- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.301
:) normal canim. Onlarin beyin kivrimiyla bizimki ayni degil.Çok beğendim hatta elimi uzatip bi tane alasim geldidr acilmayi durduramazsak doğuma alırım deyince eşime dedim ki ama bebek sekerlerimiz hazır değil, çikolataları da siparis etmedik napcaz. Bu kadınlar cidden garip yaratıklar dr doğum diyo sen çikolata diyosun ben heyecandan ölüyorum senin aklına nasıl bu gelebiliyor diyo
Dimi ama biz daha kivrağiz:) normal canim. Onlarin beyin kivrimiyla bizimki ayni degil.
Ne beceriklisin. Hayatta yapamam :)
Sürekli gittiğim doktorum bide o kadar üzüldüm ki daha farklı ifade etmek varken haklısnız her makine farklı daha yumusak söyleyebilirdi. Doktorumu değiştireceğim sanırım.
Ben de tam seni düşünüyordum bakalım nekadar sert çıkıp ortamı daha da gerecek diye yanılmamışım. Üslubun, konulara bakış açın işleri içinden çıkılmaz duruma getiriyor. Sağduyulu, sakin olmak pahabiçilmez bir şeydir. Umarım birgün sen de bunun keyfine varırsın.Sorun olacak bir şey yok beyaz patik gruba geldin yok beğenmedin yok çıktın bir daha girecem dedin bu kadar takıntı yapıp burda çaktırmadan kaos yaratmaya çalışıyosun ...her defasında face muhabbetini açıp merak ediyorum ayarı veriyorsun tepki alınca da tepki veren sert oluyor..kardeş buraya yazanlar yazıyor face grubu kapalı yeterli üye var ordan buraya laf taşıyanlarda bi zahmet çıkın..3-5 kişinin muhabbetini bu kadar dert etmeyin bu ne ya.burada paylaşım var mı var grup aktif mi aktif face grubuyla ilgilenmeyi Bi zahmet kesmesi gereken kişi kessin.yani cidden şaşıyorum şu muhabbete.
Bende de aynısı oluyor canım endişelenme daha bugün doktordaydık herşeyi normaldi çok şükür.Ya kizlar bazen cocuk icimde cirpiniyomus gibi yapiyo cok korkuyom bisey mi oldu kordonmu dolandi yoksa diyorum sanki Allah korusun can cekisiyo gibi sizdede oluyomu bugun cok hareketli ayagini bir diretiyo orasi sipsivri oluyo icim tuhaf oluyo
Bizim de hazır değil üstüneÇok doğal cnm. hepimiz aynı durumdayız. daha bütün hazırlıklarım tam değil mesela benim onun ayrı bi stresi var üzerimde
Bizim de hazır değil beşik bile gelmedi buarada tasincaz ins evi teslim edebilirlerse kayseri deki mutahitleri biliyosun hiç zamn söz verdikleri tarihte vermiyolar doğumdan önce taşınalim die çok stres oluyorum bi yandan 35 de doğuran arkadaşlar var benden stres dorukta anlicanÇok doğal cnm. hepimiz aynı durumdayız. daha bütün hazırlıklarım tam değil mesela benim onun ayrı bi stresi var üzerimde
benim de öyle oluyor noluyormus ki ay kotu biseyden eksik kalsam sasarim zatenkizlar benim yine gogusle ilgili sorum var
nerdeyse hamileligimin basindan beri goguslerim nasil desem o kahverengi yerler buzusuyodu,burusuyodu hangi kelimeyi kullanayim bilemedim.
Takmiyodum bunu amabdemin kafama esti nette arastirayim dedim tabiki yine nette kotu seyler yaziyodu.
genelde usuyunce veya sutyen degince oluyor.
varmi oyle olan, ben cok korktum
kizlar benim yine gogusle ilgili sorum var
nerdeyse hamileligimin basindan beri goguslerim nasil desem o kahverengi yerler buzusuyodu,burusuyodu hangi kelimeyi kullanayim bilemedim.
