- 8 Mart 2015
- 244
- 352
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.001
Canım gebeliğin son dönemlerinde o tarz akıntılar normal diye biliyorum.bende de oluyor bazen.bence kanlı olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz.ama sen tabi doktoruna da bir danışsan iyi olurKizlar bisey sormak istiyorum tuvaletimi yaptiktan sonra pecede sari sümüksü bi akinti gordum enfeksiyon mu yoksa şu nisan dedikleri sey olabilirmi
Kizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Kizlaaaar son 12 gunum kaldi hayirlisiylaheyecan dorukta kalbim cikicak gibi oluyorum heyecandan ..Allahin izniyle hepimiz sagsalim bebislerimizle bi kurtulsak
Ne tahlili ben saglik ocagina da kadin doguma da gittim enfeksiyon var mi diye cok fazla sari yesil akintim oluyor diye ikiside test yapmadiTahlil yaptirmistim 4 gun once birsey cikmamisti
Haftalarimiz ayni sanirim benim dogum icin doktorum 29 icin gun verdi. Sezeryan icin gecmi kaliorum acep. Bide sezeryan beklerken normal doguma girermisimKizlaaaar son 12 gunum kaldi hayirlisiylaheyecan dorukta kalbim cikicak gibi oluyorum heyecandan ..Allahin izniyle hepimiz sagsalim bebislerimizle bi kurtulsak
Insaallah canim hep birlikte insaallahAyyy çok heyecanli Rabbim kurtarsınsagsalim kavuş yavruna inş.
Canim ben guzel penye gecelik ve pijama aldim, saten benim tarzim degil, bide ben yurtdisindayim burasi soguk o suslu geceliklerden giysem hasta olurum herhalde. Bence neyle rahat ediceksen onu giyKizlar dogumdan sonra odaya gecince ne giyeceksiniz?
Penye pijama yada gecelik mi yoksa daha şık (saten filan) gecelik pijama mi.
Ben hep penye tarzi giyilir saniyordum merak ettim :)
Öyle boş konuşanların ağzına kürekle vurasım var sizene şeyimin bekçisimisiniz diyecen ki oda olmuyor iştekızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
Hay aklınla bin yaşa kesinlikle yapıcam2015 kasımının güzel anneleri, bizim emzirme örtümüz bu, size de fikir olsun hem pamuklu hem incecik hem hafif hem ucuz... Ben erkek yanında pek emzirmeyi düşünmediğim için açık renk yaptım bebişin kıyafetleri de genellikle bu renklerdehem de birbirimizi daha rahat görelim diye yıkanıp ütülenince daha güzel olacak ama size fikir olsun diye yüklemek istedim, tülübentin ortasını kesip kıvırıverin tamam, aklınızda bulunsun
Canim benim tam dogum 38+5 olucak nasip olursa Allah izin verirse insaallah...her hafta gidiyorum artik ben kontrole..eger sende gidiyosân nst de falan dr takip eder ..benim yarin 37.haftam biticek .38 e giricem pazartesi gunu itibariyle tabi bebis beklerseHaftalarimiz ayni sanirim benim dogum icin doktorum 29 icin gun verdi. Sezeryan icin gecmi kaliorum acep. Bide sezeryan beklerken normal doguma girermisim
Kizlar bebegimin hareketleri 2 gundur cok azaldi.Karnimdan cikicakmis gibi oynardi simdi cok az oynuyor.Acile gitsem ultrason varmidir?
Tsk cnm yorumun icin. Oglumda penye basit gecelik giymistim herkez kan leke vs oluyor cok şık bisey kullanma demislerdi bende oyle yaptim. Ama arada 5 sene gecti belki degismistir dedim adetler :)Canim ben guzel penye gecelik ve pijama aldim, saten benim tarzim degil, bide ben yurtdisindayim burasi soguk o suslu geceliklerden giysem hasta olurum herhalde. Bence neyle rahat ediceksen onu giy
Canım bebek karında büyüyor ve yeri azalıyor diye daha az hareket etmesi normal demişti doktor.
Ama çok çok azsa bence kesinlikle vardır ultrason. Hamilelik ve doğumla ilgili her şey acilde olmalı diye düşünüyorum , inşallah kötü bir şey yoktur.
Canim korkma uyumustur belki ama mutlaka doktora git acilde her şey oluyor durumu belirt hemen bakarlar geçmiş olsun birsey yoktur inşallah meraklanmaKizlar bebegimin hareketleri 2 gundur cok azaldi.Karnimdan cikicakmis gibi oynardi simdi cok az oynuyor.Acile gitsem ultrason varmidir?
Bende bugun hareket hissetmedim cok korktum bugun azaldi hareketleri endiselenmek istemiorumTekmeler azalmıştı ama ayakları cikicak gibi iterdi sol tarafimda yukselirdi.sesimede tepki vermiyor pazartesi kontrolum var ama bekleyemicem sanirim cok korkuyorum
İnşallah bisey yoktur. Ama tedirgin oluyorsan git bi hastaneyeTekmeler azalmıştı ama ayakları cikicak gibi iterdi sol tarafimda yukselirdi.sesimede tepki vermiyor pazartesi kontrolum var ama bekleyemicem sanirim cok korkuyorum
Benim sebebim korkudan sezeryan istiyorum kendime güvenemiyorum çünküSezeryana girecek anneler sebeplerini yazabilir mi?
Bebegimin kordonuyla ilgili bir sıkıntısı var, sanırım ben de sezeryan konuşacağım.
Canim benim once doktorunla konus bebegini ultrasonda inceledikten sonra guzelce konusun eger bi sikinti varsa sezeryan olmasi daha iyi ..ben spinal sezeryan olucam nasip olursa ama ben kendim istedim ..ayrica her dogumun kendine gore riskleri var ..hakkimizda herseyin hayirlisiÇarşamba kontrol ve çatı muayenesi var; fakat sezeryan konuşursam boşuna çatı muayenesi yaptırıp doğumu tetikleyici bir şey yapmış olmak istemem.
Kafam çok karışık kızlar , risk almak istemiyorum, zaten almayacağım da ama doktor bana bırakırsa normal ihtimali car derse naparm ya
Sezeryanla ilgili de pek çok kişi haftalarca aci çektiğini yazmış, acıya da tamam da o surede bebekle yeterli ilgilenememek?
Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?