2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yok sadece sirtim agriyor.pazartesi kontrolum var bi sorayim bakim ne dicek doktor birde cok hareket ediyorum ilgisi varmi bilmiyrm

Büyüyen bebek sinirlere baski yaptigi için bu dönemde yaşanan sırt ve kalça kemiği ağrıları çok normal diye biliyorum

Şu Dalan Roxy ' yi bir ben bulamadım.
e-Bebek ' te yok , Migros'a bakmıştım orada da yok.Bim'de görmedim.Denk gelirsem ben de alacağım ama hiç rastlamıyorum marketlerde.
Bebek malzemeleri degil, normal deterjan reyonlarinda duruyor. Migrosun online alisveri var oradan da alabilirsin direkt aslinda.

evet canım.

Teşekkür ederim canım, çarşamba gidecektik ama eşim pazartesi gidelim diyor. Kontrolden sonra doktorla gün belirleriz artık. Ailem halaaa gelmediği için yanıma erken hiç istemiyordum ama şu an hiç umrumda değil kimse.
Doktoru aramış eşim , klasik olarak günde 10 kere hareket kontrolü vs demiş ama bebek hareketsiz değil ki, hiç olmadı. Bu kordon durumu anlık geliyor bana, korkutucu geliyor, riske atmayacağım asla.

Ciddimisin Ayyy inanmiyorum canim cok sevindimm bende kuthan beye
Ben de cok sevindim ve memnun oldum canim :) acaba kutahyali var midir diye icten ice dusunmekteydim kuthan beyin adini da cok duyuyorum iyi bi doktor galiba dogum tarihin de belliymis heralde senin Allah kolaylık versin canım yapabileceğim bir şey olursa hbr verirsin bana

Eşime tembihlemiştim , gördüğün yerden al diye :) Hacı Bakkal diye bir markette bulmuş , 2 paketle geldi :)
İşleri kolayladım neyse ki , ütü kaldı.Hastane çantası kolay artık . Her şeyimiz var.
Yiyorum canım , 1 haftada 300 gr almış . Protein diyeti gibi beslenme uyguladım , fark etmiş.Doktor benim ve eşimin doğum kilolarını sordu.Perinatolog baktı. Ben 2650 , eşim 1750 , kardeşim 2950 . Genetik olarak 2600 civarı doğar , dedi.Daha çok da alabilirmiş ; ama genel tahmini bu değerdi.Benim suyum normal aralığın en altına yakın o yüzden erken doğum riskim var.
Eskiden normal , normal diyordum .Şimdi sezaryen diyorum.Su azlığında , bebeğin boynunda kordon varsa sorun olabilirmiş , ben de risk almak istemiyorum şimdi.

Canım çok yorma kendini.
Bitirdim , şükür , şimdi dinleniyorum .

0 beden dedigin premature bebekler icin deilmi
Benim bebişim minyon olacakmış , biz hepimiz düşük kilolarda doğmuşuz , elimin altında hazır beklesin 1 tane.Büyük gelirse iade ederim.

Canım bence sen yine de 0 alma 1 al.
1 numaraya baktım 2 ile 5 kilo yazıyor.

Cok tesekkur ederim canim aynen sende bana ..benim evett methi bayaa cok doktorun bende volkan beyi cok duyuyorum arkadasim onda dogum yapti spinal sezaryen cok memnun kaldi ..once Allah sonra doktorlarin yardimiyla hayirli bi sekilde bi dogursakk..23 ekim de dogumum nasip olursa sen kac haftaliksin

buket-26
Allahim daha neler duycaz

Yaptim yaptim,oldu ama birde aksama doguruyomusum
tabi cati agrisindan bacgimi zor kaldirdim,onu zorlanma saysammi :)

Ayni durumdaym sabah is aksam ev hiç dinlenemiyorum. Gece oyle uyuyorum ki hic uyku sorunu cekmedim cok sukur.

Arkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki

yanlış düşünüyosun bence canım.biraz tecrübeli biri olursa yanında rahat edersin.altını falan değiştirmesi bile yeter sende dinlenirsin.bide ilkse eşin tutmakta falan zorlanır bence.utanmana hiç gerek olmıcak çünkü herkesin ki açık olucak

geçmiş mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir korkulu rüyam çatı muaynesini bugün oldum canım yandı ebe sen buna dayanamıyorsun normal nasıl doğurucan dedi laf soktu kilomuz 2800 boy 47 48 miş oğluşun on güne bir nst ye devam öyle işte paylaşmak istedim

Bende ankarada yaşıyorum canım geçen yıl istanbuldan tasindim buraya...bende çevre konusunda senin gibi dusunuyorum yıllarca kaybolmayan petrol ürünü hazır bez ler sonuçta. ..Araştırmada kalıp haber verelim birbirimize

Aynısını bende istiyorum. Hatta emzirme ve rahat doğum için tavsiye edilendebu diye biliyorum. Annenin mahremiyetine ne kadar saygı gosterilirse doğumda emzirmede rahat olacak haliyle

Aman Aman hemşireler ebelere dr.lar her çatı muayenesinde aynı lafı sokmazsa olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…