2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Göktuğ canım bizim sıpanın adı
Çok güzelmiş canım .tamda uyumayan hareketli zeki meraklıca bakan bir yakışıklı minnak canlanıyor insanın gözünde maşallah .Bizim kız ismine hiç uymaz duyan pek hanımcık sanır böyle olacağını nerden bileydim ben diğerlerinin arasında buyur gider uslucuk olur diyordum:))

Bu teyzeleri toplamali kaynar kazana atmalı, altına odun atmalı :)

cok biliyosun sen deseydin.. seker yedin diye tatli mi olmus..

Kızlar kızımın kuvetini doldurdum köpük yaptım içinde bir oynadık bir oynadık nasıl mutlu oldu .Abileri ablası annaneyle bayram gezmesine gitmişti evde yanlız sessiz sıkıldık Hadi vakit geçsin diye ama ikimizinde çok hoşuna gitti.bizemmisafir gelmez yeni komşular gelirmi bilemedim Aman nasılsa eşim kulaklık takmış oyun oynuyor biz banyoda duymayiz dedim çokta iyi oldu hergün yaptırıcam artik

Offff kızlar Köyden Yenice geldik her gittiğimiz evde lap lap hemde nasıl öptüler topiğimi.beyaz yanakları kızardı benek benek oldu öpmeyinde denmiyo.gelir gelmez yıkadım Nemlendirici sürdüm.şu millet öpmeden ne anlıyosa.ben kıyamam öpmeye millet resmen yaladı

Bizde gelicez simdiden yok o yanaklari isircam bilmem Ne ben de diyorum sadece ekmeginizi bana bilirsiniz

Bizde gelicez simdiden yok o yanaklari isircam bilmem Ne ben de diyorum sadece ekmeginizi bana bilirsiniz
Valla canım eşimle sürekli göz Göze geldik emzirme bahanesine elli kere yıkadım ya.söylesen bozuluyolar söylemesem bana dert oluyo.hazırlan canım millet laftan anlamıyo malesef

Tamda tanımladığın gibi canım afacan bu sıpa
Senin kızın ismi neydi Küçükler fena oluyor canım en yaramaz da en akıllıda küçükler oluyor

Tamda tanımladığın gibi canım afacan bu sıpa
Senin kızın ismi neydi Küçükler fena oluyor canım en yaramaz da en akıllıda küçükler oluyor
Valla doğru dedin canım ya benimkinin ismi Yağmur Dijle .hepsine İki isim hatta büyük kızıma üç işim koyduğumuz için bunada İki isim koyduk ileride niye benim tek ismim var demesin diye.Yani benim çocukların toplamda 9 ismi var :))

Aynen ya o kadar kişi kucak öpme cee şimdi ağlayıp duruyor bir türlü uykuya dalamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…