesela o gun acilmam oldu erkn dogum riskm war smdi yine olacakta bilemiycem gibi gelio . O ayri bide dogumdn snra napcam ?gece bebegme uyanablcem mi ?bakablcem mi ? Dogum nasl olcak ? Catlagm ne olcak .d ? gobegm gdecek mi ? .d .d kafamda deli sorular .d

Haftasonu e bebege gidip bi bakicam eger tiny love la ayniysa kalitesi alirim hemen valla.digerinin yari fiyati

kızlar dün akşam üzeri butik bebeden sipariş vermiştimm..

bugün öğleden önce elime ulaştı...

çok şaşkınım... bu ne hız..

bide sitede hala siparişler ulaştırılmadı yazıyor

Bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar ben birkaç gündür pek bir keyifsizim Can'ım hiç birşey yapmak istemiyor sanki geçtiğimiz kış midem çok bulanıyordu hamileliğimin ilk dönemlerinde kabus gibiydi günler. Şimdi havalar soğuyunca o günler hatırıma geldi sanki midem bulanıyor gibi bi acayip oldum bu arada dün kan tahlili sonucumu aldım kanımdaki Trombosit sayısı 122 den 126 ya çıkmış ama yine de düşük bakalım 7 sinde benimde randevum var doktorum ne diyecek çok merak ediyorum. Bir de dün meleğimin cicilerini yıkadım ben teyzeleri hastane çantam henüz hazır değil artık hazırlama vakti geldi sanırım

Eklentiler

• image.webp
    74 KB · Görüntüleme: 277
  • image.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 273
Bnm erken dogum riskim var eger dogurmazsam o hafta kullanmaya baslaym en son 1 ay 1 hafta kadar once 1 cm acilma olmustu 1 parmak mi ne demsti ebe sizce daha fazla aclma olmusmudr suan bu ara kaslmalarm cok oluo
O zaman dikkatli ol Can'ım çünkü göğüslerle oynayınca da doğumu tetikliyormuş diye biliyorum. Zaten eğer riskin varsa doktorun bakar bence açılma olmuş mu diye.

O zaman dikkatli ol Can'ım çünkü göğüslerle oynayınca da doğumu tetikliyormuş diye biliyorum. Zaten eğer riskin varsa doktorun bakar bence açılma olmuş mu diye.
Benım dr ozel olmasna ragmen pek rahat sormadan hc bsey demıo dogru duzgun bakalm bu gttgmızde ne yapacagz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…