2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Uzulme canim ya, ben de senin gibiyim isten cikinca cok sıkıldim ama yapacak bisi yok bebisimiz geldigini onunla ilgilendigini dusun.. uzulup de onu da etkileme. Vakit gecirecek biseyler bul, bebisin icin biseyler yap mesela ona bisi ör ne bilim odasina susler yap vb. Insallah huzurlu gecer bugunler.. yakinda komsun arkadasin kardes vb kimsen yokmu arada biriyle yuruyuse falan ciksan?

aynen canım rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin p.tesi doktor randevum var benim minik yan duruyor döndü mü acaba?birde bel fıtığım var umarım normal doğum yapabilirim
Ins normal dogum yaparız. Sag salım dogum haberlerımızıde werelm ıns burada artık baslarz benımkı uyumuo gazı var aglıo emmıo az emıo yakndakı konusma baslıklarımız

Bende gurbetteym burda kımsem yok hep evdeyım en buyuk destekcım esım allah ondan razı olsun bana benden ıyı bakıo o olmasa destegı olmasa bu kadar rahat olamazdım. Yalnzlk zor helekı gurbette . Benım bebegım bana hersey olacak sımdıden cok ozledm onu . . .

canım doktoruna bi sor yinede bende 24.haftada tatile gitmiştim doktorum 30.haftadan sonra önermiyorum demişti.34.haftanın içindesin gitsen yola dayanabilecek misin?
Yola dayanirim aslında çünkü sabah 6 gibi çıkıyoruz mola vere vere gidiyoruz ama dr.a sordum az önce artık her an hersey olabilir. Erken doğum da olabilir dedi . Olmaz dedi yani. Çok da bunalmistim oysa ki

ben de hemen sipariş veriyorum o zaman :) normalde 38 giyiyorum ama 40 beden mi versem siparişi :)
Canim ben de normalde m beden giyiyodum ama hamile kiyafetlerimi l ya da xl aldim genisledigim icin. Bu pijamayi da ayni mantikla xl aldim valla cok buyuk geldi geri gonderdim m siyle degistirttirdim. Sen de m al olur bence. Olmadi d3gistirir bi buyuyugunu alirsin.

Yola dayanirim aslında çünkü sabah 6 gibi çıkıyoruz mola vere vere gidiyoruz ama dr.a sordum az önce artık her an hersey olabilir. Erken doğum da olabilir dedi . Olmaz dedi yani. Çok da bunalmistim oysa ki
Cok uzaga gitme canim artik yarim saatlik yol bile kasiyor cok yorulursun. Idare ediceksin yapacak biseyimiz yok bu saatten sonra. Onceliklerimiz degisiyor

herkese selamlar..32. haftada çalışabilir raporu alan var mı aranızda?raporda neler yazması lazım..ve 32+0 da mı almamız gerekiyor raporu? haftaya raporu alacağımda yanlışlık olsun istemiyorum..cevaplarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler..

Benim 32+0 bayramadenk geldi. O yuzden doktorum 32+ 4 verdi raporumi. Birkac gunu kimse frktmez dedi.

Benim 32+0 bayramadenk geldi. O yuzden doktorum 32+ 4 verdi raporumi. Birkac gunu kimse frktmez dedi.
Peki raporun içeriği nasıl olmalı? kesinlikle yazılması gereken kısım var mı,şu zamana kadar çalışabilir şeklinde? raporu verirken alttan muayene falan yapıyorlar mı?kimisi sadece nst ye girmiş galiba..Çok fazla soru sordum ama kusuruma bakma, bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinden alacağım rapor, yanlışlık olmasını istemiyorum sonradan tekrar uğraşmamak için..

m aldım inşallah olur teşekkür ederim :)

Yok canim alttan muane felan etmedj. Normal ultrasona girdim. Normal kont yani farkli bisy yapmadi. Rapordada elimde yok su an okulda unuttum. Ama 28. 09. 2015 tarihinden ........... Tarihine kadar calisabilir yaziyodu. Ama o bolum bostu. Yani izne ayrilacagim tarih yazmiyodu

geçmiş olsun canım tansiyonuna dikkat et hamilelik psikolojisi de var tabiki daha hassas oluyoruz ailenden yanına gelebilecek kimse yok mu?gurbette misin yoksa canım üzülme bebişimizi de üzme annesi

Canlarım çok tesekkür ederim hepinize ^^ yazdıklarınızı okumak bile içimi ferahlattı..ben yıllardır ilk defa böyle evde yalnz kaldım ,evde olduğum zamanlarda bile mutlaka birkaç saatlik yürüyüşlere çıkardım.işim zaten hep ayakta geciyor.birden eve kapanınca bunaldm sanırım.arkadaşlarımın da hepsi calışıyor ailemle aynı şehirdeyiz ama onlarında kendi işleri var gelmeleri de çok uzun sürer o yüzden hiç gelmiyolar aslında aklımı dağıtmaya çalışıyorum bebek anne kitapları aldım birsürü onları okuyorum ama gebelik psikolojisi sanırım yine de daralıyorum. Ama bugün kimseye söylemeden yürüyüse cıktm :)) gayet iyiyim bayılmadım :) arada böyle kaçamaklar yapıcam rahatlamak için sanırım..hepinizi öpüyorum

Merhabalarr nasilsinizzz
Ben de evde daralanlardanim. surda bir kac gun oldu izne cikali ama resmen yatak koltuk yuvarlaniyorum.
Tabi bu gunleri dogumdan sonra arayabiliriz ama
Rabbim hepimizi hayirli kavustursun.
Bir yere sigamiyorm artik. Bende ne kitap ne tv birseye endekslenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…