- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #44.641
10 kilo falan aldım canım problem yapmıyorum doktor da bu zamana kadar kiloyla alakalı hiçbirşey sormadı söylemedi de ben de koyverdim gittiSagol sizinde mubarek olsun.kilo problemin yoksa devam et guzeldir bana dr um hamurisi tatli vs yeme dedi bebek bi anda cok kilo almis cunku.ama insanin cani istiyo yaa
Benim doktorum bebek catiya baski yapmadan cati muaynesi yaptirma anlasilmaz dedi.o yuzden son ana kadar beklememi sanvimin baslamasini soyledi...simdi dogum icin memleketime geldim bakali bu doktor ne diyecek@tutkku Aynen ya :) Bende dün gittim doktora suyu az dedi önce korkuttu beni. Nst girdim. Ölçtü ondan sonra normal dedi. 38 - 39. Haftalarda yapılıyormuş çatı muayenesi yavrum. Ya ben boyunu unuttum sormayı ultrason kagıdında bakiimm.
Ve aleykum selam, Rabbim sana ve isteyen tüm herkese nasip etsin inşaAllah bu mutluluğu. Şu mübarek günde hepimizin hayır dualarını kabul etsinKızlar selamun aleyküm. Bende sızlerden dua ıstıyorum. Hamılelerın duası kabul olurmuş. Bende artık hamıle kalayım. Yeşim ismim. Allah razı olsun.
Amin canim insallah korkma vardir ondanda bir hayir 36 oluyor ya Allahin izniyle cabuk toparlar.Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Renkli ultrasonda gorunmuyor zaten canim ,normal ultrasonda 2 hafta once banada gosterdi doktorum saclariniUltrasonda bebeğin saçlarının görüldüğünü ilk defa duyuyorumhatta ayrıntılı ultrasonumu yapan peritanoloji uzmanı bu gördüklerinizin saç olduğunu düşünmeyin bazıları saçları zannediyor ama saçı görünmez demişti
Bende malesef alamadim evde onceden aldiklarim 85 di cunku ordada hep buyuk beden kalmisti.9.90 falandi canım ama hep 90 di bedenleri buyuk olur diye almadim
Amin insallah....Saglikla buyut bebegini Allah bagislasin...Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Allah hayirli evlat versin dua ettimKızlar selamun aleyküm. Bende sızlerden dua ıstıyorum. Hamılelerın duası kabul olurmuş. Bende artık hamıle kalayım. Yeşim ismim. Allah razı olsun.
slm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
saol canım, bebeğe de kilo yapıyosa sorun yok ne yiyosam hep bebişş içinafiyet olsun. cici bebe çok kilo yapıyor ama dikkat etmek lazım
Bana da 6.ayda venofer takildi 8.3 du 1 ayda 10.7 ye cikti degerim sende nsl etkili olmadiki...bana 5 serum verildi sana ne kadar verildi acaba az mi geldiBenim hmg 9.50 her sabah 2 tane ferplex şurup içiyorum bide 6. Ayda venofer takıldı ama bana mısın demedi çok takılma diz Ağrı'sı dışında çok koymuyo artık idrar yolları enf geçirdim ben de aksef kullandım bi de bi ilaç daha vardı hatırlamıyorum şimdi sonrasın da sorun olmadı şükür ama şunu diycem 35 haftalık olduğun için sorun olmaz doğsa da Bebek gayet sağlıklı bi şekilde desteksiz Yaşar ben 35 te gidince doktora ooo alsak ta bebeği bişey olmaz demişti merak etme üzülme bebişin de üzülmesin
Oncelikle hayirli ugurlu olsun canim dedigin gibi tansiyon onemli gercekten sukur ki sana bebegine birsey olmadan dogmus yavrun.Küvezde olmasini sutunu huc takma kafana canim hayirlisi olsun insallah saglikli olsunda kucagina gelir yakinda o annesislm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Bana da 6.ayda venofer takildi 8.3 du 1 ayda 10.7 ye cikti degerim sende nsl etkili olmadiki...bana 5 serum verildi sana ne kadar verildi acaba az mi geldi
Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun bebise de saglik sihhat versin Rabbim tez zamanda ikiniz de toparlarsiniz insallahslm güzel anneler çarşamba kontrole gittim tansiyonun çok yuksek cikti bebisim 2 hafta gerideymis tansiyondan dolayı nefes darligim çoktu doktor hemen sezaryenle aldi gebelik zehirlenmesinden dolayı bir kaç testte yapti nstde sancim cikti bebisim 33+6 usgde ama normalde 35+6idi ciğer gelişimini35+6ya gore ddeğerlendiririz dedi kuveze alınacak dedi hasta cantami bile aldirmadi hemen yatisim yapildi şuan evdeyim bebisim kuvezdesutum pompayla bile gelmedi kozlar gogsum yara oldu iste boyle aman TANSİYONA dikkat edin sizi takipteyim bebisime dua edin teyzeleri....
