- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.321
Ne kadar da genc bir grup ben hariç
:))))))) ay çok sevdim ben bu muhabbeti.. Bide beylikdüzünde olsan sabah çıkar kahveye gelirdim vallaaa :))Bende 26 yasindayim yarismaya istanbul dan 1 kiz annesi olarak katiliyorum. Yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum :)
Ay yookk artıkk sende dahil genciz benceee, ben cok dinamik buluyorum 30lu yasta olanları valla özeniyorum baZenNe kadar da genc bir grup ben hariç
Kiz gorende seni 40 yasinda sanacak 3 yas var aramizda sende gencsin niye uzdun simdi kendini :)
Ay yookk artıkk sende dahil genciz benceee, ben cok dinamik buluyorum 30lu yasta olanları valla özeniyorum baZen
Bak ne güzel dedinnnnİnsan hissettiği yastadir zaten de miii :))
:))))))) ay çok sevdim ben bu muhabbeti.. Bide beylikdüzünde olsan sabah çıkar kahveye gelirdim vallaaa :))
Ay ne 30u kızzz 29 hattaaBak ne güzel dedinnnnal sana bomba gibi bir 30 yaşş
Biraz daha bekleseymisim bebisim bana nine diyecekmis(( aman işin dalgasindayim ben :)
Bulusalım bigün migrosta, gözüne bacakları iyice kalınlaşmış bi gebeş çarparsaa işte o benimAnnem ve kizkardesim beylikduzunde haftasonlari bende ordayim buyur gel :)
Bayılırım ben genç annelereYa bana ne demeli 26 yasinda iki cocuk bazen diyorum ki ya sen kafayi mi yedin, sonra kiziyorum kendime otur sukret diye :) hamilelik sendromu iste :)
Ya bana ne demeli 26 yasinda iki cocuk bazen diyorum ki ya sen kafayi mi yedin, sonra kiziyorum kendime otur sukret diye :) hamilelik sendromu iste :)
Bulusalım bigün migrosta, gözüne bacakları iyice kalınlaşmış bi gebeş çarparsaa işte o benim
Valla en iyisini yapmışsın sen boş ver. Genç anne olmak her yönden avantaj :) zaten en az üç çocuk biliyosun :))))
beyaz patik arkadaşımızın üstüne çok gidiliyo sanki bu konu çok uzadı bence arkadaşlarBir tartışma bir tatsızlık olmadı ama grubu sürekli sormandan ben de rahatsız oldum. Madem istemedin ve çıktın sonrasında burda sürekli gündeme getirmen rahatsız edici oldu. Sonuçtaadanamerkez sana sürekli açıklama yapmak zorunda değil. Ben olsam ben de aynı tepkiyi veririm.
yok merak etme en yasliniz benim 36Ne kadar da genc bir grup ben hariç
Seni ziyaret edesim geldi kızBu arada hastane icin lokumlarimizi da hazirladim :) geriye kurabiyeler ve cikolata kutulari kaldi.
Eki Görüntüle 1650057
Seni ziyaret edesim geldi kızçok tatlı görünüyorlar güle güle dağıtırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?