2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Saol canımm evet haftamiz ayni :) Doğum tarihi 28 Kasim dedi ama ultrasonda bikac gün oynayabiliyor dedi normalde 26 kasim görünüyordu. .. 1850 gr.olmus bebegim gayet iyi dedi basi yukardaydi asagi donmus çok şükür :) Bir sonraki randevum 36.haftada :)

Reactions: NFZ

ben toplamda 7,5 kiko aldım sadece karnım cıktı okadar boyumda 164 orta boyluyum.
bebeğim 34. haftada 2600 gr 49,5 cm di salı günü yeniden gidicem seninki 32. haftaya göre çok iyi.
doktorun her muayinede bebeğe giden kan akımına baksın(kordonunu incelesin)

öyle deme tamam son dönem çok sıkıntılar çekiyoruz ama senelerce çok göz yaşı döküp bebek sahibi olmaya çalışan insanları düşün ve allaha şükür et bazen bende çok kötü oluyorum ve kendime kızıyorum insanlar servet döküyorlar bizim durumumuzu yasayıp evlat sahibi olmak için

aynı takımı bende almıştım dikkat et yıkarken renk veriyo

ben hacışakir granür toz deteryan aldım misss gibi hiç kalıntı kalmıyo tavsiye ederim

Arkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
bende var canım çok felaket şekilde bende gaviscon kullanıyorum ama yine yanıyor asit dökülmüş gibi yalnız arada 1 çay kaşığı türk kahvesi yutup üzerine su içiyorum bazen oda geçiriyor eğer sürekli şurup içmek istemiyorum diyorsan deneyebilirsin sanada geçmiş olsun

aynen canım benim annemde öyle yap dedi ama ben daha yıkamadım miniğimin cicilerini hatta makine tam ilacı alırken ilaç gözünesıvı olarak boşaltmak lazım

canım çiğ ve fazla yemediğin sürece sorun olmaz ben arada sucuklu yumurta yiyorum....

Kızlar bebeğim hickirik tuttukca ben bi tuhaf oluyorum. Böyle halsiz gibi içim bulanıyor. Yani anlatamadigim bi his oluşuyor neden ki
Biliemedim ki benimki gunde 2 kez falan hickirik nobetine giriyor 10 dk kadar suruyor ama bana oyle halsizlik bulanti falan yapmiyor

geçmiş olsun canım tansiyonuna dikkat et hamilelik psikolojisi de var tabiki daha hassas oluyoruz ailenden yanına gelebilecek kimse yok mu?gurbette misin yoksa canım üzülme bebişimizi de üzme annesi

çok sağol sana da geçmiş olsun peki hafifletmek için bi krem yada birşey önerdi mi

Biliemedim ki benimki gunde 2 kez falan hickirik nobetine giriyor 10 dk kadar suruyor ama bana oyle halsizlik bulanti falan yapmiyor

Benimki de günde iki üç kez krize giriyor bazen Minnosum bikiyor heralde başlıyor tepinmeye ve onun bu halleri beni halsizlestiriyor.ben de anlamadım.
çok sağol sana da geçmiş olsun peki hafifletmek için bi krem yada birşey önerdi mi

Yok canım henuz doktora danismadim
Çarşamba sorcam.ama sanırım vücut genislediginden.
Bu haftaya kadar hiç catlamamistim ama sanki yanlarda minnak minnak oluşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…