- 14 Ekim 2012
- 2.413
- 2.879
- 358
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.241
kızlar bunlar da benim korayım için hazırladıklarım. kokulu taşları ve kavanozları kendim yaptım. diğerleri eminonunden. Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673 Eki Görüntüle 1652668 Eki Görüntüle 1652669 Eki Görüntüle 1652670 Eki Görüntüle 1652671 Eki Görüntüle 1652672 Eki Görüntüle 1652673
Evet öyle bişey yok kafana çok takıyorsn diyor...[/QUOTE]Bu hislerini bizimle paylastigin gibi onunlada paylastin mi?
Mesela hamileyken tasinma onermezler genelde erken dogumu tetikler.Sonucta tasinma oldugu icin degil tasinirken ister istemez kosturup kendini yordugun icin.henuz 33. Haftadasin acele etme kendini yorma , daha zamanin var yavas yavas yaparsin.
sırt agrısı bel agrısı hep var...ıyı yolculuklar dılerımmmAz hareket ettigimde sirt agrisi cekiyorum ...evet Allahin izniyle gidiyorum bi kac gune memlekete☺
Ben ben . 28. Haftada falan çoktan dönmüştü ama hala yanıyo midem ara ara. Sıcak ballı süt içince geçiyo.
Benimde perşembe son artık işten ayrılıyorum,benimde devir ettiğim kızın uyuşukluğu,gösterdiklerimi ben bunu görmedim demesi beni çileden çıkarıyor.haa ben bırakıp gidicem geride dönmiycem ama zırt pırt aranmak arkamdan laf söylenmesi sinirimi bozuyor.Allah yardımcımız olsun.Günaydın arkadaşlar :)
Bu hafta iş yerimde son haftam .İş devirleri , yerime gelen kişinin sanki lütufta bulunur gibi davranması. İşlerin aksayacağını biliyor olmak beni sinir ediyor. Evet ben gidim bebeğime konsantre olayım diyorum ama sorumluluk hissim fazla benim. Arkamda sorun kalsın da istemiyorum. İşe geri döndüğümde bir harabe ile karşılaşmak da istemiyorum. Allah yardımcımız olsun :)
evet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyiAyyy resmen bu perşembe yaniiiii :)) hadi bakalım macera başlasınnn
genel anestezi ile sezeryan canimCanım hayırlı olsun şimdiden, ilk bebişimiz olacak sanırım.
Peki genel anestezi ile mi sezeryan?
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yaniErken degilmi yahu
Benimde perşembe son artık işten ayrılıyorum,benimde devir ettiğim kızın uyuşukluğu,gösterdiklerimi ben bunu görmedim demesi beni çileden çıkarıyor.haa ben bırakıp gidicem geride dönmiycem ama zırt pırt aranmak arkamdan laf söylenmesi sinirimi bozuyor.Allah yardımcımız olsun.
ayyyy çok heyacanlıııı saglık ve huzurla gelsin minikevet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyi
genel anestezi ile sezeryan canim
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yani
sizin de gozunuz aydin canim... biz ilk bebegimizi kaybettik sonra 1 sene olmayinca rahim filmi klomen ovitrelle derken sukur bugunlere geldik...belki cok sacma ama bazen esime bakip bakip icimden sen bana Allah'in bir lutfusun diyorum ama korkmuyor da degilim ya hicbisey eskisi gibi olmazsa diyecanım bende 5 yıl sonra hamile kaldım çok şükür doğal yolla ama ilk 3 ay lekem vardı sonrasında da doktora bile sormadık eşime bir kaç kere söyledim ama bebeğe birşey olur diye yaklaşmadı...açıkçası bende korktum tabiki eşime demedimsağlıkla kucağımıza alalımda herşey eski haline döner
canim tecrubeli anne degilim ama hurma konusunda tecrube kazandim... bundan belki 1 ay once canim cektigi icin gunde 1 tane yiyordum sonra bigun 2 tane busbuyuk hurma yedim.. normalde benim rahim kasilmalarim vardi zaten ama o 2 hurmadan sonra resmen doguruyorum sandim oyle bi sanci agri yasamamistim daha önce... druma sordum alakasi yok bagirsaklarin hareketlenmistir dedi ama nette doguma etkisi oldugu yaziyorTecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum
Canim herseyin hayırlısı sağlıkla gelsinler de sezeryanmis normalmiş düşünmeye gerek yok hasta bezi olarak değilde ilk bir iki gün hasta kilodu şeklinde olanlardan sonra uzun pedler yeterli oluyormuşGünaydın sonbaharın güzel anneleri,
biz kızımla cumartesi kontrole gittik kızım 1 hafta geri ve hala bebeğim ters duruyo ve doktor bundan sonra dönme ihtimalinin zor olduğunu söyledi. yani yüksek ihtimal sezeryan olacak. olsun hayırlısı artık ne diyelim. bugün raporum başladı aslında ama ben bugünde işyerindeyim. akşam son.evde beni bekleyen kocaman bir iş yığını var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.muhtemelen önümüzdeki hafta için gün verecek ama ben hala hastane çantamı hazırlamadım. birşey sorayım kızlar size. hasta bezi olarak ne aldınız şu kilot şeklinde olanlardan mı yoksa normal mi.?hangisi bilemedim ben
Canim maşallah ne erkeni inşallah bizimkiler de 37 yi bekler hayırlısı ile sağlıkla gelir tüm bebisler inşallahevet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyi
genel anestezi ile sezeryan canim
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yani
ayyy inşallah ben olmam :)Heyt bee, kasım annelerinin altın kalemi, ağzına sağlıkk.. Açalım bencede, bakalım ilk kim bizimle tecrübesini paylaşacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?