2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne güzel canım işler de bitmiş zaman da bitmek üzere :) benim annem taaa seçimden sonra gelicek onun için ev işlerini ben yapıyorum hala oh diyorum ne var gelip temiz eve oturcan perdeleri hallettik eşimle halıları da biriki güne vericez inşallah halılar gidince bi dip köşe temizlik yapalım dedik eşimle birimiz süpürcek birimiz silicek artık

misafiri anladım caNIM ama kayınbaban için öle yapmamalı.. dinde olmayan birşeyi sana zorlamamalı aslında.. belki doğumdan sonra bu şekilde davranmaz..sonuçta mazeretin var...

misafiri anladım caNIM ama kayınbaban için öle yapmamalı.. dinde olmayan birşeyi sana zorlamamalı aslında.. belki doğumdan sonra bu şekilde davranmaz..sonuçta mazeretin var...
İnşallah canim o durumda bide böyle seylerle ugrasmak istemiyorum gerçekten cok canim skilacak eger kiyafetimi sorun yaparsa

ben kendim diktim 15 liraya mal oldu :) iki saatte bitti üstelik elimde diktim.
eline saglik canim... sabah sabah o telasla bi de suslemeyle ugrasmak istemedik o yuzden sirketle anlastik..el emegi goz nuru daha farkli hem hatira olarsk da saklayabileceksin ne guzel

tek kenar koruyucalara bende baktım canım ama bulamadım... uyku setlerinden aldım 100 tl ye..kenarları ve ince de bir yorganı var.. sende öle birşey düşünebilirsin

Gunaydin, bebegin zayif falan degil benimki 34+1 dungittik doktora kilosu 2200 boyu 43 cm. Gayet iyi dedi :) herkes tosun gibi bebek dogurmak zorunda degilki

İnşallah canim o durumda bide böyle seylerle ugrasmak istemiyorum gerçekten cok canim skilacak eger kiyafetimi sorun yaparsa
bizde yani eşimin tarafında akrabalar bebek görmek için kırk günün geçmesini ve kadının tamamen ayağa kalkmasını beklerler:)

kayınbabam da anlayışlıdır.. gelmez bile. altlı üstlü oturuyoruz bu arada..

Oluyor canım :)

Kayinbabana yada kayinvalidene söyle bence en azından citlat esinin bu konudaki hassasiyetini onlarda ona göre davranın yada ogullariyla konussun bence...Bazı durumlar göze sokulmadan anlaşılmıyor çünkü evliliğimin ilk 3 yılı bu kıyafet konusunda bende çok cektim...en sonunda laf aralarında hep söyledim eşimin ailesine özellikle annesine düzeldi şükür...Bu tip tutuculuklar ailedeki görgüden kaynaklı diye düşündüğüm için çözecek olan bence yine esinin ailesi en azından Kayinbabana gelmez senin durumunu bilirse. ...

Biz de 3gün önce 34+1ken kilosu 2.600 boyu 45cmdi, bence normal sizinle aynıyız tarih olarak

Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Hiç oynamayın muslukların paslı kısımları dökülüyor, kendini süt akıtmaya hazırlıyor inş 37. haftadasınız gayet normal

Sürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar

Bizimkiler sehir disindan geliyolar. Cok meraklı ve heveslilier bir de yardimlari dokunacagini dusunuyolar oysa ailem yanimda zaten.. bakalım belki biraz gec gelirler yada cok kalmazlar..

Onlarla farkli sehirlerde oldugumuz icin suan citlatamam tlfda falan solesem de alinabilirler. Ama uzun vadede bu sorun dedigin gibi asilabilir canim haklısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…