2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benım dr ozel olmasna ragmen pek rahat sormadan hc bsey demıo dogru duzgun bakalm bu gttgmızde ne yapacagz .
Bence hiç çekinmeden herşeyi sor bazı doktorlar anneyi fazla bilgilendirmiyorlar illa sormak gerekiyor. Benim doktorum bu yönden çok iyi herşeyi anlatıyor beni çok rahatlatıyor

Offff ne sigarasi yaaa cok kizdim sana suan

Pardon pazartesi diye yazmışsın şimdi farkettim

Evet canım pazartesi kestiricem aynı yerden alaçam inslh bi sorun olmadan işlerinizi hallederiz. Artık devam edemem.

Ay bende ondan korkuyorum yaa her sancida doktora mi gitsek doģduktan sonra bisekilde bakcaz canim simdi bebege odaklanalim ferisinide dogduktan sora dusunuruZ

benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)

bi ay sonra görüşürüz dedi..

var mı benim gibi olan

Merhaba anneler, hayırlı cumalar öncelikle... Plasenta yaşlanması hakkında kendisine doktor tarafından bilgi verilen var mı? Ben dün doktora gittiğimde, doktor bana plasentanın durumunun iyi olduğunu fakat az bir bölümünün hafiften yaşlanmaya başladığını söyledi. Plasenta yaşlanması doğumun yaklaştığını gösterirmiş. Bilgisi olan var mı?

Kisa dedi bana doktor standart alti dedi oyuzden cok uzuldum
Canım balık bebeği büyütüyor mus kilo almasi için de muz bnm oğlum da kilosu çok ii maşallah ams boyu haftasına göre kısa gibi dr bişey demedi ama int göre yorum yapıyorum

Canım balık bebeği büyütüyor mus kilo almasi için de muz bnm oğlum da kilosu çok ii maşallah ams boyu haftasına göre kısa gibi dr bişey demedi ama int göre yorum yapıyorum

kesinlikle balık çok faydalı benim doktorum ısrarla balık yagı hapı vermedi haftada en az 1 kere suan iki kere balık yiyorum özellikle hamsi ve somon çok faydalı mutlaka yiyim 34. haftada benim bebeğimin boyu 49,5 cm'di doktor üç kere ölçüm yaptı çok uzun diye.
sakın ihmal etmeyin balığı

Maşallah maşallah senin kuzu direk 1 yaş doğacak bu gidişle bende hafta 2 yicem balık bu aya kadar 2 3 kez anca yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…