2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kizlar bugun druma sac boyasini sordum ( drum sonuna kadar normal dogumu destekleyip kan ilaci magnezyum kalsiyum harici ilac vermeyen bir dr guvenim sonsuz Allah bozmasin) dogumdan 1-2 gun onceye kadar boyatmani istemiyorum dedi... MONNA senin icin mi sorarim demiştim tam hatirlayamadim da canim K kontes50 bundan daha guzel bi haber olamaz canim Allahim sagliklisiyla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Aman herkesin her duruma yapılacak bir yorumu vardır mutlaka. Keske biz sormadan soylemeselerde o çok değerli fikirlerini kendilerine saklasalar isguzar insanlar. Biz de tek çocuk düşünüyoruz diye herkes yorum yapıyor. İyi de ben fikir sormuyorum ki kararımı vermişim. Çocuk sizin hayat sizin bütçe sizin kime ne. Kendinize guveniyorsunuz ki yapmışsınız, hiç takmayin. 3 çok diyene 5 düşünüyorum deyip gülün bence

Canım çatın darsa normalde olsa çok dikişlerin olur.doktoruna bırak canım bence

Canim aynı durumdayız biliyorsun ben magnesi calsin içiyorum doktor verdi çünkü bizim durumumuzda kabizlik sanci başlatabilir ishal gezmeyi tercih ediyorum bir gün var bir gün yok içmeye calisiyorum
Tatlım ishal olduysan eğer bol su içmeyi ihmal etme olur mu. İshalde çok su kaybeder vücut aklında olsun.

Ah 3 çocuk o kadar isterdim ki ben de eşim de isterdik. Ama biz 30 yaşında evlendik işte 33 yaşındayım daha ilk minnoşum doğacak inşallah. Eğer sezeryan olursa mecbur iki sene bekleyeceğiz. Zor yani biz en fazla 2 çocuk yaparız gibime geliyor. Ne takıyosun milleti seni kıskanıyorlardır bence. Maşallah durumunda varsa niye yapmayasın:)

Micro-women hiic takma canim gul gec. Moralinizi.bozmaya bile degmez.
eskiler 6-8 cocuk yapiyomus,hemde imkan yokken.
kime ne anlamiyorum sanki onlar doguracak,senden daha cok zorlanmislar
Kalabalik aile guzeldir

kiskananlar catlasinpeki ilk cocugunuz ucuz yada dorduz olsaydi ne olacakti ozaman

38 yaslarinda 2 arkadasim var birisi evli ama halen hazir degil digeride yeni nisanlandi benimde 2. Gebeligim resmen cahil koylu kadin muamelesi yaptilar.direk birsey demediler ama laflar tavirlar oyleydi.Ben dedim bekleyemem kardeside olsun bu arada ben 31 yasindayim aaa bizim yasimiz kac dedi , e yapsaydin dedim :).
Yine sen de takma herkesin hayata bakisi beklentileri farkli..ve bence mukemmel birsey kalabalik ev, insallah hayirli evlatlar olurlar sizide hic uzmezler.

Aynen kizlar benim cocuklu
Iyi fikir aslinda aklimda olsun sorana guzel bi kapak hazirlayim sanki gelip geceleri benimle sabahliyacaklar

Cehaletin böylesi, ağzı olan konuşuyor ben de 2011 martta evlendim ve 30dan önce istemedik eşim ve ben korunmayı bıraktık şükür hamile kaldım ki o ay eşimle ben 2hafta farklı şehirlerdeydik... Millet yok tedavi ile mi oldu vs vs sorular sordu ben de açık açık söyledim hayır bu zamana kadar biz istemedik bırakınca hemen oldu dedim. Kıt beyinliler arkadan veya içlerinden inanmayabilir ama umrumda değil aslında böyle söylemeyebile çekiniyorum benim tarzım değil ama insanı mecbur bırakıyorlar! Ben böylelerini gördükçe insanlarla olan iletişimimde daha dikkatli konuşmaya ve hareket etmeyeözen gösteriyorum.

Ben yerinizde olsam en az 3farklı doktora giderim, çünkü doktorlara güvenmiyorum ve birseyi bahane edip sezeryan kolaylarına geldiği için uyduruyorlar. Bundan 50yıl önce aaa senin çatın dar deyip sezeryana mı alıyorlarmış!

Sağol canım evet benim için soracaktın. Bebeğin gelişimi nasilmis ne dedi dr

Tatlım ishal olduysan eğer bol su içmeyi ihmal etme olur mu. İshalde çok su kaybeder vücut aklında olsun.
içiyorum canım teşekkür ederim hatirlattigin için ama ben o kadar şiddetli kabiz oluyordum ki sanciyi tetikler diye korktum o yüzden gün aşırı ilaç alıyorum. Zaten bir hafta yatış verdi doktor allah korusun erken falan gelmesin bebeğim En azindan 37.haftayı bir görelim korkuyorum artık her ağrıda hayırlısı ile geçse şu gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…