- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.201
Önceden nalbantoğlunda oturuyordum iki senedir niluferdeyim rentıpa gidiyorumOsmsngazi canim nevjsdar
Anlamadim bende ne is. Beni arayiyor gitmezsem sukur o da ceza aliyorlarmis onlara zorunlu imis gebe takibi ondan yoksa umursadiklarondan degil. Ben mesela seker yukleme testi yapmadim kadim dogumcum gerek duymadi. Ona bile saglik ocagi imza istedi kendi rizam ile yaptirmiyorum diye.
Ben osmangazi deyim cnm cok da uzak sayilmazmisiz
ben de bulamadım kızıma bi isim. Babası diyor ki " doğsun, bakarız" çocuğun alnında ismimi yazacak anlamadım ki neye bakacağızMerhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
Ay bizzzz!!! Bu konu omuzlarıma acayip yük olduuuuuMerhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
:))))) hiç sorma doğduktan sonra neye nasıl bakacaksınız hakkatenn, çocuğumu ismiyle sevemedim bende hiççç, bari son haftalarında belli olsada öyle sevsemmben de bulamadım kızıma bi isim. Babası diyor ki " doğsun, bakarız" çocuğun alnında ismimi yazacak anlamadım ki neye bakacağız
Bizim kizin da ismi yok halaAy bizzzz!!! Bu konu omuzlarıma acayip yük olduuuuubenim oğlanda isimsizzzz....
Ben medicale gidiyordum dr ayrildi ama dogum icin gelecek yine medicalde olacak insallah dogum. Kendi muayenehanesinde yapiyor kontrollero artkÖnceden nalbantoğlunda oturuyordum iki senedir niluferdeyim rentıpa gidiyorum
Ahmet bey mi duydum onu..Ben medicale gidiyordum dr ayrildi ama dogum icin gelecek yine medicalde olacak insallah dogum. Kendi muayenehanesinde yapiyor kontrollero artk
Heyt bee, kasım annelerinin altın kalemi, ağzına sağlıkk.. Açalım bencede, bakalım ilk kim bizimle tecrübesini paylaşacak..İsterseniz artık yavaştan Kasım anneleri doğum hikayeleri falan gibisinden bir bölüm açalım. Doğum yapan ve paylaşmak isteyen arkadaşlar oradan yazsınlar. Herkesin tecrübesi tamam mutlaka birilerinin işine yarar ama lütfen artık normal doğum çok şöyle, sezeryan çok böyle, dikişim şöyle kesiğim böyle hikayelerini bence hiç paylaşmayalım ama illa ısrarla paylaşacağım diyenler o kısımda paylaşsın, okumak istemeyenlere en azından stres yaratmayalım.
Onun haricinde herkesin vücudunun ve fizyolojisinin farklı olduğunu aklımızda tutup, eltimizin kaynının görümcesinin doğum hikayeleri ile burayı şenlendirmeden, olabildiğince tüm anne adaylarına moral ve motivasyon verecek şekilde hassas düşünerek yazarsak bence hepimize iyi gelecek.
Herkesin bir beyni, danıştığı doktoru ve kontrollerini yaptırdığı bir hastanesi var. İsteyen istediği şekilde doğum yapar. Doğum yöntemlerini kıyaslayıp korku hikayeleri anlatıp birbirimize akıl verip korkutmadan bebeklerimiz için dua edelim ve zamanı gelince sağlıkla, keyifle kucağımıza alalım inşallah.
Ayyy o bakicaz lafi yok mu zatenben de bulamadım kızıma bi isim. Babası diyor ki " doğsun, bakarız" çocuğun alnında ismimi yazacak anlamadım ki neye bakacağız
Evet cnm. Oglumu da medicaldr dogurmustum yone ahmet beydi dr muz memnun kalmistim somdi yine ona gittim hep memnunum. Biraz digerlerine gore muayen ucreti yuksek ama deger diye dusunuyorum. Rentipta dogum ucretini ohrendin miAhmet bey mi duydum onu..
Belki ailesini haksiz gordugu icin dile getirip kendi ezilip buzulmek istemiyordur. Ve erkekler bizim gibi degil biliyorsun. Sonucta ne kadar yontsanda odun odundur☺ ne kendi ne de bebisini uzme. Kendi araniz iyiyse hic takma[/QUOTE][QUOTE="Irembbs, post: 42989408, dua edin..
evet normal 1179 sezeryan 1069 isteğe bağlı sezeryan 2350 artı odada fazla kalınırsa her güne 97 tlEvet cnm. Oglumu da medicaldr dogurmustum yone ahmet beydi dr muz memnun kalmistim somdi yine ona gittim hep memnunum. Biraz digerlerine gore muayen ucreti yuksek ama deger diye dusunuyorum. Rentipta dogum ucretini ohrendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?