- 5 Mayıs 2014
- 542
- 834
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.281
Saol canımm evet haftamiz ayni :) Doğum tarihi 28 Kasim dedi ama ultrasonda bikac gün oynayabiliyor dedi normalde 26 kasim görünüyordu. .. 1850 gr.olmus bebegim gayet iyi dedi basi yukardaydi asagi donmus çok şükür :) Bir sonraki randevum 36.haftada :)Güzel haberleri bekliyoruz, günümüz aynı görünüyor biz de en Son 28. Hafta gitmiştik 1266 gr.dık pazartesi de bizim kontrolümüz var bakalım ne kadar büyüdük :) kaşıntı sebebi vajinit olabilir canım muhtemelen tahlil ister fitil ve krem verir
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum, bugün ancak girebildim...
Çok fazla mesaj var maalesef okuyamadım sadece bir kısmına bakabildim.
Umarım hepiniz iyisinizdir ve keyifler yerindedir,artık geri sayım başladı
Benim oğlan biraz dombiliydi ama şimdi kilo alamıyor, ben hamileliğimin başından beri 3 kilo aldım sadece 34. haftam bitmek üzere. En son gittiğimde 2100 gramdı 2 hafta önce. Önce bebeğin iri dediler, sonra kilo almıyor dediler kafam karıştı benim de. Sizinkiler ne kadar şu anda? Yada benim kadar az kilo alan var mı?
merhaba kızlar ,bizim de bugün dr. kontrolümüz vardı,bebeğimiz 2490 olmuş,boyunu söylemiyor artık,fantazi olur boyunu söylemek dedi,ben de 83 kilo olmuşum,21 kilo aldım toplamda,benim doktorum moralimi çok bozuyor kilo konusunda,alma kilo diyor.artık doktora gitmek bile istemiyorum,haftaya da alttan muayene edecekmiş,iyice moralim bozuldu,kocam yol boyunca teselli etti.her seferinde de bir sürü ilaç veriyor.bakteri vardı onun için geçen hafta antibiyotik ve fitil vermişti,bakteri geçmiş akıntı varmış şimdi de onun için bir toz verdi.Artık çok sıkıldım hamilelikten de, ilaçlardan da ,doktorlardan da.
Kızlar şahinler den lohusa 3 lu takım sipariş etmiştim.92 tl. Bugün geldi.çok begendim.ben 90 kilo oldum xl istemiştim.rahat rahat oldu.penbis pembis çok tatli.kumasida dikiside çok guzel.dagudende aynı fiyata pijama takımı almistim.bilsemalmazdim yani.çok güzelmiş soranlar vardi alabilirsiniz.Kış için de uygun uzunkollu bu arada bilginize
Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
bende var canım çok felaket şekilde bende gaviscon kullanıyorum ama yine yanıyor asit dökülmüş gibi yalnız arada 1 çay kaşığı türk kahvesi yutup üzerine su içiyorum bazen oda geçiriyor eğer sürekli şurup içmek istemiyorum diyorsan deneyebilirsin sanada geçmiş olsunArkadaşlar benim gibi yemek borusu yanan var mı? 8ay boyunca 1şişe rennie duo bitti doktor yeni gaviscon yazdı böyle giderse son bir ayda 1şişe bitecek,her gün midem kaynıyor boğazlarım yanıyor
aynen canım benim annemde öyle yap dedi ama ben daha yıkamadım miniğimin cicilerini hatta makine tam ilacı alırken ilaç gözünesıvı olarak boşaltmak lazımTatlım benimkinin çamaşırlarını annem yıkamıştı. Bana da tembihledi düşük sıcaklıkta yıkandığı için sabun tozu kalır üstünde. Bunun için önce sıcak suda sabun tozunu erit, sıvı halde makinaya koy dedi.
canım çiğ ve fazla yemediğin sürece sorun olmaz ben arada sucuklu yumurta yiyorum....Slmlar iyi geceler kizlar, suanki konularla pek alakali degil ama biz sucuk yiyebiliyo muyuz? Ilk aylarda sakincaliydi ama simdide mi oyle acaba? Malum kurbandan ciktik ben hakim olamıyorum kendime surekli tost falan yapiyorum sonrada vicdan azabi çekiyorumhala sakıncalı mi bilen var mi acepp???
