- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.681
Bunda kötü etkilenilecek birşey yok, olumsuz durumlardan da ders almamız lazım. Uyarı mahiyetinde birkaç olay söylemek istiyordum ne zamandır ama insan nedense çekiniyor halbuki söyleme niyetimiz önlem amaçlı, faydalı olmak içinKizlar arkadasimin ablasi dogum yapti dun.
İkinci dogumu.
İlki normal dogummus , normal olsun diye 42. Haftaya dek beklemis, bebek maalesef kakasini yemek suretiyle 15 gun kadar hastanede kalmis.
İkincisinde de ayni sekilde 42ye dek gelneyince bu kez sezeryana almislar ama 2.bebek de ayni nedenden su an hastanede kalacakmis.
Bunu yazmamin nedeni asla moral bozmak degil yalnizca cok da beklememek gerekiyor sanirim normal dogum olsun diye.
Umarim kimse kotu etkilenmez
Ben de bekliyordum kendimden :) Kendim kendime karşı da hep kendime yeniliyorum
Karına neden bastırıyorlar kiCanim biliyorum o hastane oyle, gece dogum yaparsan muhakkak uyar herkesi birden karnima bastirmayin de. Arkadasim fatma kasapogluna gidiyordu gece dogumu beklemedigi icin kotu bir normal dogum yasadi.
Hahah evet erkekler için böyle şeyler pek önemli olmuyor, bende sevmiyorum dağınıklık kirlilik falan ama bazen kendimi düşünüyorum hiçbirşey yapmadığım oluyor, bazen de bir enerji geliyor hepsini bir anda yapıveriyorumÇok teşekkürler canım.
Ben hiç sevmiyorum dağınıklık , evde bekleyen işler vs .
İstirahat dönemim olmuştu ilk trimester'da.Ev o kadar karışmıştı ve kirliydi ki görmemek için odadan dışarı çıkmıyordum pek.Eşim rahattır , dağınık /pis kalsa da pek umurunda olmaz , kendi de alıp yapmaz ; ama beni rahatsız ediyor evi o halde görmek.Bugün bile dinlenmem gerekirken yine yordum kendimi.Ben yapmazsam kalır , eşim rahat bu konularda. Bana " Kendini yorma , otur , dinlen , hamilesin " diyor . Sen yap da yapmamayım o zaman :)
Karına neden bastırıyorlar kiYa ben de dua ediyorum ki doktorum hastanedeyken olsun doğumum diye, onca zaman tek bir doktora git ondan sonra git başka doktorda doğum yap tamamen hayal kırıklığı olur heralde. Bir de benim normal olursa sezeryan sonrası normal doğum olacak doktorumla da konuştum bu konuyu bi kaç kez ama başka doktor olursa önceki sezeryan diyip hmen ameliyata almaya çalışır diye korkuyorum açıkçası
Bunu öğrendiğim iyi oldu canım teşekkür ederim. İnşaAllah insaflı nazik ebelere denk geliriz hepimiz, doktordan daha da önemli aslında ebe, sonuçta doktor son anda bebeği çıkarmaya geliyor. O ana kadar herşeyle ebe hemşire ilgileniyor.İste oranin oyle bir sacmaligi var insallah gunduz olur dogumun ama gece de olsa eger hersey normal gidiyorsa doktorla konusursun. Zorunlu olmadikca sezeryana alacak hali yok. Dogumhane de dogum yaparken sen ikinirken basindaki ebeler karnini sivazliyorlar nazikce dogumu kolaylastirmak icin. Birden karnina abanmamalarini soyle sen. Yavas yavas yapsinlar.
