- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.361
Al bendende o kadar 2 kadinla anlastim.ay sonu gelecekler baya derin bi temizlige ihtiyacm var kendim bisey yapamiyorum en basit iste karnım geriliyor sertlesiyor vok rahatsiz oluyorum;( eski kadinlar hamileyken ev temizligi tarla tapan coluk cocuk calisiyormus biz mi cüruguz onlar mi dayanikliymis anlamadimmmAynen bende senin durumundayız sadece bulask evi supurme o kadar . detaylı bisey yapamıyorum . esimde boşver diyor benim içim elvermiyor . bende birini cagirdim . memnun olursam diğer ayda cagircam m ailemde uzakta . annecigim yardım edemiyor o yüzden
Bende memnun oldum canim genc anne olmak guzel bise bence:)Benimkide aynen öyle vallaa bazen öyle sapıtıyo ki beni bile sarsıyo sonra duruluyo insan bi tedirgin oluyo hakkaten.. Bu arada sen yaşını belirtince herkesin yaşını merak ettim bi an ayıptır söylemesiii :))) bende 24,5 memnun oldum :)))
Ben de 35 im canım , daha ilk bebeğim.yok merak etme en yasliniz benim 36
Bence 1 ince battaniye, ağız bezleri, alt açma da konulabilirCantamizi hazirliyorum kizlar. Listemi yaptim yerlestiriyorum. Eksik ya da gereksiz koydugum bisey var mi sizce ?
Bir de ben tek canta yapiyorum cekcekli tek bir cantaya yerlestiriyorum. Bir tarafa benimkileri bir tarafa bebeginkileri. Kullanisli olur mu? Bebeginkileri ayri mi koysam yoksa?
Eki Görüntüle 1650015 Eki Görüntüle 1650015
İbende tam seni duşunuyodum sekiz haziran bana hangi ara saracak diye ..belkide bizim bir öncemiz vardır mevzuyu biliyoruzdur hiç o açıdan bakmadın dimi..farkındaysan ikinci bir mesaj yazmadım tek mesaj tek atış benimkisi..uzatmak istesem zaten beni kim tutabilir..saygısızlık etmediğim surece tüm fikrimi beyan edebilirim..buna kota koyabilecek bir mülki amir var mı burda...burda hepimiz hamileyiz zira..o yüzden tatlı tatlı devam edelimki ben burda her gün bir kez muhakkak yazan bir üyeyim.Ben de tam seni düşünüyordum bakalım nekadar sert çıkıp ortamı daha da gerecek diye yanılmamışım. Üslubun, konulara bakış açın işleri içinden çıkılmaz duruma getiriyor. Sağduyulu, sakin olmak pahabiçilmez bir şeydir. Umarım birgün sen de bunun keyfine varırsın.
Ben 35 ' im ; ama ben de üç çocuk istiyorum.Aynen canim ne demis beypazarli bir dedemiz bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, 3 olursa denklik olur gerisi Allah kerim :)
O zaman lokumcağızlarımı hazırlıyoreeeYok niye erken olsun pakette duruyolar zaten ben hazirladim paketledim cantaya koydum:) haftaya kurabiye ve cikolatalari hazirliycam. İlk dogumu 38+3 te yaptim buda oyle olursa tam zamani :)
Kaliplarini internette birmar diye bir site vardi ordan aldim. Kupat diye geciyor bu minik olanlar.
Benimki de bu saydiklarini yapiyor canim arti birde utu yapiyor.
Tesekkurler canim seker hamuruyla yaptim.
Cidden garibiz biraz, dun esime gosterdim bende bir tane yiyebilir miyim dedi vermedim sihiri bozulmasin dedim,bozuldu bayag
Bnde 25 im minyon oldugum icin daha kücük gösteriyorum sanırîm cok sansliyizAl bendede o kadar bende 25 yasindayim ama 20 bilem gostermiom desem abarmis olmam heralde
Ilk kızım 21 yasinda ve ben 42 yim :)Ben de 35 im canım , daha ilk bebeğim.
bende 32 yimBnde 25 im minyon oldugum icin daha kücük gösteriyorum sanırîm cok sansliyiz
Ben 35 ' im ; ama ben de üç çocuk istiyorum.Benim de gönlüm geniş :)
Bunu bir doğurayım da , muhtemelen 2.yi de doğurur, orada dururum. 2. olsa , şükredeceğim . 3.yü vücut kaldırmaz artık1,5 yıl aralarla hep hamile kalmam gerek hatta 1 , çok isterim de , hayırlısı...
O zaman lokumcağızlarımı hazırlıyoreee
bende 32 yimama 25 de kaldım sanki
bundan sonra daha dikkat edeceüin sana gözüm üzerinde.İbende tam seni duşunuyodum sekiz haziran bana hangi ara saracak diye ..belkide bizim bir öncemiz vardır mevzuyu biliyoruzdur hiç o açıdan bakmadın dimi..farkındaysan ikinci bir mesaj yazmadım tek mesaj tek atış benimkisi..uzatmak istesem zaten beni kim tutabilir..saygısızlık etmediğim surece tüm fikrimi beyan edebilirim..buna kota koyabilecek bir mülki amir var mı burda...burda hepimiz hamileyiz zira..o yüzden tatlı tatlı devam edelimki ben burda her gün bir kez muhakkak yazan bir üyeyim.
Canim hepmz hamileyz ve hassasiz burda hepmz birbirimize soyledgmz seylere dikkat etmelyz . Konunun ne oldugunu yavas yavas ogreniorum senin yaptgn bi yanlis yok rahatla lutfen face grubu hakknda biseyler sorman girip cikman bunlar gercktn abartilcak tartisilcak konular deil sanrm arkadaslarn gergin anina denk geldn bence bu konuyuda kapatin artkk herkes birbirinin dusuncesne yazdklarna saygi duymak zorunda ve kirmadan cevap vereblck olgunlukta insanlar oldumuzu dusunuyorum. Aksi taktirde bu kadar insanin oldugu ortamda baska turlu anlasilamazYorumları okudum kızlar , ne yazık ki bu Face muhabbeti kapanmamış.
Yazmayayım,diyordum ama , işin ucu yine gelip bana dokunmuş.Konunun öncesini tüm oklara hedef olan bir ben bilmiyorum sanırım. Konunun öncesi nedir ki ? Konunun öncesi mi var ?
Bilmeyen de bir şey yaptım sanacak , tek yaptığım öncesinde çıktığım gruba yeniden girme talebinde bulunmak ; sonrasında burada grupla ilgili yorum yapılınca sormak . Ne kadar büyük olay oldu bu , bu kadar büyütülecek ne var bunda anlamadım.
Tartışma çıkacak ne oldu , inanın onu dahi anlamadım.Tek anladığım , şahsıma hak etmediğim yakıştırmaların yapılması.Neden hedef yapıldığımı zaten hiç anlamadım.
Ewet cok sansliyizBnde 25 im minyon oldugum icin daha kücük gösteriyorum sanırîm cok sansliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?