2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mide bulantılarından, ikili testlerden, detaylı ultrasonlardan çanta hazırlamaya kadar geldik. Ah akıp gidiyor zaman
Hey gidi hey. İlk doktora gittiğimizde reglim gecikti acaba kist mi var diye gitmiştik eşimle. Doktor "kese görünüyor" diyince, eşim" hamilelik falan yok di mi" demişti. E ne anlasın adam keseden falan.

Canim bende tesetturluyum, uzun kollu uzun bir gecelik ve sabahlik takim aldim. Eminonunden almistim ben markasi artiş. Hurriyet carsina bakabilirsin.
Sağol canım başka bir yerde de bulamayacağım gibi görünüyor zaten bakalım kendimi yormadan gidip gezip alayım bari

canım bende 5 yıl sonra hamile kaldım çok şükür doğal yolla ama ilk 3 ay lekem vardı sonrasında da doktora bile sormadık eşime bir kaç kere söyledim ama bebeğe birşey olur diye yaklaşmadı...açıkçası bende korktum tabiki eşime demedimsağlıkla kucağımıza alalımda herşey eski haline döner

aynen canım genital bölgem ve koltuk altım görünce şok oldum umarım doğumdan sonra geçer ya

Nette uzun olan sabahliklar da var. Ben arastirmistim. Sonra babam getirtti bana eskiden çalıştığı firmadan. Ama nette var

Tam yemek saati aklima takildi kizlar ben bu gebeligimde aci aserdim sabah oglen aksam aci biberler tursular yedim dun bir arkadasim aci yersem bebegimin gazli olacagini soyledi siz duydunuzmu boyle bisey
sanmıyorum canım bende ekşi ve acıyı çok yedim hala da yiyorum sadece doğumdan sonra dikkat etmemiz lazım yediklerimiz sütten bebeğe geçeceği için acı yiyemeyeceğiz

Aslinda yazarken mecburi sezeryan olacaklari dusunmedim degil. Her iki dogumunda kendine gore kolay ve zor yanlari var. Zorlugu olmasaydi dogumda vefat eden imanli anne sehitlik mertebesine yukselir miydi. Benim demek istedigim normal dogum zor diye sezeryani keyfi olarak tercih etmek kesinlikle buyuk sacmalik olur.

Bilmiyorum canımya hem bel fıtığım var hemde doktorum bana sana güvenmiyorum dediği için çok korktum hem ilk bebeğim olacak hemde tedaviyle oldu risk almayalım demişti kafam karıştı benimde yaa
Tedaviyle olduysa bisey diyemeyecegim canim. Elbette doktorun en dogru karari verecektir. İnşallah sag salim kavusursun

İşte bu sizin için böyle. Siz anlattığım şeyi anlamak istemiyorsunuz bence. Vajinismus olup yarım yamalak ilişkiyle hamile kalan varmış. Bunu dr bi arkadaşım söylemese inanmazdim . Şimdi bu kadın eşiyle ilişkiye bile zor giriyor dr.un alttan bakması, çatı muayenesi, açılma var mı sürekli onun kontrolü vs.nasil yaptirsin bunları?
İsteğiyle sezeryan olan anne olmuyor mu? O makamı kazanmiyor mu Allah katında?
Ben normal için kendimi hep motive ettim . Epidural normal yapacağım diye. Ama şu hastanede yattigim süreçte bunu kolay yapamayacagimi anladım. Dr.um bile seni başka hekim alttan muayene etmek isterse ben Vajinismusum de dedi. Yani herkesin durumu aynı değil

Merhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim

Tecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum

Tecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum
Hurmanın faydali olduğunu geçen TV'de de özledim cnm.hatta emzirirken bile yemeliymisiz .günde 10-15 tane yenilebilirmis. Herkes söylediğine göre mutlaka bir faydası vardır. Y3m3ge devam et bence...

aynen katılıyorum canım tam ilişkiye giremeden hamile kalan çok.....bende çok tedavi gördüm tüp bebek yaptıracaktık ki hamile olduğumu öğrendim normal doğum olsa iyi olur ama bel fıtığım var doktorum ne derse o doğum şeklini seçeceğim hatta çevremdekiler sancıyı çekip çekip normal olmazsa zor buldun bebeğini riske atma sezeryan ol diyorlar....bakalım kısmet artık hepimiz yavrularımızı sağsalim kucağımza alalım inşallah...

Ben de bi tuhaflik seziyorum o bolgede ama iyice göremediğim icin tam emin olamiyordum.. ama bi renk koyulasmasi oldugu kesin inşallah geçici biseydir

kizlar gebelikte goguslerde ve genital bolgede kararma normal...
bi sikinti soz konusu degil...hatta gecen ben sir icin kuafore gittigimde kuafor de soylemisti tum hamilelerin boyle diye, kendinizi kotu hissetmeyin insallah duzelir lohusaliktan sonra

İyi olmana sevindim doktorun bikgilendirmeside iyi olmus.bende yoruluyorum arada misafirler geliyor hazirlik felan yorucu oluyor.1 hafta sonra dogum icin memlekete gidicem ondan hazir degil cantam.ama hersey hazir sukur

tesekkur ederim tatlim. yorgunluk bizim icin iyi bir sey degil dikkat etmeliyiz...kendini kotu hissettiginde hemen dinlenmeye al kendini...ne guzel memlekette doguracaksin demek:)

Bende bursadayım iki kere gittim ne arıyorlar ne soruyorlar idrarda alınmıyor sadece kan...demekki bursaya özel.birde bursanın neresindesin ben niluferdeyim.
Osmsngazi canim nevjsdar
Bende bursadayım iki kere gittim ne arıyorlar ne soruyorlar idrarda alınmıyor sadece kan...demekki bursaya özel.birde bursanın neresindesin ben niluferdeyim.
Anlamadim bende ne is. Beni arayiyor gitmezsem sukur o da ceza aliyorlarmis onlara zorunlu imis gebe takibi ondan yoksa umursadiklarondan degil. Ben mesela seker yukleme testi yapmadim kadim dogumcum gerek duymadi. Ona bile saglik ocagi imza istedi kendi rizam ile yaptirmiyorum diye.
Ben osmangazi deyim cnm cok da uzak sayilmazmisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…