2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biz eşimle beğendiğimiz isimleri yazalım kura çekelim hangisi çıkarsa bahtımıza yapıcaz biraz daha bulamazsak ilk kızımda hazırdı isim ne güzel hiç böyle sıkıntı yaşamadık.
Ayy kura sistemi iyi güzelde zor olmaz mı yaa, bi isim çıksa ötekinde aklım kalır benim :))

Bebegimizin kiyafetlerini yikadik.40 derece bebek programinda yikadim ama sanki bazi kiyafetleri kuculmus gibi ☺

benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)

bi ay sonra görüşürüz dedi..

var mı benim gibi olan
benimki de 3 haftada 1 çağırıyor kaçtır.. belki bu kontrolden sonra 15te 1e düşürür bakalım.. vardır drun bir bildiği ya, merak etme..

Bebegimizin kiyafetlerini yikadik.40 derece bebek programinda yikadim ama sanki bazi kiyafetleri kuculmus gibi ☺
Ben de dun yikadim canim. Bazi markalarinki kuculdu bazilarinki ayni duruyor. Ebebekten aldigim baybkidslere hicbisey olmadi ama motherlove ve fisherprice ler yenidogan biyuna donysmus.

Kızlar bi bakarmısz nasıl olmş bebek şekerm

Eklentiler

• 20151001_204354.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 251
  • 20151001_204354.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 251
  • 20151001_204013.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 245
  • 20151001_203844.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 247
masum34 .!.:
benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)

bi ay sonra görüşürüz dedi..

var mı benim gibi olan
Benim doktor 15 gunde bir cagirmaya basladi aramizda da bir gün var seninledoktoruna sor bakalim canim belki onun muayene sekli boyle

Benim doktor 15 gunde bir cagirmaya basladi aramizda da bir gün var seninledoktoruna sor bakalim canim belki onun muayene sekli boyle
belki de canım... onun yüzünden bende arada devlete gidiyorum

bu kez gittiğimde de yine bir ay sonra görüşürüz demez inşallah..

bu kez çocuğum kucağımda giderim heralde

Benim mak bebek programı 95 derece zaten minicik kıyafetler bde orda yikarsam nolur düşünemiyorum hassas programa atcam
Benim bebek programi 60 dereceden basliyor ben 40 a dusurmustum 30 la yikasam daha iyiymis ☺sadece 0-3 ayliklari yikadim Allahtan

iyi yapıyorsun vallahi canim devlete de gitmekle inan benimde aklima geldi bir ay sonra bebisle gidersin diye

Ben de dun yikadim canim. Bazi markalarinki kuculdu bazilarinki ayni duruyor. Ebebekten aldigim baybkidslere hicbisey olmadi ama motherlove ve fisherprice ler yenidogan biyuna donysmus.
Benim fisherprice yeni dogandi zaten ☺civilden aldigim bazilari kuculdu bazilari iyi bundan sonra 30 da yikarim ilk yikiyacagimda ☺

.
aynı şeyleri bana da söylediler ve ben de aynı şeyleri söyledim, hatta farkettiniz mi bilmiyorum kullandıkları hat ya da telefon da arızalı ses gelmiyor ve anlaşılmıyor bile ne söyledikleri
Aynen ses çok derinden geliyordu zor anladım konuştuklarını hatta dedim tekrar eder msnz anlamıyorum fln diye ben de dışarıdaydım bulunduğum yerden çekmiyor zannetmiştim

OTE="Irembbs, post: 42849685, member: 708048"]Kızlar bi bakarmısz nasıl olmş bebek şekerm[/QUOTE]
cok tatil olmuş canim ben daha birşey yapmadim ya tembel anneyim galiba:)

Peki motherlove soldu mu?
Benimkiler baya soldu da sabundan mı yoksa markadan mı onu anlamak istiyorum.
Gerçi HM ya da mothercare solmadı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…