2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynı gündeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz cnm. Her sancida acaba geliyor mu? Her akıntı hissettigimde acaba su mu kanama mi diye paranoyak oldum. Ne kadar kafamı boşaltmaya calissam da elimde değil. Böyle bi ay nasıl geçer bilmiyorum

Ay kime neymiş kimin ne kadar çocuk yapacağından. Bu kadar hadsizlik de biraz fazla. Dediğiniz gibi maddi manevi imkanlar olduktan sonra, çocukları sevdikten sonra 3 de olur,4 de. Kime ne. Bence direkt siz de bunu söyleyenlere sanane diyin , ben olsam duramam söylerim heralde. Sen mi bakacaksın, büyüteceksin ki sana dert oluyor derim.

Vallahi ne diyeceğimi bilmiyorum canım allah yardımcımız olsun bende ne kafa bosaltabiliyorum ne canım birsey yemek istiyor bütün tadım gitti en azından şu ayin sonunu görsek hayırlısı ile ama motivemizi dusurmeyelim zamanında olacak inşallah sabır edip yatacaz kalkmayacagiz kontrolün ne zaman benim haftaya cuma bazen o güne kadar sabır edemeyip gidesim geliyor

Benim randevum da çarşamba günü. O güne kadar bişey olmazsa inş

Benimde öyle oluyor bazen. Neyse ki her zaman değil. Bu arada 1 hafta oluyor rüyamda sen doğum yapmistin vd foruma yaziyordun. Herşey yolunda bebeğim doğdu falan yazmistin
Aaa cok heyecan yaptim valla. Isallah gördüğün gibi olur. Hepimiz sag salim yapariz dogumlarimizi allahin izniyle.

Kizlar dogumdan sonra odaya gecince ne giyeceksiniz?
Penye pijama yada gecelik mi yoksa daha şık (saten filan) gecelik pijama mi.

Ben hep penye tarzi giyilir saniyordum merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…