- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.561
CiddimisinAaa bi hemserimi gördüm sankisenin hangi doktor canim? Ben de kent hastanesine gidiyorum volkan beye
Yok sadece sirtim agriyor.pazartesi kontrolum var bi sorayim bakim ne dicek doktor birde cok hareket ediyorum ilgisi varmi bilmiyrm
Bebek malzemeleri degil, normal deterjan reyonlarinda duruyor. Migrosun online alisveri var oradan da alabilirsin direkt aslinda.Şu Dalan Roxy ' yi bir ben bulamadım.
e-Bebek ' te yok , Migros'a bakmıştım orada da yok.Bim'de görmedim.Denk gelirsem ben de alacağım ama hiç rastlamıyorum marketlerde.
Demiştim ya ıslak mendil ve lansinoh göğüspedi yollayacaklar bu pazartesi kargo geldi 24 paket ıslak mendil tamamda ped yerine 40mmlik göğüs kremi yollamışlar yine sanırım karıştırdılar içime sinmedi hak geçsin istemem dün aradım bugün göğüs pedi ışık hızıyla elime ulaştı ben de kargoyla lansinoh kremi iade ettim, netice olarak memnun kaldım miniromeden başta her ne kadar tereddüt etsem de, sen 12lik ıslak mendilin parasını mı ödedin fazla gelen
Kesinlikle kabul et ve doktorunu dinle canım.yinede etkilemek istemem ama bu kordon yüzünden ağzım okadar yandıki..kızıma hamileyken kordon dolanmış diyordu doktor ve ölçüsü uzundu yani kordon boyu uzundu.sancım falan vardı açılmamda vardı doğumhaneye giriş yaptım ve suyum geldi ilk elle muayenede doktor hemen sedye getirin acil sezeryan diye bağırdığını hatırlıyorum.kordon sarkması yani hem dolanmış hemde hazneye bebekten önce kordon geldi.doğum sonrası doktorum iyki suyun evde gelmemiş dedi yani bebeğin kurtulma şansı yokmuş.korkutmak istemiyorum herkese olcak diye bişey yok ama doktorun ne diyosa onu yap yani ben olsam senin yerinde doktoruma bırakırım herşeyi.
Ben de cok sevindim ve memnun oldum canim :) acaba kutahyali var midir diye icten ice dusunmekteydimCiddimisinAyyy inanmiyorum canim cok sevindimm bende kuthan beye
Eşime tembihlemiştim , gördüğün yerden al diye :) Hacı Bakkal diye bir markette bulmuş , 2 paketle geldi :)Canim ihmal etme doktoruna görün geçmiş olsun umarım bir sorun yoktur yalancı belirtilerdir.
Bende hiç bir yerde bulamamistim arkadaşım civilden almış bende ordan aldim
üzülme canım sağlığıyla zamanında gelir inşallah dinlen bol bol suyu ihmal etme
Yiyorum canım , 1 haftada 300 gr almış . Protein diyeti gibi beslenme uyguladım , fark etmiş.Doktor benim ve eşimin doğum kilolarını sordu.Perinatolog baktı. Ben 2650 , eşim 1750 , kardeşim 2950 . Genetik olarak 2600 civarı doğar , dedi.Daha çok da alabilirmiş ; ama genel tahmini bu değerdi.Benim suyum normal aralığın en altına yakın o yüzden erken doğum riskim var.2600 37.hafta ya gelirse mi beklenen kilosu. Sen yine de bol bol muz,ceviz ye süt iç. Beslenmenin etkisi büyük. Benim şimdi ağzım hiç boş kalmıyor sağolsun eşim annem dayadikca dayiyor ne kadar beslenirsen kar diye. Tabi gelişimi için vitaminleri de ihmal etme. İnş hiç bir sıkıntı yaşamadan kucaklarimiza alırız. Bu endişeli bekleyiş çok zormuş Allah kimseye yasatmasin
Bitirdim , şükür , şimdi dinleniyorum .Canım çok yorma kendini.
Benim bebişim minyon olacakmış , biz hepimiz düşük kilolarda doğmuşuz , elimin altında hazır beklesin 1 tane.Büyük gelirse iade ederim.0 beden dedigin premature bebekler icin deilmi
Eşime tembihlemiştim , gördüğün yerden al diye :) Hacı Bakkal diye bir markette bulmuş , 2 paketle geldi :)
İşleri kolayladım neyse ki , ütü kaldı.Hastane çantası kolay artık . Her şeyimiz var.
Yiyorum canım , 1 haftada 300 gr almış . Protein diyeti gibi beslenme uyguladım , fark etmiş.Doktor benim ve eşimin doğum kilolarını sordu.Perinatolog baktı. Ben 2650 , eşim 1750 , kardeşim 2950 . Genetik olarak 2600 civarı doğar , dedi.Daha çok da alabilirmiş ; ama genel tahmini bu değerdi.Benim suyum normal aralığın en altına yakın o yüzden erken doğum riskim var.
Eskiden normal , normal diyordum .Şimdi sezaryen diyorum.Su azlığında , bebeğin boynunda kordon varsa sorun olabilirmiş , ben de risk almak istemiyorum şimdi.
Bitirdim , şükür , şimdi dinleniyorum .
