- 26 Şubat 2015
- 522
- 434
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.861
Benim donmeden once daha iyiydi valla midem agzimda geziyomSorma bugün artık dayanamayıp gaviscon içtim
Ne yesem yanıyor
Dönmesiyle alakası yokmuş anlaşılan
Canim benimde ebe karnimi sallaya sallaya bi hal oldu nst cekilirken uyansin diye okadarcikdan bise olmazKızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
MONNA canım nasılsın kendini nasıl hissediyorsun merak ettim sanki ben daha iyiyim demek yatmak lazımmış yukarı çıktı biraz gibi hissediyorum umarım sende oylesindir inşallah zamanında gelecek bebisler
Ben şimdilik soğuk sütle idare ediyorum. İlaç kullanmadım hicSorma bugün artık dayanamayıp gaviscon içtim
Ne yesem yanıyor
Dönmesiyle alakası yokmuş anlaşılan
daha iyi hissediyorum canim tesekkur ederim. sanki biraz çıktı gibi canım esin yukarı ağzını dayayıp konuşsun biz öyle yapıyoruz sürekli tepki veriyor hemen babasina allahın izniyle zamanında gelecek bebislerimizSağol canım daha iyiyim arada bir yokluyor sancılar. Ama benimki yukarı çıkmadı.tuvalete kalktigimda falan belime ağrı vuruyor. Sen nasılsın peki. Sancilarin var mi
Canim bence gayet normal takma milleti cok biliyo onlar bi skinti olsa doktor derdi bence her bebek bir olmaz gayet normal benimde o civardaydi badem muz kasar sut yeyiver hizli artiyo ozmnKızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
34+3 iken 2200 dü. Seninki normal bence. Benimki bi iki gün geriden geliyor inş. 2500 ü geçmiştir şimdi. Erken doğum riski var büyüse keşke biran önceKızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
Kuzum daha gitmedm o haftada ama 35 te 2700 civari oldgna gore 34 te 2500 olmasi gayet normalKızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
Bende yapiyorum onu napim korkuyorum hareket edince rahatliyorum.Kızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
Çok şeker bunlar ....kızlar bunlar da benim korayım için hazırladıklarım. kokulu taşları ve kavanozları kendim yaptım. diğerleri eminonunden. Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673 Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673
İçim rahatladı çok sagolun kızlarCanim bence gayet normal takma milleti cok biliyo onlar bi skinti olsa doktor derdi bence her bebek bir olmaz gayet normal benimde o civardaydi badem muz kasar sut yeyiver hizli artiyo ozmn
İnşallah geçmiştir canım ya badem muz kaşar tavsiyesine uyalim inşallah sagsalim kucaklariz meleklerimizi34+3 iken 2200 dü. Seninki normal bence. Benimki bi iki gün geriden geliyor inş. 2500 ü geçmiştir şimdi. Erken doğum riski var büyüse keşke biran önce
Tesekkur ederim canimÇok şeker bunlar ....
kızlar bunlar da benim korayım için hazırladıklarım. kokulu taşları ve kavanozları kendim yaptım. diğerleri eminonunden. Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673 Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673
AminnnnnnnKizlar herkese iyi geceler.icimden geldi yasin okudum dua ettim hepimize.Allah sag salglim dogum yapip evlatlarimizi saglikla evlerimize getirip buyutmemizi nasip eder insallah.onlarin mis kokusunu icimize cekmeyi nasip etsin.
Herkese iyi uykular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?