2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin annisler.1 saattir burnum kaniyo.elimlet tampon y aptim.birakinca yine kanamaya başlıyor.sizdede oluyor mu bu ara kanama.pamukla tampon yaptim simdide insallah durur.kan lazim bize ya doguma gitcez.

Ben dermokozmetik ürünleri olan Alman marka LR Bebek şampuanını ve yıkama kremini kullanıyorum(Diğer bakım ürünleri de var).Mecburen 1 haftalığına başka ürün kullanınca ne kadar kaliteli olduğunu anladım.Paraben,parfüm içermiyor.Aloe Vera içerikli olduğu için de cildi besliyor.Kesinlikle tavsiye ederim.Aloe Verası Meksikada yetiştiriliyor ve Meksikadaki ekiminden Almanyadaki üretimine kadar denetleniyor.Sağlık Bakanlığı,Dermatens,IASC ve Fresenius Ijnstutis onaylı.Sadece işortakları olan eczanelerden veya üye olarak temin edebilirsiniz.

aynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..

şuan için prima almayı düşünmüyorum.. sen bişeyler bulursan belki o alana yönlenebilirim..

Ben markaları buldum aslında. Onlardan biri babyneo. Dün ebebeğe gitmiştim, orada satıldığını okumuştum blogtan ama maalesef mağazada ürünü bulamadım, sadece alıştırma külodu vardı. İnternet mağazasına bakma fırsatım da olmadı. Bakacağım. Ama firmanın kendi sitesi de var. http://www.babyneo.com.tr/ Burada iletişim adresi de var. Olmazsa oradan irtibata geçerim diyorum. Diğer markalar da bambino mio, kushies.

http://cemuyurken.blogspot.com.tr/2011/12/yaseminin-ykanabilir-bebek-beziyle.html Bu da başka bir blogtan...

Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen

Ben arkadaşımdan dolayı duymuştuım. İlk 3 ayı değil ama sonlara doğru boyatırsan bir şey olmuyormuş, çünkü bebek gelişimini tamamlıyormuş demişti ama dediğim gibi sadece duydum, uzman değilim. Doktora sormak lazım.

Gunaydin annisler.1 saattir burnum kaniyo.elimlet tampon y aptim.birakinca yine kanamaya başlıyor.sizdede oluyor mu bu ara kanama.pamukla tampon yaptim simdide insallah durur.kan lazim bize ya doguma gitcez.

tatlım bana da oluyor. hamileliğim süresince 2 defa oldu, hatta 2.si gecen hafta oldu ama az kanadı benimki yani tampona gerek kalmadan bitti kendi kendine. kılcal damarlar hamilelikte genişlediği için basınçla bazen çatlıyomuş o yüzden kısa süreli kanamalar normalmiş ama yine de doktorunla paylaş mutlaka!
bir de benim hamileliğin başından beri burun salgılarım hep kanlı. bu da normalmiş. burnum kanamasın diye çok hassas davranıyorum kendisine:)

Ben şu üstünde isim yazan küçük madlen siparişi verdim. 70+30 100 tane. Şimdilik yeterli bana. Çünkü ben küçük kavanozlarda lokumda dagitacagim
afiyetle yesin misafirleriniz canim... ben de çok yaptirmayi düşünmüyorum 70 yeter bana da sanirim...tadina bi bakip yazar misin canim o zamana kadar dogurmazsam tabiii Allah kismet ederse yaptirayim diyorum...herkes çok memnun ama ne kadar cok kişi tadıp yorumlarsa o kadar iyi

Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen
ben dogumdan 1 gun once boyatmayi düşünüyorum canim Allahtan bi mani cikmazsa... bu ctesi de gorusecegim drumla istersen yazarim sana

