- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #41.301
Jumbo hurma diye satılıyor.normal hurmanin2 kati büyük.küçük1 tane yiyebilirsin.ama hurma hurmadir hepsi oksitosini uyarıyor.Büyuk dediklerin hangisi canim bende iki kutu aldim ramazanda yedigimizden azicikin daha tombul
Ewet hurma hurmasir dedigin gibi saol canimJumbo hurma diye satılıyor.normal hurmanin2 kati büyük.küçük1 tane yiyebilirsin.ama hurma hurmadir
Bende ordan sip. Vermeyi dusunuyorum hastanede cokolatasini sen seker sip. Mo verdinBir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
İnş canım hayırlı bir şekilde kucağına alırsın yavrunuEwet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurum
aaa ben de bugün eşim iş yerinde dağıtsın diye çikolata sipariş verecektim..Bir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
niplette ise yaramis miydi bariGünaydın annisler keyifler yerindedir inşallahruyamda bir guzel dogurdum ki sormayin gitsin ben uyurken beni anesteziye almislar sonra supriiiizzz bebegim doğmuş. Uyaninca kucagima veriyolar bebegin dogdu diye ben şok :) keske diyorum hbr verseydiniz önceden.. herneyse buda guzel bir yöntemmis ağrısız sancisiz cok begendim doktoruma diymmde oyle yapsın bari
aaa ben de bugün eşim iş yerinde dağıtsın diye çikolata sipariş verecektim..vermesem mi şimdi bilemedim?
Bende ordan sip. Vermeyi dusunuyorum hastanede cokolatasini sen seker sip. Mo verdin
oh sevindim valla hem çeşitleri güzel hem fiyatları uygundu çünküSimdi geldi canım, az önce.
Kızlar sekerler iletiyi yolladıktan 10 dk kadar sonra geldi :)
Sanırım biz kargo şubesinin azizliğine uğradık, yoksa haciserifi her aradigimda açtılar, en son sabah da genel kargoyuarayacaklariniEki Görüntüle 1654589 söylediler, sanırım aradılar ki ulaştı. Şekerlerimiz şöyle
o kısmını goremeden uyandim malesef :)niplette ise yaramis miydi bari
Ayy bunlarda çok şirin.Bu da benim odada dagitilacak cikolatalarimmm. Organizator olan arkadasim yapti
Normal canım artık ağırlaştık iyice ve sona yaklaşıyoruz. eski enerjimiz yok. :)Selam anneler. 2aydan fazladır erken doğum riskinden dolayı ilişki olmuyordu. Cumartesi kontrolde kıyın kıyın doktora ilişki serbest mi diye sormuştum o da serbest dedi. Buna dayanarak bugün mikmik olduama 2saattir belim ve kasıklarım ağrıyor. Özellikle belim kopuyor. Önemli bişey var mıdır acaba doğum belirtisi mi ki?? Ilişki benim neyime belimin ağrısının hafiflemesi için ne? yapmalıyım
Ellerim siz bayagiCanım yüzünde ellerinde aşırı şişme var mı
oh sevindim valla hem çeşitleri güzel hem fiyatları uygundu çünkübu arada şekerlere baaayıldııııımmmm çok güzeller sanrım çikolatanın yanında ben de alacağım bunlardan yaa.. kovasını siz mi aldınız bu şekilde mi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?