2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sah_b
Gecelik icin sahinler, lohusa sepeti, domino, var
Ayrica n11 hepsiburada gibi sitelerde de cok var.

Park yatak alan arkadaslar ! Icine yatak olarak ne aldiniz?
Tecrubeli annelerden de bu konuda yardim bekliyorum?

Kizlar benim bebis bugun tek tarafli toplaniyo. Surekli sag tarafimda kasilip kaliyo. Korkuyorum sizinde oluyomu

Ya kızlar ne alemsiniz yarıldım gece gece şu yere oturup yapılan ayak hareketine :)))))) herkesin yaZdığını gözümde canlandırdığım için yarıldım gerçi, yoksa hareketi yapmanın ya da yapamamanın gerçeklik payı var mı yok mu bildiğimden değil :)) hele o yere oturup kalkamayanlarr, yerde doğumu bekleyenlerr :)))))))))))) aşırı kahkaha attım kocişkomuda uyandırdım sizin yüzünüzden :)))) yarın unutmazsam bende denicem şu an çok üşendim yataktan kalkmaya :) he bide benim göbeğimde çizgi falan olmadı, bundan sonra olur mu ki..

Çok Geçmiş Olsun Bol Bol Dinlenin Zamanında Gelir bebeklerimiz insallah

Doktorum magnezyumu kesti ve kestiğinden beri karnım bütün olarak sert genelde. Galiba az bir vaktim kaldı. Aşırı sık tuvalete çıkıyorum zaten. Çok sıkışık gidiyorum bi bakıyorum birkaç damla gelmiş :/

Kucuk Emrahin sevimsiz kardesi GUlcan gibiyim .
3 hafta once kontrolde sikayetim yoktu diye odadan ziplayarak cikmistim, bu cumartesi kaynanam gibi uzun uzun soylenecegim doktora .
Nefes nefeseyim, kaburgalarim agriyor, legen kemiklerim agriyor, halsizim, mizmizim, ayaklarim terliyor, bebem meme altimi oyuyor, midem yaniyor, gece yatamiyorum sabah kalkamiyorum.
"Hamilelikten, dogurunca gececek " diyecek

Soz sen dogur bayramda sana kirmizi pabuc alicam. Hakettin sen bunu

Yazdıklarını okumaktan çok keyif alıyorum, bebeğini de çok merak ediyorum :) umarım görmek nasip olur. Sen daha çok yaz minnoş annesi.

Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm
:))) smdiye kadar olmasi lazmdi aslnda demekki herkeste olmuo benm hem gobegmn altnda hem ustunde var

[QUOT="alera, post: 42945202, member: 671400"]Canim eger normal dogum yapacksan olblr ama sezeryan yaparsan mumkun deil sadece esinin olmasi sanrm ilk cocugun
Evet ilk çocuğum olacak allah nasib ederse sezeryan olacak doğum[/QUOTE]
Aa cok zor kuzum ya tek basina esin idare edemez hem seni hem bebegi sana aksama kadar serum takilms olck zaten. Bebegi emzirmek altini degistirmek icin birilernin yardimina ihtiyacn olck dikisler taze oldugu icin cok hareket edemezsn tuvalete gidip gelcksn biri yardm etmeden zor ilk gun aksama dogru yurumek icin odadan cikcaksn bunun icin biri sart cunku bebek yalnz kalir olmaz . Ama tabi yine senin kararin

Benim ilk doğumum sezerandı eşin kaldı yanımda
Annem kardeşimin nikahı için misaifrlerle ilgilenmeliydi
Hemşireler yardım ediyor zaten
Ama burda önemli olan senşn bu durumu ev halkına nasıl söyleyeceğin
Yoksa yalnız kalmanızda mahsur yok sıkıntı olacak bir durum uok

Soz sen dogur bayramda sana kirmizi pabuc alicam. Hakettin sen bunu

Rugan ama tek seritli yandan bagli, 38 numara
Almazsan adresi aldim biliyorsun, Migros'un onunde bulurum seni elbet

Yazdıklarını okumaktan çok keyif alıyorum, bebeğini de çok merak ediyorum :) umarım görmek nasip olur. Sen daha çok yaz minnoş annesi.
Insallah hepimiz bir kucagimiza alalim hem burada paylasir hem disarida bir gun bebeklerimizle bulusmak, sohbet etmek kismet olur insallah.

Bana gelen geleneydi. Annemlerin komsusu kocasiyla beraber gelmisti, baya da bir oturdular zaten gece gelmisiz hastaneye uyku gozumden akiyor. Ben ertesi gun eve gelince uyuyabildim ancak. Bu sefer bi kizim oldugu icin sadece teyzesiyle durur benden baska. Anneminde beli fena beni kaldirip konduramaz. Onlari eve yollicam esim kalicak gece yanimda.

Günaydinlar Dünün yorgunlugundan sonra bu ne uykusuzluk anlamadim gitti.carsamba gunu son eksikler icin carsi pazar dolas sonra dun bebegin kiyafetleri ne var ne yok yika,gardolabi indir,birde ustune mobilyacilae 1 gun erken gelsin Ama hala uyku yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…