- 14 Temmuz 2014
- 488
- 475
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.961
Ayyy resmen bu perşembe yaniiiii :)) hadi bakalım macera başlasınnnKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Gözün aydin sağlıkla gelsin insallahKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Aman herkesin her duruma yapılacak bir yorumu vardır mutlaka. Keske biz sormadan soylemeselerde o çok değerli fikirlerini kendilerine saklasalar isguzar insanlar. Biz de tek çocuk düşünüyoruz diye herkes yorum yapıyor. İyi de ben fikir sormuyorum ki kararımı vermişim. Çocuk sizin hayat sizin bütçe sizin kime ne. Kendinize guveniyorsunuz ki yapmışsınız, hiç takmayin. 3 çok diyene 5 düşünüyorum deyip gülün bencekızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
Canım çatın darsa normalde olsa çok dikişlerin olur.doktoruna bırak canım benceKızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebişim 2900 küsür olmuş. Legenkemiklerimi dr biraz dar buldu. Haftaya çatı muayenesi var. Çatı darsa normali zorlamayalım dedi. Kızlar ben normal doğumu çok istiyordum yaa((( hayırlısı olsun
Kizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Tatlım ben 22. Haftadan beri sırt ağrısı çekiyorum ve gerçekten kolay geçmedi hamileliğim. Sürekli sıcak su torbaları kullandım göbeğime değdirmeden
Bazen cok fazla oluyor agri bazen daha hafif.peki simdi nasilsin daha da artmistir
Tatlım beşiğin benimkinin aynısı galiba. Biz de sağlıklı olsun diye boyasız ve cilasız almıştık:)
Tatlım ben 22. Haftadan beri sırt ağrısı çekiyorum ve gerçekten kolay geçmedi hamileliğim. Sürekli sıcak su torbaları kullandım göbeğime değdirmeden
Bazen cok fazla oluyor agri bazen daha hafif.peki simdi nasilsin daha da artmistir
Tatlım beşiğin benimkinin aynısı galiba. Biz de sağlıklı olsun diye boyasız ve cilasız almıştık:)
Tatlım ishal olduysan eğer bol su içmeyi ihmal etme olur mu. İshalde çok su kaybeder vücut aklında olsun.Canim aynı durumdayız biliyorsun ben magnesi calsin içiyorum doktor verdi çünkü bizim durumumuzda kabizlik sanci başlatabilir ishal gezmeyi tercih ediyorum bir gün var bir gün yok içmeye calisiyorum
Ah 3 çocuk o kadar isterdim ki ben de eşim de isterdik. Ama biz 30 yaşında evlendik işte 33 yaşındayım daha ilk minnoşum doğacak inşallah. Eğer sezeryan olursa mecbur iki sene bekleyeceğiz. Zor yani biz en fazla 2 çocuk yaparız gibime geliyor. Ne takıyosun milleti seni kıskanıyorlardır bence. Maşallah durumunda varsa niye yapmayasın:)kızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
kiskananlar catlasinkızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
38 yaslarinda 2 arkadasim var birisi evli ama halen hazir degil digeride yeni nisanlandi benimde 2. Gebeligim resmen cahil koylu kadin muamelesi yaptilar.direk birsey demediler ama laflar tavirlar oyleydi.Ben dedim bekleyemem kardeside olsun bu arada ben 31 yasindayim aaa bizim yasimiz kac dedi , e yapsaydin dedim :).kızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
ilk bebisimiz geliyoooKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Iyi fikir aslinda aklimda olsun sorana guzel bi kapak hazirlayim sanki gelip geceleri benimle sabahliyacaklarAman herkesin her duruma yapılacak bir yorumu vardır mutlaka. Keske biz sormadan soylemeselerde o çok değerli fikirlerini kendilerine saklasalar isguzar insanlar. Biz de tek çocuk düşünüyoruz diye herkes yorum yapıyor. İyi de ben fikir sormuyorum ki kararımı vermişim. Çocuk sizin hayat sizin bütçe sizin kime ne. Kendinize guveniyorsunuz ki yapmışsınız, hiç takmayin. 3 çok diyene 5 düşünüyorum deyip gülün bence
Cehaletin böylesi, ağzı olan konuşuyorkızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
38 yaslarinda 2 arkadasim var birisi evli ama halen hazir degil digeride yeni nisanlandi benimde 2. Gebeligim resmen cahil koylu kadin muamelesi yaptilar.direk birsey demediler ama laflar tavirlar oyleydi.Ben dedim bekleyemem kardeside olsun bu arada ben 31 yasindayim aaa bizim yasimiz kac dedi , e yapsaydin dedim :).
Yine sen de takma herkesin hayata bakisi beklentileri farkli..ve bence mukemmel birsey kalabalik ev, insallah hayirli evlatlar olurlar sizide hic uzmezler.
Ben yerinizde olsam en az 3farklı doktora giderim, çünkü doktorlara güvenmiyorum ve birseyi bahane edip sezeryan kolaylarına geldiği için uyduruyorlar. Bundan 50yıl önce aaa senin çatın dar deyip sezeryana mı alıyorlarmış!Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebişim 2900 küsür olmuş. Legenkemiklerimi dr biraz dar buldu. Haftaya çatı muayenesi var. Çatı darsa normali zorlamayalım dedi. Kızlar ben normal doğumu çok istiyordum yaa((( hayırlısı olsun
Sağol canım evet benim için soracaktın. Bebeğin gelişimi nasilmis ne dedi drkizlar bugun druma sac boyasini sordum ( drum sonuna kadar normal dogumu destekleyip kan ilaci magnezyum kalsiyum harici ilac vermeyen bir dr guvenim sonsuz Allah bozmasin) dogumdan 1-2 gun onceye kadar boyatmani istemiyorum dedi...MONNA senin icin mi sorarim demiştim tam hatirlayamadim da canim K kontes50 bundan daha guzel bi haber olamaz canim Allahim sagliklisiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
içiyorum canım teşekkür ederim hatirlattigin için ama ben o kadar şiddetli kabiz oluyordum ki sanciyi tetikler diye korktum o yüzden gün aşırı ilaç alıyorum. Zaten bir hafta yatış verdi doktor allah korusun erken falan gelmesin bebeğim En azindan 37.haftayı bir görelim korkuyorum artık her ağrıda hayırlısı ile geçse şu gunlerTatlım ishal olduysan eğer bol su içmeyi ihmal etme olur mu. İshalde çok su kaybeder vücut aklında olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?