- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.101
Bence hiç çekinmeden herşeyi sor bazı doktorlar anneyi fazla bilgilendirmiyorlar illa sormak gerekiyor. Benim doktorum bu yönden çok iyi herşeyi anlatıyor beni çok rahatlatıyorBenım dr ozel olmasna ragmen pek rahat sormadan hc bsey demıo dogru duzgun bakalm bu gttgmızde ne yapacagz .
Kisa dedi bana doktor standart alti dedi oyuzden cok uzuldumcnm iyiki sen neden stres yapıyosun doktor ne dedi ?
Offff ne sigarasi yaaa cok kizdim sana suanKızlar eşimin yüzünden sadece 4 saat uyuyabildim gece tartıştık adam horul horul uyudu stresten ölen ben oldum sorun şu gece 4 lere 5 lere kadar pc başında neymiş uyku tutmuyormuş sonunda özür diledi ama konuşmadım nerelere takıldıgını tahmin ediyorum az çok her nekadar inkar etsede kafayı yiycem yaaaa sinirden kahvalti bile yapmadim sigara ustune sigara iciyorum
Bnı bılgılendırse zatn rahatlycam bısey bılmedıgm ıcnde stres yapıormBence hiç çekinmeden herşeyi sor bazı doktorlar anneyi fazla bilgilendirmiyorlar illa sormak gerekiyor. Benim doktorum bu yönden çok iyi herşeyi anlatıyor beni çok rahatlatıyor
32 de istanbul eğitim araştırma hastabesinden rapor aldım çalışabilir diye,35. Haftada murat kölük devlet hastanesinden çalışamaz aldım fakat üki raporum takip numarası aynı ve sgk sistemnde rapor görünmüyor.dolayısıyla işyeri de raporu göremiyor. Sonrasında sıkıntı olacak diye korkuyorum.senin ne zaman 35. Haftan
Pardon pazartesi diye yazmışsın şimdi farkettim
Haftasonu e bebege gidip bi bakicam eger tiny love la ayniysa kalitesi alirim hemen valla.digerinin yari fiyati
Ay bende ondan korkuyorum yaa her sancida doktora mi gitsekBirde ben gece 3 ten sabaha kadar sanci cektim bilemedim dogum sancsi oldugunu mesela o gun acilmam oldu erkn dogum riskm war smdi yine olacakta bilemiycem gibi gelio . O ayri bide dogumdn snra napcam ?gece bebegme uyanablcem mi ?bakablcem mi ? Dogum nasl olcak ? Catlagm ne olcak .d ? gobegm gdecek mi ? .d .d kafamda deli sorular .d
Valla ekim annelerinin hemen hemen hepsi eylulde dogurdu.bence biz ayin onbesinden sonra baslariz yavrulamayaHayırlı cumalar kızlarönümüzdeki ay bu zamanlar yavaş yavaş doğumlar başlıyacak galiba,zaman nasılda geçiyo
ayy benim daha çoğu şeyim hazır değilll... aman başlamasın...Valla ekim annelerinin hemen hemen hepsi eylulde dogurdu.bence biz ayin onbesinden sonra baslariz yavrulamaya
Tamam canim alirsam haber veririm.bana da haber verebilir misin?
ben şehirden uzakta oturduğum için bir yere gidemiyorum maalesef. hoşuna giderse ben de düşünebilirim...
Buyuk bi dert olmamasina ragmen bi anne icin cok zor bi durum. Sekerli su verilip sarilik olan cocuk hic duymadim ben de verilmesini soyleyecem cevremdekilere inşallahBebeklerimiz ins. Sarilik olmaz
benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)
bi ay sonra görüşürüz dedi..
var mı benim gibi olan
Biz eşimle beğendiğimiz isimleri yazalım kura çekelim hangisi çıkarsa bahtımıza yapıcaz biraz daha bulamazsak ilk kızımda hazırdı isim ne güzel hiç böyle sıkıntı yaşamadık.Peki hala bebeleri isimsiz olanlarrr ?? ...napcez yaaa...
Canım balık bebeği büyütüyor mus kilo almasi için de muz bnm oğlum da kilosu çok ii maşallah ams boyu haftasına göre kısa gibi dr bişey demedi ama int göre yorum yapıyorumKisa dedi bana doktor standart alti dedi oyuzden cok uzuldum
Canım balık bebeği büyütüyor mus kilo almasi için de muz bnm oğlum da kilosu çok ii maşallah ams boyu haftasına göre kısa gibi dr bişey demedi ama int göre yorum yapıyorum
Sen minyonsan bebekte minyon olabilir diğer turlu doğum çok zor olurdu. İlk etapta bebeler anneye göre şekilleniyor doğumdan sonra arayı kapatıyorlarmış diye okumuştum biyerde.Kisa dedi bana doktor standart alti dedi oyuzden cok uzuldum
Maşallah maşallah senin kuzu direk 1 yaş doğacak bu gidişle bende hafta 2 yicem balık bu aya kadar 2 3 kez anca yedimkesinlikle balık çok faydalı benim doktorum ısrarla balık yagı hapı vermedi haftada en az 1 kere suan iki kere balık yiyorum özellikle hamsi ve somon çok faydalı mutlaka yiyim 34. haftada benim bebeğimin boyu 49,5 cm'di doktor üç kere ölçüm yaptı çok uzun diye.
sakın ihmal etmeyin balığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?