2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaşlar konunun burda okuduğumuz dışında bi uzantısı var mıdır bilemiyorum ama lütfen birbirimize karşı sağduyulu olalım. Hepimizin türlü sıkıntıları var ve burdan acı tatlı tecrübelerimizi paylaşıyoruz.birbirimizi üzmeye ,kirmaya,ortamı germeye gerek yok. Tekrar ediyorum hoşunuza gitmeyen yorumları yada paylaşımlari olan olabilir elbet ama varsın cevap vermek yerine boşvermeyi deneyelim. Hepinizi sevgiyle kucakliyor ve topigimizi pozitif enerjiye davet ediyorum

Ya bana ne demeli 26 yasinda iki cocuk bazen diyorum ki ya sen kafayi mi yedin, sonra kiziyorum kendime otur sukret diye :) hamilelik sendromu iste :)
Bayılırım ben genç annelere benimde amacım o inşallah, ikinci ne zaman olur bilemem tabide, yaş açısından bunun zamanında oldugunu düsünüyorum.. Sende iyi yapmıssın bencee

Ya bana ne demeli 26 yasinda iki cocuk bazen diyorum ki ya sen kafayi mi yedin, sonra kiziyorum kendime otur sukret diye :) hamilelik sendromu iste :)

Valla en iyisini yapmışsın sen boş ver. Genç anne olmak her yönden avantaj :) zaten en az üç çocuk biliyosun :))))

Bulusalım bigün migrosta, gözüne bacakları iyice kalınlaşmış bi gebeş çarparsaa işte o benim

Bana uyar valla bulusalim haftaya kuafore gelicem oraya, acibadem hastanesinin orda kuaforum genc kizligimdan beri ayni kuafore gidiyorum malum eskiden bende orda oturuyordum. Yakin misin oralara :)

beyaz patik arkadaşımızın üstüne çok gidiliyo sanki bu konu çok uzadı bence arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…