2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.

Benim dikisi falan gormedim cunku 3. İkinmadan sonra 15 dklik bir anestezi vermisti doktorum bebegi cikarmislar icimi temizleyip dikmisler uyandigimda beni giydiriyorlardi. Hersey bitmis tertemizdi :) sargi bezine de batikon surmuyorsun pamugu sargi beziyle sarip ped gibi koyuyorsun camasirina. Hastanede de bunu koyuyorlar zaten. Ben hastaneden fazlaca istemistim ilk bir kac gun evde de kullanmistim.

dyt.ebru canim spreyi soracakmissin,artik genelde dikerken sprey sIkiliyor.
kuzenim 2 -3 ay once dogum yapti onada sIkmislar,hatta bu dogum sonrasi insan kendinde degil herhalde doktorun isine karisiyomus, ilk dogumda uyusturdular sizde uyusturun diye :)
turkiyede yasamiyorum ama buyuk ihtimal yapiliyodur orda

Canim geçmiş olsun moralini yuksek tut geçen hafta bende açılma ve sanci vardı bir gece yatırdılar güzelce dinlendim şimdi iyiyim çok şükür sende iyi olacaksın bebiste zamanında gelecek bol su içmeyi ihmal etme

Aa o nasıl öyle hem normal dogum hem acısız :) bebegi goremedin demi ama dogunca.agri şokuna mi girmiştim neden anestezi yaptı acaba

Vallahi çok sevindim çok teşekkür ederim.olmadi yoksada eczanelerde vardir sprey alirim.dra veririm :)

Aa o nasıl öyle hem normal dogum hem acısız :) bebegi goremedin demi ama dogunca.agri şokuna mi girmiştim neden anestezi yaptı acaba

Canim benim doktorum normal dogumu bu sekilde yaptiriyor bebegi gormedim zaten omur boyu goreceksin dedi doktorum o kismi gormeni istemiyorum dedi zaten ben de bu sekilde istiyordum. Dogunca gogsume falan yatirmislar zaten. Odaya gider gitmezde getirdiler. 3 kere ikindim anestezi ile 15 dk uyudum uyandigimda oyle hafiflemistim ki tarif edilemez bir rahatlikti. Bu dogumumda da kesinlikle ayni sekil istiyorum.

Canim çok geçmiş olsun . stres yapma bebis bekler inş . gelişmelerden haberdar et bizi de :)

Canim ayni rutin saat bizde de önce 4-430 du Bi ara 5 oldu fiks ama her gece aynı saatte uyanmaca Doğuncu bu saatlerde ayakta olucaz galiba ben uyanınca hemen oğlum da uyanır bu sefer tepin Allah tepin durmuyor sipa

Bende nette okudum oyle bir yazi doktorlar inanmiyor sanirim bazilari.bende 5 tane yememe ragmen tik yok senin basindan beri kasilmalarin war diye daha cok etki etmis olabilir canim

Bende nette okudum oyle bir yazi doktorlar inanmiyor sanirim bazilari.bende 5 tane yememe ragmen tik yok senin basindan beri kasilmalarin war diye daha cok etki etmis olabilir canim
ayy senin 11 günün kalmış yazıyor.. görünce ben heyecan yaaptım kızz...

Günaydın annisler keyifler yerindedir inşallah ruyamda bir guzel dogurdum ki sormayin gitsin ben uyurken beni anesteziye almislar sonra supriiiizzz bebegim doğmuş. Uyaninca kucagima veriyolar bebegin dogdu diye ben şok :) keske diyorum hbr verseydiniz önceden.. herneyse buda guzel bir yöntemmis ağrısız sancisiz cok begendim doktoruma diymmde oyle yapsın bari

Annaam benim geceleri sancilarim demek ki ondan oluo hadi bakalim bende devam edeyim oğlusum ne zman gelicek bakalim

ayy senin 11 günün kalmış yazıyor.. görünce ben heyecan yaaptım kızz...
Ewet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurum

Ewet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurum
Ayyy ne güzel yaaaa :))) sağlıkla al kucağına bebisi :*

Büyuk dediklerin hangisi canim bende iki kutu aldim ramazanda yedigimizden azicikin daha tombul

Bir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler

Bir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
Aynen bende hepsi buradadan dolap siparişi verdim tam 1 ay sonra geldi . sinır olmuştum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…