- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.441
aynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..
şuan için prima almayı düşünmüyorum.. sen bişeyler bulursan belki o alana yönlenebilirim..
Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen
Gunaydin annisler.1 saattir burnum kaniyo.elimlet tampon y aptim.birakinca yine kanamaya başlıyor.sizdede oluyor mu bu ara kanama.pamukla tampon yaptim simdide insallah durur.kan lazim bize ya doguma gitcez.
afiyetle yesin misafirleriniz canim... ben de çok yaptirmayi düşünmüyorum 70 yeter bana da sanirim...tadina bi bakip yazar misin canim o zamana kadar dogurmazsam tabiii Allah kismet ederse yaptirayim diyorum...herkes çok memnun ama ne kadar cok kişi tadıp yorumlarsa o kadar iyiBen şu üstünde isim yazan küçük madlen siparişi verdim. 70+30 100 tane. Şimdilik yeterli bana. Çünkü ben küçük kavanozlarda lokumda dagitacagim
ben dogumdan 1 gun once boyatmayi düşünüyorum canim Allahtan bi mani cikmazsa... bu ctesi de gorusecegim drumla istersen yazarim sanaBenim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen
Kizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
zaman yaklaştıkça ne kadar sakin durmaya çalışsakda korku sarmaya başladı.benim ilk genel anestezi ile sezeryan olmuştum.uyandığımda sedyede yoğun bakım odasına gidiyodum.hemen aklıma tuvaletim gelirse naparım nasıl kalkarım diyodum amanınnn bi bakdımki sonda takılmışKizlarr gunaydin hepinize ..dun kontrolumuz vardi doktoruma sordum esimde doguma girebilirmi ben cok korkuyorum diye malum spinal sezaryen olucam haftaya degil obur haftayafakat izin vermedi yerimiz musait degil dedi.cok uzuldum su sonda meselesindede uyusturulduktan sonra takilmasini rica edicektim soramadim onada hayir der diye ama sorucam..gecen gittigimde dogumhanede nstye girmistim digeri bozuktu cunku..neyse o gun ysnimda bi kizcagiz doguma alinacak ebe geldi zart diye acti ortusunu ayir bacaklarini dedi ve elindede ince uzun hortum takicak yazik kizda uyussun oyle dedi ama dinleyen kim takti kizin cani yandi ayyy cok etkilendim yaa simdiden korktum valla bide ozel hastane
Tam tersi ilk hamileligimde esim benden beter kilo aldi resmen yarisiyorduk , simdi oglum olacak esim hic kilo almadi.Kizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
oğlum olacak benimki de kilo aldı :)Kizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
Benim bir kızım var şimdi Allah izin verirse birde oğlum olacak eşimi bildim bileli hep tombikooKizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
23 te benden :)Bendende 28
Çok geçmiş olsun sevindim senin adına canım miyom küçülmüş inşallah doğum şeklide gönlüne ve sagliginiza uygun olur bebiste büyümüş maşallah.Kızlar doktordan geldik. 1900 gr a yaklaşmış.1870 gr dı yanlış hatırlamıyorsam.Boyunu bilmiyorum yine :)
Şimdilik sorun yok,dedi.
Takip gerekecek. 2 hafta sonra kontrol için gideceğim.
N NS1607 benim yaramaz da kordonu boynuna dolamış , bir şey olmaz ,dedi doktor. :)
%49 normal , % 51 sezaryen ihtimalim varmış.Senin durumunda sezaryen olması daha iyi olabilir,dedi.Bunu diyen yine normal doğumu savunan bir doktor.Kendimi iyice sezaryene hazırlasam iyi olacak :)
Miyomum da küçülmüş 7 cm den 3 cm e inmiş :) Ona da sevindim.
stres yapma canım ama devam ederse doktorunla bir görüş istersen geçmiş olsun şimdiden.Kızlar kasıklarımdan girip vajinaya doğru ilerleyen sancı gibi ağrılarım oluyor normal mi? Tecrübeliler lütfen bilgilendirin korkuyorum daha erken sanki bebeğim de 1 hafta geriden geliyor ne yapmalıyım
afiyetle yesin misafirleriniz canim... ben de çok yaptirmayi düşünmüyorum 70 yeter bana da sanirim...tadina bi bakip yazar misin canim o zamana kadar dogurmazsam tabiii Allah kismet ederse yaptirayim diyorum...herkes çok memnun ama ne kadar cok kişi tadıp yorumlarsa o kadar iyi
zaman yaklaştıkça ne kadar sakin durmaya çalışsakda korku sarmaya başladı.benim ilk genel anestezi ile sezeryan olmuştum.uyandığımda sedyede yoğun bakım odasına gidiyodum.hemen aklıma tuvaletim gelirse naparım nasıl kalkarım diyodum amanınnn bi bakdımki sonda takılmışsondasız olurmu? cahillik işte..odama geçerken sondayıda çıkaralımm dedi hemşire acıcak mı dedim kadının bakışları hala gözümün önünde.şimdi nasıl olcak bakalım ilkinde ben hiç birşey anlamadım
canim 1 hafta 10 gun once gibiydi gece lavabo icin kalkmistim tekrar yattiktan bikac dakika sonra burnumda bi sicaklik hissettim nasil bi kanama yarim saat durduramadik ilk kez o kadar yogun olmustu oncekiler 10 dk da duruyorduGunaydin annisler.1 saattir burnum kaniyo.elimlet tampon y aptim.birakinca yine kanamaya başlıyor.sizdede oluyor mu bu ara kanama.pamukla tampon yaptim simdide insallah durur.kan lazim bize ya doguma gitcez.
Benim bir kızım var şimdi Allah izin verirse birde oğlum olacak eşimi bildim bileli hep tombikoo9 senelik evliyim daha zayıfladğını görmedim [/QUOTE
Benimde Allahın izniyle oğlum olucak 5 kilo aldım top gibi göbeğim ,eşim zaten kiloluydu göbüşlü gören arkadaşlar senin göbeğin daha büyük duruyor diyor eşime,ondan da bi kız çıksa hiç fena olmaz
Aslında ağrım yoktu ama sabah 6 da yine bel ağrısıyla uyandım önce hafifti sonra kalcama ve diz üstlerime kadar vurdu. Hafif de kasiklarima. Tabi korkmuyor değilim. Çünkü şuan olursa normal doğum olmayacak. Bebek kanalda ilerlemeden alınması gerekiyor. Benim bütün endişem de bu. Ya ben farkına varmadan ilerlerseGünaydın kızlar herkes iyidir umarim iskenderun da hava benim hastaneye yatmami bekliyormus serinlemek için. Bu arada bende 27 yaşımda evlendim 29 yaşındayım ilk bebeğim olacak inşallah.
Çok geçmiş olsun sevindim senin adına canım miyom küçülmüş inşallah doğum şeklide gönlüne ve sagliginiza uygun olur bebiste büyümüş maşallah.
stres yapma canım ama devam ederse doktorunla bir görüş istersen geçmiş olsun şimdiden.
MONNA canım sen nasilsin dinleniyor musun evde ben sürekli yatıyorum kalkmak istiyorum ama kocamda zebani gibi dikiliyor başıma bir hafta yatalim bakalım bana adalat vermedi sadece progestan verdi niye ondan vermedi ki kafama takıldı şimdi kasiklarimda sizi var cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?