2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar geçen gün terlik almak için çıktım kadın hamile olduğumu görünce sana set vereyim dedi bende set diyince neler var diye merak ettim bakabilirmiyim dedim getirdi set dediği terlik ve tuhafiyelerde satılan çemberler varya güya tacmış fiyatıda 175 tlcik dedim ben daha pahalı bişey arıyorum bulamazsam tekrar uğrarım bidahada uğramadım şeytan diyor al banyo terliklerini git doğuma

Kızlar doktordan geldik. 1900 gr a yaklaşmış.1870 gr dı yanlış hatırlamıyorsam.Boyunu bilmiyorum yine :)
Şimdilik sorun yok,dedi.
Takip gerekecek. 2 hafta sonra kontrol için gideceğim.
N NS1607 benim yaramaz da kordonu boynuna dolamış , bir şey olmaz ,dedi doktor. :)

%49 normal , % 51 sezaryen ihtimalim varmış.Senin durumunda sezaryen olması daha iyi olabilir,dedi.Bunu diyen yine normal doğumu savunan bir doktor.Kendimi iyice sezaryene hazırlasam iyi olacak :)
Miyomum da küçülmüş 7 cm den 3 cm e inmiş :) Ona da sevindim.

haciseriften çikolata yaptirmayi düşünüyorum canim dökme cikolata yaptirsam tadi marketlerden alip yedigimiz hangi cikolata gibi canim dökme yaptirdiysan ornek verir misin
Ïelitin çikolatası gibi yumusak bir tadı var.biz üzerinde bebegimizin ismi yazanlardan yaptirdik..hemen ertesi gun yolladilar.irmik helvasi da yolluyorlar cok güzeldi :)

slm kizlar nasilsiniz ? burdan bebislere sesleniyorum zamninizi bekleyin oyle erkenden cikip gelmek yokbende insilun kullandigim icin doktor 37 38 haftada aliriz dedi bebisi
Sen yurtdışındasın dimi. Demek insulin kullanınca heryerde aynı uygulama. Bende bizim dr.lara kızıyodum erken almak için bahane lazım diye.

Çok sevindim canım.
Maşallah bebeğine.
Bize de sezeryan yolları göründü gibi bugün.

Ïelitin çikolatası gibi yumusak bir tadı var.biz üzerinde bebegimizin ismi yazanlardan yaptirdik..hemen ertesi gun yolladilar.irmik helvasi da yolluyorlar cok güzeldi :)
Ben de dün akşam 8 de sipariş verdim anadolu yakasındayim. Ne zaman gelir acaba

Bende Hacışerifin çikoatasının tadını merak ediyordum :) Geçen gün birinin bebek çikolatasını yedim o kadar kötüydü ki tadı

Sen yurtdışındasın dimi. Demek insulin kullanınca heryerde aynı uygulama. Bende bizim dr.lara kızıyodum erken almak için bahane lazım diye.
evet insulin plasentanin erken yaslanmasina sebep oluyomus oyuzden fazla bakletmiyolar sendemi insulin kullaniyosun

Deminden beri birmar adlı marketin sitesinde kupat arıyorum ama az önce farkettim barmar mış senin dediğin site sanırım https://www.barmar.com.tr/urunler/pasta-ve-kurabiye-ekipmanlari/el-ekipmanlari/basmali-kopatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…