Benim bebişim minyon olacakmış , biz hepimiz düşük kilolarda doğmuşuz , elimin altında hazır beklesin 1 tane.Büyük gelirse iade ederim.
Cok tesekkur ederim canim aynen sende bana ..benim evett methi bayaa cok doktorun bende volkan beyi cok duyuyorum arkadasim onda dogum yapti spinal sezaryen cok memnun kaldi ..once Allah sonra doktorlarin yardimiyla hayirli bi sekilde bi dogursakk..23 ekim de dogumum nasip olursa sen kac haftaliksinBen de cok sevindim ve memnun oldum canim :) acaba kutahyali var midir diye icten ice dusunmekteydimkuthan beyin adini da cok duyuyorum iyi bi doktor galiba dogum tarihin de belliymis heralde senin Allah kolaylık versin canım yapabileceğim bir şey olursa hbr verirsin bana
Ayni durumdaym sabah is aksam ev hiç dinlenemiyorum. Gece oyle uyuyorum ki hic uyku sorunu cekmedim cok sukur.günaydın kızlar...
topiğe bakıyorum da yalancı sancılar başlamış...
benim doktorum da bu yalancı sancıların olabileceğini, endişelenmemem gerektiğini, vücudun kendini doğuma hazırladığını, eğer istersem bir duş alıp uzanıp bir de ağrı kesici alıp dinlenmemi söyledi böyle durumlarda...
yapamıyorum tabii, gündüz işte akşam da evde ayaktayım hiç dinlendiğimi hatırlamıyorum
Baktim internet sayfasina var gibi gorunuyor..Bilmiyorum ki açıkçası hiç aklıma gelmedi sormak...
yanlış düşünüyosun bence canım.biraz tecrübeli biri olursa yanında rahat edersin.altını falan değiştirmesi bile yeter sende dinlenirsin.bide ilkse eşin tutmakta falan zorlanır bence.utanmana hiç gerek olmıcak çünkü herkesin ki açık olucakArkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
1 numaradan bende var , büyük gelirse bir koşu alır aslında eşim.Benimki de evham işte :)Canım bence sen yine de 0 alma 1 al.
1 numaraya baktım 2 ile 5 kilo yazıyor.
Bende ankarada yaşıyorum canım geçen yıl istanbuldan tasindim buraya...bende çevre konusunda senin gibi dusunuyorum yıllarca kaybolmayan petrol ürünü hazır bez ler sonuçta. ..Araştırmada kalıp haber verelim birbirimizeBen Ankara'dayım ama internetten sipariş oluyormuş sanıyorum. Çok fazla araştıramadım henüz ama kullananlar gayet memnun gibi görünüyor, kullanılan bebek bazı sayısını düşününce insan ister istemez bu yollara başvuırmayı düşünüyor, çünkü bu bebek bezleri senelerce doğada kaybolmuyormuş. Hazır bebek bezi kullansam bile bu bezleri toplayan firmalar var mı araştırmayı düşünüyorum. Bir kere bir yerde duyduğumu hatırlıyorum, bebek bezlerinin de şişe, cam gibi toplandığına dair...Eğer böyle bir şeyler varsa belediyelere baskı kurup mahallelere getirtmek lazım, nihayetinde biz ölsek de bizim çocuklarımız yaşayacak bu ülkede.
Bu konuda bazı yabancılar çok bilinçli. Mutfaktaki sebze meyve kabuklarını bile toplayıp toprakta bekletip gübre yapıyorlar. Toprağın havalanması, bitkilerin doğal sisteminde gelişmesi için hususi solucan üretiyorlar. Atık diye bir şey yok neredeyse. Bizde her şey çöpte; kartonlar, camlar, plastikler...İnanın üzülmemek elde değil.
@masum34 ün de bahsettiği gibi nüfus artışına kasten çeşitli girişimleri de olabilir tabii ki firmaların. Bana bunlar komplo teorisi gibi gelmiyor. Son zamanlarda her şey sözde kolaylık ama kolaylık uğruna resmen sağlığımızı mahvettik. Artık çoğumuz hayat şartlarının hızlanmasını bahane ediyoruz, hazır gıdalar tüketiyoruz ama farkında değiliz ki bütün bu kolaylıklar aslında bizim hayat sevincimizi de aldı. Çoğu şeyi artık hazır almamıza rağmen yine mutsuzuız, yine de zamanımız yok hiçbir şey için.
Neyse işte böyle...
Sağol canm teşekkür ederim bi daha ki kontrolümde sorarmBaktim internet sayfasina var gibi gorunuyor..
Aynısını bende istiyorum. Hatta emzirme ve rahat doğum için tavsiye edilendebu diye biliyorum. Annenin mahremiyetine ne kadar saygı gosterilirse doğumda emzirmede rahat olacak haliyleArkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
Aman Aman hemşireler ebelere dr.lar her çatı muayenesinde aynı lafı sokmazsa olmaz zatengeçmiş mesajları okuyamadım umarım herkes iyidir korkulu rüyam çatı muaynesini bugün oldumcanım yandı ebe sen buna dayanamıyorsun normal nasıl doğurucan dedi laf soktu kilomuz 2800 boy 47 48 miş oğluşun on güne bir nst ye devam öyle işte paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?