2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ayy az kalmis senin neden sezeryan olucak canım sen mi istedin? Kacinci haftan oluyo o zaman? Ben 33. Haftaya girdim daha bizim doguma epey var gibi görünüyor.. volkan beyden ben de cok memnunum ins bi sknti yasamayiz dogumlarimizda da

Ayy az kalmis senin neden sezeryan olucak canım sen mi istedin? Kacinci haftan oluyo o zaman? Ben 33. Haftaya girdim daha bizim doguma epey var gibi görünüyor.. volkan beyden ben de cok memnunum ins bi sknti yasamayiz dogumlarimizda da
Evet canim ben istedim maalesef ben biraz panikli biriyimde 39.haftam olucak nasipse ..

Evet canim ben istedim maalesef ben biraz panikli biriyimde 39.haftam olucak nasipse ..
Allah yardimcin olsun canim. Aslinda benim de o kolayima geliyo normalden korkuyorum hemde cok cunku ben epey bir zaman vajinismus olmustum muayene bile olamiyodum o yüzden yine kasarım gibi geliyo. Ama yinede son ana kadar sezeryan istemiycem belki normal dogum kolay olur umuduyla. ..

Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm ilk cocugun

Amin hepimizin insaallahh ama yinede cesaretlisin benden maasallahh sana insaallah Rabbim gonlune gore verir ..Allah o yolda kimseyi yormasin uzmesin insaallah

[QUOT="alera, post: 42945202, member: 671400"]Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm ilk cocugun[/QUOTE]
Evet ilk çocuğum olacak allah nasib ederse sezeryan olacak doğum

Ama ben çok utangacım

1 numaradan bende var , büyük gelirse bir koşu alır aslında eşim.Benimki de evham işte :)
evham degil canim ben de 0 dan 1 paket koydum cantama... nolur nolmaz ne zaman gelecegi belli degil sonuçta bebislerimizin... kuzenimin esi erken dogum yapti 2. cocuguydu 8. ayda olmasina ragmen çantası hazir degildi ayrica sehir disindan gelmislerdi dogum icin...dogumdan sonra bırak bebeğine kendi giyecek corabi bile yoktu..gece oldugu icin bizde de acilmamis sadece babamin corabi vardi onu goturmustuk hemen yikayip kurutarak... onun gibi olmak istemiyorum

ayyy ne zor olmuştur bayan için..artık hazır olmalı çantamız herşey yıkandı ütülendi sadece çantaya koyulacak..

Benim kayinvalidem mememin icine girerdi , emzirirken meme gibi hissedemedim normalde ben de cekinirim ama zaten bebek emerken gorunmuyor bile .

Bence erken dogum riskiniz yoksa sifir numara bez almaya gerek yok ki, zaten hastane kendisi bezliyor eve gelince ki siz eve gelene kadar herkes heryerden oyle bir durumda sifir numara bez bulur.pramature bebek bir sure yogunbakimda tutulur , o arada siz ustde alirsiniz.

Merhaba arkadaşlar..
Ben yine 2 gün hastanede yattım, geçen sabaha doğru hafif kanamam oldu birde belim çok ağrıyordu.
Acile gittik oradanda kadın doğuma gönderdiler hemen, muayene yapıldı nst vs derken şükür bebekde sende iyisin dediler ama kanama neden bilemediler o yüzden 2 gün kaldım yine..
Pazar günü oğluşumun 3.yaş günüydü kendimi baya yordum bişeyler hazırlayayım diye sanırım o sebeple oldu bunlar diye düşündüm artık..
Bugün işe gittim zar zor, yarında gideceğim tabi.
Haftaya Cuma artık doğum iznime ayrılıyorum..
Bu aralar artık iyice yoruluyorum, oturmak bile yorucu geliyor, çok uykum var..
Kızımız için bugün bişeyler aldık yine ufak tefek..
Çantamıda alel acele bikaç gün önce işte bahsettiğim rahatsızlık olunca nolur nolmaz diye hazırlamıştım olanlarla..
Ufak tefek alınacaklarım kaldı, onlarıda eşim alır artıkın çünkü ben zorlanıyorum artık gezmeye filan..

Kayınvaliden memenin içinde ne arıyordu en sinir olduğum şeyler
Bebegi seviyor akli sira yatak odama dalmasida ayri bir hikaye , kendi bakar musaitsem iceri birini cagirirdi hayir ben senin gelmeni istiyor muyum diye sordimi.Ama o sirada sadece bebege odaklanmistim hic onunla ugrasicak durumda degildim birde artik meme gibi degilde bebegin mamasi gibi geliyoardi o yuzden cok ustunde durmadim

Yardimci olacak kimse yok mu?

Ben de cok zorlaniyorum bunada cok sukur ama ilk gebelikte cok rahatmisim.37. Haftaya kadar calismistim hatta 1 hafta daha calisirdim ama is yerinde herkes burda dogurucan diye diye resmen paikolojik baski yapti ben de 36. Hafta bitince izne ayrdim yoksa daha giderdim.
Bunda 33. Haftadayim ama 2 adim gidecek gucum yok hemen sirtim her yerim agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…