2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
valla güvendik doktorlara bakalım.. annelik endişe arada bir kafamı karıştırıyor işte..
Benim 2. Bebegim ayni doktora gidiyorum. Ilkinde bir sorun yoktu 36ya kadar ayda bir sonra da 2 haftada bir çağırmıştı. Bunda şeker çıkınca 32den sonra 2 hafta sonra gel dedi direkt. Yani bence bir sorun görmediği için 1 ay sonra demiş, sevinmelisin

Canim murat muhcu benim amniyosentezimi yapan doktor.ben cok memnun kalmistim.hem davranisi hem tecrubesi ile insani rahatlatiyor.hatta bi ara doktorumu degistirip murat beyle devam etmeyi bile dusundum.belki biraz icin rahatlar diye yazayim dedim.

merhaba kızlar ,bizim de bugün dr. kontrolümüz vardı,bebeğimiz 2490 olmuş,boyunu söylemiyor artık,fantazi olur boyunu söylemek dedi,ben de 83 kilo olmuşum,21 kilo aldım toplamda,benim doktorum moralimi çok bozuyor kilo konusunda,alma kilo diyor.artık doktora gitmek bile istemiyorum,haftaya da alttan muayene edecekmiş,iyice moralim bozuldu,kocam yol boyunca teselli etti.her seferinde de bir sürü ilaç veriyor.bakteri vardı onun için geçen hafta antibiyotik ve fitil vermişti,bakteri geçmiş akıntı varmış şimdi de onun için bir toz verdi.Artık çok sıkıldım hamilelikten de, ilaçlardan da ,doktorlardan da.

Canım bazı bebekler anne karnında uzun süre ve sık sık uyuyabiliyorlarmış o yüzden bikaç saat hareket etmezse korkmaya hiç gerek yok.gün boyunca toplam 10 hareket etse yeterliymiş

Kızlar bebeğimin bi tek pişik kremini almadım henüz. Sudocrem alıcam bir tek Minirome da bulabildim siz nerden aldınız acaba ?

Benim bebeğim 32. Haftaya girdigimiz gün 1900 du, doktor gayet normal dedi. Sizin 32de 2100 bana normal ve hatta iyi geldi, fakat kilo alimi aniden mi durmuş onu anlayamadım. Peki ne önerdi doktor bunun için?
Biraz bekleyecek ve görecekmişiz. Sağlıklı beslenin dedi o kadar ama gerçekten kafam karıştı Bir önceki muayenede bebek iri dediler, 1 hafta sonra tekrar gittik hiç kilo alamamış dediler...

Biraz bekleyecek ve görecekmişiz. Sağlıklı beslenin dedi o kadar ama gerçekten kafam karıştı Bir önceki muayenede bebek iri dediler, 1 hafta sonra tekrar gittik hiç kilo alamamış dediler...

Benim doktorum ayni muayenede bile farkli ölçebiliyor. Bi ölçtü 2000 bi ölçtü 2200. Zaten belli bir hata payı var bu ölçümlerde.

Kızlar şahinler den lohusa 3 lu takım sipariş etmiştim.92 tl. Bugün geldi.çok begendim.ben 90 kilo oldum xl istemiştim.rahat rahat oldu.penbis pembis çok tatli.kumasida dikiside çok guzel.dagudende aynı fiyata pijama takımı almistim.bilsemalmazdim yani.çok güzelmiş soranlar vardi alabilirsiniz.Kış için de uygun uzunkollu bu arada bilginize

Kızlar bebeğimin bi tek pişik kremini almadım henüz. Sudocrem alıcam bir tek Minirome da bulabildim siz nerden aldınız acaba ?

Ben en uygun n11de buldum ama daha alma fırsatım olmadı. Orada satıcı yorumlarına göre güvenilir gözüken birinden almayı düşünüyorum

Canim murat muhcu benim amniyosentezimi yapan doktor.ben cok memnun kalmistim.hem davranisi hem tecrubesi ile insani rahatlatiyor.hatta bi ara doktorumu degistirip murat beyle devam etmeyi bile dusundum.belki biraz icin rahatlar diye yazayim dedim.
Doktorun kendisiyle telefonda görüştüm , güvendiğim bir doktor yönlendirdi.Netten de yorumlara baktım , galiba GATA'da da çalışıyormuş. Sağol canım.

Benim fisherprice yeni dogandi zaten ☺civilden aldigim bazilari kuculdu bazilari iyi bundan sonra 30 da yikarim ilk yikiyacagimda ☺
Ben 30da yikadim canim ama arada kuculenler var iste. Evt civilden aldigim 1-2 parcada kuculmus. Birazini 6aylik almistim da bir sure giydirebilirim Allah'tan.

Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi

Ben baby me'nin deterjan ve yumusaticisini cok begendim tavsiye ederim. Lekelerde nasildir bilmiyorum. Ek gidaya gecip lekelenmeler olunca omo baby almayi dusunuyorum.

Bana yardimci olabilirmisiniz ? Ben anne olmak istiyorum tedaviye basladik 1 dusuk yasadim 1 yil once neyse kisa anlatim tedaviye devam ederken en son yumurta sayimi yapicaktik bir yumurta vardi bunu takip edicez dedi doktor bi gun sonra gel dedi gittim yumurta yoktu dollenme olmus mudur aacaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…