2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
Bende ordan sip. Vermeyi dusunuyorum hastanede cokolatasini sen seker sip. Mo verdin

Ewet canim yaa heycandan olucem zaten esim benden daha fena 10 dk kada bi iyimisi sancin warmi diyip diyip duruo sancilarin 3.4 gunden beri hafif hafif war ins biran once gelirde su stresten kurtulurum
İnş canım hayırlı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu

Bir siparişim daha husraaan :)
Perşembe günü haciseriften seker sipariş ettim hala yok, kargoda görünüyor, dağıtımda görünüyor arıyorum kargoyu açan yok. İste boyle, bakalım ne halde gelecekler
aaa ben de bugün eşim iş yerinde dağıtsın diye çikolata sipariş verecektim.. vermesem mi şimdi bilemedim?

niplette ise yaramis miydi bari

kızlar günaydınnnn inşallah herkesin ve bebişleirn sağlıkları yerindedir.. bebek için özel sağlık sigortası yaptıran ya da düşünen var mı? bir de çocuk doktoru araştırıyorum istanbul anadolu yakasında var mı önerebileceğiniz doktorrr?

Kizlar merhaba bizim de heyecan artti ara sira sanci giriyr sanirim gecelri özellikle ve cok sık lavaboya çıkıyorum. Allah yardimcimiZ olsun hepimizin.

Çok beğendim çok güzellerimiş canım.Misafirlere afiyet olsun.

Normal canım artık ağırlaştık iyice ve sona yaklaşıyoruz. eski enerjimiz yok. :)

Çok tesekkur ederim canım. Kovasini İkea dan almıştık , 5 TL idi sanırım.
Ben çikolata yaptirmadim, bebek magnetlerine siir yazdirmistim içinde horoz şekeri geçen, o yüzden horoz şekeri aldık.
Çikolata olarak da koskadan altın çikolata alacağız. Biraz da şöyle şekerlerimiz var , karışık olacak ama nostaljik olsun dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…