- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.281
Dikerken çok acidimi.bide pamuğa batikonmu surdun.sadece koydunmu öylece.
Çok geçmiş olsun...Arkadaşlar nasılsınız? Benden pek iyi haberler yok.hastanedeyiz. ishal ve kusma şikayetim vardı. Doktorumuz yatış verdi erken doğum riskim varmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızım biraz daha beklesin
Canim geçmiş olsun moralini yuksek tut geçen hafta bende açılma ve sanci vardı bir gece yatırdılar güzelce dinlendim şimdi iyiyim çok şükür sende iyi olacaksın bebiste zamanında gelecek bol su içmeyi ihmal etmeArkadaşlar nasılsınız? Benden pek iyi haberler yok.hastanedeyiz. ishal ve kusma şikayetim vardı. Doktorumuz yatış verdi erken doğum riskim varmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızım biraz daha beklesin
Aa o nasıl öyle hem normal dogum hem acısız :) bebegi goremedin demi ama dogunca.agri şokuna mi girmiştim neden anestezi yaptı acabaBenim dikisi falan gormedim cunku 3. İkinmadan sonra 15 dklik bir anestezi vermisti doktorum bebegi cikarmislar icimi temizleyip dikmisler uyandigimda beni giydiriyorlardi. Hersey bitmis tertemizdi :) sargi bezine de batikon surmuyorsun pamugu sargi beziyle sarip ped gibi koyuyorsun camasirina. Hastanede de bunu koyuyorlar zaten. Ben hastaneden fazlaca istemistim ilk bir kac gun evde de kullanmistim.
Vallahi çok sevindim çok teşekkür ederim.olmadi yoksada eczanelerde vardir sprey alirim.dra veririm :)dyt.ebru canim spreyi soracakmissin,artik genelde dikerken sprey sIkiliyor.
kuzenim 2 -3 ay once dogum yapti onada sIkmislar,hatta bu dogum sonrasi insan kendinde degil herhalde doktorun isine karisiyomus, ilk dogumda uyusturdular sizde uyusturun diye :)
turkiyede yasamiyorum ama buyuk ihtimal yapiliyodur orda
Aa o nasıl öyle hem normal dogum hem acısız :) bebegi goremedin demi ama dogunca.agri şokuna mi girmiştim neden anestezi yaptı acaba
Vallahi çok sevindim çok teşekkür ederim.olmadi yoksada eczanelerde vardir sprey alirim.dra veririm :)
Canim çok geçmiş olsun . stres yapma bebis bekler inş . gelişmelerden haberdar et bizi de :)Arkadaşlar nasılsınız? Benden pek iyi haberler yok.hastanedeyiz. ishal ve kusma şikayetim vardı. Doktorumuz yatış verdi erken doğum riskim varmış. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızım biraz daha beklesin
Canim ayni rutin saat bizde de önce 4-430 du Bi ara 5 oldu fiks ama her gece aynı saatte uyanmacaDaha iyiyim cnm sen nasılsın? Gece 4 de noluyorsa her gece 4 4 buçuk gibi bi sanci başlıyor sonra dayanip uykuya dalıyor um. Evet hastaneye yattigim günün üzerinden tam bi hafta geçti. İnş bi iki hafta daha bekleseler daha ne isteriz dimi. Şöyle bi 37 dolsaydi
Bende nette okudum oyle bir yazi doktorlar inanmiyor sanirim bazilari.bende 5 tane yememe ragmen tik yokcanim tecrubeli anne degilim ama hurma konusunda tecrube kazandim... bundan belki 1 ay once canim cektigi icin gunde 1 tane yiyordum sonra bigun 2 tane busbuyuk hurma yedim.. normalde benim rahim kasilmalarim vardi zaten ama o 2 hurmadan sonra resmen doguruyorum sandim oyle bi sanci agri yasamamistim daha önce... druma sordum alakasi yok bagirsaklarin hareketlenmistir dedi ama nette doguma etkisi oldugu yaziyor
ayy senin 11 günün kalmış yazıyor.. görünce ben heyecan yaaptım kızz...Bende nette okudum oyle bir yazi doktorlar inanmiyor sanirim bazilari.bende 5 tane yememe ragmen tik yoksenin basindan beri kasilmalarin war diye daha cok etki etmis olabilir canim
Annaam benim geceleri sancilarim demek ki ondan oluo hadi bakalim bende devam edeyim oğlusum ne zman gelicek bakalimhavvaku
resmen sancıyı arttırıyor üstelik hissettirmiyor bile... ben ilk 25 haftamda falan doğuma faydası olsun diye hurma yiyordum ne bileyim hemen sancıyı başlattığını... mubareği de severim avuç avuç yiyordumdrum sancın var hissetmiyormusun dedi ciddiye almadım sonra sancıları hissetmeye başladım başka bi dr a gittim dr bu sancılar dvm ederse kanaman olur ve düşükle sonuçlanır yat dinlen ilişki yasak diyince telaşa düştüm mağnezyum kullandım fakat etkisi de olmadı ssonra burada muhabbeti geçince dank etti tabii hurmayı tamamen kestim 37 haftamdayım çok şükür nst de de çıkmıyor hissetmiyorumda 39 haftada yemek lazım alcam 1 kilo 30 40 haftlarda bir güzel yicem kısmetse
Ewet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurumayy senin 11 günün kalmış yazıyor.. görünce ben heyecan yaaptım kızz...
Ayyy ne güzel yaaaa :))) sağlıkla al kucağına bebisi :*Ewet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurum
Büyuk dediklerin hangisi canim bende iki kutu aldim ramazanda yedigimizden azicikin daha tombulBa
Bağırsakh hareketi değil arkadasim.diyetisyenim ben.hurma oksitosin hormonu salinimini uyarır. Rahimi kasan hormon oksitosin.agri olması normal.doğumu hizlandirmaky ada baslatmak istemiyorsanız simdi yemeyin.yada gunde 1 tane sadecehavvaku arkadasim.
Meryem suresinde de gecer hatta.hurma dogum :) ben agrilarimb başlayınca büyük hurmalardan yiyicem insallah.hastane bavulunada koydum hatta. Düşük yaparken ilk bebisimibuyuklerden beş altı tane yemistim. Kolayca inmişti bebek.kurtaja gerek kalmamıştı.ağrısız düşmüştü yavrucum.
Inşallah canim amin hepimiz o mis kokularini icimize cekmeyi nasip etsin yarabbim aminAyyy ne güzel yaaaa :))) sağlıkla al kucağına bebisi :*
Aynen bende hepsi buradadan dolap siparişi verdim tam 1 ay sonra geldi . sinır olmuştumBir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?