2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlaaaar son 12 gunum kaldi hayirlisiylaheyecan dorukta kalbim cikicak gibi oluyorum heyecandan ..Allahin izniyle hepimiz sagsalim bebislerimizle bi kurtulsak
Hadi bakalım canım, Rabbim saglikla kavustursun bebisine :) benim daha cok var ama bende de bi heycan sorma gitsin.. bu arada dogum icin fiyat olarak ne dediler canım sordun mu? Kentte 900+ yatak parasiymis

Kızlar çatı muayenesi olan var mı aranızda. Nasıl geçti? Tecrübeleriniz neler çok korkunç değilse paylaşın
Vajinal ultrasonu duşun onun sopası uzundur arkadaşın dediğine göre bir parmağını sokup bakmış doktoru sadece yani vajinal ultrasonda rahatım ben çatı muayenesi zorlamaz diye düşünüyorum.

Ben de bi tuhaflik seziyorum o bolgede ama iyice göremediğim icin tam emin olamiyordum.. ama bi renk koyulasmasi oldugu kesin inşallah geçici biseydir

Sağol canım. Allah annemden razı olsun ben hastaneye yatınca eve koştu çamaşırları yıkayıp utuledi cantayi hazırladı. Ben de eve geldikten sonra bebeğin hediyeliklerini yattigim yerden tamamladım. Lohusa terligi ve tacimi da kendim yaptım

Bende normal düşündüğüm için tarih yazdiramicam çikolataninda bozulacagini sanmıyorum

Vajinal ultrasonu duşun onun sopası uzundur arkadaşın dediğine göre bir parmağını sokup bakmış doktoru sadece yani vajinal ultrasonda rahatım ben çatı muayenesi zorlamaz diye düşünüyorum.
O masayamı cıkıcaz peki,nasıl becericem ben oraya cıkmayı

Hadi bakalım canım, Rabbim saglikla kavustursun bebisine :) benim daha cok var ama bende de bi heycan sorma gitsin.. bu arada dogum icin fiyat olarak ne dediler canım sordun mu? Kentte 900+ yatak parasiymis
Amin canim hepimizi insaallah ..620+150tl tek kisilik odalar 80 tl cift kisilik canim

Bende de var o batmalar hatta geceleri icerden baski yaptikca bicakla alt tarafi kesiyorlarmis gibi bir agri oluyor benim de cok koyulasti dogumdan sonra gecer diye biliyorum ins gecer cok kotu gorunuyor cunku hatta benim koltuk altlarim bike koyulasti

Bende aynı durumdayım baya zorluyor artık

Yanlız olmadığımı bilmek güzel teşekkür ederim kızlar.İnsallah dogum sonrası normal rengine d oner :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…