- 21 Nisan 2015
- 2.396
- 4.805
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.461
Amin canım inşallah..Rabbim izin verirse doğumdan sonrada anılarımızı paylaşıp bebişlerin resmini atarız..o kadar haklarında konuştuk..Ayy guldurdun beni Allahta seni guldursun ..vallahi dogumumu bi kenara biraktim da sondayi dusunup kayiriyorum insaallah bisey anlamayiz ..benim komsum spinal oldu uyustuktan sonra takmislar kiminin odada kiminin ameliyathanede tskiliyomus artik ebelerin hemsirelerin insanligina merhametine kalicaz sanirim Allah hepimizi o gun hayirli insanlarla merhametli kisilerle karsilastirsin
Bel ve sirt agrisi bende de var sinirlerimi bozuyor.gerci bel fitigimda var ondan da kaynakli olabilir ama yinede daha bel agrisi icin cok erken gibi geliyor bana ☺ daha 6 hafta var sonuctaAslında ağrım yoktu ama sabah 6 da yine bel ağrısıyla uyandım önce hafifti sonra kalcama ve diz üstlerime kadar vurdu. Hafif de kasiklarima. Tabi korkmuyor değilim. Çünkü şuan olursa normal doğum olmayacak. Bebek kanalda ilerlemeden alınması gerekiyor. Benim bütün endişem de bu. Ya ben farkına varmadan ilerlerse
Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen
Gunaydin herkeze yeni uyandim ama hic kalkasim yok yataktan hep uyumak itiyourum dun aksam sancjlarim basladi duzensizdi yalanci dogum sancilariydi sanirim az kaldikca sancilar artmaya basliyor bakalim minigim ne zman gelicek
Saol canim once belime sonra kasiklarima vuruyorGeçmiş olsun. Sancılar belinize mi vuruyor?
Günaydın cnm:) bende gecen hfta yıkadım bebeğin kıyafetlerını ama ıyı yıkansın dıye az parça halınde attım makınaya çok az da granüllü dalin sabun koydum ve ilave durulama da yaptım.Günaydın kızlar ,
Ben de sabah uyanınca bebeğin giysilerini döktüm ortaya.Yıkanacak çok şey çıktı.Bugün onları yıkayacağım.
Dün ultrasonda bebeğin ayağını görmüştüm,gece rüyamda da sadece ayağını gördüm
Doktor ağzını,burnunu,gözünü de gösterdi ama ben hiçbir şey anlamadım ilk kez.Sadece ayak ve el seçebildim.
al bende de o kadar bel ağrısı var sanki böbrek ağrısına benzer gibi hayırlısi ile en azından bir 36 yi doldursak en azından ekim bir çıksın. Bana öyle bir açıklama yapılmadı canım kanal olayı ile ilgili neden ki normal olmazmisAslında ağrım yoktu ama sabah 6 da yine bel ağrısıyla uyandım önce hafifti sonra kalcama ve diz üstlerime kadar vurdu. Hafif de kasiklarima. Tabi korkmuyor değilim. Çünkü şuan olursa normal doğum olmayacak. Bebek kanalda ilerlemeden alınması gerekiyor. Benim bütün endişem de bu. Ya ben farkına varmadan ilerlerse
Huhuuu 3 renk bayaa farklı olsa gerenkSabahtan beridir migros viral reklami yapıyonuz, basacam kibe vuracam kırbacı
Beni de götürüp 3 renk saçlarımı tek renk yaptırırsanız basmam şikayet butonuna
Ayarla kendini bir gun gidelim benim kuaforume. Memnun kalirsan devam edersin. Migrosta bulusuruz benim elimde 3 bucuk yasinda kivircik siyah sacli bir kiz cocugu ve yakamda kirmizi bir gul olur ordan anlarsin
Kizlar bende arastirmistim bu konuyu istanbuldaysaniz city's de alt katta bir bebek mağazası var adını hatırlayamadım organik şeyler satıyorlar orda var bu bezlerden başlangıç paketleri var ama baya pahalıdır usa'den geliyomus...kilot gibi ortasında Ped yeri var 2 tane havlu Ped veriyorlar yanında. ..ama bildiğimiz havlu değilmiş yinede hapsediyormus islakligi...dışı dediğim gibi muambadan kilo gibi ama naylon değil tabii zararlı kimyasalların uretilmiyormus onlarda...kızla k9nustugumda islaklik hissinden dolayi erken tuvalet alışkanlığı kazanıyorMuş. ..nasıl olsa 2 saatte 1 degustireceksiniz hazır bez de olsa bunuda öyle yapıyor müşterilerinize dedi...2 3 ayliktan sonra kullanmayı düşünüyorum ben...pinterest te de yapilislari var bu aradaaynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..
şuan için prima almayı düşünmüyorum.. sen bişeyler bulursan belki o alana yönlenebilirim..
dimi yaa insaallah ne cabuk gecti gunler hayirlisiyla bide dogumun ardina kalip bebislerimizi konusuyo cekistiriyo olalimm yaramazlar uyumuyolar diyeAmin canım inşallah..Rabbim izin verirse doğumdan sonrada anılarımızı paylaşıp bebişlerin resmini atarız..o kadar haklarında konuştuk..
al bende de o kadar bel ağrısı var sanki böbrek ağrısına benzer gibi hayırlısi ile en azından bir 36 yi doldursak en azından ekim bir çıksın. Bana öyle bir açıklama yapılmadı canım kanal olayı ile ilgili neden ki normal olmazmis
Hangi hst canim bu?Kizlarr gunaydin hepinize ..dun kontrolumuz vardi doktoruma sordum esimde doguma girebilirmi ben cok korkuyorum diye malum spinal sezaryen olucam haftaya degil obur haftayafakat izin vermedi yerimiz musait degil dedi.cok uzuldum su sonda meselesindede uyusturulduktan sonra takilmasini rica edicektim soramadim onada hayir der diye ama sorucam..gecen gittigimde dogumhanede nstye girmistim digeri bozuktu cunku..neyse o gun ysnimda bi kizcagiz doguma alinacak ebe geldi zart diye acti ortusunu ayir bacaklarini dedi ve elindede ince uzun hortum takicak yazik kizda uyussun oyle dedi ama dinleyen kim takti kizin cani yandi ayyy cok etkilendim yaa simdiden korktum valla bide ozel hastane
Bizim de kizimiz olacak insallah. Esimde zayiflama yok fakat psikolojik olarak kendini sisman hissedip zayiflamak istiyor. Bi gelisme yok tabi sadece istiyor sanirim :)Valla bizim kızımız olacak ve eşim benimle birlikte kilo alıp genişliyor. Büyük ihtimalle benim yanımda onu da doğuma alırlar bir de oğlumuz olur :))
Ben göbeğime koyuyorum çerez tabağı, kumanda, meyve tabağı falan çok pratik oluyorMasaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
Ozel anadolu medline hastanesi canim kutahyadaHangi hst canim bu?
Yalniz degilsin. Eskiden hep esime gulerdim gobeginden yanasamiyosun herseyii leke yapiyosun diye. Simdi ben ona benzedim.Masaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?