- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.201
Canım bende bugun kızımdan kalan battaniyeleri yıkadım roxı yle ama ben memnun kaldım kalıntı yoktu.acaba kıyafetlerdemi oluyoki yarında kıyafetleri yıkıcam bakalım nasıl olcak bende burda arkadaşlar önerince almıştım haa bide ilave durulamada yaptırmıştımKızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Canim sivi deterjan kullanmani tavsiye ediyorum, toz deterjanlar hem camasari solduruyor, hemde sabun artigi birakiyorKızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Evet canim haydarpasa gata da calisiyor.hatta klinik sefi gibi bisey ayni zamanda.Doktorun kendisiyle telefonda görüştüm , güvendiğim bir doktor yönlendirdi.Netten de yorumlara baktım , galiba GATA'da da çalışıyormuş. Sağol canım.
Ben e bebekten baby me aldim sivi detarjan.cok memnunum renkleride soldurmadi.ferahta bi kokusu varKızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Merhaba yazılarını okudum yazmak istedim. Daha bir ay önce akrabamiz doğum yaptı 2 defa kordon dolaması normal doğum yaptı. Merak etmeyin Rabbim izniyle sağlıklı doğum olucak diye telkin edin.sagol canim benim cok zor bi surec Rabbim kimsenin basina vermesin cunku butun yuk annede
teşekkürler canim inşallah güçlüdür benim minnosum gerci biz onla ne badireler atlattik...Aferin ona, güçlü minnos
Dualarımız seninle.
Alakası yok ama anlatmak istedim. Bir arkadaşın doğumu normal oldu, her şey yolunda giderken bebek tam doğum anında ters dönmüş ve biraz sıkıntı olmuş, 10 güne yakın yoğun bakımda kaldı ama annesi hiç aglayıp üzülmedi, benim oğlum güçlü, zaten çıkacak dedi biz de inandık buna, şimdi 40ı çıktı, gördüğüm en güzel bebeklerden biri çok da sağlıklı çok şükür
Önce biz inanacağız ki onlara güç verelim, metanetini hiç yitirme canım
ellerine saglik canim bayildimmmEki Görüntüle 1645676 Eki Görüntüle 1645660 Kızlar kendi tasarimim duvar aparatimiz nasıl olmuş konseptimiz malum Marine olduğu için hasır kullandım fikirlerinizi bekliyorumEki Görüntüle 1645660
canim ben dalan roxyi sivi kakayi citilerken kullanmak icin aldim yikamada dalin kullaniyorumKızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
30 da yikamana ragmen mi kuculdu demek.ben sadece 0-3 ayliklari yikamistim .3-6ayliklari bebegin durumuna gore yikarim artikBen 30da yikadim canim ama arada kuculenler var iste. Evt civilden aldigim 1-2 parcada kuculmus. Birazini 6aylik almistim da bir sure giydirebilirim Allah'tan.
Ben e bebekten baby &me aldim onunla yikadimKızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Catlamista olabikir dollesmiste olabilr hakkinda hayirlisi olsunBana yardimci olabilirmisiniz ? Ben anne olmak istiyorum tedaviye basladik 1 dusuk yasadim 1 yil once neyse kisa anlatim tedaviye devam ederken en son yumurta sayimi yapicaktik bir yumurta vardi bunu takip edicez dedi doktor bi gun sonra gel dedi gittim yumurta yoktu dollenme olmus mudur aacaba
Ben mothercare magazasindan aliyordum eczanelerde de satiliyor ama.
Eczanede sordurdum eşime çok pahalı geldi bide dediğiniz yerlere bakayım teşekkür ederim :)Ben en uygun n11de buldum ama daha alma fırsatım olmadı. Orada satıcı yorumlarına göre güvenilir gözüken birinden almayı düşünüyorum
Ben hacisakir granulle yikadim gayet guzeldi.Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Lohusa liktan bahsetti yarım saat falan sürdü zaten çok busey kaçırmadin haftaya emzirme den bahsedecekmisEfira38 cnm ben bugun eğitimi unuttum ya isim yoğundu nasıldı ya ne anlattılar Of sinir oldum kendime
Büyük tülbent ne ki?Kızlar büyük tülbentlerden alan var mı?
İnternette çok kullanışlı olduğunu yazmışlar.
Ben netten baktım ama bulamadım.
Bide eczane de lohusa korsesi satiliyo mus doğumdan sonra sarın dedi karın sarkması dieEfira38 cnm ben bugun eğitimi unuttum ya isim yoğundu nasıldı ya ne anlattılar Of sinir oldum kendime
Tatlım banyodan sonra falan havlunun içine koyuyorlarmış suyu çeksin diye.Büyük tülbent ne ki?
Canim fotosunu paylassan da gorsek merak ettim :)Kızlar şahinler den lohusa 3 lu takım sipariş etmiştim.92 tl. Bugün geldi.çok begendim.ben 90 kilo oldum xl istemiştim.rahat rahat oldu.penbis pembis çok tatli.kumasida dikiside çok guzel.dagudende aynı fiyata pijama takımı almistim.bilsemalmazdim yani.çok güzelmiş soranlar vardi alabilirsiniz.Kış için de uygun uzunkollu bu arada bilginize
Kızlar büyük tülbentlerden alan var mı?
İnternette çok kullanışlı olduğunu yazmışlar.
Ben netten baktım ama bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?