2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi

Günaydın canlar
Dün doktordaydim kaşıntı için tahlil yapti bişey çıkmadi.butun ilaçlarimi kesti.onlardan olabilirmis bakalım görcez

Benim kızım olcak ama kocam 2 kilo aldı

aynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..

şuan için prima almayı düşünmüyorum.. sen bişeyler bulursan belki o alana yönlenebilirim..

Ben haftaya boyaticam valla bu kafayla bir de dogum sonrasini bekleyemem. Gerci ben tesetturluyum disarda sorun yok ama evde kendime baktigim zaman psikolojim bozuluyor :)
Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen

Günaydın kızlar ,
Ben de sabah uyanınca bebeğin giysilerini döktüm ortaya.Yıkanacak çok şey çıktı.Bugün onları yıkayacağım.

Dün ultrasonda bebeğin ayağını görmüştüm,gece rüyamda da sadece ayağını gördüm
Doktor ağzını,burnunu,gözünü de gösterdi ama ben hiçbir şey anlamadım ilk kez.Sadece ayak ve el seçebildim.

Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen

ben cok araştırdım. kımı doktor boyatılabılır dıyo kımı doktor boyatmayın ıyı degıl dıyo. benım doktorum daha ılk muayene ıcın gıttıgımde ''yarın obur gun benı arayıp sacımı boyatabılır mıyım dıye de sorarsın, soran cok oluyor. ben karsıyım, boyalarda ağır cıva var boyatmak yasak'' dedi. ben de kaderımde varsa cekerım dedım boyatmadım:)
dipler ben burdayım diye bagırıyo

Ben hamile segilkende oyleydi kahverengi yeri buyudugu icin daha cok dikkatini cekmistir.Zaten soguk olunca denize vs. Girince sertlesir ucuda ayni mantik

onu dusunuyorum oncedende oylemiydi acaba diye ama hatirlayamiyorum.
sanki oluyodu,olmayadabilir of bilemedim.
neyse takmayayim.en iyisi,uzerinse durdukca kafamda kurup duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…