- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.261
Canim bende hemen hemen her gün gaviscon kullanıyorum 4. Aydan beri çünkü midem hiç durmuyor son gidişimde doktor altı tane yazdı düşün artık l.Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
dur bugün birde öyle deneyeyim güzel bir bilgi ve fikir teşekkürlerTatlım benimkinin çamaşırlarını annem yıkamıştı. Bana da tembihledi düşük sıcaklıkta yıkandığı için sabun tozu kalır üstünde. Bunun için önce sıcak suda sabun tozunu erit, sıvı halde makinaya koy dedi.
Güzel haberleri bekliyoruz, günümüz aynı görünüyor biz de en Son 28. Hafta gitmiştik 1266 gr.dık pazartesi de bizim kontrolümüz var bakalım ne kadar büyüdük :) kaşıntı sebebi vajinit olabilir canım muhtemelen tahlil ister fitil ve krem verirKizlarr saat 07.00 ve ben bu saate kadar uyuyamadimSanirim doguma hazırlık evrelerinden biri alişiyor vücut yavastan :) bugün doktor kontrolumuz var 1 aydir girmiyordum çok heyecanlıyım Oglusum kaç kilo oldu merak ediyorum en son 28+0 iken 1170 gr.di bakalim şimdi kaç olmuş :) Bu arada geceden beri vajinamda asiri bi kaşıntı onu da soracagim doktoruma :/
Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar diliyorumGünaydın kızlar,iş yerindeyim ve bu gün nöbetim var 5 e kadar buralardayımNeyse en azından son 12 günüm :)
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.çok sağol.Allah yardımcın olsun canım kolaylıklar diliyorum
Günaydın canım,geçmiş olsun,görüşebileceğin akadaşların falan yokmu gün içinde gelseler hem zaman geçer,kitap okuyabilirsin arada da burdan yazışmaları falan takip edersin,kendini oyalayacak bişiler bulsan bu kadar kendini bunaltmamış olursun.Kızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
Gunaydin canim hamilelik alerjisi olmus olabilirsin.ekim annelerini takip ederken ogrenmistim.tahlil falan yapiyolar cok kasinti olursa.devam ederse bi doktoruna danis mutlakakızlar günaydın dün kaşıntı başladı ve çok sinir bozucu heryerim kasinior sizin de öyle mi yoksa
oturup agliycam ya inşallah sizlerde baslamaz. çok fena dün tuvalete kalkmak yetmiyor gibi birde kaşıntı ya uyandim. korkumdn kasimiyorum catlayac ak diye elimi suruyorum carsamba randwm var dr. danismam gerekGunaydin canim hamilelik alerjisi olmus olabilirsin.ekim annelerini takip ederken ogrenmistim.tahlil falan yapiyolar cok kasinti olursa.devam ederse bi doktoruna danis mutlaka
gunaydinKızlar günaydın. Hepimize musmutlu hafta sonu olsun
Kızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
kızlar günaydın dün kaşıntı başladı ve çok sinir bozucu heryerim kasinior sizin de öyle mi yoksa
Benimde ozellikle aksamları yanmaya başlıyor gaviscon geçirmemişti doktor hap yazdı ama onuda kullanmak istemedim az kaldı sonuçta ilaç ne olur ne olmaz diyeCanim bende hemen hemen her gün gaviscon kullanıyorum 4. Aydan beri çünkü midem hiç durmuyor son gidişimde doktor altı tane yazdı düşün artık l.
dur bugün birde öyle deneyeyim güzel bir bilgi ve fikir teşekkürler
Kızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
canım doktoruna bi sor yinede bende 24.haftada tatile gitmiştim doktorum 30.haftadan sonra önermiyorum demişti.34.haftanın içindesin gitsen yola dayanabilecek misin?Günaydın arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum. Misafirlerim vardı şu aralar . Bu yaz tatile gitmedik istanbul dışına bile gitmedim şimdi de sıkıntı basiyor bunaldim. Güneye tatile gidelim dedi eşim dr.a sordum henüz cevap gelmedi. Arabayla 7 8 saatlik yolculuğa acaba şu dönemde izin verilir mi ? Bugün 33+1 günlüğüm. Arabamizla gidince istediğimiz zaman mola verip yürüyüş yapma imkanım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?