- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.241
Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
Bu konuda hiç bilgim yok , hastaneye değil muayenehanesine gideceğim.Gata da dogum yapmiyorlarmis şu an diye biliyorum. Asistan yokmuş .ben de istiyordum ablam gelinin götürüyor oraya dr lar iyi ama senin normal doğum mu olacak.olacak.mesai saatleri içinde oradalar dr lar
Ay bence hıc umursama.kıme ne ya.Su insanlarin dengesizliginden nefret ediyorum. Sirf yorum yapmak icin yorum yapiyolar. Ogretmenler odasinda bagirarak soruyo. Kac kilo aldin. Bende 9 dedim. Ayyy simdiden 9 kilomu aldin. Bende simdiden deerken 34. Haftamdayim nerdeyse dogurcam dedim. Yuzun sismis ama diyooo. Ya sabir cektimmm. Ciktim. Baska birisi naber sisko diyo. Insanlar ne kadar anlayissiz ya. Ben hamile degilken tam tersi insanlari motive etmeye calisrdim. Ne guzel oldun vs diye
Vagına için ozel PH li sabunlar var. Ben onları kullanıyordum.Arkadaşlar size hamilelikten bağımsız bir sorum var. Bildiğimiz gibi vajina içi normal zamanda da şeffaf renkli akıntı üretiyor. Burayı akıntılardan temiz tutmak için ne yapıyorsunuz? Banyo sırasında sabun kullanmak, içini sabunla ya da çeşitli kimyasallarla temizlemek kendi doğal ortamını bozduğundan zararlı diye biliyorum. Sizler ne yapıyorsunuz?
Ben şişeyi iki günde bazen bir gün içinde bitiriyorum gebeliğimin başından beri.Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
Tatlım benimkinin çamaşırlarını annem yıkamıştı. Bana da tembihledi düşük sıcaklıkta yıkandığı için sabun tozu kalır üstünde. Bunun için önce sıcak suda sabun tozunu erit, sıvı halde makinaya koy dedi.Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Bizim komşumuz plasenta yaşlanmasindan dolayi erken doğum yapti canim 28 haftalik mi ne doğurdu. . Erken doğum sebebi diye biliyorum ben ama tabi doktor daha iyi bilgilendirirMerhaba anneler, hayırlı cumalar öncelikle... Plasenta yaşlanması hakkında kendisine doktor tarafından bilgi verilen var mı? Ben dün doktora gittiğimde, doktor bana plasentanın durumunun iyi olduğunu fakat az bir bölümünün hafiften yaşlanmaya başladığını söyledi. Plasenta yaşlanması doğumun yaklaştığını gösterirmiş. Bilgisi olan var mı?
Guzel canim. Yikadim cekme falan olmadi.o takımı gördüm canım eline geçti mi kumaşı falan nasıl ?:)
Benim zaman zaman oluyor, sürekli değil. Anneannemin tavsiyesiyle süt içiyorum :) işe yarıyor. Ama azar azar. İki üç yudum falan.Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
Yemek borusu yanmasında bana soğuk ssüt pek etki etmiyor. Sıcak süt ise hemen geçiriyor çok başarılı!Benim zaman zaman oluyor, sürekli değil. Anneannemin tavsiyesiyle süt içiyorum :) işe yarıyor. Ama azar azar. İki üç yudum falan.
Vagına için ozel PH li sabunlar var. Ben onları kullanıyordum.
Bizim komşumuz plasenta yaşlanmasindan dolayi erken doğum yapti canim 28 haftalik mi ne doğurdu. . Erken doğum sebebi diye biliyorum ben ama tabi doktor daha iyi bilgilendirir
Benimde midem de yanma,yediklerim geri geliyor,sırt üstü yatırmıyor bile,çok zor durumda kaldıkça bende renie içiyorum cnm.Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
Günaydın kızlar,iş yerindeyim ve bu gün nöbetim var 5 e kadar buralardayımNeyse en azından son 12 günüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?