2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sagol sizinde mubarek olsun.kilo problemin yoksa devam et guzeldir bana dr um hamurisi tatli vs yeme dedi bebek bi anda cok kilo almis cunku.ama insanin cani istiyo yaa
10 kilo falan aldım canım problem yapmıyorum doktor da bu zamana kadar kiloyla alakalı hiçbirşey sormadı söylemedi de ben de koyverdim gitti

Benim doktorum bebek catiya baski yapmadan cati muaynesi yaptirma anlasilmaz dedi.o yuzden son ana kadar beklememi sanvimin baslamasini soyledi...simdi dogum icin memleketime geldim bakali bu doktor ne diyecek

Kızlar selamun aleyküm. Bende sızlerden dua ıstıyorum. Hamılelerın duası kabul olurmuş. Bende artık hamıle kalayım. Yeşim ismim. Allah razı olsun.
Ve aleykum selam, Rabbim sana ve isteyen tüm herkese nasip etsin inşaAllah bu mutluluğu. Şu mübarek günde hepimizin hayır dualarını kabul etsin

Selam anneler,
Riskli geçen gebelik ve plesenta yaşlanması nedeniyle 36+0 da yani salı sabahı doktor bebeği almaya karar verdi. Korkuyorum çok Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Amin canim insallah korkma vardir ondanda bir hayir 36 oluyor ya Allahin izniyle cabuk toparlar.

Renkli ultrasonda gorunmuyor zaten canim ,normal ultrasonda 2 hafta once banada gosterdi doktorum saclarini

9.90 falandi canım ama hep 90 di bedenleri buyuk olur diye almadim
Bende malesef alamadim evde onceden aldiklarim 85 di cunku ordada hep buyuk beden kalmisti.

Ben bebisimi aldim kucama Allahima sukrolsun dikislerim cok aciyo bebegim iyi hamdolsun emzirme calismalari devam ediyo henuz pek yok dualarinizi eksik etmeyin darisi sizlere
Amin insallah....Saglikla buyut bebegini Allah bagislasin...

Allah sağlıkla yanına getirsin bebeğini üzülme sütün gelmiyor diye çok erken doğum yapmışsın genelde sezeryan da tam olarak 3 hafta sonra süt gelir göğsüne lahsinoh alıp sürsene herkes ondan çok memnun

Bana da 6.ayda venofer takildi 8.3 du 1 ayda 10.7 ye cikti degerim sende nsl etkili olmadiki...bana 5 serum verildi sana ne kadar verildi acaba az mi geldi

@ALEYNAMMM
Oncelikle hayirli ugurlu olsun canim dedigin gibi tansiyon onemli gercekten sukur ki sana bebegine birsey olmadan dogmus yavrun.Küvezde olmasini sutunu huc takma kafana canim hayirlisi olsun insallah saglikli olsunda kucagina gelir yakinda o annesi

Bana da 6.ayda venofer takildi 8.3 du 1 ayda 10.7 ye cikti degerim sende nsl etkili olmadiki...bana 5 serum verildi sana ne kadar verildi acaba az mi geldi

1 tane aldım ben 2 ay sonra hmg aynı olunca Nasıl hissediyorsun dedi ben de iyiyim alıştım galiba deyince böyle devam ettik gecen kontrolde bi daha sordum gerek yok dedi o yüzden rahatım
Hamileliğin ilk Zamanları normaldi değerlerim o yüzden sorun etmiyorum ben

Gecmis olsun Allah yardimciniz olsun bebise de saglik sihhat versin Rabbim tez zamanda ikiniz de toparlarsiniz insallah

Benimde geçen hafta 118 çıktı dr.100 un altını riskli kabul ediyoruz dedi. İlk hamileliğimde de yalan olmasın ya 60 ya 70 gibi gibi bişey çıkınca acil sezaryene almıştı

Kızlar selamun aleyküm. Bende sızlerden dua ıstıyorum. Hamılelerın duası kabul olurmuş. Bende artık hamıle kalayım. Yeşim ismim. Allah razı olsun.
A.slm canım...Bugün mübarek gün inan çok dua ettim bildiklerim için isim isim ve ismini bilmediğim tüm evlat isteyenler için Rabbim kucağınızı boş bırakmasın en hayırlı zamanda sizlere de nasip etsin canım... ben de zor zamanlar geçirdim ama hiç umudumu kaybetmedim sabrettim dua ettim gönülden istedim ve sonuç elhamdülillah gönlüme göre verdi Rabbim. darısı sizlere olsun inşallah arkadaşım...

Kizlar arkadasimin ablasi dogum yapti dun.
İkinci dogumu.
İlki normal dogummus , normal olsun diye 42. Haftaya dek beklemis, bebek maalesef kakasini yemek suretiyle 15 gun kadar hastanede kalmis.
İkincisinde de ayni sekilde 42ye dek gelneyince bu kez sezeryana almislar ama 2.bebek de ayni nedenden su an hastanede kalacakmis.
Bunu yazmamin nedeni asla moral bozmak degil yalnizca cok da beklememek gerekiyor sanirim normal dogum olsun diye.
Umarim kimse kotu etkilenmez

Benimde geçen hafta 118 çıktı dr.100 un altını riskli kabul ediyoruz dedi. İlk hamileliğimde de yalan olmasın ya 60 ya 70 gibi gibi bişey çıkınca acil sezaryene almıştı
Evet benim doktorum da 100 ün altına düşerse hemotolojiye göndericem demişti ama acil sezeryana alındığını bilmiyordum, aile hekimim trombosit düşüklüğü olduğunda doktorunun doğumdan önce ona göre hazırlıklı olması lazım demişti yani doğum sonrası trombosit takviyesi yada kan takviyesi yapılıyormuş sanırım.

Bebeğin kakasını yediği doğmadan önce anlaşılmıyor mu acaba? Rabbim onların da yardımcısı olsun bebişe acil şifalar diliyorum.

Bu arada SELAMÜN ALEYKÜM herkese
(aşuregünü en az 10kişiye selam vermek iyidir) ve HAYIRLI CUMALAR
Allah hepimize sağlık ve selametle doğum ve hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve eşimiz yavrumuz sevdiklerimizle birlikte uzuuuun çok güzel bir ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…