- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.301
aynen canım rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin p.tesi doktor randevum var benim minik yan duruyor döndü mü acaba?birde bel fıtığım var umarım normal doğum yapabilirimBı an once vakıtlerımız dolsada dogursak bazen cok yoruluorum
sen yine iyisin ben 86yla hamile kaldım şuan 96 yım sonum hayrolsunsen de gayet iyisin canım ben 77 ile kaldım 89 kiloyum şuanheralde en dobikiniz benim
Uzulme canim ya, ben de senin gibiyim isten cikinca cok sıkıldim ama yapacak bisi yok bebisimiz geldigini onunla ilgilendigini dusun.. uzulup de onu da etkileme. Vakit gecirecek biseyler bul, bebisin icin biseyler yap mesela ona bisi ör ne bilim odasina susler yap vb. Insallah huzurlu gecer bugunler.. yakinda komsun arkadasin kardes vb kimsen yokmu arada biriyle yuruyuse falan ciksan?Kızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
Ins normal dogum yaparız. Sag salım dogum haberlerımızıde werelm ıns burada artık baslarz benımkı uyumuo gazı var aglıo emmıo az emıo yakndakı konusma baslıklarımızaynen canım rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin p.tesi doktor randevum var benim minik yan duruyor döndü mü acaba?birde bel fıtığım var umarım normal doğum yapabilirim
Evet ıste bu hıckırdgı anlamına gelıo :)ya benimde sol alt kasığımda seğirme oluyor ama bir kaç saniye yada bir dakika en fazla demek miniğim hıçkırıyor
Bende gurbetteym burda kımsem yok hep evdeyım en buyuk destekcım esım allah ondan razı olsun bana benden ıyı bakıo o olmasa destegı olmasa bu kadar rahat olamazdım. Yalnzlk zor helekı gurbette . Benım bebegım bana hersey olacak sımdıden cok ozledm onu . . .Uzulme canim ya, ben de senin gibiyim isten cikinca cok sıkıldim ama yapacak bisi yok bebisimiz geldigini onunla ilgilendigini dusun.. uzulup de onu da etkileme. Vakit gecirecek biseyler bul, bebisin icin biseyler yap mesela ona bisi ör ne bilim odasina susler yap vb. Insallah huzurlu gecer bugunler.. yakinda komsun arkadasin kardes vb kimsen yokmu arada biriyle yuruyuse falan ciksan?
Saol canim cvbin icin, bi tane sucugu bitirdik dahada doguma kadar yenem artik hepsini buzluga attimcanım çiğ ve fazla yemediğin sürece sorun olmaz ben arada sucuklu yumurta yiyorum....
Yola dayanirim aslında çünkü sabah 6 gibi çıkıyoruz mola vere vere gidiyoruz ama dr.a sordum az önce artık her an hersey olabilir. Erken doğum da olabilir dedi . Olmaz dedi yani. Çok da bunalmistim oysa kicanım doktoruna bi sor yinede bende 24.haftada tatile gitmiştim doktorum 30.haftadan sonra önermiyorum demişti.34.haftanın içindesin gitsen yola dayanabilecek misin?
ben de hemen sipariş veriyorum o zaman :) normalde 38 giyiyorum ama 40 beden mi versem siparişi :)Guzel canim. Yikadim cekme falan olmadi.
Kislik kalin penyelerden kaliteli gorunumu var. Dokununca da yumusacik.
Canim ben de normalde m beden giyiyodum ama hamile kiyafetlerimi l ya da xl aldim genisledigim icin. Bu pijamayi da ayni mantikla xl aldim valla cok buyuk geldi geri gonderdim m siyle degistirttirdim. Sen de m al olur bence. Olmadi d3gistirir bi buyuyugunu alirsin.ben de hemen sipariş veriyorum o zaman :) normalde 38 giyiyorum ama 40 beden mi versem siparişi :)
Cok uzaga gitme canim artik yarim saatlik yol bile kasiyor cok yorulursun. Idare ediceksin yapacak biseyimiz yok bu saatten sonra. Onceliklerimiz degisiyorYola dayanirim aslında çünkü sabah 6 gibi çıkıyoruz mola vere vere gidiyoruz ama dr.a sordum az önce artık her an hersey olabilir. Erken doğum da olabilir dedi . Olmaz dedi yani. Çok da bunalmistim oysa ki
Benim 32+0 bayramadenk geldi. O yuzden doktorum 32+ 4 verdi raporumi. Birkac gunu kimse frktmez dedi.herkese selamlar..32. haftada çalışabilir raporu alan var mı aranızda?raporda neler yazması lazım..ve 32+0 da mı almamız gerekiyor raporu? haftaya raporu alacağımda yanlışlık olsun istemiyorum..cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..
