2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de 29 ama bana kisaca 25 deyin :) zaten küçük gösteriyorum şükürler olsun herkese iyi geceler mışıl mışıl uykular...

Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım

Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım
Canm adet sancisi gibi deilse ve sancilar duzenli araliklarla deilse korkmana gerek yok rahim kendni doguma hazrliyo bu aralar sancilarm olmasi normal 37. Haftandssn

Kendinin bir psikoloğa ihtiyacı varmış bence Doktor dediğin senin rahatlamanı sağlamalı

Istanbul avrupa yakasnda oturan arkadaşlar Gültepe Avicenna hastanesine giden var mı yada bi tanıdığı giden ben oraya gidiyorm hatice hanıma normal doğum istiyorm doktormda iyi aslında ama bi kaç tanığm gitti oraya normal istemşlerdi ama hepside sezeryan oldu sizin bi bilginiz var mı

Ben hamile segilkende oyleydi kahverengi yeri buyudugu icin daha cok dikkatini cekmistir.Zaten soguk olunca denize vs. Girince sertlesir ucuda ayni mantik

Benim 2 tanidigim orda dogurdu. Ikisi de normal gorunuyordu ve normal dogum oldu. Hatta ikisi de ikiser kez dogum yapti. Ama dr.larinin adini bilmiyorum.

Rahim surekli buyuyor birde senin yaklasmaya baslamis agrilar normal.Kesin birsey diyemem benim dogum sancimda karinda hafif sertlesme, alt tarafa dogru baski ve yanma hissi o bolgede komple bir agri oluyordu.ve sancilar duzenliydi birde ne yesem aninda tuvalete cikiyordum resmen musil hapi icmis gibi dusun.Zaten dogum sancisi yaklasinca farketmemen mumkun degil ki o sanci gelince hemen dogmuyor keske oyle olsa hastaneye yetisemem gibi bir endiseniz olmasin tabi ilk dogumunuzsa.
Yalniz o endise ben de var cunku 2. Dogumum ve hastane evime cok uzak trafik saatinde olur diyede tirsiyorum

Canim bebek yogunbakim unitesi var mi o hastanede ? bunlar cok onemli seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…