- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.341
Yakın olsam seve seve gelirdim canım ama malesef muğladayımBuyur gel canim ethica hastanesinde dogumum olcak ama gunum belli degil :)
Ïelitin çikolatası gibi yumusak bir tadı var.biz üzerinde bebegimizin ismi yazanlardan yaptirdik..hemen ertesi gun yolladilar.irmik helvasi da yolluyorlar cok güzeldi :)haciseriften çikolata yaptirmayi düşünüyorum canim dökme cikolata yaptirsam tadi marketlerden alip yedigimiz hangi cikolata gibi canim dökme yaptirdiysan ornek verir misin
Sen yurtdışındasın dimi. Demek insulin kullanınca heryerde aynı uygulama. Bende bizim dr.lara kızıyodum erken almak için bahane lazım diye.slm kizlar nasilsiniz ? burdan bebislere sesleniyorum zamninizi bekleyin oyle erkenden cikip gelmek yokbende insilun kullandigim icin doktor 37 38 haftada aliriz dedi bebisi
Kızlar doktordan geldik. 1900 gr a yaklaşmış.1870 gr dı yanlış hatırlamıyorsam.Boyunu bilmiyorum yine :)
Şimdilik sorun yok,dedi.
Takip gerekecek. 2 hafta sonra kontrol için gideceğim.
N NS1607 benim yaramaz da kordonu boynuna dolamış , bir şey olmaz ,dedi doktor. :)
%49 normal , % 51 sezaryen ihtimalim varmış.Senin durumunda sezaryen olması daha iyi olabilir,dedi.Bunu diyen yine normal doğumu savunan bir doktor.Kendimi iyice sezaryene hazırlasam iyi olacak :)
Miyomum da küçülmüş 7 cm den 3 cm e inmiş :) Ona da sevindim.
Ben de dün akşam 8 de sipariş verdim anadolu yakasındayim. Ne zaman gelir acabaÏelitin çikolatası gibi yumusak bir tadı var.biz üzerinde bebegimizin ismi yazanlardan yaptirdik..hemen ertesi gun yolladilar.irmik helvasi da yolluyorlar cok güzeldi :)
Sağol canım , aman sağlıkla doğsunlar da normali geçtim artık :)Çok sevindim canım.
Maşallah bebeğine.
Bize de sezeryan yolları göründü gibi bugün.
Bende Hacışerifin çikoatasının tadını merak ediyordum :) Geçen gün birinin bebek çikolatasını yedim o kadar kötüydü ki tadıÏelitin çikolatası gibi yumusak bir tadı var.biz üzerinde bebegimizin ismi yazanlardan yaptirdik..hemen ertesi gun yolladilar.irmik helvasi da yolluyorlar cok güzeldi :)
yok merak etme en yasliniz benim 36
Cuma elinizde olur sanırımBen de dün akşam 8 de sipariş verdim anadolu yakasındayim. Ne zaman gelir acaba
evet insulin plasentanin erken yaslanmasina sebep oluyomus oyuzden fazla bakletmiyolar sendemi insulin kullaniyosunSen yurtdışındasın dimi. Demek insulin kullanınca heryerde aynı uygulama. Bende bizim dr.lara kızıyodum erken almak için bahane lazım diye.
Aynen canim ne demis beypazarli bir dedemiz bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, 3 olursa denklik olur gerisi Allah kerim :)
Deminden beri birmar adlı marketin sitesinde kupat arıyorumYok niye erken olsun pakette duruyolar zaten ben hazirladim paketledim cantaya koydum:) haftaya kurabiye ve cikolatalari hazirliycam. İlk dogumu 38+3 te yaptim buda oyle olursa tam zamani :)
Kaliplarini internette birmar diye bir site vardi ordan aldim. Kupat diye geciyor bu minik olanlar.
Al bendede o kadar bende 25 yasindayim ama 20 bilem gostermiom desem abarmis olmam heraldeBende 25 yaşındayım ama görenler hala çok küçük zannediyor
Hiç hissetmedim bile , bir baktım merhaba diyorlar bana :)can sıkıcı bir durum.. canını da yakıyormuş insanın umarım sizde öyle değildir kızlar.
Deminden beri birmar adlı marketin sitesinde kupat arıyorumama az önce farkettim barmar mış senin dediğin site sanırım https://www.barmar.com.tr/urunler/pasta-ve-kurabiye-ekipmanlari/el-ekipmanlari/basmali-kopatlar
Ertesi gün teslim edildi diye çok yorum okudum. Belki bugün bile gelebilir diye düşündümCuma elinizde olur sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?