- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.581
Dogum öncesi kavga çıkarıp milleti küstürsekmi napsakAynısını bende istiyorum. Hatta emzirme ve rahat doğum için tavsiye edilendebu diye biliyorum. Annenin mahremiyetine ne kadar saygı gosterilirse doğumda emzirmede rahat olacak haliyle
Ayy az kalmis senin neden sezeryan olucak canım sen mi istedin? Kacinci haftan oluyo o zaman? Ben 33. Haftaya girdim daha bizim doguma epey var gibi görünüyor.. volkan beyden ben de cok memnunum ins bi sknti yasamayiz dogumlarimizda daCok tesekkur ederim canim aynen sende bana ..benim evett methi bayaa cok doktorun bende volkan beyi cok duyuyorum arkadasim onda dogum yapti spinal sezaryen cok memnun kaldi ..once Allah sonra doktorlarin yardimiyla hayirli bi sekilde bi dogursakk..23 ekim de dogumum nasip olursa sen kac haftaliksin
Eşime tembihlemiştim , gördüğün yerden al diye :) Hacı Bakkal diye bir markette bulmuş , 2 paketle geldi :)
İşleri kolayladım neyse ki , ütü kaldı.Hastane çantası kolay artık . Her şeyimiz var.
Canim bende bugun deterjan alicktim aklimda dalin vardi daha guzel kokuyo diye ama dalan roxy o kadar bilincaktima yerlesmis ki bugunki yorumlardan elim direk ona gittiinşallah memnun kaliriz
Evet canim ben istedim maalesef ben biraz panikli biriyimdeAyy az kalmis senin neden sezeryan olucak canım sen mi istedin? Kacinci haftan oluyo o zaman? Ben 33. Haftaya girdim daha bizim doguma epey var gibi görünüyor.. volkan beyden ben de cok memnunum ins bi sknti yasamayiz dogumlarimizda da
Allah yardimcin olsun canim. Aslinda benim de o kolayima geliyo normalden korkuyorum hemde cokEvet canim ben istedim maalesef ben biraz panikli biriyimde39.haftam olucak nasipse ..
Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm ilk cocugunArkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
Ama ben çok utangacımyanlış düşünüyosun bence canım.biraz tecrübeli biri olursa yanında rahat edersin.altını falan değiştirmesi bile yeter sende dinlenirsin.bide ilkse eşin tutmakta falan zorlanır bence.utanmana hiç gerek olmıcak çünkü herkesin ki açık olucak
Açıkça konuşmak lazım. Annemle konuştum mesela ben. Ne zaman geleceği belli olmaz sen dogunca gel doğum sonrası çok kal dedim :)Dogum öncesi kavga çıkarıp milleti küstürsekmi napsak
evham degil canim ben de 0 dan 1 paket koydum cantama... nolur nolmaz ne zaman gelecegi belli degil sonuçta bebislerimizin... kuzenimin esi erken dogum yapti 2. cocuguydu 8. ayda olmasina ragmen çantası hazir degildi ayrica sehir disindan gelmislerdi dogum icin...dogumdan sonra bırak bebeğine kendi giyecek corabi bile yoktu..gece oldugu icin bizde de acilmamis sadece babamin corabi vardi onu goturmustuk hemen yikayip kurutarak... onun gibi olmak istemiyorum1 numaradan bende var , büyük gelirse bir koşu alır aslında eşim.Benimki de evham işte :)
ayyy ne zor olmuştur bayan için..artık hazır olmalı çantamız herşey yıkandı ütülendi sadece çantaya koyulacak..evham degil canim ben de 0 dan 1 paket koydum cantama... nolur nolmaz ne zaman gelecegi belli degil sonuçta bebislerimizin... kuzenimin esi erken dogum yapti 2. cocuguydu 8. ayda olmasina ragmen çantası hazir degildi ayrica sehir disindan gelmislerdi dogum icin...dogumdan sonra bırak bebeğine kendi giyecek corabi bile yoktu..gece oldugu icin bizde de acilmamis sadece babamin corabi vardi onu goturmustuk hemen yikayip kurutarak... onun gibi olmak istemiyorum
Benim kayinvalidem mememin icine girerdi , emzirirken meme gibi hissedemedim normalde ben de cekinirim ama zaten bebek emerken gorunmuyor bile .Arkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
Tutmuyo demekkiValla bizim kızımız olacak ve eşim benimle birlikte kilo alıp genişliyor. Büyük ihtimalle benim yanımda onu da doğuma alırlar bir de oğlumuz olur :))
Kayınvaliden memenin içinde ne arıyordu en sinir olduğum şeylerBenim kayinvalidem mememin icine girerdi , emzirirken meme gibi hissedemedim normalde ben de cekinirim ama zaten bebek emerken gorunmuyor bile .
Bebegi seviyor akli sira yatak odama dalmasida ayri bir hikaye , kendi bakar musaitsem iceri birini cagirirdi hayir ben senin gelmeni istiyor muyum diye sordimi.Ama o sirada sadece bebege odaklanmistim hic onunla ugrasicak durumda degildim birde artik meme gibi degilde bebegin mamasi gibi geliyoardi o yuzden cok ustunde durmadimKayınvaliden memenin içinde ne arıyordu en sinir olduğum şeyler
Yardimci olacak kimse yok mu?Merhaba arkadaşlar..
Ben yine 2 gün hastanede yattım, geçen sabaha doğru hafif kanamam oldu birde belim çok ağrıyordu.
Acile gittik oradanda kadın doğuma gönderdiler hemen, muayene yapıldı nst vs derken şükür bebekde sende iyisin dediler ama kanama neden bilemediler o yüzden 2 gün kaldım yine..
Pazar günü oğluşumun 3.yaş günüydü kendimi baya yordum bişeyler hazırlayayım diye sanırım o sebeple oldu bunlar diye düşündüm artık..
Bugün işe gittim zar zor, yarında gideceğim tabi.
Haftaya Cuma artık doğum iznime ayrılıyorum..
Bu aralar artık iyice yoruluyorum, oturmak bile yorucu geliyor, çok uykum var..
Kızımız için bugün bişeyler aldık yine ufak tefek..
Çantamıda alel acele bikaç gün önce işte bahsettiğim rahatsızlık olunca nolur nolmaz diye hazırlamıştım olanlarla..
Ufak tefek alınacaklarım kaldı, onlarıda eşim alır artıkın çünkü ben zorlanıyorum artık gezmeye filan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?