- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.901
Ne güzel canım işler de bitmiş zaman da bitmek üzere :) benim annem taaa seçimden sonra gelicek onun için ev işlerini ben yapıyorum hala oh diyorum ne var gelip temiz eve oturcan perdeleri hallettik eşimle halıları da biriki güne vericez inşallah halılar gidince bi dip köşe temizlik yapalım dedik eşimle birimiz süpürcek birimiz silicek artıkGünaydın, çok şükür doğurmadan evin işlerini hallettik :) bu sabahta annemle ütüye koyulduk daha doğrusu annem yapıyor ben izliyorum :) Annelerimiz hep bizimle olsun inşallah. Bugün 37. Haftamı doldurmuş bulunuyorum. Artık evimde bir bebeğin olacağına inansam iyi olacak hala hep karnımda olacakmış gibi hissediyorum
misafiri anladım caNIM ama kayınbaban için öle yapmamalı.. dinde olmayan birşeyi sana zorlamamalı aslında.. belki doğumdan sonra bu şekilde davranmaz..sonuçta mazeretin var...Canim zaten dinen kayinpeder kendi baban hükmüne geciyo tesetturlu olmana bile gerek yok ama benim esim cok hassas o konuda yani evde misafir gelince yada kayinpeder falan varken ferace giymemi istiyo o yüzden skinti yaptım yoksa sabahlikta yeterli olur aslinda dedigin gibi
İnşallah canim o durumda bide böyle seylerle ugrasmak istemiyorum gerçekten cok canim skilacak eger kiyafetimi sorun yaparsamisafiri anladım caNIM ama kayınbaban için öle yapmamalı.. dinde olmayan birşeyi sana zorlamamalı aslında.. belki doğumdan sonra bu şekilde davranmaz..sonuçta mazeretin var...
eline saglik canim... sabah sabah o telasla bi de suslemeyle ugrasmak istemedik o yuzden sirketle anlastik..el emegi goz nuru daha farkli hem hatira olarsk da saklayabileceksin ne guzelben kendim diktim 15 liraya mal oldu :) iki saatte bitti üstelik elimde diktim.
tek kenar koruyucalara bende baktım canım ama bulamadım... uyku setlerinden aldım 100 tl ye..kenarları ve ince de bir yorganı var.. sende öle birşey düşünebilirsinKızlar ben de 60*120 beyaz renkli beşik aldım kuruldu. Ama içinin yatak ve diğer yorganmış cibinlikmiş onları almadım. Annem yünden ve pamuktan yatak ve yastık yaptırdı. Onu kullanacağız. Ama yanlarına kenar koruyucu almak istiyorum. Tek kenar koruyucu var mı nerede satılıyor? Bilen varsa paylaşırsa sevinirim :)
Yeni mi aldınız yeleği? Ben de düşünüyorum da pijama üzerine olur mu?Ben pijama takiminin üstüne uzun yelek
ayarladim canım. lc waikikiden almıştım
bizde yani eşimin tarafında akrabalar bebek görmek için kırk günün geçmesini ve kadının tamamen ayağa kalkmasını beklerler:)İnşallah canim o durumda bide böyle seylerle ugrasmak istemiyorum gerçekten cok canim skilacak eger kiyafetimi sorun yaparsa
Oluyor canım :)Kızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
Kayinbabana yada kayinvalidene söyle bence en azından citlat esinin bu konudaki hassasiyetini onlarda ona göre davranın yada ogullariyla konussun bence...Bazı durumlar göze sokulmadan anlaşılmıyor çünkü evliliğimin ilk 3 yılı bu kıyafet konusunda bende çok cektim...en sonunda laf aralarında hep söyledim eşimin ailesine özellikle annesine düzeldi şükür...Bu tip tutuculuklar ailedeki görgüden kaynaklı diye düşündüğüm için çözecek olan bence yine esinin ailesi en azından Kayinbabana gelmez senin durumunu bilirse. ...İnşallah canim o durumda bide böyle seylerle ugrasmak istemiyorum gerçekten cok canim skilacak eger kiyafetimi sorun yaparsa
Biz de 3gün önce 34+1ken kilosu 2.600 boyu 45cmdi, bence normal sizinle aynıyız tarih olarakKızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
Hiç oynamayın muslukların paslı kısımları dökülüyor, kendini süt akıtmaya hazırlıyor inş 37. haftadasınız gayet normalKizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Bende gaz problemi yaşıyorum ve bazen sanciya sebep oluyoSürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Bizimkiler sehir disindan geliyolar. Cok meraklı ve heveslilier bir de yardimlari dokunacagini dusunuyolar oysa ailem yanimda zaten.. bakalım belki biraz gec gelirler yada cok kalmazlar..bizde yani eşimin tarafında akrabalar bebek görmek için kırk günün geçmesini ve kadının tamamen ayağa kalkmasını beklerler:)
kayınbabam da anlayışlıdır.. gelmez bile. altlı üstlü oturuyoruz bu arada..
Onlarla farkli sehirlerde oldugumuz icin suan citlatamam tlfda falan solesem de alinabilirler. Ama uzun vadede bu sorun dedigin gibi asilabilir canim haklısın...Kayinbabana yada kayinvalidene söyle bence en azından citlat esinin bu konudaki hassasiyetini onlarda ona göre davranın yada ogullariyla konussun bence...Bazı durumlar göze sokulmadan anlaşılmıyor çünkü evliliğimin ilk 3 yılı bu kıyafet konusunda bende çok cektim...en sonunda laf aralarında hep söyledim eşimin ailesine özellikle annesine düzeldi şükür...Bu tip tutuculuklar ailedeki görgüden kaynaklı diye düşündüğüm için çözecek olan bence yine esinin ailesi en azından Kayinbabana gelmez senin durumunu bilirse. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?