2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu hislerini bizimle paylastigin gibi onunlada paylastin mi?
Evet öyle bişey yok kafana çok takıyorsn diyor...[/QUOTE]

O zaman yoktur sen belki dogum yaklastikca hassaslastin.Diyelim olsa bile artik rahatsizligini belli etme, ustune gitme hic yoksa bile adam havaya girer sen boyle yaparsan.sizi cok heyecanli guzel gunler bekliyor ona odaklan.
Dogumdan sonra cok ilgi alaka bekleme cunku onlarda depresyona girebiliyor , bu sefer anne yardim bekliyor baba yardim etmeyince kadin iyice kendini mutsuz hissediyor.Sen beklentisiz ol eger o yardimci olursa, ilgili olursa mutlu olursun..Bu surecleri asagi yukari emin ol cogu kisi yasiyor

Mesela hamileyken tasinma onermezler genelde erken dogumu tetikler.Sonucta tasinma oldugu icin degil tasinirken ister istemez kosturup kendini yordugun icin.henuz 33. Haftadasin acele etme kendini yorma , daha zamanin var yavas yavas yaparsin.

ay evet bir de hamileyken taşınan arkadaşlar var cok buyuk zorluk, buyuk ablam da hamileliğin son aylarında bir taşınmıştı. ben o kadarını yapamazdım...ınsan bebegın ıslerı bır an once bıtsın ıstıyor acele edıyor ıste:) teşekkürler canım

Günaydın arkadaşlar :)
Bu hafta iş yerimde son haftam .İş devirleri , yerime gelen kişinin sanki lütufta bulunur gibi davranması. İşlerin aksayacağını biliyor olmak beni sinir ediyor. Evet ben gidim bebeğime konsantre olayım diyorum ama sorumluluk hissim fazla benim. Arkamda sorun kalsın da istemiyorum. İşe geri döndüğümde bir harabe ile karşılaşmak da istemiyorum. Allah yardımcımız olsun :)

Ben ben . 28. Haftada falan çoktan dönmüştü ama hala yanıyo midem ara ara. Sıcak ballı süt içince geçiyo.

Beimde mide yanmalarım geçmedi hala yanı,bebeğin saçlı olucak diyorlar ama bakalım ne kadar doğru çıkıcak.

Benimde perşembe son artık işten ayrılıyorum,benimde devir ettiğim kızın uyuşukluğu,gösterdiklerimi ben bunu görmedim demesi beni çileden çıkarıyor.haa ben bırakıp gidicem geride dönmiycem ama zırt pırt aranmak arkamdan laf söylenmesi sinirimi bozuyor.Allah yardımcımız olsun.

Günaydın sonbaharın güzel anneleri,
biz kızımla cumartesi kontrole gittik kızım 1 hafta geri ve hala bebeğim ters duruyo ve doktor bundan sonra dönme ihtimalinin zor olduğunu söyledi. yani yüksek ihtimal sezeryan olacak. olsun hayırlısı artık ne diyelim. bugün raporum başladı aslında ama ben bugünde işyerindeyim. akşam son.evde beni bekleyen kocaman bir iş yığını var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.muhtemelen önümüzdeki hafta için gün verecek ama ben hala hastane çantamı hazırlamadım. birşey sorayım kızlar size. hasta bezi olarak ne aldınız şu kilot şeklinde olanlardan mı yoksa normal mi.?hangisi bilemedim ben

Ayyy resmen bu perşembe yaniiiii :)) hadi bakalım macera başlasınnn
evet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyi

Canım hayırlı olsun şimdiden, ilk bebişimiz olacak sanırım.
Peki genel anestezi ile mi sezeryan?
genel anestezi ile sezeryan canim

Erken degilmi yahu
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yani

Evet bende de aynı durum var.. Aaa ben bunu bilmiyordum, nasıl yapacağımı bilmiyorum denip aranmak istemiyorum. Hatta direk söyledim aramayın açmam diye :))

ayyyy çok heyacanlıııı saglık ve huzurla gelsin minik

sizin de gozunuz aydin canim... biz ilk bebegimizi kaybettik sonra 1 sene olmayinca rahim filmi klomen ovitrelle derken sukur bugunlere geldik...belki cok sacma ama bazen esime bakip bakip icimden sen bana Allah'in bir lutfusun diyorum ama korkmuyor da degilim ya hicbisey eskisi gibi olmazsa diye

Tecrubeli anneler ya bir sey sormak istiyorum hurma yiyip faydasini gören varmi gunde 5 tane yiyorum.ama yedikten sonra midemde yanma yapiyor eger işe yariyorsa biraz daha katlanip doguma kadar yiym diyorum
canim tecrubeli anne degilim ama hurma konusunda tecrube kazandim... bundan belki 1 ay once canim cektigi icin gunde 1 tane yiyordum sonra bigun 2 tane busbuyuk hurma yedim.. normalde benim rahim kasilmalarim vardi zaten ama o 2 hurmadan sonra resmen doguruyorum sandim oyle bi sanci agri yasamamistim daha önce... druma sordum alakasi yok bagirsaklarin hareketlenmistir dedi ama nette doguma etkisi oldugu yaziyor

günaydın anneler bende hastane öncesi birşeyler söylemek isterim naçizane. normal doğum ypacak anneler epizyotomi ihtimali de yüksek oluyor epizyotominin çok daha çabuk iyileşmesi için drum bana pamuğu sargı bezine ped boyutunda sar öyle kullan her 2 saatte bir değiştir ped dikişli bölgenin nefes almasını engeller enfekte olabilirsin dedi hakikaten çok çabuk iyileştim. hasta bezini hastane çıkışı bir de bebeği ilk hafta kontrole götürürken kullandım evde dr dediği gibi yapıp kullandım hiç sıkıntım olmadı 10 gün sonrası da normal pede geçtim.

Canim herseyin hayırlısı sağlıkla gelsinler de sezeryanmis normalmiş düşünmeye gerek yok hasta bezi olarak değilde ilk bir iki gün hasta kilodu şeklinde olanlardan sonra uzun pedler yeterli oluyormuş

Canim maşallah ne erkeni inşallah bizimkiler de 37 yi bekler hayırlısı ile sağlıkla gelir tüm bebisler inşallah

MONNA canım nasılsın daha iyisindir umarım hayırlısı ile geçiriyoruz bak gunlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…