Ayyy senin oğlunun adıda can mı olacak ne güzel topiğimizin iki tane canı olacak
Benimde geçen hafta 118 çıktı dr.100 un altını riskli kabul ediyoruz dedi. İlk hamileliğimde de yalan olmasın ya 60 ya 70 gibi gibi bişey çıkınca acil sezaryene almıştıBenimde trombosit eksikliğim vardı 3 aydır tahlil yapıyorum 122-123-125 civarı çıktı hep. Doktorum her seferinde aynı çıktığı için şimdilik birşey yapmadı doğumdan önce tekrar bakıcaz zaten dedi. @GCA senin kaç çıkıyordu değerlerin merak ettim?
A.slm canım...Bugün mübarek gün inan çok dua ettim bildiklerim için isim isim ve ismini bilmediğim tüm evlat isteyenler için Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin canım... ben de zor zamanlar geçirdim ama hiç umudumu kaybetmedim sabrettim dua ettim gönülden istedim ve sonuç elhamdülillah gönlüme göre verdi Rabbim. darısı sizlere olsun inşallah arkadaşım...Kızlar selamun aleyküm. Bende sızlerden dua ıstıyorum. Hamılelerın duası kabul olurmuş. Bende artık hamıle kalayım. Yeşim ismim. Allah razı olsun.
Evet benim doktorum da 100 ün altına düşerse hemotolojiye göndericem demişti ama acil sezeryana alındığını bilmiyordum, aile hekimim trombosit düşüklüğü olduğunda doktorunun doğumdan önce ona göre hazırlıklı olması lazım demişti yani doğum sonrası trombosit takviyesi yada kan takviyesi yapılıyormuş sanırım.Benimde geçen hafta 118 çıktı dr.100 un altını riskli kabul ediyoruz dedi. İlk hamileliğimde de yalan olmasın ya 60 ya 70 gibi gibi bişey çıkınca acil sezaryene almıştı
Bebeğin kakasını yediği doğmadan önce anlaşılmıyor mu acaba?Kizlar arkadasimin ablasi dogum yapti dun.
İkinci dogumu.
İlki normal dogummus , normal olsun diye 42. Haftaya dek beklemis, bebek maalesef kakasini yemek suretiyle 15 gun kadar hastanede kalmis.
İkincisinde de ayni sekilde 42ye dek gelneyince bu kez sezeryana almislar ama 2.bebek de ayni nedenden su an hastanede kalacakmis.
Bunu yazmamin nedeni asla moral bozmak degil yalnizca cok da beklememek gerekiyor sanirim normal dogum olsun diye.
Umarim kimse kotu etkilenmez
Merhaba bana 2700-2800 gibi demisti dr um hatta üzülme bnm için hiç problem yok 2500 ten sonra hiç sıkıntı olmaz demişti oğlum 3420 doğdu o yüzden hiç sıkma canini:) ins benm bebismde oledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?