- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.181
Benim 2. Bebegim ayni doktora gidiyorum. Ilkinde bir sorun yoktu 36ya kadar ayda bir sonra da 2 haftada bir çağırmıştı. Bunda şeker çıkınca 32den sonra 2 hafta sonra gel dedi direkt. Yani bence bir sorun görmediği için 1 ay sonra demiş, sevinmelisinvalla güvendik doktorlara bakalım.. annelik endişe arada bir kafamı karıştırıyor işte..
Canim murat muhcu benim amniyosentezimi yapan doktor.ben cok memnun kalmistim.hem davranisi hem tecrubesi ile insani rahatlatiyor.hatta bi ara doktorumu degistirip murat beyle devam etmeyi bile dusundum.belki biraz icin rahatlar diye yazayim dedim.Merhaba kızlar ,
Bugün kendi doktorumla da konuştum , kontrole çağırdı.Suyun sınırda olmadığını söyledi , perinatoloğa yönlendirdi yine de.Murat Muhcu'ya gideceğim haftaya Çarşamba . Perinatolog gerekli görürse onunla devam edeceğiz.
onlar da hem normal diyorlar hem de ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez diyorlar...bunu ben de biliyorum ama ölum vs şeylerden bahsetmeleri strese soktu beni canim
uyuyor sanirim canim saat 8.30 dan beri hareket etmedi yazıyordum ki simdi tepik yedim Allahim nasil bi mutluluk
Biraz bekleyecek ve görecekmişiz. Sağlıklı beslenin dedi o kadar ama gerçekten kafam karıştıBenim bebeğim 32. Haftaya girdigimiz gün 1900 du, doktor gayet normal dedi. Sizin 32de 2100 bana normal ve hatta iyi geldi, fakat kilo alimi aniden mi durmuş onu anlayamadım. Peki ne önerdi doktor bunun için?
Kızlar bebeğimin bi tek pişik kremini almadım henüz. Sudocrem alıcam bir tek Minirome da bulabildim siz nerden aldınız acaba ?
Biraz bekleyecek ve görecekmişiz. Sağlıklı beslenin dedi o kadar ama gerçekten kafam karıştıBir önceki muayenede bebek iri dediler, 1 hafta sonra tekrar gittik hiç kilo alamamış dediler...
onlar da hem normal diyorlar hem de ne olacagini Allahtan baska kimse bilemez diyorlar...bunu ben de biliyorum ama ölum vs şeylerden bahsetmeleri strese soktu beni canim
Allah korusun sen öyle şeyler düşünme...bebeğin hareketlerine dikkat et ama...günde en az 10 defa hareketini hissetmelisin...
inşallah sıkıntısız doğar bebeğin:)
Kızlar bebeğimin bi tek pişik kremini almadım henüz. Sudocrem alıcam bir tek Minirome da bulabildim siz nerden aldınız acaba ?
Ya süper olmuş buuu ellerine sağlık annesiii, aşırı beğendim valla çok değişikEki Görüntüle 1645676 Eki Görüntüle 1645660 Kızlar kendi tasarimim duvar aparatimiz nasıl olmuş konseptimiz malum Marine olduğu için hasır kullandım fikirlerinizi bekliyorumEki Görüntüle 1645660
Doktorun kendisiyle telefonda görüştüm , güvendiğim bir doktor yönlendirdi.Netten de yorumlara baktım , galiba GATA'da da çalışıyormuş. Sağol canım.Canim murat muhcu benim amniyosentezimi yapan doktor.ben cok memnun kalmistim.hem davranisi hem tecrubesi ile insani rahatlatiyor.hatta bi ara doktorumu degistirip murat beyle devam etmeyi bile dusundum.belki biraz icin rahatlar diye yazayim dedim.
Ben 30da yikadim canim ama arada kuculenler var iste. Evt civilden aldigim 1-2 parcada kuculmus. Birazini 6aylik almistim da bir sure giydirebilirim Allah'tan.Benim fisherprice yeni dogandi zaten ☺civilden aldigim bazilari kuculdu bazilari iyi bundan sonra 30 da yikarim ilk yikiyacagimda ☺
Yok solmadi canim.Peki motherlove soldu mu?
Benimkiler baya soldu da sabundan mı yoksa markadan mı onu anlamak istiyorum.
Gerçi HM ya da mothercare solmadı ama
Canim bende o siteden aldım geldı sorunsuz sadece bir iki gün gecikti.Kızlar bebeğimin bi tek pişik kremini almadım henüz. Sudocrem alıcam bir tek Minirome da bulabildim siz nerden aldınız acaba ?
Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?