- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.601
Evet doguma hazirlik kasilmalari 32. Haftadan sonra ara ara olur normal sayilir.magnezyum rahatlatirKizlar benim bebis bugun tek tarafli toplaniyo. Surekli sag tarafimda kasilip kaliyo. Korkuyorum sizinde oluyomu
Çok Geçmiş Olsun Bol Bol Dinlenin Zamanında Gelir bebeklerimiz insallahMerhaba arkadaşlar..
Ben yine 2 gün hastanede yattım, geçen sabaha doğru hafif kanamam oldu birde belim çok ağrıyordu.
Acile gittik oradanda kadın doğuma gönderdiler hemen, muayene yapıldı nst vs derken şükür bebekde sende iyisin dediler ama kanama neden bilemediler o yüzden 2 gün kaldım yine..
Pazar günü oğluşumun 3.yaş günüydü kendimi baya yordum bişeyler hazırlayayım diye sanırım o sebeple oldu bunlar diye düşündüm artık..
Bugün işe gittim zar zor, yarında gideceğim tabi.
Haftaya Cuma artık doğum iznime ayrılıyorum..
Bu aralar artık iyice yoruluyorum, oturmak bile yorucu geliyor, çok uykum var..
Kızımız için bugün bişeyler aldık yine ufak tefek..
Çantamıda alel acele bikaç gün önce işte bahsettiğim rahatsızlık olunca nolur nolmaz diye hazırlamıştım olanlarla..
Ufak tefek alınacaklarım kaldı, onlarıda eşim alır artıkın çünkü ben zorlanıyorum artık gezmeye filan..
Rahim surekli buyuyor birde senin yaklasmaya baslamis agrilar normal.Kesin birsey diyemem benim dogum sancimda karinda hafif sertlesme, alt tarafa dogru baski ve yanma hissi o bolgede komple bir agri oluyordu.ve sancilar duzenliydi birde ne yesem aninda tuvalete cikiyordum resmen musil hapi icmis gibi dusun.Zaten dogum sancisi yaklasinca farketmemen mumkun degil ki o sanci gelince hemen dogmuyor keske oyle olsa hastaneye yetisemem gibi bir endiseniz olmasin tabi ilk dogumunuzsa.
Yalniz o endise ben de var cunku 2. Dogumum ve hastane evime cok uzak trafik saatinde olur diyede tirsiyorum
Kucuk Emrahin sevimsiz kardesi GUlcan gibiyim .
3 hafta once kontrolde sikayetim yoktu diye odadan ziplayarak cikmistim, bu cumartesi kaynanam gibi uzun uzun soylenecegim doktora .
Nefes nefeseyim, kaburgalarim agriyor, legen kemiklerim agriyor, halsizim, mizmizim, ayaklarim terliyor, bebem meme altimi oyuyor, midem yaniyor, gece yatamiyorum sabah kalkamiyorum.
"Hamilelikten, dogurunca gececek " diyecek
Kucuk Emrahin sevimsiz kardesi GUlcan gibiyim .
3 hafta once kontrolde sikayetim yoktu diye odadan ziplayarak cikmistim, bu cumartesi kaynanam gibi uzun uzun soylenecegim doktora .
Nefes nefeseyim, kaburgalarim agriyor, legen kemiklerim agriyor, halsizim, mizmizim, ayaklarim terliyor, bebem meme altimi oyuyor, midem yaniyor, gece yatamiyorum sabah kalkamiyorum.
"Hamilelikten, dogurunca gececek " diyecek
Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrmArkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
:))) smdiye kadar olmasi lazmdi aslnda demekki herkeste olmuo benm hem gobegmn altnda hem ustunde varYa kızlar ne alemsiniz yarıldım gece gece şu yere oturup yapılan ayak hareketine :)))))) herkesin yaZdığını gözümde canlandırdığım için yarıldım gerçi, yoksa hareketi yapmanın ya da yapamamanın gerçeklik payı var mı yok mu bildiğimden değil :)) hele o yere oturup kalkamayanlarr, yerde doğumu bekleyenlerr :)))))))))))) aşırı kahkaha attım kocişkomuda uyandırdım sizin yüzünüzden :)))) yarın unutmazsam bende denicem şu an çok üşendim yataktan kalkmaya :) he bide benim göbeğimde çizgi falan olmadı, bundan sonra olur mu ki..
Evet ilk çocuğum olacak allah nasib ederse sezeryan olacak doğum[/QUOTE][QUOT="alera, post: 42945202, member: 671400"]Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm ilk cocugun
Soz sen dogur bayramda sana kirmizi pabuc alicam. Hakettin sen bunu
Insallah hepimiz bir kucagimiza alalim hem burada paylasir hem disarida bir gun bebeklerimizle bulusmak, sohbet etmek kismet olur insallah.Yazdıklarını okumaktan çok keyif alıyorum, bebeğini de çok merak ediyorum :) umarım görmek nasip olur. Sen daha çok yaz minnoş annesi.
Arkadaşlar belki size saçma gelebilir ama ben hastanede sadece eşimin yanımda kalmasını istiyorum bekar ablam memleketten gelecek zaten kayınvalidem benimle oturuyor ama ben hastaneye kimsenin gelmesini istemiyorum emziremem de utanırım. Gelmeyin diyecemde beni kimse dinlemiycek kafamda kurup kurup duruyom napsamki
Kizlar benim bebis bugun tek tarafli toplaniyo. Surekli sag tarafimda kasilip kaliyo. Korkuyorum sizinde oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?