Kizlarr gunaydin hepinize ..dun kontrolumuz vardi doktoruma sordum esimde doguma girebilirmi ben cok korkuyorum diye malum spinal sezaryen olucam haftaya degil obur haftayafakat izin vermedi yerimiz musait degil dedi.cok uzuldum su sonda meselesindede uyusturulduktan sonra takilmasini rica edicektim soramadim onada hayir der diye ama sorucam..gecen gittigimde dogumhanede nstye girmistim digeri bozuktu cunku..neyse o gun ysnimda bi kizcagiz doguma alinacak ebe geldi zart diye acti ortusunu ayir bacaklarini dedi ve elindede ince uzun hortum takicak yazik kizda uyussun oyle dedi ama dinleyen kim takti kizin cani yandi ayyy cok etkilendim yaa simdiden korktum valla bide ozel hastane

Valla bizim kızımız olacak ve eşim benimle birlikte kilo alıp genişliyor. Büyük ihtimalle benim yanımda onu da doğuma alırlar bir de oğlumuz olur :))

zaman yaklaştıkça ne kadar sakin durmaya çalışsakda korku sarmaya başladı.benim ilk genel anestezi ile sezeryan olmuştum.uyandığımda sedyede yoğun bakım odasına gidiyodum.hemen aklıma tuvaletim gelirse naparım nasıl kalkarım diyodum amanınnn bi bakdımki sonda takılmışsondasız olurmu? cahillik işte..odama geçerken sondayıda çıkaralımm dedi hemşire acıcak mı dedim kadının bakışları hala gözümün önünde.şimdi nasıl olcak bakalım ilkinde ben hiç birşey anlamadım

Tam tersi ilk hamileligimde esim benden beter kilo aldi resmen yarisiyorduk , simdi oglum olacak esim hic kilo almadi.

oğlum olacak benimki de kilo aldı :)

Benim bir kızım var şimdi Allah izin verirse birde oğlum olacak eşimi bildim bileli hep tombikoo9 senelik evliyim daha zayıfladğını görmedim

Günaydın kızlar herkes iyidir umarim iskenderun da hava benim hastaneye yatmami bekliyormus serinlemek için. Bu arada bende 27 yaşımda evlendim 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah.

Çok geçmiş olsun sevindim senin adına canım miyom küçülmüş inşallah doğum şeklide gönlüne ve sagliginiza uygun olur bebiste büyümüş maşallah.

Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım
stres yapma canım ama devam ederse doktorunla bir görüş istersen geçmiş olsun şimdiden.
MONNA canım sen nasilsin dinleniyor musun evde ben sürekli yatıyorum kalkmak istiyorum ama kocamda zebani gibi dikiliyor başıma bir hafta yatalim bakalım bana adalat vermedi sadece progestan verdi niye ondan vermedi ki kafama takıldı şimdi kasiklarimda sizi var cunku

Gelir gelmez yiyip değerlendirme yaparım canım

Ayy guldurdun beni Allahta seni guldursun ..vallahi dogumumu bi kenara biraktim da sondayi dusunup kayiriyorum insaallah bisey anlamayiz ..benim komsum spinal oldu uyustuktan sonra takmislar kiminin odada kiminin ameliyathanede tskiliyomus artik ebelerin hemsirelerin insanligina merhametine kalicaz sanirim Allah hepimizi o gun hayirli insanlarla merhametli kisilerle karsilastirsin

canim 1 hafta 10 gun once gibiydi gece lavabo icin kalkmistim tekrar yattiktan bikac dakika sonra burnumda bi sicaklik hissettim nasil bi kanama yarim saat durduramadik ilk kez o kadar yogun olmustu oncekiler 10 dk da duruyordu

Aslında ağrım yoktu ama sabah 6 da yine bel ağrısıyla uyandım önce hafifti sonra kalcama ve diz üstlerime kadar vurdu. Hafif de kasiklarima. Tabi korkmuyor değilim. Çünkü şuan olursa normal doğum olmayacak. Bebek kanalda ilerlemeden alınması gerekiyor. Benim bütün endişem de bu. Ya ben farkına varmadan ilerlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…