2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
:) normal canim. Onlarin beyin kivrimiyla bizimki ayni degil.

Sürekli gittiğim doktorum bide o kadar üzüldüm ki daha farklı ifade etmek varken haklısnız her makine farklı daha yumusak söyleyebilirdi. Doktorumu değiştireceğim sanırım.

Ben de doktorumu değiştirmiştim 16.haftamdi sanırım. O da bana neden miden bulanıyor, neden kilo veriyorsun, sen bebeği istemiyorsun seni psiyatra yönlendireceğim demişti. Bunları da sırf miden bulanıyor diye söylüyor yani sanki kimsenin bulanmıyor.

Ben de tam seni düşünüyordum bakalım nekadar sert çıkıp ortamı daha da gerecek diye yanılmamışım. Üslubun, konulara bakış açın işleri içinden çıkılmaz duruma getiriyor. Sağduyulu, sakin olmak pahabiçilmez bir şeydir. Umarım birgün sen de bunun keyfine varırsın.

Slm kızlar öncelikle iyi dilekleriyle destek olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bizi de şimdi eve gönderdiler çok şükür tekrar nst bakıldı sanci çıkmadı ama ne olur ne olmaz diye progesteron verdi sancı ve erken doguma karşı bizim oğlan babasına çekti herhalde diyorum babasıda her işte acelecidir inşallah biraz daha bekler en azından ekim ayını bitirseydik hayırlısı ile MONNA cım 21 kasımda bir olay mi var acaba allah diğer arkadaşları korusun sende sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına inşallah. Artık modumuz yatış

Ya kizlar bazen cocuk icimde cirpiniyomus gibi yapiyo cok korkuyom bisey mi oldu kordonmu dolandi yoksa diyorum sanki Allah korusun can cekisiyo gibi sizdede oluyomu bugun cok hareketli ayagini bir diretiyo orasi sipsivri oluyo icim tuhaf oluyo
Bende de aynısı oluyor canım endişelenme daha bugün doktordaydık herşeyi normaldi çok şükür.

Çok doğal cnm. hepimiz aynı durumdayız. daha bütün hazırlıklarım tam değil mesela benim onun ayrı bi stresi var üzerimde
Bizim de hazır değil üstüne
Çok doğal cnm. hepimiz aynı durumdayız. daha bütün hazırlıklarım tam değil mesela benim onun ayrı bi stresi var üzerimde
Bizim de hazır değil beşik bile gelmedi buarada tasincaz ins evi teslim edebilirlerse kayseri deki mutahitleri biliyosun hiç zamn söz verdikleri tarihte vermiyolar doğumdan önce taşınalim die çok stres oluyorum bi yandan 35 de doğuran arkadaşlar var benden stres dorukta anlican

Reactions: GCA
benim de öyle oluyor noluyormus ki ay kotu biseyden eksik kalsam sasarim zaten

Bende de oluyor aynısı. Interneti boşver ya orda her sorunun sonu ölüme çıkıyor :)) bana doktorum yasakladi netten araştırma işini :)

Çok çok geçmiş olsun.

Canım o büzüşme buruşma bende de oluyor Hamilelikte göğüsler büyüyor kahverengi kısım da genişliyor ve koyulaşıyor ben buna bağlıyorum. İnternette her konu hakkında illa olumsuz birşeye rastlayabiliyoruz yani aslında o kadarda takılmamak gerek. Bebek emerken o büzüşme olmayacak ama merak etme

Kız lokum için erken değil mi anaaam bende mi başlasam yoksa

Yok niye erken olsun pakette duruyolar zaten ben hazirladim paketledim cantaya koydum:) haftaya kurabiye ve cikolatalari hazirliycam. İlk dogumu 38+3 te yaptim buda oyle olursa tam zamani :)

Aaabende oyle yapayım ozaman ınsallah kalıp bulabılırım :) Sadece kalıp ısı kaldı :)

Kaliplarini internette birmar diye bir site vardi ordan aldim. Kupat diye geciyor bu minik olanlar.

Benimki de bu saydiklarini yapiyor canim arti birde utu yapiyor.

Seker hamuruyla mi yaptin canim. Afiyetler olsun. Ellerine saglik.

Tesekkurler canim seker hamuruyla yaptim.

Cidden garibiz biraz, dun esime gosterdim bende bir tane yiyebilir miyim dedi vermedim sihiri bozulmasin dedim,bozuldu bayag

Son düzenleme:
Ay varsin oyle olsun canim odum koptu az once deli cocuk sekilden sekile giriyo:)
Benimkide aynen öyle vallaa bazen öyle sapıtıyo ki beni bile sarsıyo sonra duruluyo insan bi tedirgin oluyo hakkaten.. Bu arada sen yaşını belirtince herkesin yaşını merak ettim bi an ayıptır söylemesiii :))) bende 24,5 memnun oldum :)))

benim de öyle oluyor noluyormus ki ay kotu biseyden eksik kalsam sasarim zaten

Bende de oluyor aynısı. Interneti boşver ya orda her sorunun sonu ölüme çıkıyor :)) bana doktorum yasakladi netten araştırma işini :)

ay ne olacak Allah korusun meme kanseri yaziyodu

M minnakkelebekim doktor en iyisini yapmis.canim gercekten hep en kotusu yaziyor

insallah dediginiz gibi emzirince gecer, rahatladim sagolun kizlar.
baya sIkmistim canimi

Ben de 29 yaşındayım. Bana abla deyin bari :'(

Bende 26 yasindayim yarismaya istanbul dan 1 kiz annesi olarak katiliyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…