- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.121
Ayy kura sistemi iyi güzelde zor olmaz mı yaa, bi isim çıksa ötekinde aklım kalır benim :))Biz eşimle beğendiğimiz isimleri yazalım kura çekelim hangisi çıkarsa bahtımıza yapıcaz biraz daha bulamazsak ilk kızımda hazırdı isim ne güzel hiç böyle sıkıntı yaşamadık.
Benim mak bebek programı 95 derece zaten minicik kıyafetler bde orda yikarsam nolur düşünemiyorum hassas programa atcamBebegimizin kiyafetlerini yikadik.40 derece bebek programinda yikadim ama sanki bazi kiyafetleri kuculmus gibi ☺
:))) zaten onu doğuma kadar bulamazsak uygulayacağız el mecbur. İsimsiz mi kalsın minnoşlar.Ayy kura sistemi iyi güzelde zor olmaz mı yaa, bi isim çıksa ötekinde aklım kalır benim :))
benimki de 3 haftada 1 çağırıyor kaçtır.. belki bu kontrolden sonra 15te 1e düşürür bakalım.. vardır drun bir bildiği ya, merak etme..benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)
bi ay sonra görüşürüz dedi..
var mı benim gibi olan
benimki de 3 haftada 1 çağırıyor kaçtır.. belki bu kontrolden sonra 15te 1e düşürür bakalım.. vardır drun bir bildiği ya, merak etme..
Ben de dun yikadim canim. Bazi markalarinki kuculdu bazilarinki ayni duruyor. Ebebekten aldigim baybkidslere hicbisey olmadi ama motherlove ve fisherprice ler yenidogan biyuna donysmus.Bebegimizin kiyafetlerini yikadik.40 derece bebek programinda yikadim ama sanki bazi kiyafetleri kuculmus gibi ☺
Olmaz olur mu canim benim goguslerim cok catladi karnimda kasinmaya başladı badem yagi kullanıyorum ama umarim karnim fazla catlamaz...burada bütün anne adaylarına Rabbim kolaylık versinselam kızlar, vücudun da çatlak oluşan var mı ?
Benim doktor 15 gunde bir cagirmaya basladi aramizda da bir gün var seninlemasum34 .!.:benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)
bi ay sonra görüşürüz dedi..
var mı benim gibi olan
belki de canım... onun yüzünden bende arada devlete gidiyorumBenim doktor 15 gunde bir cagirmaya basladi aramizda da bir gün var seninledoktoruna sor bakalim canim belki onun muayene sekli boyle
Benim bebek programi 60 dereceden basliyor ben 40 a dusurmustum 30 la yikasam daha iyiymis ☺sadece 0-3 ayliklari yikadim AllahtanBenim mak bebek programı 95 derece zaten minicik kıyafetler bde orda yikarsam nolur düşünemiyorum hassas programa atcam
Tansiyonla alakalı bir yorumda görmüştüm bendebana doktorum idrarda enfeksiyon varsa protein çıkması normal dedi...
Benim fisherprice yeni dogandi zaten ☺civilden aldigim bazilari kuculdu bazilari iyi bundan sonra 30 da yikarim ilk yikiyacagimda ☺Ben de dun yikadim canim. Bazi markalarinki kuculdu bazilarinki ayni duruyor. Ebebekten aldigim baybkidslere hicbisey olmadi ama motherlove ve fisherprice ler yenidogan biyuna donysmus.
Aynen ses çok derinden geliyordu zor anladım konuştuklarını hatta dedim tekrar eder msnz anlamıyorum fln diye ben de dışarıdaydım bulunduğum yerden çekmiyor zannetmiştim.
aynı şeyleri bana da söylediler ve ben de aynı şeyleri söyledim, hatta farkettiniz mi bilmiyorum kullandıkları hat ya da telefon da arızalı ses gelmiyor ve anlaşılmıyor bile ne söyledikleri
Kızlar bi bakarmısz nasıl olmş bebek şekerm
Peki motherlove soldu mu?Ben de dun yikadim canim. Bazi markalarinki kuculdu bazilarinki ayni duruyor. Ebebekten aldigim baybkidslere hicbisey olmadi ama motherlove ve fisherprice ler yenidogan biyuna donysmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?