2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kaç tane dikiş atıldı acaba kesi atılmamış ya..

Kaşındıkça yağ veya krem sür canm öyle masaj yap ben öyle yapıyorm çok faydası oluyor
Badem yağı ile zeytin yagini karıştırdım ondan sürüyorum gece bebe yagi sürüyorum yok bana misin demiyo cildiye bir dr arkim var ona sordum advil tablet al dedi sanirim onu deniycem dayanamycam çünkü

canım ben de yegenımden kalan ama kullanabılecegım lekelılerı once domestosla çıkardım (genelde krem rengı ve beyazdı bu kıyafetler, renkliler için cosla oxy action kullanabilirsin ıyı dıyorlar). ama direk domestosa batırmadım tabi, domestosun kapağına azcık domestos azcık su döktüm, lekenin üzerine sürdüm bunu. elimde accık çitiler gibi yapınca leke çıktı. bu kıyafetleri duruladım. sonra da azıcık roxy ile yıkadım ve ütüledim. birazcık sert oldular (domestostan dolayı) ama güzel oldular lekeleri çıktı yanı...elımde temiz kıyafet kalmayınca kullanırım bunları...

Demiştim ya ıslak mendil ve lansinoh göğüspedi yollayacaklar bu pazartesi kargo geldi 24 paket ıslak mendil tamamda ped yerine 40mmlik göğüs kremi yollamışlar yine sanırım karıştırdılar içime sinmedi hak geçsin istemem dün aradım bugün göğüs pedi ışık hızıyla elime ulaştı ben de kargoyla lansinoh kremi iade ettim, netice olarak memnun kaldım miniromeden başta her ne kadar tereddüt etsem de, sen 12lik ıslak mendilin parasını mı ödedin fazla gelen

Kiz allah seni ne yapmasin.duz zemjn diyince yere haliya oturdum.ben yapiyorum onda sorun yokta simdi yerden nasi kalkcam onu dusunuyorum

Badem yağı ile zeytin yagini karıştırdım ondan sürüyorum gece bebe yagi sürüyorum yok bana misin demiyo cildiye bir dr arkim var ona sordum advil tablet al dedi sanirim onu deniycem dayanamycam çünkü
O zaman öyle yp canm çünkü kaşırsan daha kötü olur ama bn masaj yaparak iyice sürüyorm öyle üsten bi kaçkere sürmekle faydası olmuyor bn on dakikamı sadece karnıma ayırıyormm

Kizlar onceki sayfalarda okudum ama kimlerdi hatirlayamadigim icin ortaya yaziyorum bende.haci serirften bende siparis vericem.sirf cikolata sade geldigi icin tul kesenin icinde cikolata ve badem sekeri olan bi model var ben ondan siparis vercem.fikir olur belki sizlerede.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-08-16-35-37.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 102
Canım erken doğum riskin varsa o iğneyi yaptır ihmal etme.bebişin akciğer gelişimi için gerekli bir ilaç.yine de içini rahat tut ins zamanında gelir bebişin..

Ayy ben de yapamıyorum o hareketi ama daha inmedi aşağıya hissedebiliyorum :)

Canim 2 ay once bir arkadasim 37.haftasinda sezeryanla dogum yapti bebegi 2.400 dogdu sagligi yerindeydi masallah, kilo konusuna takilma emdikce toparliyorlar kendilerini

Ben onu denedim ayagimi degdiremedim ve gobek cizgimde asagi kadar indi

Kızlar göğüs pompası alan var mi ? Ya da daha önce kullanan var mi ? Hangi marka en güzeli ? Gerekli mi ?

Kesinlikle kabul et ve doktorunu dinle canım.yinede etkilemek istemem ama bu kordon yüzünden ağzım okadar yandıki..kızıma hamileyken kordon dolanmış diyordu doktor ve ölçüsü uzundu yani kordon boyu uzundu.sancım falan vardı açılmamda vardı doğumhaneye giriş yaptım ve suyum geldi ilk elle muayenede doktor hemen sedye getirin acil sezeryan diye bağırdığını hatırlıyorum.kordon sarkması yani hem dolanmış hemde hazneye bebekten önce kordon geldi.doğum sonrası doktorum iyki suyun evde gelmemiş dedi yani bebeğin kurtulma şansı yokmuş.korkutmak istemiyorum herkese olcak diye bişey yok ama doktorun ne diyosa onu yap yani ben olsam senin yerinde doktoruma bırakırım herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…