Peki raporun içeriği nasıl olmalı? kesinlikle yazılması gereken kısım var mı,şu zamana kadar çalışabilir şeklinde? raporu verirken alttan muayene falan yapıyorlar mı?kimisi sadece nst ye girmiş galiba..Çok fazla soru sordum ama kusuruma bakma, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinden alacağım rapor, yanlışlık olmasını istemiyorum sonradan tekrar uğraşmamak için..Benim 32+0 bayramadenk geldi. O yuzden doktorum 32+ 4 verdi raporumi. Birkac gunu kimse frktmez dedi.
m aldım inşallah olur teşekkür ederim :)Canim ben de normalde m beden giyiyodum ama hamile kiyafetlerimi l ya da xl aldim genisledigim icin. Bu pijamayi da ayni mantikla xl aldim valla cok buyuk geldi geri gonderdim m siyle degistirttirdim. Sen de m al olur bence. Olmadi d3gistirir bi buyuyugunu alirsin.
Yok canim alttan muane felan etmedj. Normal ultrasona girdim. Normal kont yani farkli bisy yapmadi. Rapordada elimde yok su an okulda unuttum. Ama 28. 09. 2015 tarihinden ........... Tarihine kadar calisabilir yaziyodu. Ama o bolum bostu. Yani izne ayrilacagim tarih yazmiyoduPeki raporun içeriği nasıl olmalı? kesinlikle yazılması gereken kısım var mı,şu zamana kadar çalışabilir şeklinde? raporu verirken alttan muayene falan yapıyorlar mı?kimisi sadece nst ye girmiş galiba..Çok fazla soru sordum ama kusuruma bakma, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinden alacağım rapor, yanlışlık olmasını istemiyorum sonradan tekrar uğraşmamak için..
Canım nerden aldınKizlar ben bu yataktan aldim baska alan var mi ?
Günaydın canım,geçmiş olsun,görüşebileceğin akadaşların falan yokmu gün içinde gelseler hem zaman geçer,kitap okuyabilirsin arada da burdan yazışmaları falan takip edersin,kendini oyalayacak bişiler bulsan bu kadar kendini bunaltmamış olursun.
Canım evde olmak o kadar kötü değil. Bu süreyi kendini geliştirmek için fırsat olarak görebilirsin. Doğum ve sonrası için ilgili yazılar, videolar, kitaplar o kadar çok bilinmesi gereken şey var ki. Mesela blog yazabilirsin. Doğum sonrasında da devam ettirirsin. Bunların dışında çok güzel yabancı diziler var otur bir kaç sezon bitir mesela:)
ben de senin gibiyim. bir yandan iznimi hemen başlatıp evde dinlenmek istiyorum, bir yandan da evde durursam iyice bunalır kuruntulu bir tip olurum diye uzatıyorum. alışkın olmayınca evde zaman geçmiyor. arkadaşlarını vs çağır istersen değişiklik olsun.
geçmiş olsun canım tansiyonuna dikkat et hamilelik psikolojisi de var tabiki daha hassas oluyoruz ailenden yanına gelebilecek kimse yok mu?gurbette misin yoksa canım üzülme bebişimizi de üzme annesi
Uzulme canim ya, ben de senin gibiyim isten cikinca cok sıkıldim ama yapacak bisi yok bebisimiz geldigini onunla ilgilendigini dusun.. uzulup de onu da etkileme. Vakit gecirecek biseyler bul, bebisin icin biseyler yap mesela ona bisi ör ne bilim odasina susler yap vb. Insallah huzurlu gecer bugunler.. yakinda komsun arkadasin kardes vb kimsen yokmu arada biriyle yuruyuse falan ciksan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?