2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
sanmıyorum canım makinem yeni ve daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmamistim
Yorum icin tesekkurler
Canim sivi deterjan kullanmani tavsiye ediyorum, toz deterjanlar hem camasari solduruyor, hemde sabun artigi birakiyor
aynen canım tesekkurler yorum icin

Ben e bebekten baby me aldim sivi detarjan.cok memnunum renkleride soldurmadi.ferahta bi kokusu var
Bende ondan alırım o zaman teşekkürler yorum icin
teşekkürler canim inşallah güçlüdür benim minnosum gerci biz onla ne badireler atlattik...
ellerine saglik canim bayildimmm
canim ben dalan roxyi sivi kakayi citilerken kullanmak icin aldim yikamada dalin kullaniyorum
demek ben roxy ı erken almışım canım sıvı daha mantikli herhalde yarın ondan alırım çok teşekkürler yorum icin

Tatlım banyodan sonra falan havlunun içine koyuyorlarmış suyu çeksin diye.
Çok kullanışlı oluyormuş. Ben de bulamadım da merak ettim.

Ben havuzlu handan icinde tulbentte olan havlulardan almistim ilk bebekte. Bu sekilde kendinden tulbentli satiliyor.

Arkadaşlar size hamilelikten bağımsız bir sorum var. Bildiğimiz gibi vajina içi normal zamanda da şeffaf renkli akıntı üretiyor. Burayı akıntılardan temiz tutmak için ne yapıyorsunuz? Banyo sırasında sabun kullanmak, içini sabunla ya da çeşitli kimyasallarla temizlemek kendi doğal ortamını bozduğundan zararlı diye biliyorum. Sizler ne yapıyorsunuz?

Kızlar büyük tülbentlerden alan var mı?
İnternette çok kullanışlı olduğunu yazmışlar.
Ben netten baktım ama bulamadım.

burda cok kullaniliyor,suyu gercekten guzel emiyor.
buyukleri cceyizinde varmis genelde ama bulamadim daha.
hep unutuyoruz almaya.

Hımm şimdi anladım. Ben kayınvalidemden eşimin bebekliğinden sakladığı birşeyleri varsa istemiştim o da olanları getirdi bana. Banyodan sonra suyu çeksin diye havlunun içine sarılan birşey yapmış Zamanında onu da getirdi ben onu kullanacağım

Eklentiler

• image.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 108
Ben manifaturadan aldım annem kenarlarını kıvırdı bir tane banyo havlusunun içine göre kesti çünkü havluların en iyisi bile bebek tenine sert geliyormuş ilk suyunu tülbentle almak gerekiyormuş diğerlerini kare kare yaptı herşey İçin kullanılıyormuş omuz bezi ağız bezi ter bezi kurulama bezi vs vs

Evet o akıntı sürekli geliyor ben içini yıkamadım hiç zararlı olabilir ama hergün temiz tutuyorum her tuvalette temizliğime dikkat ediyorum. Bir ara vajinal bölge temizliği için bir jel almıştım ara sıra onunla yıkıyordum ama dediğim gibi içini değil tabiki de. Ayrıca ben günlük ped yada havlu peçete kullanıyorum iç çamaşırımda ve her tuvalette değiştiriyorum böylece akıntı çamaşırımda kalıp zarar vermiyor

Teşekkürler cevabın için. Aslında kafama takılan akıntıyı o bölgeden uzaklaştırabilir miyiz? Ben de bunlara dikkat etmeye çalışıyorum ama örneğin banyodan sonra bile akıntı geliyor bazen.

ben yillardir dr onerisi ile sebamed vajina temizleyicisi ile temizliyorum canim

Canım biz annemle mermerşahı denen tülbent gibi bir kumaş var ondan aldık metre usulü.bebeklerin hassas tenine uygun bir kumaş yumuşacık.onu kesip kenarlarını teğelleyip havlunun içine sericez.aynı kumaştan küçük ağız mendilleri de yaptık :)
Canım o akıntıların olması çok doğal.vajen bölgesine su dışında kesinlikle ne jel ne de sabun sürmemek gerekiyor.çok rahatsız ediyorsa sık sık çamaşır veya günlük ped değiştirebiliriz sadece.

ben aldim canim... kesip banyo icin lif yaptık tulbentten...hazir yapilmis satilanlardan da en buyuk boy civilde buldum boy boy agiz bezi de ordan aldim canim

canım yumurta nasıl yoktu iğneyle mi ilaçla mı yumurtanı büyüttü yumurta kaybolmazkı tam olarak ne dedi doktorun? bende 5 yıl sonra kavuştum yavruma ne sormak istersen yardımcı olabilirim canım seninki o kadar uzun sürmez inşallah çabuk kavuşursun bebişine.....

Doktorun kendisiyle telefonda görüştüm , güvendiğim bir doktor yönlendirdi.Netten de yorumlara baktım , galiba GATA'da da çalışıyormuş. Sağol canım.
Gata da dogum yapmiyorlarmis şu an diye biliyorum. Asistan yokmuş .ben de istiyordum ablam gelinin götürüyor oraya dr lar iyi ama senin normal doğum mu olacak.olacak.mesai saatleri içinde oradalar dr lar

Havlu ici mermersahi ...butik bebeden 1 tane aldim biraz sert gibi geldi daha yikamadim bende tavsiye uzerine almistim

Slmlar iyi geceler kizlar, suanki konularla pek alakali degil ama biz sucuk yiyebiliyo muyuz? Ilk aylarda sakincaliydi ama simdide mi oyle acaba? Malum kurbandan ciktik ben hakim olamıyorum kendime surekli tost falan yapiyorum sonrada vicdan azabi çekiyorum hala sakıncalı mi bilen var mi acepp???

Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor

anladımm tatlım erkekler bazen ço anlayışsız olabiliyorlar sen sakın düşünme bebeğin etkilenmesin hiçbirsey ondan daha önemli değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…