2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
TEŞEKKÜRLER

Benimde ozellikle aksamları yanmaya başlıyor gaviscon geçirmemişti doktor hap yazdı ama onuda kullanmak istemedim az kaldı sonuçta ilaç ne olur ne olmaz diye
Hapin adi nedir okadar doktira soyledim hap yaz icemiyorum su gavisconu die yazmadi uyuz

Kızlar bugune kadar catlagm sadce kalcamdaydı daha yenı bı baktım arka bacaklarıma dogru ınmıs sok oldum karnım kasınıo kasındkca yag suruom ay sanırm ne kdr ugrassamda catlycm

amann kafani takma arkadasim...benim zaten popomda ve bacaklarimda catlak var mesela ama napiyim takmiyorm,hem begenen de boyle begenmis artik:)
bol bol yaglan, gerisini dusunme yapcak bisey yok canim...

canim sabun tozunu cok kullanmissindir, ondandir
hatta bazilarinin makinesinin disindan kopuk bile cikiyor cok koyanlardan:)
normal deterjan olmadigi icin bu sabun tozlarindan az kullanmak gerekiyor. mesela benim camasir makinem 8 kiloluk, yarisina kadar bebek kiyafeti ile doldurduysam (hatta yarisindan fazla bile doldurduysam) bir su bardaginin 4'te 1'i kadar Dalan Roxy koyuyorum. makine yikarken bakiyorum, baya kopuruyo. ben tecrubelilerden bu olcuyu aldim canim. olcu kabinin 4'te 1'i (benim deterjan olcu kabim yok ben su bardagi kullaniyorum, ondan su bardagi olcusu verdim yemek tarifi verir gibi)
lekeleri cok guzel cikariyor Dalan Roxy. gecen gun elimde bisey yikiyorum lekeli, Roxy hemen cikariverdi.

Hapin adi nedir okadar doktra soyledim hap yaz icemiyorum su gavisconu die yazmadi uyuz
Hapın adı pantpas 40 mg enterik kaplı tablet yazıyor sabah aç karına bitane içeceksin etkisini akşam gösterir demişti sabah aç karına demir ilacı kullanıyorum dedim demir ilacını akşam kullan dedi ama bu ilacı kullanmadım 2 ay kaldı şunun şurasında dayanırım doktorun yazmadıysa kullanma bence ne olur ne olmaz

Bugün miniromeyi tekrar aradım 11parça ürünün 2sini sonra yollayacaklar (unibaby yeni doğan ıslak mendil ve lansinoh göğüs pedi) 5 ürün ellerinde mevcutmuş geri kalan 4ürününün de daha pahallı olan başka markalardan gönderecekler, hatta bugün kargoya verdiler bakalım memnun kalacak mıyım

Merhaba kizlar beninde doktor kontrolum dündü.Bebegim 2223 gr olmus boyuda ortalama 43 cm.Bas asagi pozisyona gecmis.Suyu ,plasentasi iyiyimis cok sukur.Yuzunu gostermemek icin sekilden sekile girdi.Doktorumuz " isiniz cok zor doguncada boyle olursa acayip hareketli bir bebek " dedi .Benim cok akintim vardi kokulu onu soyleyince alttan bakti ve mantar var dedi fitil ve antiseptik verdi haftaya gel tekrar bakalim dedi.Birde adet sancisina benzer agrim oldugundan ilkkez nst ye girdim sanci filan cikmadi enfeksyon kaynakliymis.Bende durumlar boyleeee

Hangi şehirdesin canım, evde etkinlik bulsan kendine kitap okumak, bebeğe minik örgü işi filan gibi

kızlar günaydın dün kaşıntı başladı ve çok sinir bozucu heryerim kasinior sizin de öyle mi yoksa
Benim bazı akşam oluyor kaşıntı neden akşam onu da bilmiyorum ama sürekli bir kaşıntı yok birkaç saat sürüp geçiyor

vallahi doğru canım benim de makine 8 kg lik ama dediğin gibi çok koydum galiba normal deterjan gibi azaltır ve suda cozdurur denerim teşekkürler bilgi icin

Maşallah kuzuya, sat 21 Şubat sanırım canım seninle günümüz de aynı yaşadığımız belirtiler de ben de pazartesi gideceğim bakalım kaç kg olduk, ben de 12 kg aldım, 3 şişe gavisconum var aynı şekilde bebiş kız miydi erkek mi? Bu arada istanbulda mısın doktorun hastanen hangisi? Bakalım hangimiz önce kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…