2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim benimde ebe karnimi sallaya sallaya bi hal oldu nst cekilirken uyansin diye okadarcikdan bise olmaz

Sağol canım daha iyiyim arada bir yokluyor sancılar. Ama benimki yukarı çıkmadı.tuvalete kalktigimda falan belime ağrı vuruyor. Sen nasılsın peki. Sancilarin var mi

Sağol canım daha iyiyim arada bir yokluyor sancılar. Ama benimki yukarı çıkmadı.tuvalete kalktigimda falan belime ağrı vuruyor. Sen nasılsın peki. Sancilarin var mi
daha iyi hissediyorum canim tesekkur ederim. sanki biraz çıktı gibi canım esin yukarı ağzını dayayıp konuşsun biz öyle yapıyoruz sürekli tepki veriyor hemen babasina allahın izniyle zamanında gelecek bebislerimiz

Kızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim

Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz

Canim bence gayet normal takma milleti cok biliyo onlar bi skinti olsa doktor derdi bence her bebek bir olmaz gayet normal benimde o civardaydi badem muz kasar sut yeyiver hizli artiyo ozmn

34+3 iken 2200 dü. Seninki normal bence. Benimki bi iki gün geriden geliyor inş. 2500 ü geçmiştir şimdi. Erken doğum riski var büyüse keşke biran önce

Kuzum daha gitmedm o haftada ama 35 te 2700 civari oldgna gore 34 te 2500 olmasi gayet normal

Bende yapiyorum onu napim korkuyorum hareket edince rahatliyorum.

34+3 iken 2200 dü. Seninki normal bence. Benimki bi iki gün geriden geliyor inş. 2500 ü geçmiştir şimdi. Erken doğum riski var büyüse keşke biran önce
İnşallah geçmiştir canım ya badem muz kaşar tavsiyesine uyalim inşallah sagsalim kucaklariz meleklerimizi

Kizlar herkese iyi geceler.icimden geldi yasin okudum dua ettim hepimize.Allah sag salglim dogum yapip evlatlarimizi saglikla evlerimize getirip buyutmemizi nasip eder insallah.onlarin mis kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin.
Herkese iyi uykular.
Aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…