Nasıl anlıyorsun ?Kizlar sanirim azar azar suyum geliyor dun de farkettim camasirimda ama idrar kaciriyor olabilirim diye pek ustune dusmedim bugun de iki kez oldu. Pazartesi kontrolum var tabi o zamana kadar dogurmazsam.
ayy hadi hayırlısı ile kucağıniza alırsıniz yavrunuzu inşallah dualarımız seninle kürk mantolu MadonnaYarin sabah 07.00de yatisim yapiliyo kizlar insallahh.. 09.00 gibi de doguma alacak sanirim.. dualarinizi esirgemeyin biraz gerginim malum. Dogumdan sonra yazarim insallah size tecrubelerimii
Bebeğin kakasını yediği doğmadan önce anlaşılmıyor mu acaba?Rabbim onların da yardımcısı olsun bebişe acil şifalar diliyorum.
Dede adı bizde gerçekten babacan âmin inşallah sen ne koyarsan o yakışıyo çocuğa adlarıyla yaşasınlar inşallahBen begeniyorum Fehmi ve Fehim ismini , bence cok babacan isimler :)
Tontik bebekler geliyor hep aklima
Adlariyla yasasinlar insallah.
Yarin sabah 07.00de yatisim yapiliyo kizlar insallahh.. 09.00 gibi de doguma alacak sanirim.. dualarinizi esirgemeyin biraz gerginim malum. Dogumdan sonra yazarim insallah size tecrubelerimii
Tesekkur ederim :*ferrace
FL yaziyor canim,o boy icin.
ama sadece FL olana bak,diger FL/AC mi ne oyylede yaziyor o kafa buyuklugu,gobus buyuklugu falan icin
Yni benim adam. Yat sen dinlen diyor ama kendinde de icraat yok:) eee sen yat ben yat evde 1 cocuk daha var. Hepimiz kakanin icinde yuzelim o zaman :) yat /yapma demek kolay da heyyy gulum heyyyÇok teşekkürler canım.
Ben hiç sevmiyorum dağınıklık , evde bekleyen işler vs .
İstirahat dönemim olmuştu ilk trimester'da.Ev o kadar karışmıştı ve kirliydi ki görmemek için odadan dışarı çıkmıyordum pek.Eşim rahattır , dağınık /pis kalsa da pek umurunda olmaz , kendi de alıp yapmaz ; ama beni rahatsız ediyor evi o halde görmek.Bugün bile dinlenmem gerekirken yine yordum kendimi.Ben yapmazsam kalır , eşim rahat bu konularda. Bana " Kendini yorma , otur , dinlen , hamilesin " diyor . Sen yap da yapmamayım o zaman :)
Maalesef sezeryan oluyorİnan ki hiç bilmiyorum gelmezse aşağı doğru herhalde sezeryan olur
Ben bir uzman dr sordum sezeryan sonrasi normal dogum olabilirmi diye dr kesinlikle cok riskli dedi rahmin yirtilabilir dedi ne geregi varki zateen kesilmis orasi yani bide normal dogumun cilesi var hic.cekemem.ben agrim olursa alsinlar yapsinlar sezeryani zaten gunumude aldim.bence normal diye diretme rabbim buyuk yardimci olur bize ins.Karına neden bastırıyorlar kiYa ben de dua ediyorum ki doktorum hastanedeyken olsun doğumum diye, onca zaman tek bir doktora git ondan sonra git başka doktorda doğum yap tamamen hayal kırıklığı olur heralde. Bir de benim normal olursa sezeryan sonrası normal doğum olacak doktorumla da konuştum bu konuyu bi kaç kez ama başka doktor olursa önceki sezeryan diyip hmen ameliyata almaya çalışır diye korkuyorum açıkçası
Ya ne yapmam lazım sancımda yok kiMaalesef sezeryan oluyor
Nasıl anlıyorsun ?
Benim de suyum az , doktor sormuştu hiç fark ettin mi diye . Hiçbir şey de fark ettim gerçekten de.Bayağı ıslaklık mı oluyor ?
Yni benim adam. Yat sen dinlen diyor ama kendinde de icraat yok:) eee sen yat ben yat evde 1 cocuk daha var. Hepimiz kakanin icinde yuzelim o zaman :) yat /yapma demek kolay da heyyy gulum heyyy
Merhaba bizde henüz dönmedik dönmez ise sezeryan hayırlısı sağlıkla gelsinde en önemlisi oMaalesef sezeryan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?