- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.141
Bnm motherlove hm ve civilden aldiklarm solmadi cok hafif kisalma oldu onuda hesap ederek almstm zatebPeki motherlove soldu mu?
Benimkiler baya soldu da sabundan mı yoksa markadan mı onu anlamak istiyorum.
Gerçi HM ya da mothercare solmadı ama
kurdesini kırmızı yaptm uğur böceğine uysn diye teşekkür ederim beğdiğine çok sevindim:))Canım çok şirin, sadece kurdele kırmızı yerine başka bir renk olabilir.
Benimkide hala 3 haftada 1 cagrio canm her doktor farklibelki de canım... onun yüzünden bende arada devlete gidiyorum
bu kez gittiğimde de yine bir ay sonra görüşürüz demez inşallah..
bu kez çocuğum kucağımda giderim heralde
Olmazmi :)))))selam kızlar, vücudun da çatlak oluşan var mı ?
cok tatil olmuş canim ben daha birşey yapmadim ya tembel anneyim galiba:)[/QUOTE]OTE="Irembbs, post: 42849685, member: 708048"]Kızlar bi bakarmısz nasıl olmş bebek şekerm
Zaten yaslanmasi gerekmezmi sona dogru yaklastik normal yavas yavas yaslanmaya baslamasi gerekir diye biliorum bnMerhaba anneler, hayırlı cumalar öncelikle... Plasenta yaşlanması hakkında kendisine doktor tarafından bilgi verilen var mı? Ben dün doktora gittiğimde, doktor bana plasentanın durumunun iyi olduğunu fakat az bir bölümünün hafiften yaşlanmaya başladığını söyledi. Plasenta yaşlanması doğumun yaklaştığını gösterirmiş. Bilgisi olan var mı?
Canm bebegin gelisimini tamamladgi donemde yani 37+ da kullanmaya basla cunku gogus uclari hassas ve erken dogum tetikcisi olablr her ihtimale karsi sen oyle yapNe zaman kullanalm bu krem yada herneyse gogsum smdidn sizlio canim gdio sanki bn kullanmaycktm onemsemiodum ama bu msjlardan snra kullanacagm
Zaten yaslanmasi gerekmezmi sona dogru yaklastik normal yavas yavas yaslanmaya baslamasi gerekir diye biliorum bn
Walla 2 hafta önceki kontrolde 1950 gramdi ne ara bu kadar büyüdü hayret ediyorum2450 mimaşallah tosun tosun nasıl olsa sezeryan olcakmışsın istediği kadar tosun olabilir
onlar da hem normal diyorlar hem de ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez diyorlar...bunu ben de biliyorum ama ölum vs şeylerden bahsetmeleri strese soktu beni canimCanım takip edemedim yazdıklarını ama neden doktorların seni bu kadar endişelendiriyor ki?
valla ben bir şey takip etmiyorum açıkçası, tek yaptığım yediklerime dikkat etmek ve kilo iyi mi kötü mü değerlendirmek o kadar. onun dışında doktor herşey yolunda diyorsa herşey güzel diye düşünüyorum.
bir de kordon dolanması bir çok bebekte olurmuş aslında. bak oku bu linki açıp canım içini karartma lütfen güzel düşün...
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/12/bebegin-boynuna-kordon-dolanmasi.html
uyuyor sanirim canim saat 8.30 dan beri hareket etmedi yazıyordum ki simdi tepik yedim Allahim nasil bi mutlulukYoutube'dan bebekler için olan müziklerden açıp dinletsene canım. Tepki verir.Müziğe, ışığa tepki veriyorlar uyumuyorlarsa tabii.Ben de takip etmeye başladım hareketlerini.
sabah 7 gibi uyandim canim 8 bucuk gibi takibe basladim o saatten sonra daha yeni bi tekme yedimtatlım sabahtan beri dediğin kaçtan beri? İstersen git hemen sağlık ocağına falan bi için rahat etsin. Zaten büyüdüler artık içini ferah tut. Ama işte insan rahat edemiyo merak ediyo. Git doktora için rahat etsin.
Amin canim sagolGünaydın sen Allaha güven o düzene soksun inşallah.
Canim akıntı çok normal hele bu zamanlarda. Aynı durumdayım emin ol korkma doktorumda normal dedi . Dikkat etmen gereken şuanki durumundan farklı olması yqni bildiğimiz şu islakligi olmadıkca şu değildirKizlar oyle bir akintim varki cok afedersiniz resmen camasirim islaniyo yas oluyo su felan degildir demi beyaz akip dustugunu hissediyorum kosarak gidip bakiyorum su mu diye beyaz sekilde su degildir demi hep icimde acaba var
ben gunde en az 7-8 camasir degistiriyorum canim ben de anlamiyorum idrar mi kaciriyorum diye düşünüyorum bazenKizlar oyle bir akintim varki cok afedersiniz resmen camasirim islaniyo yas oluyo su felan degildir demi beyaz akip dustugunu hissediyorum kosarak gidip bakiyorum su mu diye beyaz sekilde su degildir demi hep icimde acaba var
az once bi tekme yedim canim şükürCanım sırt ustu yattığında daha cabuk tepki verebilir. Tabi uzun sure öyle yat demiyorum sadece hareketlerini hissedene kadar. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, bir şey olmayacak, onlar çok güçlü , bol dua edelim.
sagol canim benim cok zor bi surec Rabbim kimsenin basina vermesin cunku butun yuk annedeGünaydın güzel anneler hayırlı cumalar dilerim :) uzun zamandır yazamıyordum ama hep takip ettim üzücü haber alan arkadaşlarım için bol bol dua edelim bugün cuma günü :) kordon dolanması yaşayan arkadaşım kuzenimin bebeğininde dolanmıştı hatta sonrasında ikinci kez dolanmış öyle bile bir hafta kalmış Allaha bin şükür 1,5 yaşında sağlıklı bir bebek sen drun nasıl yönlendirdiyse ona uymaya çalış canım içini ferah tut
o kadar diyorum sana oyuncak aldik oynama kordonunla diye ama kime cekti bilmiyorum... kucukken el ensede yatiyordu sonra plesantasini yukari cikarken yakalayip yastik yapip yatti birakmadi bikac ay simdi de kordona takmis sanirim anasi gibi yaramaz ve keyfine duskun olacakCanim yemekten sonrayada tatli yedikten sonra soluna uzan karnini oksayarak konus bebegine benimki konusunca tepki veriyor cunku sesimiz taniyorlar artik. Oyun oynuyor kordonuyla seninki, allaha emanet yavrularimiz
az once bi tekme yedim canim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?