2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım bende bugun kızımdan kalan battaniyeleri yıkadım roxı yle ama ben memnun kaldım kalıntı yoktu.acaba kıyafetlerdemi oluyoki yarında kıyafetleri yıkıcam bakalım nasıl olcak bende burda arkadaşlar önerince almıştım haa bide ilave durulamada yaptırmıştım

Bebeğimin her şeyini Roxy Dalan'la 30 derecede yıkadım. Hiç sabun kalıntısı olmadı. Ben çok memnun kaldım. Şaşırdım şimdi yazdıklarını okuyunca. Makineyle ya da programıyla ilgili bir durum olabilir mi acaba.

Canim sivi deterjan kullanmani tavsiye ediyorum, toz deterjanlar hem camasari solduruyor, hemde sabun artigi birakiyor

Ben e bebekten baby me aldim sivi detarjan.cok memnunum renkleride soldurmadi.ferahta bi kokusu var

sagol canim benim cok zor bi surec Rabbim kimsenin basina vermesin cunku butun yuk annede
Merhaba yazılarını okudum yazmak istedim. Daha bir ay önce akrabamiz doğum yaptı 2 defa kordon dolaması normal doğum yaptı. Merak etmeyin Rabbim izniyle sağlıklı doğum olucak diye telkin edin.

teşekkürler canim inşallah güçlüdür benim minnosum gerci biz onla ne badireler atlattik...
Eki Görüntüle 1645676 Eki Görüntüle 1645660 Kızlar kendi tasarimim duvar aparatimiz nasıl olmuş konseptimiz malum Marine olduğu için hasır kullandım fikirlerinizi bekliyorumEki Görüntüle 1645660
ellerine saglik canim bayildimmm
canim ben dalan roxyi sivi kakayi citilerken kullanmak icin aldim yikamada dalin kullaniyorum

Ben 30da yikadim canim ama arada kuculenler var iste. Evt civilden aldigim 1-2 parcada kuculmus. Birazini 6aylik almistim da bir sure giydirebilirim Allah'tan.
30 da yikamana ragmen mi kuculdu demek.ben sadece 0-3 ayliklari yikamistim .3-6ayliklari bebegin durumuna gore yikarim artik

Ben e bebekten baby &me aldim onunla yikadim

Catlamista olabikir dollesmiste olabilr hakkinda hayirlisi olsun

Ben hacisakir granulle yikadim gayet guzeldi.

Kızlar büyük tülbentlerden alan var mı?
İnternette çok kullanışlı olduğunu yazmışlar.
Ben netten baktım ama bulamadım.

Canim fotosunu paylassan da gorsek merak ettim :)

Kızlar büyük tülbentlerden alan var mı?
İnternette çok kullanışlı olduğunu yazmışlar.
Ben netten baktım ama bulamadım.

Annem almış, geçen gün gösterdi bana. Ağız bezine benzer yeri. 60x60 cm galiba. İlk aylar havlunun içine sarılıyormuş banyodan sonra. Annem nerden aldı bilmiyorum ama bugün de jokerde gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…