- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.141
Yuvarlak kısmı başından geçiriyorsun ve boynunda kalıyor örtü,omuzların göğsün fln örtülüyor benimki açık renk olmasına rağmen göğüslerim karşıdan görünmüyor. Evet @patiiii nin dediği gibiBunu nasıl kullanacaksın anlayamadım
Hadi bakalım canım, Rabbim saglikla kavustursun bebisine :) benim daha cok var ama bende de bi heycan sorma gitsin.. bu arada dogum icin fiyat olarak ne dediler canım sordun mu? Kentte 900+ yatak parasiymisKizlaaaar son 12 gunum kaldi hayirlisiylaheyecan dorukta kalbim cikicak gibi oluyorum heyecandan ..Allahin izniyle hepimiz sagsalim bebislerimizle bi kurtulsak
Vajinal ultrasonu duşun onun sopası uzundur arkadaşın dediğine göre bir parmağını sokup bakmış doktoru sadece yani vajinal ultrasonda rahatım ben çatı muayenesi zorlamaz diye düşünüyorum.Kızlar çatı muayenesi olan var mı aranızda. Nasıl geçti? Tecrübeleriniz neler çok korkunç değilse paylaşın
Ben de bi tuhaflik seziyorum o bolgede ama iyice göremediğim icin tam emin olamiyordum.. ama bi renk koyulasmasi oldugu kesin inşallah geçici biseydirBen çantayı hazirladim hatta arabaya bile indirdik.bekliyoruz artık :) sabunlarıy yapamadım.epilasyon yaptik bugün.simdide eşim sagolsun temizlik yapiveriyor :) canim sıkıldı ama genitalb olgem acayip olmuş rengi koyulasmis.şok oldum.kahverengi gibi.gececekmi acaba.sizinde mi öyle yoksa mantar gibi biseymu oldum kasiklarimda acayip kahverengikarnim çok kasiliyo ve vajinamda arada bir batma oluyor egilip kalktikca iki gündür.
esime soruyorum nasil yapiliyordu unuttum diye o da valla ben de hatırlamıyorum diyorben de zorlanacam gibime geliyor
evet tavsiyem bu yonde, bir an once hazirlamak...ben de ilk bebegin ilk giyecegi kiyafeti, geceligimi dusundum...terligim yok ne goturcem dedim onu dusundum:) dun terlik denk geldi hastane icin terlik te aldim:)) pazara gitmistim havlu terlik buldum sans eseri tam hastanelik...
bugun kendimi daha da agir hissediyorum...
kasiklarimda hafif agri var srisi da sanki, ne bileyim bi garibim ya...bebek asagi iniyor sanirim...cati agrisi da hissediyorum bugun yine..order gibi yuruyorum evde...gunden gune agirlasiyorum...
sen de bir an once hazirlamaya bak canim, canta bul temizle, her gun bir parca esya koysan kar kardir. ya da yardim edecek biri varsa gelsin 10 dk.da hazirlarsiniz.
kolay gelsin canim bol sifalar...
Kızlar Magnet siparişi verdim haftaya gelecek ama normal doğum beklediğim için doğum tarihi yazdırmadım üzerine sizler nasıl yaptınız?37. Haftadayım bebek çikolatalarımı bugün alayım diyorum erken mi iki üç hafta önceden alırsam bozulur mu sizler nasıl yPtınız
O masayamı cıkıcaz peki,nasıl becericem ben oraya cıkmayıVajinal ultrasonu duşun onun sopası uzundur arkadaşın dediğine göre bir parmağını sokup bakmış doktoru sadece yani vajinal ultrasonda rahatım ben çatı muayenesi zorlamaz diye düşünüyorum.
Amin canim hepimizi insaallah ..620+150tl tek kisilik odalar 80 tl cift kisilik canimHadi bakalım canım, Rabbim saglikla kavustursun bebisine :) benim daha cok var ama bende de bi heycan sorma gitsin.. bu arada dogum icin fiyat olarak ne dediler canım sordun mu? Kentte 900+ yatak parasiymis
Bende de var o batmalar hatta geceleri icerden baski yaptikca bicakla alt tarafi kesiyorlarmis gibi bir agri oluyor benim de cok koyulasti dogumdan sonra gecer diye biliyorum ins gecer cok kotu gorunuyor cunku hatta benim koltuk altlarim bike koyulastiBen çantayı hazirladim hatta arabaya bile indirdik.bekliyoruz artık :) sabunlarıy yapamadım.epilasyon yaptik bugün.simdide eşim sagolsun temizlik yapiveriyor :) canim sıkıldı ama genitalb olgem acayip olmuş rengi koyulasmis.şok oldum.kahverengi gibi.gececekmi acaba.sizinde mi öyle yoksa mantar gibi biseymu oldum kasiklarimda acayip kahverengikarnim çok kasiliyo ve vajinamda arada bir batma oluyor egilip kalktikca iki gündür.
Bende aynı durumdayım baya zorluyor artıkBende de var o batmalar hatta geceleri icerden baski yaptikca bicakla alt tarafi kesiyorlarmis gibi bir agri oluyor benim de cok koyulasti dogumdan sonra gecer diye biliyorum ins gecer cok kotu gorunuyor cunku hatta benim koltuk altlarim bike koyulasti
Bende de var o batmalar hatta geceleri icerden baski yaptikca bicakla alt tarafi kesiyorlarmis gibi bir agri oluyor benim de cok koyulasti dogumdan sonra gecer diye biliyorum ins gecer cok kotu gorunuyor cunku hatta benim koltuk altlarim bike koyulasti
Ewet ya gercekten cok zorluyor ins cabucacik gelir dayanilcak gibi degil bazen bu ağrilarBende aynı durumdayım baya zorluyor artık
Üstumü felan değistirirken esimden bile utanir oldum kapkara oldu koltuk altlariMaalesef benim de koltuk altım bile mahvoldu
Benimde bacak aram cok aciyo vajinanin ic kismi hele oturup kalkarken dislerimi sikiyorum geneldeBende aynı durumdayım baya zorluyor artık
Yaaa benimde koltuk altlarim karardi hemde 4.aydan itibaren, ama ablamdan biliyorum onunda boyle kararmisti dogumdan sonra zamanla eski haline dönmüstüÜstumü felan değistirirken esimden bile utanir oldum kapkara oldu koltuk altlari
Yaaa benimde koltuk altlarim karardi hemde 4.aydan itibaren, ama ablamdan biliyorum onunda boyle kararmisti dogumdan sonra zamanla eski haline dönmüstü
Hmm anodoluda daha uygunmus fiyatlar..Amin canim hepimizi insaallah ..620+150tl tek kisilik odalar 80 tl cift kisilik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?