- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.421
afiyet olsun tatlimmmGünaydın yağmurlu bir sabahtan, kahvaltıya buyurun arkadaşlar
Benim kızım olcak ama kocam 2 kilo aldıKizlar gunaydin bi tanidigimla muhabbet esnasinda esim kendi kendine 6 kilo verdi cokda yemesini kismadi dedim ya bak bebek kiz olunca baba istemsiz zayifliyo erkek olunca yine istemsiz kilo aliyo dedi onun iki kizi vardi ikisinde de zayiflamis kocasi simdi ucuncuye hamile oda oglan gercekten gozle goruluyo kilo almis esi sizin kocisler nasil dogrumu acaba bu benim kiz ve zayifladi kocisim gerci zaten 110 kiloydu pek farketmedi ama 6 kilo verdi
aynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..masum34 dediğin gibi bezler hakkında biraz araştırma yaptım, evet kimyasal maddelerden bahsediyorlar, aynı şekilde kadın hijyen pedleri için de durum böyle.... Yıkanabilir bebek bezleri varmış. Şu blogda http://cocugumlaeglenirken.kadinlarkulubu.com.tr/2013/03/ykanabilir-bebek-bezi.html ayrıntısıyla yazılmış. Babyneo diye bir marka var. Sanırım ebebekte de satışı var. Ben bu konuyu biraz daha araştıracağım. Umarım bu bezlerı kullanırız diye düşünüyorum...Yine de bir şey diyemiyorum, çünkü hazır bezler o kadar cazibeli ki..Ben bilgilendikçe buraya yazarım.
Bak ne güzel dedinnnnal sana bomba gibi bir 30 yaşş
Bendende 28Benden de size bi 32 yaş gelsin bakayım
Ben şu üstünde isim yazan küçük madlen siparişi verdim. 70+30 100 tane. Şimdilik yeterli bana. Çünkü ben küçük kavanozlarda lokumda dagitacagimsen hangi cikolatasindan siparis verdin canim
Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşenBen haftaya boyaticam valla bu kafayla bir de dogum sonrasini bekleyemem. Gerci ben tesetturluyum disarda sorun yok ama evde kendime baktigim zaman psikolojim bozuluyor :)
Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen
Ben hamile segilkende oyleydi kahverengi yeri buyudugu icin daha cok dikkatini cekmistir.Zaten soguk olunca denize vs. Girince sertlesir ucuda ayni mantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?