- 11 Mayıs 2013
- 104
- 142
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #40.981
hadi hayırlısı rabbim senide evladınıda korusun inşallahKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
He baya yukselmis 40dan sonrasi sanci sayiliyormus80lerde 3 sanci cikti iste 20 dk mi ne durdum
Aynı gündeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz cnm. Her sancida acaba geliyor mu? Her akıntı hissettigimde acaba su mu kanama mi diye paranoyak oldum. Ne kadar kafamı boşaltmaya calissam da elimde değil. Böyle bi ay nasıl geçer bilmiyorumiçiyorum canım teşekkür ederim hatirlattigin için ama ben o kadar şiddetli kabiz oluyordum ki sanciyi tetikler diye korktum o yüzden gün aşırı ilaç alıyorum. Zaten bir hafta yatış verdi doktor allah korusun erken falan gelmesin bebeğim En azindan 37.haftayı bir görelim korkuyorum artık her ağrıda hayırlısı ile geçse şu gunler
Ay kime neymiş kimin ne kadar çocuk yapacağından. Bu kadar hadsizlik de biraz fazla. Dediğiniz gibi maddi manevi imkanlar olduktan sonra, çocukları sevdikten sonra 3 de olur,4 de. Kime ne. Bence direkt siz de bunu söyleyenlere sanane diyin , ben olsam duramam söylerim heralde. Sen mi bakacaksın, büyüteceksin ki sana dert oluyor derim.kızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
Dilerim herşey hayal ettiğin gibi güzel olur heyecanlanmakta çok haklısın ben burdan okuyunca bile heyecanlanıyorum hadi hayırlısı canımKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum canım allah yardımcımız olsun bende ne kafa bosaltabiliyorum ne canım birsey yemek istiyor bütün tadım gitti en azından şu ayin sonunu görsek hayırlısı ile ama motivemizi dusurmeyelim zamanında olacak inşallah sabır edip yatacaz kalkmayacagiz kontrolün ne zaman benim haftaya cuma bazen o güne kadar sabır edemeyip gidesim geliyorAynı gündeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz cnm. Her sancida acaba geliyor mu? Her akıntı hissettigimde acaba su mu kanama mi diye paranoyak oldum. Ne kadar kafamı boşaltmaya calissam da elimde değil. Böyle bi ay nasıl geçer bilmiyorum
Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum canım allah yardımcımız olsun bende ne kafa bosaltabiliyorum ne canım birsey yemek istiyor bütün tadım gitti en azından şu ayin sonunu görsek hayırlısı ile ama motivemizi dusurmeyelim zamanında olacak inşallah sabır edip yatacaz kalkmayacagiz kontrolün ne zaman benim haftaya cuma bazen o güne kadar sabır edemeyip gidesim geliyor
Olmayacak inşallah akıllı olup bizi üzmeyecekler zamanında sağ salim geleceklerBenim randevum da çarşamba günü. O güne kadar bişey olmazsa inş
Benim mideme sanki ates atmislar gibi yanio. Napcaz biz yaaa.Benimde yanmam varda acaba dedim donse rahatlarmiyim. Demek donmeside çözüm degil
Enfeksiyon cikmadigini nerden anliyorsunuz?Bendede cikmadi enfeksiyon ama.bilemedim ay bu belirsizlik ne ka kötü yaa nayse bekliyip gorcez 5 gun sonra randevum war 5 gune dogurmazsam sorarim doktoruma
Erken degilmi yahuKizlar persembe gunu sezeryan la gelecek bebegim:) cok heyecanlıyım. .
Benimde öyle oluyor bazen. Neyse ki her zaman değil. Bu arada 1 hafta oluyor rüyamda sen doğum yapmistin vd foruma yaziyordun. Herşey yolunda bebeğim doğdu falan yazmistinBenim mideme sanki ates atmislar gibi yanio. Napcaz biz yaaa.
Tahlil yaptirmistim 4 gun once cikmadi birseyEnfeksiyon cikmadigini nerden anliyorsunuz?
Tahlil yaptirmistim 4 gun once birsey cikmamistiEnfeksiyon cikmadigini nerden anliyorsunuz?
Aaa cok heyecan yaptim valla. Isallah gördüğün gibi olur. Hepimiz sag salim yapariz dogumlarimizi allahin izniyle.Benimde öyle oluyor bazen. Neyse ki her zaman değil. Bu arada 1 hafta oluyor rüyamda sen doğum yapmistin vd foruma yaziyordun. Herşey yolunda bebeğim doğdu falan yazmistin
Ayyy çok heyecanli Rabbim kurtarsınKizlaaaar son 12 gunum kaldi hayirlisiylaheyecan dorukta kalbim cikicak gibi oluyorum heyecandan ..Allahin izniyle hepimiz sagsalim bebislerimizle bi kurtulsak
AmmiinnnAaa cok heyecan yaptim valla. Isallah gördüğün gibi olur. Hepimiz sag salim yapariz dogumlarimizi allahin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?