- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.661
AMİNN ALLAH analı babalı büyütsün darısı başımızaSağol canim evet kurtulduk çok şükür hala rüyada gibiyim....darisida sizlere ins
Sagol canim saglikli olsun da kuvezde kalsin 5 yil bekledim azcik daha beklerim tansiyona dikkat edin....[/QUOTE]E="pink penguin, post: 43180337, member: 392306"]geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Şu günler zordur ama tez zamanda toparlar Allahın izniyle.
Ay en çok korktuğum şey de bu, suyum gelir de farketmezsemKizlar sanirim azar azar suyum geliyor dun de farkettim camasirimda ama idrar kaciriyor olabilirim diye pek ustune dusmedim bugun de iki kez oldu. Pazartesi kontrolum var tabi o zamana kadar dogurmazsam.
Ay en çok korktuğum şey de bu, suyum gelir de farketmezsemŞimdiye kadar hiç idrar kaçırmadım öyle olsa heralde farkederim dimi Pazartesiye kadar beklemende bir sıkıntı olmaz mı ki
Ayyy çok heyecanlıKizlar sanirim azar azar suyum geliyor dun de farkettim camasirimda ama idrar kaciriyor olabilirim diye pek ustune dusmedim bugun de iki kez oldu. Pazartesi kontrolum var tabi o zamana kadar dogurmazsam.
Benim preeklemsiyle beraber seyrediyordu belki onla alakalı olabilir acil alması.Evet benim doktorum da 100 ün altına düşerse hemotolojiye göndericem demişti ama acil sezeryana alındığını bilmiyordum, aile hekimim trombosit düşüklüğü olduğunda doktorunun doğumdan önce ona göre hazırlıklı olması lazım demişti yani doğum sonrası trombosit takviyesi yada kan takviyesi yapılıyormuş sanırım.
Hahahaa tecrübe konuşuyor burdaOlmaz birsey, kanli akintim sancim veya komple su bosalmadikca gitmem.
Ayyy çok heyecanlıhadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz, gelişimi bitsin gelsin istiyorum ben de tabi hayırlısı Allah'tan da, 40 41lere kalmasın istiyor canım, çok merak ediyorum bide çok özledim sanırım
Aleykum selam . Tum hamis bacilara benden selamun aleykum o zaman ve hayirli cumalarBu arada SELAMÜN ALEYKÜM herkese
(aşuregünü en az 10kişiye selam vermek iyidir) ve HAYIRLI CUMALAR
Allah hepimize sağlık ve selametle doğum ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve eşimiz yavrumuz sevdiklerimizle birlikte uzuuuun çok güzel bir ömür nasip etsin inşallah
Senden bunu bekliyordumGünaydın Kızlar ,
Ben beşik aldım. Kullanılmayacağı zaman katlayıp kaldırması da daha kolay bir model seçtim ,görüntüsü de modern geldi , içimde de kalmasın dedim.
Funnababy diye bir yerden aldım.
Eki Görüntüle 1666142 Eki Görüntüle 1666143
Sağ salim kavuştunuz ya gözünüz aydın canımSağol canim evet kurtulduk çok şükür hala rüyada gibiyim....darisida sizlere ins
Deneyimli olmak başka birşey tabiOlmaz birsey, kanli akintim sancim veya komple su bosalmadikca gitmem.
Deneyimli olmak başka birşey tabiAy acaba dediğin gibi 29 Ekim'de mi doğuracaksın
Yaa ne güzel bak kalbin temizmişBakalim canim nasip kismet o zamana kadar beklesin utandirmasin annesini
İlk dogumumda 38+3 de kontrole gitmistim nst de ne sanci ne bisey hicbirsey cikmamisti. Doktor hersey iyi dedi gununu bekliycez dedi. Ertesi gunde regaip kandiliydi ve o gun dogurmayi cok istiyordum. Doktoruma dedimki bu gece benden telefon bekleyin dogurucam dedim. Kadin da guldu bana hadi ordan dedigercekten de gece 3 te suyum geldi aradim doguruyorum dedim doktor sok istedigim ve soyledigim gibi normal dogumla kandil hediyemi aldim
Akıntı olamaz mı canım? gerçi sen tecrübelisin anlarsın ama bi arkadaş demişti birden boşalıyo anlamamak mümkün değil diye yani herkeste farklıdır tabi de ben öyle birşey bekliyorum yoksa akıntıdır diye düşünür hiç kaale almamKizlar sanirim azar azar suyum geliyor dun de farkettim camasirimda ama idrar kaciriyor olabilirim diye pek ustune dusmedim bugun de iki kez oldu. Pazartesi kontrolum var tabi o zamana kadar dogurmazsam.
Valla bekliyorum bebek çünkü aşağı inmiyormuş pzt gününe kadar beklicez ...Aslında gününüz gelmiş, nişan da gelmiş, ee açıklık da var hala beklenillmesi ilginç geldi, ilk defa böyle bişey duydum da şaşırdım yanlış anlamayın lütfen.
Yaa ne güzel bak kalbin temizmişBenim doktorum gece ve haftasonu olursa gelmiyormuş, telefon numarası bile yok Birşey sormak istediğimde mesai saati içinde hastaneyi arayıp odasına bağlatabiliyorum sadece
Akıntı olamaz mı canım? gerçi sen tecrübelisin anlarsın ama bi arkadaş demişti birden boşalıyo anlamamak mümkün değil diye yani herkeste farklıdır tabi de ben öyle birşey bekliyorum yoksa akıntıdır diye düşünür hiç kaale almam
Çok teşekkürler canım.Benim annem de Boğa senin gibi araştırmayı sever tez canlıdır :) Geçen bana geldi bir sürü işimi yaptı bana kalsa hiç yerimden kalkıp yapamazdım onca şeyiAnnem hamileyken de öyleymiş beni doğuracağı gün halı yıkamış resmen Ocak ayının ortasında Bu arada aldığın beşik çok şeker bende görmüş çok beğenmiştim çok modern ve şık duruyor güle güle hayırlı güzel günlerde kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?