2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
OTE="Irembbs, post: 42849685, member: 708048"]Kızlar bi bakarmısz nasıl olmş bebek şekerm
cok tatil olmuş canim ben daha birşey yapmadim ya tembel anneyim galiba:)[/QUOTE]
Teşekür ederim Bende yeni başladm örnek bi tane yapaym dedim o kadar çalşkn sayılmam :))

Zaten yaslanmasi gerekmezmi sona dogru yaklastik normal yavas yavas yaslanmaya baslamasi gerekir diye biliorum bn

Ne zaman kullanalm bu krem yada herneyse gogsum smdidn sizlio canim gdio sanki bn kullanmaycktm onemsemiodum ama bu msjlardan snra kullanacagm
Canm bebegin gelisimini tamamladgi donemde yani 37+ da kullanmaya basla cunku gogus uclari hassas ve erken dogum tetikcisi olablr her ihtimale karsi sen oyle yap

Kızlar bugune kadar catlagm sadce kalcamdaydı daha yenı bı baktım arka bacaklarıma dogru ınmıs sok oldum karnım kasınıo kasındkca yag suruom ay sanırm ne kdr ugrassamda catlycm

Zaten yaslanmasi gerekmezmi sona dogru yaklastik normal yavas yavas yaslanmaya baslamasi gerekir diye biliorum bn

Evet haklısın ama bu haftalarda normal mi? Ben 32. haftadayım. İnternette 37. haftada yaşlanması gerekir gibi yorumlar okudum, doğru mu bilmiyorum. Doktora da sormayı unuttum, artık haftaya sorarım. Sizi de bilgilendiririm:)

onlar da hem normal diyorlar hem de ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez diyorlar...bunu ben de biliyorum ama ölum vs şeylerden bahsetmeleri strese soktu beni canim
Youtube'dan bebekler için olan müziklerden açıp dinletsene canım. Tepki verir.Müziğe, ışığa tepki veriyorlar uyumuyorlarsa tabii.Ben de takip etmeye başladım hareketlerini.
uyuyor sanirim canim saat 8.30 dan beri hareket etmedi yazıyordum ki simdi tepik yedim Allahim nasil bi mutluluk

Kizlar oyle bir akintim varki cok afedersiniz resmen camasirim islaniyo yas oluyo su felan degildir demi beyaz akip dustugunu hissediyorum kosarak gidip bakiyorum su mu diye beyaz sekilde su degildir demi hep icimde acaba var

sabah 7 gibi uyandim canim 8 bucuk gibi takibe basladim o saatten sonra daha yeni bi tekme yedim

Kizlar oyle bir akintim varki cok afedersiniz resmen camasirim islaniyo yas oluyo su felan degildir demi beyaz akip dustugunu hissediyorum kosarak gidip bakiyorum su mu diye beyaz sekilde su degildir demi hep icimde acaba var
Canim akıntı çok normal hele bu zamanlarda. Aynı durumdayım emin ol korkma doktorumda normal dedi . Dikkat etmen gereken şuanki durumundan farklı olması yqni bildiğimiz şu islakligi olmadıkca şu değildir

ben gunde en az 7-8 camasir degistiriyorum canim ben de anlamiyorum idrar mi kaciriyorum diye düşünüyorum bazen

sagol canim benim cok zor bi surec Rabbim kimsenin basina vermesin cunku butun yuk annede

Canim yemekten sonrayada tatli yedikten sonra soluna uzan karnini oksayarak konus bebegine benimki konusunca tepki veriyor cunku sesimiz taniyorlar artik. Oyun oynuyor kordonuyla seninki, allaha emanet yavrularimiz
o kadar diyorum sana oyuncak aldik oynama kordonunla diye ama kime cekti bilmiyorum... kucukken el ensede yatiyordu sonra plesantasini yukari cikarken yakalayip yastik yapip yatti birakmadi bikac ay simdi de kordona takmis sanirim anasi gibi yaramaz ve keyfine duskun olacak

az once bi tekme yedim canim şükür

Aferin ona, güçlü minnos

Dualarımız seninle.

Alakası yok ama anlatmak istedim. Bir arkadaşın doğumu normal oldu, her şey yolunda giderken bebek tam doğum anında ters dönmüş ve biraz sıkıntı olmuş, 10 güne yakın yoğun bakımda kaldı ama annesi hiç aglayıp üzülmedi, benim oğlum güçlü, zaten çıkacak dedi biz de inandık buna, şimdi 40ı çıktı, gördüğüm en güzel bebeklerden biri çok da sağlıklı çok şükür

Önce biz inanacağız ki onlara güç verelim, metanetini hiç yitirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…