2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor

Bende ayni durumdayim 1 paket rennie cigneme tabletini bitirdim. Neyseki az kaldi

Gata da dogum yapmiyorlarmis şu an diye biliyorum. Asistan yokmuş .ben de istiyordum ablam gelinin götürüyor oraya dr lar iyi ama senin normal doğum mu olacak.olacak.mesai saatleri içinde oradalar dr lar
Bu konuda hiç bilgim yok , hastaneye değil muayenehanesine gideceğim.

Ay bence hıc umursama.kıme ne ya.

Vagına için ozel PH li sabunlar var. Ben onları kullanıyordum.

Ben
Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
Ben şişeyi iki günde bazen bir gün içinde bitiriyorum gebeliğimin başından beri.

Tatlım benimkinin çamaşırlarını annem yıkamıştı. Bana da tembihledi düşük sıcaklıkta yıkandığı için sabun tozu kalır üstünde. Bunun için önce sıcak suda sabun tozunu erit, sıvı halde makinaya koy dedi.

Bizim komşumuz plasenta yaşlanmasindan dolayi erken doğum yapti canim 28 haftalik mi ne doğurdu. . Erken doğum sebebi diye biliyorum ben ama tabi doktor daha iyi bilgilendirir

Kizlarr saat 07.00 ve ben bu saate kadar uyuyamadim Sanirim doguma hazırlık evrelerinden biri alişiyor vücut yavastan :) bugün doktor kontrolumuz var 1 aydir girmiyordum çok heyecanlıyım Oglusum kaç kilo oldu merak ediyorum en son 28+0 iken 1170 gr.di bakalim şimdi kaç olmuş :) Bu arada geceden beri vajinamda asiri bi kaşıntı onu da soracagim doktoruma :/

Benim zaman zaman oluyor, sürekli değil. Anneannemin tavsiyesiyle süt içiyorum :) işe yarıyor. Ama azar azar. İki üç yudum falan.

Benim zaman zaman oluyor, sürekli değil. Anneannemin tavsiyesiyle süt içiyorum :) işe yarıyor. Ama azar azar. İki üç yudum falan.
Yemek borusu yanmasında bana soğuk ssüt pek etki etmiyor. Sıcak süt ise hemen geçiriyor çok başarılı!

Vagına için ozel PH li sabunlar var. Ben onları kullanıyordum.

Evet sabunlar var ama onları dış bölgeye sürmek lazım değil mi? İç tarafa sürünce oradaki yararlı bakterileri de öldürüyormuş. Vajinal duşa da pek sıcak bakmıyor galiba doktorlar. O da iç taraftaki idrar kalıntılarını vs daha da içeri itiyormuş.

Bizim komşumuz plasenta yaşlanmasindan dolayi erken doğum yapti canim 28 haftalik mi ne doğurdu. . Erken doğum sebebi diye biliyorum ben ama tabi doktor daha iyi bilgilendirir

Evet ben de öyle okudum. Haftaya doktora soracağım. Doktor bana yavaş yavaş yaşlanmaya başlamış ama şu an durumu iyi dedi. Herhalde artık normal, 32. haftam bitmek üzere çünkü.

Benimde midem de yanma,yediklerim geri geliyor,sırt üstü yatırmıyor bile,çok zor durumda kaldıkça bende renie içiyorum cnm.

Günaydın arkadaşlar, doğum yapacağımız günler gitgide yaklaşıyor. Yaklaştıkça sanki ben doğum yapmayacakmışım gibi hissetmeye başladım. Hem güzel bir heyecan var hem de bundan sonra üstleneceğim sorumluluklardan dolayı hafif soru işaretleri beliriyor kafamda. Kolay değil, artık yeni bir role daha bürünüyoruz. Doğum videoları seyrettikçe duygulanıp ağlamaya başlıyorum, çok değişik bir his bence, o anneyle bebek arasındaki ilk temas. Kendi doğumumda ne hissederim artık bilmiyorum. Bir de ne kadar ilginç, bebek anne karnından çıktıktan sonra gerçekten tutunacak birini, annesini arıyor, annenin göğsüne yerleştiğinde daha bir huzur buluyor sanki. Bu gerçekten bir mucize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…