- 1 Mayıs 2015
- 577
- 1.174
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.161
Aynen bencede canim onemli olan o..senin ilk bebeginmi olucakHmm anodoluda daha uygunmus fiyatlar..
hayırlısiyla en guzel ve kolay sekilde atlatalim da ins dogumlarimizi gerisi mühim degilsadece merak ettim canım:)
Evet canim ilk olucak inşallahAynen bencede canim onemli olan o..senin ilk bebeginmi olucak
Kendiliginden gecti onunki, bizimkide gecmezse cildiyeye ugrariz artik vardir bir caresi uzulmeyelimPeki bir şey kullandı mı, kendişiğinden mi gecti?
Benimde canim nasip olursa ..valla nasil heyecan var evde anlatamamEvet canim ilk olucak inşallahsenin?
görmedim ama çatalda yapılıyordur daha önce 3-5 bilemedin 15 kez oturmuşluğum var ..malum geçen yıl kürtaj oldum birde mantardan başımı alamadım bir türlü...O masayamı cıkıcaz peki,nasıl becericem ben oraya cıkmayı
Bizde simdilik sadece ben de var heycan ;D esim daha tam farkına varamadi. Aileminde taşınma telasi var. Heralde kasim girince bizde iyice tutusuruzBenimde canim nasip olursa ..valla nasil heyecan var evde anlatamam
Hele bi sizinde az kalsin o zaman gor sen onlariBizde simdilik sadece ben de var heycan ;D esim daha tam farkına varamadi. Aileminde taşınma telasi var. Heralde kasim girince bizde iyice tutusuruz
Ayy hemen gelsin o günler cok sabirsizlaniyorumHele bi sizinde az kalsin o zaman gor sen onlari
İyi olmana sevindim doktorun bikgilendirmeside iyi olmus.bende yoruluyorum arada misafirler geliyor hazirlik felan yorucu oluyor.1 hafta sonra dogum icin memlekete gidicem ondan hazir degil cantam.ama hersey hazir sukurgitmedim canim. ama sik sik tuvalete falan gittim baktim su geliyor mu akinti geliyor mu kanama bilmem ne var mi falan diye...doktorumla konusmustuk bu konulari zaten dogum agrisina banzetmedigim icin doktora gitmedim, normal oldugunu dusundum malum son haftalarimizi yasiyoruz...
benim doktorum yalanci agrilar sancilar olabilir karninda kasiginda filan demisti, suyun gelmediyse anormal akintin yoksa dayanilmayacak agrin yoksa endiselenme, dus al gerekirse agri kesici al (tamol, parol, minoset vs.) ve uzan demisti. kotu olursan beni ara demisti. ama gecti cok sukur tum gece surmedi...
kendimi hala cok yoruyorum...o aksam saat 11 di ben utu yapmaya baslamistim uykum yok utu aradan ciksin bari diye...artik kendimizi zorlamamamiz yormamamiz lazim...dun aksam da yoruldum hafif agrim oldu yine...artik dinlenmemiz gerek...ama olmuyo iste isler bitmiyo ki...
sen de cantani oldugu kadariyla hazir et canim 35. haftada gorunuyorsun:)
Canım nette şöyle yazıyor;Kizlarrr hayirlisiyla bebeklerimiz dogdugunda uyuduklari daha dogrusu hep bulunduklari odanin sicakligi kac derece olucak ki
Ben ismini burde kasim 2015 yazdircamBende normal düşündüğüm için tarih yazdiramicam çikolataninda bozulacagini sanmıyorum
Ay eskiye donerse ne guzel boyle kalcak diye cok korkuyorumYaaa benimde koltuk altlarim karardi hemde 4.aydan itibaren, ama ablamdan biliyorum onunda boyle kararmisti dogumdan sonra zamanla eski haline dönmüstü
Amiiiiiin insaallahh ..Ayy hemen gelsin o günler cok sabirsizlaniyorumHele bebegimi o ilk göreceğim ani düşündükçe... Rabbim hepimize ve tüm evlat isteyenlere o guzel anları hayirlisiyla yasatsin inşallah...
Canim cok tesekkurler cevabin icin ..Canım nette şöyle yazıyor;
Bebekler için ideal oda sıcaklığıgündüzleri 20-24 0C olmalıdır.
Yaşamın ilk bir ayı olan yenidoğan döneminde 22-24 0C (prematürelerde 23-24 derece , zamanında doğan bebeklerde 22-23 derece),
1 ay-6 ay arasındaki bebeklerde 21-22 0C,
6 aydan büyük bebeklerde ise 20-21 0C olmalıdır.
Gece oda sıcaklığının ise yukarıda belirtilen gündüz oda sıcaklıklarından 1-2 derece düşük olması önerilir.
Selam kızlar bi kaç gündür bakamıyodum düğünümüz vardı çok yormadık kendimizi kızımla amaBende bu hafta hastane çantamı hazırlayacağım nolur nolmaz diye. Hastanede giymek için bir pijama takımım var kendimin. Bir de ablam sabahlıklı gecelik takımı vermişti penye, daha sonradan fazla kullanılmıyor diye yenisini alıp masraf etmek istemedim. Ama geçen gün kayınvalidem yeni bi takım olmasını istediğini söyledi. Onların ilk torunu olacak diye herşey yeni olsun istiyorlar. Doğuma diye geldiğinde bakarız belki dedi ama hem geldiğinde benim son günlerim olacak hatta belki doğuma yetişemez bile hem de zaten baya masraf yaptı onu da aldırmak istemiyorum. Bir de ben tesettürlüyüm özellikle sabahlığı uzun bir takım arıyorum. İnternettekiler hep yarım boy oluyor sizler biliyor musunuz nerelere baksam acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?