2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kızlar ,
Bugün kendi doktorumla da konuştum , kontrole çağırdı.Suyun sınırda olmadığını söyledi , perinatoloğa yönlendirdi yine de.Murat Muhcu'ya gideceğim haftaya Çarşamba . Perinatolog gerekli görürse onunla devam edeceğiz.

Kızlaar uzun zamandır yazamıyodum arada bakıyodum, bir sürü yazışmalar olmuş daha yeni bitirdim sonunada yazayım dedm, herkes heyecanlı sonuna geldik artık, allh kolaylıkla ve sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin herkese inşllh..:)

Aynen ses çok derinden geliyordu zor anladım konuştuklarını hatta dedim tekrar eder msnz anlamıyorum fln diye ben de dışarıdaydım bulunduğum yerden çekmiyor zannetmiştim
İlk konuşmamda ben de öyle düşündüm okuldaydım benden kaynaklı olabilir dedim ama sonrası da aynı olunca anladım ki değil, yani özetle arkadaşlar da bilgilensin bu konuda acil ihtiyaç durumu varsa ve uğraşmak istemiyorsanız bu siteden alışveriş yapmayın derim ben

selam kızlar, vücudun da çatlak oluşan var mı ?
ahh canın olmaz mı göbek gitti benim baktıkça sinirlerim zipliyor zavallı eşimde teselli edecek güya karın gerdirme yaparız lazer yaparız üzülme diye ama üzülüyorum sonra üzüldüğümé üzülüyorum Allah bebişlerimize sağlık versin vücudumuzü düzeltiriz inşallah.

Su insanlarin dengesizliginden nefret ediyorum. Sirf yorum yapmak icin yorum yapiyolar. Ogretmenler odasinda bagirarak soruyo. Kac kilo aldin. Bende 9 dedim. Ayyy simdiden 9 kilomu aldin. Bende simdiden deerken 34. Haftamdayim nerdeyse dogurcam dedim. Yuzun sismis ama diyooo. Ya sabir cektimmm. Ciktim. Baska birisi naber sisko diyo. Insanlar ne kadar anlayissiz ya. Ben hamile degilken tam tersi insanlari motive etmeye calisrdim. Ne guzel oldun vs diye

Canim densiz insanlar sıkma canını bende 11 kg aldım ki boyum uzun diye kiloyu da göstermiyorum ama bazı mallar ayy sisko ne yapıyorsun kız tombik ne yapıyorsun zikkimin koku bana diyen benden ön kg fazla yirmi cm kısa hala konuşuyor. Bu densizlere tek lafım Densizi cehenneme atmışlar odun yaş iyi yanmıyor demiş.

Kızlar bebeği hala dönmeyen var mı. 34+1 2.5 kilo 46.8 cm ama hala makat duruşu. Döner mi bu bebek. Bi de nst ye girdim sancı hiç yok. Zaten bende ne ağrı ne sancı hissediyorum. Gelmeye hiç niyeti yok galiba bu bebenin

Hiç canını sıkma canım torba değil işte büzülmüyor, hem de bi eğitimci insan psikolojisinden anlayan biri yapıyor bunu! Bana da aynı durum olmuştu seminer dönemi, ne kadar şiştin sen öyle dedi hem de en yakınım olan kişi sesli bi şekilde ben de hıı öyle oldu seni de göreceğiz bakalım dedim şaka yollu ama canım çok sıkılmıştı o an. Bir diğeri de hamile olduğumu bilmiyormuş, odanın ortasında yüksek sesle herkes kilo veriyor sen alıyorsun hoca hanım diye bağırıyor, la havle dedim, yanındaki uyardı hamile o diye sonra özürlendi tabi ama olmayadabilirdim, hormon sorunu olabilirdi o şekilde kilo almış olabilirdim yani ne gerek var bu patavatsız söylemlere

yükledim tekrar canım..

teşekkürler bu arada

Canım anladığım kadarıyla eski idrarında protein varmış düzelmş.ufak enfeksiyonlarda çıkabilir ama kalmamış :) çok az eritrosit çıkmış kırmızı kan hücresi.o da hamilelikte normal olabilir diye biliyorum.bazen ufak kum dökenlerde de çıkabiliyor.miktarı çok yükswk olmadıkca bir sorun olmuyor.wbc ve bakteri yüksek çıksaydı enfeksiyon var denirdi ama o da negatif çıkmış.gayet güzel yani sonuçların korkulacak bir durum yok için rahat olsun tatlım

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum, bugün ancak girebildim...
Çok fazla mesaj var maalesef okuyamadım sadece bir kısmına bakabildim.
Umarım hepiniz iyisinizdir ve keyifler yerindedir,artık geri sayım başladı

Benim oğlan biraz dombiliydi ama şimdi kilo alamıyor, ben hamileliğimin başından beri 3 kilo aldım sadece 34. haftam bitmek üzere. En son gittiğimde 2100 gramdı 2 hafta önce. Önce bebeğin iri dediler, sonra kilo almıyor dediler kafam karıştı benim de. Sizinkiler ne kadar şu anda? Yada benim kadar az kilo alan var mı?

Aynen canim. Iste dusuncesiz insanlar. Bi de bunu yapanlar egitimci olunca daha da bi tuhaf oluyo

Reactions: NFZ
benim doktorum beni hala 2 haftada bir çağırmadı.. acaba doktorumda bir sorun mu var ki:)

bi ay sonra görüşürüz dedi..

var mı benim gibi olan
Benimki de öyle dedi canım :) normal ama birçok hekim 36 haftadan sonra sıklaştırıyor muayeneyi eğer bir sıkıntı görmediyse erkenden sık görmeye başlamıyor.için rahat olsun :)

ya çok sağol tatlım valla.. içim rahatladı..teşekkür ederim..

canım bayramda görümcem bide bunu yapan kayınvaldemdeydim kapı çaldı açar açmaz ayyyyyy sen nasıl olmuşsun böyleeee dedi daha ayakkabısını bile çıkarmadan bende dedimki 8 aylık hamileyim ama senden daha iyiyim aynaya bi bakalım istersen dedim ki bozuldu.eşimde haketti dedi....ben ki hiç insanları kırmayı sevmem yapmam ama hakedenede söyliceksin arkadaş

Benim bebeğim 32. Haftaya girdigimiz gün 1900 du, doktor gayet normal dedi. Sizin 32de 2100 bana normal ve hatta iyi geldi, fakat kilo alimi aniden mi durmuş onu anlayamadım. Peki ne önerdi doktor bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…