2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
34+2 de 2500 du dr çok iyi demişti. Bakma sen çevrene sorun olsa dr soyler

Kizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Aynısını yaşıyorum bir süredir. Konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Dr.um erkek soramadimda. Normaldir herhalde

Selamlar hanımlar. Biz de doktordan geliyoruz. Sancılarım vardı, erken doğum riskim varmış. 2 hafta daha durabilirse cok iyi dedi. Ama ilaç verip de durdurmayı düşünmüyorum bu haftalarda dedi. Açılma falan yokmuş. İşi de bırak biran önce dedi. Ben de haftaya 1 gün gidip masamı toplayıp dinlenmeye geçeceğim bir aksilik çıkmazsa.

Kacinci haftandasin canim

Sürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Canim aynı durumdayız biliyorsun ben magnesi calsin içiyorum doktor verdi çünkü bizim durumumuzda kabizlik sanci başlatabilir ishal gezmeyi tercih ediyorum bir gün var bir gün yok içmeye calisiyorum

Ay bizde altlı üstlü oturuyoruz keşke seninkiler kadar anlayışlı olsalar, gerçi görücez günah almıyımda hemen :) hiç sanmıyorum yani yinede, çat kapı gelir gibime geliyo... Nefret ediyorum bu durumdan..

Tatlim gecmis olsun istirahat et baska yapicak bisey yok insallah bebegin biraz daha bekler, kilosuna ne dedi doktorun?

Canim kac cikiyo sancilarin merak ettim

Kizlar bisey sormak istiyorum tuvaletimi yaptiktan sonra pecede sari sümüksü bi akinti gordum enfeksiyon mu yoksa şu nisan dedikleri sey olabilirmi

Kizlar ilk defa kasiklarimda degisik bi adet agrisi gibi bi agri var keske dogum agrisi olsa da dogsa bebis hic dogmayacakmis gibi geliyo 40 haftayi devircez gibi suni sancidanda korkuyorum bugun dogsa ne guzel olur ama siddetli degil cikasi yok minigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…