Takmiyodum bunu amabdemin kafama esti nette arastirayim dedim tabiki yine nette kotu seyler yaziyodu.
Sağolasın canım benim durumumda değişiklik yok. Az önce taburcu oldum dr . Hastanede yapılacak herseyi yaptık evde hiç kalkmadan yat ilaçlarını al. Sanci kanama vs.de hemen gel dedi. Adalat ve progestan içiyorum sanci durdurmak için
Canım o büzüşme buruşma bende de oluyorkizlar benim yine gogusle ilgili sorum var
Kız lokum için erken değil mi anaaam bende mi başlasam yoksa
Aaabende oyle yapayım ozaman ınsallah kalıp bulabılırım :) Sadece kalıp ısı kaldı :)
suanki evim buyuk bundan önceki evim 3+1 di ama 1 odasina hic girmiyordu zaten ora ivir zivir odamdi canim ama yine de 7-1 çalışıyordu... utu yapmayi bilmiyor onun disinda 1oda(odalarin camlarini yarim gun geldiginde donusumlu siliyor) ve mutfak camini siliyor, salonun oturma odasinin yatak odasinin tozlarini alip supurup siliyor.. oturma odasindaki koltugu silip eger kissa mevsim halisini da siliyor(koltuk hali donusumlu)banyoda dusakabini ve dusakabinin icindeki fayanslari da ovup banyoyu yikar.. tuvaleti temizler kapi siler mutfak tezgahini tezgah ustu fayanslarini temizler dolaplarin kapaklarini distan siler... seninki neler yapiyor canim
Seker hamuruyla mi yaptin canim. Afiyetler olsun. Ellerine saglik.
Çok beğendim hatta elimi uzatip bi tane alasim geldidr acilmayi durduramazsak doğuma alırım deyince eşime dedim ki ama bebek sekerlerimiz hazır değil, çikolataları da siparis etmedik napcaz. Bu kadınlar cidden garip yaratıklar dr doğum diyo sen çikolata diyosun ben heyecandan ölüyorum senin aklına nasıl bu gelebiliyor diyo
Benimkide aynen öyle vallaa bazen öyle sapıtıyo ki beni bile sarsıyo sonra duruluyo insan bi tedirgin oluyo hakkaten.. Bu arada sen yaşını belirtince herkesin yaşını merak ettim bi an ayıptır söylemesiii :))) bende 24,5 memnun oldum :)))Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)
Çok çok geçmiş olsun.
benim de öyle oluyor noluyormus ki ay kotu biseyden eksik kalsam sasarim zaten
Bende de oluyor aynısı. Interneti boşver ya orda her sorunun sonu ölüme çıkıyor :)) bana doktorum yasakladi netten araştırma işini :)
Canım o büzüşme buruşma bende de oluyorHamilelikte göğüsler büyüyor kahverengi kısım da genişliyor ve koyulaşıyor ben buna bağlıyorum. İnternette her konu hakkında illa olumsuz birşeye rastlayabiliyoruz yani aslında o kadarda takılmamak gerek. Bebek emerken o büzüşme olmayacak ama merak etme
Benimkide aynen öyle vallaa bazen öyle sapıtıyo ki beni bile sarsıyo sonra duruluyo insan bi tedirgin oluyo hakkaten.. Bu arada sen yaşını belirtince herkesin yaşını merak ettim bi an ayıptır söylemesiii :))) bende 24,5 memnun oldum :)))
Benimkide aynen öyle vallaa bazen öyle sapıtıyo ki beni bile sarsıyo sonra duruluyo insan bi tedirgin oluyo hakkaten.. Bu arada sen yaşını belirtince herkesin yaşını merak ettim bi an ayıptır söylemesiii :))) bende 24,5 memnun oldum :)))
Bende 26 yasindayim yarismaya istanbul dan 1 kiz annesi olarak katiliyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?