2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
havvaku
resmen sancıyı arttırıyor üstelik hissettirmiyor bile... ben ilk 25 haftamda falan doğuma faydası olsun diye hurma yiyordum ne bileyim hemen sancıyı başlattığını... mubareği de severim avuç avuç yiyordum drum sancın var hissetmiyormusun dedi ciddiye almadım sonra sancıları hissetmeye başladım başka bi dr a gittim dr bu sancılar dvm ederse kanaman olur ve düşükle sonuçlanır yat dinlen ilişki yasak diyince telaşa düştüm mağnezyum kullandım fakat etkisi de olmadı ssonra burada muhabbeti geçince dank etti tabii hurmayı tamamen kestim 37 haftamdayım çok şükür nst de de çıkmıyor hissetmiyorumda 39 haftada yemek lazım alcam 1 kilo 30 40 haftlarda bir güzel yicem kısmetse

Eevet normal 1179 sezeryan 1069 isteğe bağlı sezeryan 2350 artı odada fazla kalınırsa her güne 97 tl
Sen hang yontemi dusunuyorsun
Ben normal epiduraln( bir son dk sirprizi cikmazsa o da 1900+200 mi 300 mu tam hatirlayamadim tek kisilik oda
. Sezeryan sormadim hic.

Ne kadar gereksiz insanlar var.
banada bundan sonra bi 10 sene sakın çocuk yapma diyolar. hayır kime nee

canım hiç te erken değil doğumun, kendını strese sokma. zaten sezaryen ile 37.-39. haftalar arasında alıyorlar bebekleri. hem de bebekler cok cabuk toparlanıyor. daha kucuk doğanlar da var...
Allah bebegıne sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. inşallah ikinizde sağlıkla hayatınıza devam edersiniz haftaya:)

Daha iyiyim cnm sen nasılsın? Gece 4 de noluyorsa her gece 4 4 buçuk gibi bi sanci başlıyor sonra dayanip uykuya dalıyor um. Evet hastaneye yattigim günün üzerinden tam bi hafta geçti. İnş bi iki hafta daha bekleseler daha ne isteriz dimi. Şöyle bi 37 dolsaydi

Kızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorum

Ben n
ben normal sekılde aldm smdı cok olursa kolayca ckarıp atarm kılot seklnde olanı ckar gıy falan almadm bna dgerı daha cazıp geldı

Bende daha iyi hissediyorum gibi canım benimde sabah kahvaltısında başlıyor sancim soğuk süt içiyorum arkasından anormal bir kasılma kaburgalarim falan ağrıyor sonra yavaş yavaş geçiyor 35 girdik iki hafta daha yattık mi tamamdır inşallah bende salı yatmıştım çarşamba aksami çıkarmışlardi allah bir daha öyle stres yaşatmaz sevinçle zamanında kucagimiza alırız inşallah

Ba
Bağırsakh hareketi değil arkadasim.diyetisyenim ben.hurma oksitosin hormonu salinimini uyarır. Rahimi kasan hormon oksitosin.agri olması normal.doğumu hizlandirmaky ada baslatmak istemiyorsanız simdi yemeyin.yada gunde 1 tane sadece havvaku arkadasim.
Meryem suresinde de gecer hatta.hurma dogum :) ben agrilarimb başlayınca büyük hurmalardan yiyicem insallah.hastane bavulunada koydum hatta. Düşük yaparken ilk bebisimi buyuklerden beş altı tane yemistim. Kolayca inmişti bebek.kurtaja gerek kalmamıştı.ağrısız düşmüştü yavrucum.

Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.

Gunaydin hanimlar yarin tam 36+0 oluyoruz, bugun doktor kontrolum var bakalim agrim sancim ne durumda.
Dun halilari yikamaya gonderdim cumartesi gunu tekrar temizlik olacak. Pazar gunu de kuafor isimi halledip 37+0 a bismillah diyecegiz insallah, haftalik planim boyle. Sonra bebek istedigi vakit gelebilir:)
İlk kizimi 38+3 de dogurmustum ayni performansi bu kizimdan da bekliyorum

Kızlar epızyomı ne dmek yanı ne oluo ben blmıorum
Bebis çıkarken küçük kesi yapiyolar vagina girisine.yirtilmasin diye.sonra dikiyorlar.bebek kolay ciksin diye.ama perina masaj yapılınca yada ebe dogumda eliyle masaj yaparsa gerek kalmayabiliyormus. İnsallah gerek olmaz.bu hafta bitsin masaja baslicam ben insallah.

Canım yüzünde ellerinde aşırı şişme var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…