2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ne tahlili ben saglik ocagina da kadin doguma da gittim enfeksiyon var mi diye cok fazla sari yesil akintim oluyor diye ikiside test yapmadi
Beni her saglik ocagindan cardiklarinda (ayda 1 kere ) tahlil yapiyorlar hem kan hem idrar hem saglik ocagindakiler degerlendiriyor hemde kendi doktoruma gittigimde enfeksiyon warmi yok mu diye tahlil sonuclarina bakiyor canim

Kizlar merhaba zaman daraliyor
Hepinize saglikli kolay dogumlar dilerim
Bi kac tavsiyem olacak
Lansinoh gogus kremi pek fayda etmiyor
Garmastan pomad harika bi kurtarici
Sayesinde gogus ucum yara olmadi
Ilk gunler emzirme sureci cok zor
Direnin yorulun ama emzirin derim
Bu donemde yilan bi cok anne mama ile devam ediyor yola
Humana cay dogum sonrasi icmeye basladim faydasini gordum cantaniza koyun derim
Hergun dus almak guzel sut yapiyor
Emzirme atletleri ve sutyenleri cok rahat degil az alin
Ben uc aylik ise basladim eski camasirlarimi giydim sorun olmadi
Eski kilomada geri dondum
Tatli yemek sut yapmaz kilo aldirir bol su icin sutunuz olur diye birsey yok
Bol tatli yiyn, eskilerin bildigi varmis kesinlikle:) ben hala farkini goruyrm :)
Dogum konusunda endise edenlere kararsizlara da sahsen normal dogumu oneririm
Hersey bi yana o mucizevi olayi yasamanin guzelligi baska yanii

Beni her saglik ocagindan cardiklarinda (ayda 1 kere ) tahlil yapiyorlar hem kan hem idrar hem saglik ocagindakiler degerlendiriyor hemde kendi doktoruma gittigimde enfeksiyon warmi yok mu diye tahlil sonuclarina bakiyor canim
Resmen sok oldum. Gectigimiz persembe gittim idrar testi istiyorum enfeksiyondan supheleniyorum diye. Dr artik saglik ocaklarinda hijyen sebebinile test yapmadiklarini soyledi sade kan testi yapiyorlarmis. Bugune kadar da 2 kere kan testi yaptilar. Cok sadirdim dogrusu. Farkli saglik bakanlilari mi var buemlekette anlamadim :) (ve sinir oldum acikcasi)

Kizlar bebegimin hareketleri 2 gundur cok azaldi.Karnimdan cikicakmis gibi oynardi simdi cok az oynuyor.Acile gitsem ultrason varmidir?
Canim tok bi sekilde cikolata fln da ye 1 saat solunda yat en az 10 kez hareket ederse sikinti yap dene hmn bana bunu doktor dedi bebegin hareketleri coknonemli bi sikinti hissedersen hemen boyle yap etmezse hemen gel dedi

Arkadaslar benim dr kontrolum 22 snde ama cok merak ediyorum bebegn döndugunu nasil anloyorsunuz ultrasonda mi yoksa farkli bir his mi
Bana doktor dedi canim ama onun oncesinde bebegim oyle bir hareket ettiki lorrkk diye napti acaba demestim doktorda oyle deyince heralde ozmn dondu ddm cunku bida oyle olmadi

Bende şuan çok şaşirdim yapilmasi gerekiyor saglik ocaklari her ay kontrole çagiriyor sikayet olmasa bile onlem amacli hem kan hem idrar tahlili yapiliyor bazi yerlerde onemsemiyorlar mi anlamadim wala

Cok sik olmadi ama oldugunda baya baya acitti.. sagol cnm tabiki danisacagim

Canim tok bi sekilde cikolata fln da ye 1 saat solunda yat en az 10 kez hareket ederse sikinti yap dene hmn bana bunu doktor dedi bebegin hareketleri coknonemli bi sikinti hissedersen hemen boyle yap etmezse hemen gel dedi
Denicem simdi insallah birsey yoktur

Bende şuan çok şaşirdim yapilmasi gerekiyor saglik ocaklari her ay kontrole çagiriyor sikayet olmasa bile onlem amacli hem kan hem idrar tahlili yapiliyor bazi yerlerde onemsemiyorlar mi anlamadim wala
Bilemedim ki bizim saglik ocaginda hic bir sekilde kimsenin idrar testi yapilmiyormus bayadir. Senin sehir neresi acaba farkli yonetmelik mi var sehirler arasi. Ben bursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…