- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.921
34+2 de 2500 du dr çok iyi demişti. Bakma sen çevrene sorun olsa dr soylerKızlar iyi akşamlar bizde dün hastaneye gittik 34+4 üz kilosu 2500 boyu 45cm dedi doktor haftasiyla uyumluymus ama cevredekiler zayıf olduğunu söylüyorlar aynı haftada olanlar sizde durum ne yardımcı olursanız sevinirim
Aynısını yaşıyorum bir süredir. Konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Dr.um erkek soramadimda. Normaldir herhaldeKizlar ya gogus uclarim dokuluyo elime veliyo putur putur kahve rengi sizinde varmi bole yani anlatabildimmi bilmiyorum tam ucu oynuyom elime geliyo kurumus gibi dokulen yerlerin alti pempe pempe anladinizmi bilmiyom karisik oldu biraz
Bende gaz problemi yaşıyorum ve bazen sanciya sebep oluyo
sabah kuru kayısı yiyip üzerine ılık su için bi çay bardağı kadar.Sürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Benimkide donmus bugün öğrendik :) Ama mide yanmasi var. Demek ki bebegin pozisyonuyla alakali değilBen ben . 28. Haftada falan çoktan dönmüştü ama hala yanıyo midem ara ara. Sıcak ballı süt içince geçiyo.
Yeni mi aldınız yeleği? Ben de düşünüyorum da pijama üzerine olur mu?
Kacinci haftandasin canimSelamlar hanımlar. Biz de doktordan geliyoruz. Sancılarım vardı, erken doğum riskim varmış. 2 hafta daha durabilirse cok iyi dedi. Ama ilaç verip de durdurmayı düşünmüyorum bu haftalarda dedi. Açılma falan yokmuş. İşi de bırak biran önce dedi. Ben de haftaya 1 gün gidip masamı toplayıp dinlenmeye geçeceğim bir aksilik çıkmazsa.
Canim aynı durumdayız biliyorsun ben magnesi calsin içiyorum doktor verdi çünkü bizim durumumuzda kabizlik sanci başlatabilir ishal gezmeyi tercih ediyorum bir gün var bir gün yok içmeye calisiyorumSürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Ay bizde altlı üstlü oturuyoruz keşke seninkiler kadar anlayışlı olsalar, gerçi görücez günah almıyımda hemen :) hiç sanmıyorum yani yinede, çat kapı gelir gibime geliyo... Nefret ediyorum bu durumdan..bizde yani eşimin tarafında akrabalar bebek görmek için kırk günün geçmesini ve kadının tamamen ayağa kalkmasını beklerler:)
kayınbabam da anlayışlıdır.. gelmez bile. altlı üstlü oturuyoruz bu arada..
Canim sabahlari kuru kayisi, kuru erik ve yulaf ezmesi oneririm gecmis olsunSürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Saol canim bilgi icin merakimi giderdinHiç oynamayın muslukların paslı kısımları dökülüyor, kendini süt akıtmaya hazırlıyor inş 37. haftadasınız gayet normal
Tatlim gecmis olsun istirahat et baska yapicak bisey yok insallah bebegin biraz daha bekler, kilosuna ne dedi doktorun?Selamlar hanımlar. Biz de doktordan geliyoruz. Sancılarım vardı, erken doğum riskim varmış. 2 hafta daha durabilirse cok iyi dedi. Ama ilaç verip de durdurmayı düşünmüyorum bu haftalarda dedi. Açılma falan yokmuş. İşi de bırak biran önce dedi. Ben de haftaya 1 gün gidip masamı toplayıp dinlenmeye geçeceğim bir aksilik çıkmazsa.
Heralde sut icin hazirlaniyo olustukca dokuyorum kasintisi duruyo biraz insan kasiyamiyodaAynısını yaşıyorum bir süredir. Konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Dr.um erkek soramadimda. Normaldir herhalde
Leblebi canim ben onun ustune bise tanimiyorum bir iki avuc yedigimde tuvaletin yolunu zor buluyorumSürekli yatıyorumya kabızlık ve gaz problemim var ne önerirsiniz kızlar
Canim kac cikiyo sancilarin merak ettimSelamlar hanımlar. Biz de doktordan geliyoruz. Sancılarım vardı, erken doğum riskim varmış. 2 hafta daha durabilirse cok iyi dedi. Ama ilaç verip de durdurmayı düşünmüyorum bu haftalarda dedi. Açılma falan yokmuş. İşi de bırak biran önce dedi. Ben de haftaya 1 gün gidip masamı toplayıp dinlenmeye geçeceğim bir aksilik çıkmazsa.
Nisan kanli olur canimKizlar bisey sormak istiyorum tuvaletimi yaptiktan sonra pecede sari sümüksü bi akinti gordum enfeksiyon mu yoksa şu nisan dedikleri sey olabilirmi
Saol canim yaaNisan kanli olur canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?