- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #73.381
Çok güzelmiş canım .tamda uyumayan hareketli zeki meraklıca bakan bir yakışıklı minnak canlanıyor insanın gözünde maşallah .Bizim kız ismine hiç uymaz duyan pek hanımcık sanır böyle olacağını nerden bileydim ben diğerlerinin arasında buyur gider uslucuk olur diyordum:))Göktuğ canım bizim sıpanın adı
Bu teyzeleri toplamali kaynar kazana atmalı, altına odun atmalı :)Ay allahım ya çocuğun alerjisi var diyorum çocuğun ağzına su böreği sokmaya çalışıyo çok bilmiş teyze ya alerjisi olmasa bile bu bebe daha ya sarma ver diyo nasıl sarma yesin baklava vercekmişim tatlı dilli olcakmış hiç bşy vermiyomuşum ilerdede hiç yemek yemeyi bilmezmiş
Ay allahım ya çocuğun alerjisi var diyorum çocuğun ağzına su böreği sokmaya çalışıyo çok bilmiş teyze ya alerjisi olmasa bile bu bebe daha ya sarma ver diyo nasıl sarma yesin baklava vercekmişim tatlı dilli olcakmış hiç bşy vermiyomuşum ilerdede hiç yemek yemeyi bilmezmiş
Bizde gelicez simdiden yok o yanaklari isircam bilmem NeOffff kızlar Köyden Yenice geldik her gittiğimiz evde lap lap hemde nasıl öptüler topiğimi.beyaz yanakları kızardı benek benek oldu öpmeyinde denmiyo.gelir gelmez yıkadım Nemlendirici sürdüm.şu millet öpmeden ne anlıyosa.ben kıyamam öpmeye millet resmen yaladı
Valla canım eşimle sürekli göz Göze geldik emzirme bahanesine elli kere yıkadım ya.söylesen bozuluyolar söylemesem bana dert oluyo.hazırlan canım millet laftan anlamıyo malesefBizde gelicez simdiden yok o yanaklari isircam bilmem Neben de diyorum sadece ekmeginizi bana bilirsiniz
Butun tatlilari yemissindir sen. Ama neyse yinede bi elini operim artik
Çok güzelmiş canım .tamda uyumayan hareketli zeki meraklıca bakan bir yakışıklı minnak canlanıyor insanın gözünde maşallah .Bizim kız ismine hiç uymaz duyan pek hanımcık sanır böyle olacağını nerden bileydim ben diğerlerinin arasında buyur gider uslucuk olur diyordum:))
Valla doğru dedin canım ya benimkinin ismi Yağmur Dijle .hepsine İki isim hatta büyük kızıma üç işim koyduğumuz için bunada İki isim koyduk ileride niye benim tek ismim var demesin diye.Yani benim çocukların toplamda 9 ismi var :))Tamda tanımladığın gibi canım afacan bu sıpa
Senin kızın ismi neydi Küçükler fena oluyor canım en yaramaz da en akıllıda küçükler oluyor
Aynen ya o kadar kişi kucak öpme cee şimdi ağlayıp duruyor bir türlü uykuya dalamıyorOffff kızlar Köyden Yenice geldik her gittiğimiz evde lap lap hemde nasıl öptüler topiğimi.beyaz yanakları kızardı benek benek oldu öpmeyinde denmiyo.gelir gelmez yıkadım Nemlendirici sürdüm.şu millet öpmeden ne anlıyosa.ben kıyamam öpmeye millet resmen yaladı
Çok güzel ya darısı başımıza zor görünüyor ya bakalım artıkBizim cadının bize bayram hediyesi emekleme si oldu :). Emeklemez artık diye düşünürken bize süpriz yaptı yavrum :)
BizdeÇok güzel ya darısı başımıza zor görünüyor ya bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?