- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.881
Tesekkur ederim canimEllerine sağlık canım. Çok tatlış olmuşlar:)
Bu da olmadicanim ben adanadayim ama sen hangi sehirdesin... sehir disina yolladigini sanmiyorum kira icin çünkü
Bugun daha iyiyim .1 ay oncemi basladi bende benim agrim erken basladi diyordum.masaj gecici rahatlama sagliyor bende yaptiriyrm ama oyle fayda etmiyor ☺Seninle gunlerimiz aynı hemen hemen. Ben de bu sirt ağrıları 1 ay önce başladı canım. Anneme masaj yaptirinca rahatliyordum. Eğer çok aklına takildiysa sor doktoruna için rahatlasin.
Bugun daha iyiyim .1 ay oncemi basladi bende benim agrim erken basladi diyordum.masaj gecici rahatlama sagliyor bende yaptiriyrm ama oyle fayda etmiyor ☺
Ben kumandayla azicik durtup saka yapiyorken , anam kumandayi catanak diye bacagima vurduydu elimden alipKızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
Ben kumandayla azicik durtup saka yapiyorken , anam kumandayi catanak diye bacagima vurduydu elimden alipdaha da ne durttum ne vurdum.
Uzerine dantel ortulmus tv gibi yatiyor tombikom
Bende olmadı ama burada olanları okumuştum, göğsünden süt sızıp kuruyup kalıyomuş ucunda sonrada dökülüyomuş öyle bişeydir heralde seninkide...Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Ara ara bana da oluyor Canım ay/gün sancılarıymıs normal dedı dr um hatta ara ara bel Ağrı'sı adet oluyormusum gıbı karın Ağrı'sı vardı bunlar çok sıklastgnda 10 dk fılan ındıgınde dr gıtmemz lazım ama sen yıne de danış doktorunaKizlar bendeBöyle sertleşme gibi tuhaf bi ağrı oluyor 30-20 saniye falan sürüyor bicak sapmasi olurdu kasiklarimda anlik ama bu.karnimda oluyor bu agri sizdede varmi ?
Bilmiyom canim olabilir ama sivi veya sut geldini farketmedim henuzBende olmadı ama burada olanları okumuştum, göğsünden süt sızıp kuruyup kalıyomuş ucunda sonrada dökülüyomuş öyle bişeydir heralde seninkide...
Tatlım ben 22. Haftadan beri sırt ağrısı çekiyorum ve gerçekten kolay geçmedi hamileliğim. Sürekli sıcak su torbaları kullandım göbeğime değdirmedenNormal olsada bu sekilde hamilelik gecer mi cok erken basladi sanki agrilar
Teyzoslar sizce yan korumaları takayim mi? İlk ay zaten kendini bir yere çarpacak kadar güçlü değil ama soğuklardan korur diye taksam mi ki?Eki Görüntüle 1652044
Tatlım somonu çok yeme. Daha küçük balıkları ye. Somon gibi büyük balıklarda Allah korusun cıva birikmesi fazla olabiliyor.Günaydın anneler,
Sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım , en büyük mutluluk bu
Dün akşam Perinatolog ' un raporu geldi. Oğlum 32+6 ' da 1895 gr olmuş. Boyu da yaklaşık 43 cm .
1 haftada 325 gr almış çok şükür , çok sevindim. Bu son haftalardaki beslenme çok önemli anladığım kadarıyla.Son 1 haftadır , protein olmayan hiçbir şey yemedim.Yumurta,badem sütü,ceviz,muz,kırmızı et , somon , nohut , yoğurt , peynir. Etkisini göstermiş.
Ya kızlar ben açığım ama ben de şimdiden bunları düşünüyorum. Bi kere lohusa geçelikleri incecik iç gösteriyo. Kalın bişey bulana kadar canım çıktı. Sabahlık desen onunda önü düzgün bağlanmıyo. Şöyle zıbın gibi önü iki kat olsa rahat rahat kullanayım.bence erkekler hemen ilk gün ziyarete gelmemeli. Böyle bi adet olsa keşke.Seni anlayabiliyorum cnm bende tesettu4luyum.evde kendi aramızda neyse de başkasının yanında ,ziyarete hemen gelenlerin yanında nasıl dolasacagima karar veremedim.pijama olmaz gibimë geliyor yada pijama giyip üzerine uzun yelek falan giyicez!!!öf dogurdukta bunlar kaldı sanki... düşün düşün işin içinden çıkamadım. ....
Ben ben . 28. Haftada falan çoktan dönmüştü ama hala yanıyo midem ara ara. Sıcak ballı süt içince geçiyo.Kızar bebeği döndüğü halde hala mide yanmasi yaşayan var mi
Ebeğim yüzünü göstermiyor diye doktorum iki yandan karnımı sallıyordu. Gerçi inatçı kızım yine göstermiyordu:) vurmak değil de parmağınla hafif dokunuşlar sıkıntı yaratmaz bence.Kızlar ya aklıma geldi. Bebek hareket etsin diye arada gobeginize minik minik vurduğunuz oluyor mu?
Ben istemsiz bir şekilde gün içinde vuruyorum. Esim de kızıyordu ama geçen nst de hareketsiz diye hemşire karnımın iki tarafından tutup baya salladı.
Demek ki sakıncası yok?
Di mi di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?