- 11 Mart 2015
- 111
- 155
- 23
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.261
Sen hang yontemi dusunuyorsunEevet normal 1179 sezeryan 1069 isteğe bağlı sezeryan 2350 artı odada fazla kalınırsa her güne 97 tl
Hahahaha ben bu yaziyi okurken minik kizim hickiriyordu ayyy dedikodusunu yaptigimi anladi sanirim tepigi yedimGünaydın minik hıçkırıkcilar ve anneler :)
Kendimi iyi hissetmiyorum ama şükür , çok şükür.
Ne kadar gereksiz insanlar var.kızlar doğuma çok az kaldı benim de en büyük sıkıntılarımdan biri çevremin 3. diye verdiği anormal tepkiler .... ya arkadaş fabrikasyon çıkışı mı ki herkes 1 veya 2 çocuk yapsın bir insanin sağlık durumu maddi imkanları var ise kendisi de çocukları seviyor ayrıca okul öncesi eğitimi de almış ise neden bir 3. cocuğu olmasın kiiiiibunda anormal olan ne bende çevremin tepkisini anlayamıyorumhayır ayy yazıkkk ama olmuş artık yapacak bişey yok ne demek yaaa ne gereği vardı zaten bir oğlun bir kızın var diyen de cabası böyle tepkiler alan anneler var mı? etkilenmemek için ne yapıyorsunuz? zaten doğum geldi çattı o konu cidden kafamı çok meşgul ediyor birde böyle ipsız sapsız konuşmalarla beni pişman olma noktasına getirenler var eşime de böyle tepki veriyorlar ve o da etkileniyor sanırım...
evet canim 3 gun snr ama 2 gundur persemneyi beklemeyecek kadar sancilarim var umarim bekler persembeyi
genel anestezi ile sezeryan canim
17 gun erken olacak bastan beri erken dogum riskim wardi zaten bebegin gelisimi cok yavasladi 2 hafta geriye dustu dr. Plesantanin iyi besleyemedigini soyluyor anne sutunun daha iyi olacagini soyledi bakalim hayirlisi artik 37+3 de dogmus olacak bence cok da erken degil 36 dan sonra miyadi dolmus bebek olarak kbul ediliyor erken dogum degil yani
Canim herseyin hayırlısı sağlıkla gelsinler de sezeryanmis normalmiş düşünmeye gerek yok hasta bezi olarak değilde ilk bir iki gün hasta kilodu şeklinde olanlardan sonra uzun pedler yeterli oluyormuş
Canim maşallah ne erkeni inşallah bizimkiler de 37 yi bekler hayırlısı ile sağlıkla gelir tüm bebisler inşallah
MONNA canım nasılsın daha iyisindir umarım hayırlısı ile geçiriyoruz bak gunlerimizi
Kızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorumÇok sağ ol önemli konu.bencede konusmaliyiz.bende epizyomi gerekmedikce istemiyorum.yapacaksada iğne yapsa oraya yada uyuşturucu sprey falan onu soracağım dikerken . Doğum üstüne bide dikilirken acımak istemem. İnsallah ağrısız saglikli doğumlar yapariz.bebislerimizi hemencik koklariz emziririz. :)) biliyor musunuz dogum sonrası bebegi anne karni üzerine koyunca sürünerek yukari cikip memeyi bulabiliyor.bu bir mucize :) dogum egitimcim anlattı.internet te de var videolar :) Alahim yardim etsin bize ve bebislerimize.minnoslarimiz :)
Normal doğumda yapılan kesi işlemiKızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorum
ben normal sekılde aldm smdı cok olursa kolayca ckarıp atarm kılot seklnde olanı ckar gıy falan almadm bna dgerı daha cazıp geldıGünaydın sonbaharın güzel anneleri,
biz kızımla cumartesi kontrole gittik kızım 1 hafta geri ve hala bebeğim ters duruyo ve doktor bundan sonra dönme ihtimalinin zor olduğunu söyledi. yani yüksek ihtimal sezeryan olacak. olsun hayırlısı artık ne diyelim. bugün raporum başladı aslında ama ben bugünde işyerindeyim. akşam son.evde beni bekleyen kocaman bir iş yığını var. Allah hepimizin yardımcısı olsun.muhtemelen önümüzdeki hafta için gün verecek ama ben hala hastane çantamı hazırlamadım. birşey sorayım kızlar size. hasta bezi olarak ne aldınız şu kilot şeklinde olanlardan mı yoksa normal mi.?hangisi bilemedim ben
Kızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorum
Bende daha iyi hissediyorum gibi canım benimde sabah kahvaltısında başlıyor sancim soğuk süt içiyorum arkasından anormal bir kasılma kaburgalarim falan ağrıyor sonra yavaş yavaş geçiyor 35 girdik iki hafta daha yattık mi tamamdır inşallahDaha iyiyim cnm sen nasılsın? Gece 4 de noluyorsa her gece 4 4 buçuk gibi bi sanci başlıyor sonra dayanip uykuya dalıyor um. Evet hastaneye yattigim günün üzerinden tam bi hafta geçti. İnş bi iki hafta daha bekleseler daha ne isteriz dimi. Şöyle bi 37 dolsaydi
Bağırsakh hareketi değil arkadasim.diyetisyenim ben.hurma oksitosin hormonu salinimini uyarır. Rahimi kasan hormon oksitosin.agri olması normal.doğumu hizlandirmaky ada baslatmak istemiyorsanız simdi yemeyin.yada gunde 1 tane sadececanim tecrubeli anne degilim ama hurma konusunda tecrube kazandim... bundan belki 1 ay once canim cektigi icin gunde 1 tane yiyordum sonra bigun 2 tane busbuyuk hurma yedim.. normalde benim rahim kasilmalarim vardi zaten ama o 2 hurmadan sonra resmen doguruyorum sandim oyle bi sanci agri yasamamistim daha önce... druma sordum alakasi yok bagirsaklarin hareketlenmistir dedi ama nette doguma etkisi oldugu yaziyor
Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.günaydın anneler bende hastane öncesi birşeyler söylemek isterim naçizane. normal doğum ypacak anneler epizyotomi ihtimali de yüksek oluyor epizyotominin çok daha çabuk iyileşmesi için drum bana pamuğu sargı bezine ped boyutunda sar öyle kullan her 2 saatte bir değiştir ped dikişli bölgenin nefes almasını engeller enfekte olabilirsin dedi hakikaten çok çabuk iyileştim. hasta bezini hastane çıkışı bir de bebeği ilk hafta kontrole götürürken kullandım evde dr dediği gibi yapıp kullandım hiç sıkıntım olmadı 10 gün sonrası da normal pede geçtim.
Bebis çıkarken küçük kesi yapiyolar vagina girisine.yirtilmasin diye.sonra dikiyorlar.bebek kolay ciksin diye.ama perina masaj yapılınca yada ebe dogumda eliyle masaj yaparsa gerek kalmayabiliyormus. İnsallah gerek olmaz.bu hafta bitsin masaja baslicam ben insallah.Kızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorum
Canım yüzünde ellerinde aşırı şişme var mıArkadaşlar nasılsınız? Benden pek iyi haberler yok.hastanedeyiz. ishal ve kusma şikayetim vardı. Doktorumuz yatış verdi erken doğum riskim varmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızım biraz daha beklesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?