Biliemedim ki benimki gunde 2 kez falan hickirik nobetine giriyor 10 dk kadar suruyor ama bana oyle halsizlik bulanti falan yapmiyorKızlar bebeğim hickirik tuttukca ben bi tuhaf oluyorum. Böyle halsiz gibi içim bulanıyor. Yani anlatamadigim bi his oluşuyor neden ki
geçmiş olsun canım tansiyonuna dikkat et hamilelik psikolojisi de var tabiki daha hassas oluyoruz ailenden yanına gelebilecek kimse yok mu?gurbette misin yoksa canım üzülme bebişimizi de üzme annesiKızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
Canım hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun ben hiç anlamıyorumdaBiliemedim ki benimki gunde 2 kez falan hickirik nobetine giriyor 10 dk kadar suruyor ama bana oyle halsizlik bulanti falan yapmiyor
çok sağol sana da geçmiş olsun peki hafifletmek için bi krem yada birşey önerdi miMalesef o lanet kaşıntıyi iki aydır çekiyorum. O kadar berbat ki uyutmuyor hep akşamları oluyor gece bi saate kadar devam ediyor.
Karaciğer den kaynaklanabiliyormus ama benim degerlerim normal çıkmıştı.benim de çarşamba kontrolum var sorcam doktora. Gecen gittigimde sormadım bi süre geçti diye.
Cok sinir bozucu sana da geçmiş olsun canım
Ardi ardina pıt pıt, balon patliyormus gibi bisey oluyor bebegin govdesinin oldugu yerde. Yani tekmeden yada pozisyon degistirmesinden daha farkli, daha hafif pit pitlarCanım hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsun ben hiç anlamıyorumda
canım geçmiş olsun bende 3 aydır vajınal fitil ve krem kullandım arada hala oluyor durumuna göre verir kan ve idrar testi ister büyük ihtimalçok sağol sana da geçmiş olsun peki hafifletmek için bi krem yada birşey önerdi mi
ay bende anlamıyorum yaaaaaaArdi ardina pıt pıt, balon patliyormus gibi bisey oluyor bebegin govdesinin oldugu yerde. Yani tekmeden yada pozisyon degistirmesinden daha farkli, daha hafif pit pitlar
Bı an once vakıtlerımız dolsada dogursak bazen cok yoruluorumcanım geçmiş olsun bende 3 aydır vajınal fitil ve krem kullandım arada hala oluyor durumuna göre verir kan ve idrar testi ister büyük ihtimal
Hmm anladım tskr ederimArdi ardina pıt pıt, balon patliyormus gibi bisey oluyor bebegin govdesinin oldugu yerde. Yani tekmeden yada pozisyon degistirmesinden daha farkli, daha hafif pit pitlar
Genellıkle sol alt kasıgımın orda oluo bnm segırme gıbı bsey hatta sey nabız atması gıbı ama cok tatlı umarım hssedersın :)ay bende anlamıyorum yaaaaaa
Biliemedim ki benimki gunde 2 kez falan hickirik nobetine giriyor 10 dk kadar suruyor ama bana oyle halsizlik bulanti falan yapmiyor
çok sağol sana da geçmiş olsun peki hafifletmek için bi krem yada birşey önerdi mi
ya benimde sol alt kasığımda seğirme oluyor ama bir kaç saniye yada bir dakika en fazla demek miniğim hıçkırıyorGe
Genellıkle sol alt kasıgımın orda oluo bnm segırme gıbı bsey hatta sey nabız atması gıbı ama cok tatlı umarım hssedersın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?