2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Önceden nalbantoğlunda oturuyordum iki senedir niluferdeyim rentıpa gidiyorum

Merhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
ben de bulamadım kızıma bi isim. Babası diyor ki " doğsun, bakarız" çocuğun alnında ismimi yazacak anlamadım ki neye bakacağız

Merhaba hanimlar bugunlerde bende okuyup okuyup kacanlardan oldum.Bu hafta fazlasiyla yogun gecti galiba ondan.Birsey sorcaktim size bizim gibi hala bebek ismine karar veremeten var mi?Bir oglum olacak ama ben bir turlu karar veremedim
Ay bizzzz!!! Bu konu omuzlarıma acayip yük olduuuuu benim oğlanda isimsizzzz....

ben de bulamadım kızıma bi isim. Babası diyor ki " doğsun, bakarız" çocuğun alnında ismimi yazacak anlamadım ki neye bakacağız
:))))) hiç sorma doğduktan sonra neye nasıl bakacaksınız hakkatenn, çocuğumu ismiyle sevemedim bende hiççç, bari son haftalarında belli olsada öyle sevsemm

İyi geceler kızlar ,
Bende de bir gaz durumu başladı ki birkaç gündür , sıkıntılı bir durum.Geçmiyor da bir türlü.
Uyku yok , kitap okuyorum."Merhaba Bebek " adlı bir kitap , rahat okunuyor.Doğuma kadar kitaplara devam.Öğrenbildiğim kadar öğreneyim diyorum.

İsterseniz artık yavaştan Kasım anneleri doğum hikayeleri falan gibisinden bir bölüm açalım. Doğum yapan ve paylaşmak isteyen arkadaşlar oradan yazsınlar. Herkesin tecrübesi tamam mutlaka birilerinin işine yarar ama lütfen artık normal doğum çok şöyle, sezeryan çok böyle, dikişim şöyle kesiğim böyle hikayelerini bence hiç paylaşmayalım ama illa ısrarla paylaşacağım diyenler o kısımda paylaşsın, okumak istemeyenlere en azından stres yaratmayalım.

Onun haricinde herkesin vücudunun ve fizyolojisinin farklı olduğunu aklımızda tutup, eltimizin kaynının görümcesinin doğum hikayeleri ile burayı şenlendirmeden, olabildiğince tüm anne adaylarına moral ve motivasyon verecek şekilde hassas düşünerek yazarsak bence hepimize iyi gelecek.

Herkesin bir beyni, danıştığı doktoru ve kontrollerini yaptırdığı bir hastanesi var. İsteyen istediği şekilde doğum yapar. Doğum yöntemlerini kıyaslayıp korku hikayeleri anlatıp birbirimize akıl verip korkutmadan bebeklerimiz için dua edelim ve zamanı gelince sağlıkla, keyifle kucağımıza alalım inşallah.

Heyt bee, kasım annelerinin altın kalemi, ağzına sağlıkk.. Açalım bencede, bakalım ilk kim bizimle tecrübesini paylaşacak..

Kızlar iyi geceler aslında yazmayacktm benim yüzümden sizinde moralinz bozulmasn diye ama kendimi çok kötü hissediyorum eşim kurbn bayramında annesigilin yanına gitti tatil için ben gitmedim çok uzun yol diye ailevi bazı sorunlarmz var eşimle aramızda çok iyiydi yani halada iyide ama oraya gidip geldikten sonra bana soğuk davrandığını hissediyorum kayınnamlarla ilgili bişeyleri bana söylemiyor gibi ama üzülmemem için değil bilmemi istemediği içinmş gibi yani o öyle yapınca kendi yabancı gibi bi başkası gibi hissediyorum onu çok seviyorum ve ona güveniyorum herşeyimizi paylaştığımızı düşünüyorum ama bişey oluyor bana söylemediği bişeyi ağzından kaçırıyor bende çok üzülüyorum beni çok sevdiğini hissediyorum ve biliyorum da ama onun bu hareketlerinden bazen beni sevmediği düşünüyorum ve kendimi çok yanlız hissediyorum ağlıyorm böyle düşünmeym ağlamaym diyorum bebeğim için ama elimde değil kendimi bi boşlukta hissediyorum çok uzattm belkide sizi sıktm kusurumu mazur görün ama şuan çok kötüyüm ne olur kızlar bana dua edin sıkıntılarımızdan ve kocamla aramda olan sorunlardan kurtulmam için lütfen bana dua edin..

[QUOTE="Irembbs, post: 42989408, dua edin..[/QUOTE]
Belki ailesini haksiz gordugu icin dile getirip kendi ezilip buzulmek istemiyordur. Ve erkekler bizim gibi degil biliyorsun. Sonucta ne kadar yontsanda odun odundur☺ ne kendi ne de bebisini uzme. Kendi araniz iyiyse hic takma

[QUOTE="Irembbs, post: 42989408, dua edin..
Belki ailesini haksiz gordugu icin dile getirip kendi ezilip buzulmek istemiyordur. Ve erkekler bizim gibi degil biliyorsun. Sonucta ne kadar yontsanda odun odundur☺ ne kendi ne de bebisini uzme. Kendi araniz iyiyse hic takma[/QUOTE]
Evet biliyor haksz olduklarını ama ezilip büzülmemek için değil yani öyle bişey değil hissettiklerm böyle sanki bana karşı eşimi doldurmşlar gibi şöyle yaparsan böyle olur şöyle davran böyle yap gibi... yani aramızda bi sorun yok şükürler olsn ama bazen öyle bi oluyor ki bana karşı soğuk davrandığını ve bunu bilerek onlarn sözüyle yaptığını hissediyorum mesala oraya on günlüğüne gitti ilk birinci gün telfonda konuşrkn felan aşkım seni çok seviyorum çok özledim seni diye güzel konuşuyordu ama diğer dokuz gün boyunca seni seviyorm özledm mi geç aşkım bile demedi telde bile soğuk davrandı ne olur dua et canm bana şu sıkıntılarmdam kurtulaym yoksa kafayı yiyeceğim ağlamaktan...

[QUOTE="Irembbs, post: [/QUOTE]

Insallah tekrar normale doner ve sahlikli huzurlu ailenizi miniginizle tamamlarsiniz cnm her ailese oluyor ara ara. Bazen doldurusa da gelebiliyor adamlar ama gun gectikce ben normal ayarlarina doner diye inaniyorum ve ustune fazla yogunlasma bence sen yine herzamanki gibi davran bisey yokmus gibi elbet o da snlayacaktir doldurusa geldigini ve bosa boyle davrandigini. Adamlar ipler elinden gitti diye duydugunds yada dusundugunde okuzlesebiliyorlar. Bu konuya fazla yogunlasma ve kesinlikle aglama. Ben her oyle davrandiginda aglasaydim simdi icim kurumustu

Selam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik oldu ama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım

E
Evet cnm. Oglumu da medicaldr dogurmustum yone ahmet beydi dr muz memnun kalmistim somdi yine ona gittim hep memnunum. Biraz digerlerine gore muayen ucreti yuksek ama deger diye dusunuyorum. Rentipta dogum ucretini ohrendin mi
evet normal 1179 sezeryan 1069 isteğe bağlı sezeryan 2350 artı odada fazla kalınırsa her güne 97 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…