2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tam yemek saati aklima takildi kizlar ben bu gebeligimde aci aserdim sabah oglen aksam aci biberler tursular yedim dun bir arkadasim aci yersem bebegimin gazli olacagini soyledi siz duydunuzmu boyle bisey

Kizlarrr hayirlisiyla bebeklerimiz dogdugunda uyuduklari daha dogrusu hep bulunduklari odanin sicakligi kac derece olucak ki

İyi olmana sevindim doktorun bikgilendirmeside iyi olmus.bende yoruluyorum arada misafirler geliyor hazirlik felan yorucu oluyor.1 hafta sonra dogum icin memlekete gidicem ondan hazir degil cantam.ama hersey hazir sukur

Kizlarrr hayirlisiyla bebeklerimiz dogdugunda uyuduklari daha dogrusu hep bulunduklari odanin sicakligi kac derece olucak ki
Canım nette şöyle yazıyor;
Bebekler için ideal oda sıcaklığıgündüzleri 20-24 0C olmalıdır.
Yaşamın ilk bir ayı olan yenidoğan döneminde 22-24 0C (prematürelerde 23-24 derece , zamanında doğan bebeklerde 22-23 derece),
1 ay-6 ay arasındaki bebeklerde 21-22 0C,
6 aydan büyük bebeklerde ise 20-21 0C olmalıdır.
Gece oda sıcaklığının ise yukarıda belirtilen gündüz oda sıcaklıklarından 1-2 derece düşük olması önerilir.

Canim cok tesekkurler cevabin icin ..

Selam kızlar bi kaç gündür bakamıyodum düğünümüz vardı çok yormadık kendimizi kızımla ama Bende bu hafta hastane çantamı hazırlayacağım nolur nolmaz diye. Hastanede giymek için bir pijama takımım var kendimin. Bir de ablam sabahlıklı gecelik takımı vermişti penye, daha sonradan fazla kullanılmıyor diye yenisini alıp masraf etmek istemedim. Ama geçen gün kayınvalidem yeni bi takım olmasını istediğini söyledi. Onların ilk torunu olacak diye herşey yeni olsun istiyorlar. Doğuma diye geldiğinde bakarız belki dedi ama hem geldiğinde benim son günlerim olacak hatta belki doğuma yetişemez bile hem de zaten baya masraf yaptı onu da aldırmak istemiyorum. Bir de ben tesettürlüyüm özellikle sabahlığı uzun bir takım arıyorum. İnternettekiler hep yarım boy oluyor sizler biliyor musunuz nerelere baksam acaba ?

Canim bende tesetturluyum, uzun kollu uzun bir gecelik ve sabahlik takim aldim. Eminonunden almistim ben markasi artiş. Hurriyet carsina bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…