2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin canım inşallah..Rabbim izin verirse doğumdan sonrada anılarımızı paylaşıp bebişlerin resmini atarız..o kadar haklarında konuştuk..

Gunaydin herkeze yeni uyandim ama hic kalkasim yok yataktan hep uyumak itiyourum dun aksam sancjlarim basladi duzensizdi yalanci dogum sancilariydi sanirim az kaldikca sancilar artmaya basliyor bakalim minigim ne zman gelicek

Bel ve sirt agrisi bende de var sinirlerimi bozuyor.gerci bel fitigimda var ondan da kaynakli olabilir ama yinede daha bel agrisi icin cok erken gibi geliyor bana ☺ daha 6 hafta var sonucta

Benim boya da aktı gitti boyatmam lazım ama gebelikten derece doğru bilmiyorum. Dr.uma da hiç sormadım var mı bu konuda dr.uyla görüşen

Canim ben ilk gebeligimde de 4 aydan sonra boyatmistim. Doktorumda boyatabilirsin demisti. Zaten boyanin kendisi degil kokusu zararli iyi havalandirilan bir yerde yaptirirsan sorun olmaz.

Günaydın cnm:) bende gecen hfta yıkadım bebeğin kıyafetlerını ama ıyı yıkansın dıye az parça halınde attım makınaya çok az da granüllü dalin sabun koydum ve ilave durulama da yaptım.
Aslında ultrasonda bebeğin yuz hatları cok belırgın oluyor hatta bızım doktor kıme benzedıgını bıle soyledı ama bebek o anda hareket ettıyse yuzu bulanıklaşıyor ,inş bidaha ki sefere tam net görürsün çünkü cok güzeller:))

al bende de o kadar bel ağrısı var sanki böbrek ağrısına benzer gibi hayırlısi ile en azından bir 36 yi doldursak en azından ekim bir çıksın. Bana öyle bir açıklama yapılmadı canım kanal olayı ile ilgili neden ki normal olmazmis

aynen öle hazır kullanmak daha kolayımıza gelliyor.. ama öle bişeyden de bebeğim etkilensin istemiyorum..

şuan için prima almayı düşünmüyorum.. sen bişeyler bulursan belki o alana yönlenebilirim..
Kizlar bende arastirmistim bu konuyu istanbuldaysaniz city's de alt katta bir bebek mağazası var adını hatırlayamadım organik şeyler satıyorlar orda var bu bezlerden başlangıç paketleri var ama baya pahalıdır usa'den geliyomus...kilot gibi ortasında Ped yeri var 2 tane havlu Ped veriyorlar yanında. ..ama bildiğimiz havlu değilmiş yinede hapsediyormus islakligi...dışı dediğim gibi muambadan kilo gibi ama naylon değil tabii zararlı kimyasalların uretilmiyormus onlarda...kızla k9nustugumda islaklik hissinden dolayi erken tuvalet alışkanlığı kazanıyorMuş. ..nasıl olsa 2 saatte 1 degustireceksiniz hazır bez de olsa bunuda öyle yapıyor müşterilerinize dedi...2 3 ayliktan sonra kullanmayı düşünüyorum ben...pinterest te de yapilislari var bu arada

Amin canım inşallah..Rabbim izin verirse doğumdan sonrada anılarımızı paylaşıp bebişlerin resmini atarız..o kadar haklarında konuştuk..
dimi yaa insaallah ne cabuk gecti gunler hayirlisiyla bide dogumun ardina kalip bebislerimizi konusuyo cekistiriyo olalimm yaramazlar uyumuyolar diye

Bebek henüz küçük olduğundan normal doğumda kendini itemezmis. Güçsüz yani. Eğer 36 yi doldurursak gelişimi de uygun olursa normal olabilir. Yada gelişimi öndeyse. Ama benim 34 yarın bitiyor daha. Gelişimi de önde değil haftayla uyumlu

Hangi hst canim bu?

Valla bizim kızımız olacak ve eşim benimle birlikte kilo alıp genişliyor. Büyük ihtimalle benim yanımda onu da doğuma alırlar bir de oğlumuz olur :))
Bizim de kizimiz olacak insallah. Esimde zayiflama yok fakat psikolojik olarak kendini sisman hissedip zayiflamak istiyor. Bi gelisme yok tabi sadece istiyor sanirim :)

Masaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
Ben göbeğime koyuyorum çerez tabağı, kumanda, meyve tabağı falan çok pratik oluyor bazen tombiko bir tekme atıyor tabak sallanıyor ama portatif tepsi gibi göbeğim şimdilik

Masaya eğilip yemek yiyemedigim için tüm kiyafetlerimde göbek kısmında leke var. Bir ben mi beceremiyorum acaba hep döküyorum üstüme başıma
Yalniz degilsin. Eskiden hep esime gulerdim gobeginden yanasamiyosun herseyii leke yapiyosun diye. Simdi ben ona benzedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…