- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #39.321
Tombikimin besigini kurduk, rabbim icinde uyudugu gunleri de gormeyi nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 1646457
TEŞEKKÜRLERYok canim alttan muane felan etmedj. Normal ultrasona girdim. Normal kont yani farkli bisy yapmadi. Rapordada elimde yok su an okulda unuttum. Ama 28. 09. 2015 tarihinden ........... Tarihine kadar calisabilir yaziyodu. Ama o bolum bostu. Yani izne ayrilacagim tarih yazmiyodu
Hapin adi nedir okadar doktira soyledim hap yaz icemiyorum su gavisconu die yazmadi uyuzBenimde ozellikle aksamları yanmaya başlıyor gaviscon geçirmemişti doktor hap yazdı ama onuda kullanmak istemedim az kaldı sonuçta ilaç ne olur ne olmaz diye
Gule gule kullan canim.Tombikimin besigini kurduk, rabbim icinde uyudugu gunleri de gormeyi nasip etsin insallah
Eki Görüntüle 1646457
Kızlar bugune kadar catlagm sadce kalcamdaydı daha yenı bı baktım arka bacaklarıma dogru ınmıs sok oldum karnım kasınıo kasındkca yag suruom ay sanırm ne kdr ugrassamda catlycm
Kızlar bu arada bir kaç arkadaş çamaşır deterjanı olatak dalan roxy ı önermişti bende aldım fakat hiç memnun kalmadım sürekli sabun tozu kalıyor çamaşırlar da ikinci durulama da bile kalıyor ne yapsam bir daha yıkamaya düşünüyorum başka tavsiyesi olan var mi
Olablr canm ama hm den aldgm siyah zibinda ayni duruo perwoll de kullanmadimO zaman koyu renk oldukları için soldu benimkiler , sonunda mantığa bağladım
Tamam canm haber verirsin :)Evet haklısın ama bu haftalarda normal mi? Ben 32. haftadayım. İnternette 37. haftada yaşlanması gerekir gibi yorumlar okudum, doğru mu bilmiyorum. Doktora da sormayı unuttum, artık haftaya sorarım. Sizi de bilgilendiririm:)
Hapın adı pantpas 40 mg enterik kaplı tablet yazıyor sabah aç karına bitane içeceksin etkisini akşam gösterir demişti sabah aç karına demir ilacı kullanıyorum dedim demir ilacını akşam kullan dedi ama bu ilacı kullanmadım 2 ay kaldı şunun şurasında dayanırım doktorun yazmadıysa kullanma bence ne olur ne olmazHapin adi nedir okadar doktra soyledim hap yaz icemiyorum su gavisconu die yazmadi uyuz
Hangi şehirdesin canım, evde etkinlik bulsan kendine kitap okumak, bebeğe minik örgü işi filan gibiKızlar günaydın hepinize..umarım hepimiz için çok güzel bir haftasonu olur..
Yalnız ben pek mutsuzum bu aralar:'( ben çok yoğun bir işte sürekli ayakta çalıştığım için izne 32 haftamda hemen ayrılmak durumunda kaldım.evde durmaya hiç alışık değilim o kadar aktif bir hayatım vardı ki..simdi iki haftadır evde yalnızım eşim aksi gibi şu sıralar gece 12 lere kadar calışıyo..ben de birkaç defa tansiyonum düşüp baygınlık gecirdiğim için doktorum sakın yalnız dışarı çıkma diyor.evden dışarı adımımı da atamıyorum o kadar bunaldım ki :'( evde durup durup ağlıyorum..oğluşu da etkilemek istemiyorum ama durduramıyorum kendimi
Benim bazı akşam oluyor kaşıntı neden akşam onu da bilmiyorum ama sürekli bir kaşıntı yok birkaç saat sürüp geçiyorkızlar günaydın dün kaşıntı başladı ve çok sinir bozucu heryerim kasinior sizin de öyle mi yoksa
vallahi doğru canım benim de makine 8 kg lik ama dediğin gibi çok koydum galiba normal deterjan gibi azaltır ve suda cozdurur denerim teşekkürler bilgi icincanim sabun tozunu cok kullanmissindir, ondandir
hatta bazilarinin makinesinin disindan kopuk bile cikiyor cok koyanlardan:)
normal deterjan olmadigi icin bu sabun tozlarindan az kullanmak gerekiyor. mesela benim camasir makinem 8 kiloluk, yarisina kadar bebek kiyafeti ile doldurduysam (hatta yarisindan fazla bile doldurduysam) bir su bardaginin 4'te 1'i kadar Dalan Roxy koyuyorum. makine yikarken bakiyorum, baya kopuruyo. ben tecrubelilerden bu olcuyu aldim canim. olcu kabinin 4'te 1'i(benim deterjan olcu kabim yok ben su bardagi kullaniyorum , ondan su bardagi olcusu verdim yemek tarifi verir gibi )
lekeleri cok guzel cikariyor Dalan Roxy. gecen gun elimde bisey yikiyorum lekeli, Roxy hemen cikariverdi.
Maşallah kuzuya, sat 21 Şubat sanırım canım seninle günümüz de aynı yaşadığımız belirtiler de ben de pazartesi gideceğim bakalım kaç kg olduk, ben de 12 kg aldım, 3 şişe gavisconum var aynı şekildeGünaydın kizlarrr
Doktordan geldim şimdi. 32+0 olduk bebeğim 1850 gr.olmus..28.haftada hatirlarsaniz bebek ters demistim basi yukarda demistim ..veee başı asagi inmis dogum pozisyonunda tam olarakHersey gayet guzel dedi mide yanmasi için gaviscon verdi 3 şişe. . Ishalim vardi onun için magnezyumu birak dedi ve kati seyler tüket dedi... 14 kilo almisim toplam Kizdi ama napym aliniyo illaki dogumdan sonra veririm . Bidahaki randevu 1 ay sonra bi sorun olmazsa dedi.. 36.haftadan sonra haftada bir geliceksin dedi.. Normal doğuma engel herhangi bir sorun yokmuss :)) İnşallah hayirlisiyla bebeklerimizi en saglikli yoldan kucagimiza alirizz
Olablr canm ama hm den aldgm siyah zibinda ayni duruo perwoll de kullanmadim
biz saklamayi dusunuyoduk biraz pahali oluyo eger saklama isi olmazsa bagislamak en iyisi bi hayat kurtulmus olurBebeğin Kordon kanını bağışlayacak olan var mı arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?